Liverpool FC 2010-11

  • 176 700
  • 840

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Gerrard loukkantui Ranska-pelin 85 minuutilla, vaikkka oli sovittu ennen peliä Capellon kanssa, että SG pelaa vain ensimmäiset 60 minuuttia ottelusta. Ymmärrettävää raivoa Liverpool-leirissä pelin jälkeen. Vielä ei ole tietoa kauanko SG on pois peleistä.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/9201845.stm

Edit. http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/steven-gerrard-injury-news
Tämän hetken arvio on, että Gerrard on pois peleistä 3-4 viikkoa. Nyt saa varmaan Meireles mahdollisuuden pelata "kymppipaikalla".

Edit. edit. http://soccernet.espn.go.com/report?id=306980&cc=5739
Torres pelasi sentään toisen jakson eilen illalla Portugalia vastaan, joten lienee pelikunnossa lauantain West Ham-pelissä.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tänään iltapelissä klo 19.30 kotiottelu West Hamia vastaan. Sairauslistalla jatkavat Joe Cole ja Daniel Agger ja uusina tulokkaina katsomon puolelle ovat siirtyneet viikolla loukkaantuneetSteven Gerrard, joka on pois peleistä arviolta 3-4 viikkoa Jay Spearing n. 8 viikkoa. Tietää ainakin, että keskikentän keskellä pelaavat tähän saakka flopannut Christian Poulsen ja Raul Meireles. Glen Johnson Ja Fabio Aurelio palaavat peliin, kuntouduttuaan vammoistaan. Saa nähdä pelaako Aurelio nyt keskikentällä, kun siihenkin kykenee, ainakin Benitezin mielestä. Ennustan, että avaus on Reina; Konchesky-Carragher-Skrtel-Johnson; Aurelio-Poulsen-Meireles-Maxi; Torres-Kuyt.

Pakollinen kolmen pisteen peli Liverpoolille West Hamia tai Hodarin paikka managerina on taas ainakin fanien silmissä melko kyseenalaista. Viime viikon Wigan-tasapelin ja anasaitun Stoke-tappion jälkeen jatkeeksi ei saa tulla pistemenetyksiä kotona West Hamia vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kolme pistettä varsin epähodarimaisilla lukemilla. Sehän näytti välillä jopa iloiselta jalkapallolta. Eiköhän siis seuraavassa matsissa jälleen palata tuttuun kurinalaiseen puolustamiseen ja nollanollan varjelemiseen. Erityisesti Glen Johnsonin on syytä lopettaa ylimääräinen hyökkäily ja keskittyä tiukasti puolustamiseen. Muuten seurauksena voi olla maaliin johtavia tilanteita, penkkikomennus ja vieläpä managerin haukut medioissa.
 
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
Meidän kaikkien rakastama tunnettu xenofobikko setä Roy on valinnut seuraavaksi ulkoistettavaksi nuoreksi, lahjakkaaksi, home-grown -kiintiöön sopivaksi, mutta valitettavan ulkomaalaiseksi pelaajaksi Dani Pachecon. Pacheco, joka on parhaillaan ehdolla Euroopan lupaavimmalle nuorelle pelaajalle annettavan Golden Boy -palkinnon voittajaksi (ehdokaslista on pitkä, eikä pelkillä reservipeleillä palkintoa voiteta, mutta aikaisempia voittajia ovat esim. van der Vaart, Rooney, Messi ja Fabregas) ja joka voitti kesän U19-kisojen maalipörssin Espanjan paidassa, ei ole kyllin hyvä Liverpoolin kokoonpanoon, sillä Roy tietää aina parhaiten.

Dani on ollut Liverpoolin reservien paras pelaaja siitä lähtien, kun toinen home-grown -kiintiöön sopiva peluri Emiliano Insua nostettiin ykkösjoukkueeseen, mutta nyt näyttää siltä, että tie vie Insuan tapaan pois Punaisista ja jo ennen läpimurtoa ykkösjoukkueeseen, sillä Roy-setä yhtenä Euroopan arvostetuimmista managereista tietää paremmin kuin kukaan muu.

Roy Hodgsonin Pachecoa kohtaan tuntema kauna juontaa juurensa Liverpoolin cup-taipaleen katkaisseeseen Northampton-katastrofiin, jossa Dani pelasi laidalla eli väärällä pelipaikalla. Peliaikaa ykkösjengissä ei sen jälkeen ole tullut, koska tappio oli selvästi Pachecon eikä suurimmat pelotteensa katsomoon jättäneen Hodgsonin yleisen kyvyttömyyden vika.

Hodgson, joka tuoreen internet-kyselyn perusteella nauttii huikeaa neljän prosentin kannatusta Liverpool-kannattajien joukossa eli reilut 90 % haluaa hänet saman tien jonnekin muualle, aloitti seuran englantilaistamisen jo kesällä ulkoistamalla Lauri Dalla Vallen.

Nyt olisi aika seuran johtoportaassa herätä ja pistää vanhus ansaitulle eläkkeelle. Manageri, jonka suurin saavutus on finaalitappio. Adolf Hitlerin sanoin: "Is that what we want? A manager who's good at losing shit?"
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Hodari on kyllä Hodari, vaikka voissa paistaisi. Viimeisin kärsijä lienee Pacheco. Fulhamista Roy osti mukaansa turhake-Koncheskyn ja Insua sai lähteä. Minusta Insua ei ollut vielä valmis pelaaja, mutta hänestä olisi saattanut hyvinkin kasvaa oikeasti Liverpoolin tasoinen vasen puolustaja, enää ei oltu kaukana siitä tasosta kaudella 09-10 Insuan osalta.

Liverpool-huhuja on koomista lukea brittilehdistä. Tänään Liverpooliin yhdistetään ainakin PSV:n Ola Toivonen (taas), Rosenborgin ghanalainen Anthony Annan, ZSKA Moskovan japanilainen Keisuke Honda (taas) ja Lillen laituri Eden Hazard. Ketähän Liverpool on "hankkimassa" huomisissa aamun lehdissä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yritin tuossa taannoin kysellä ehdotuksia Pool-faneilta Hodarin korvaajaksi, joten kysyn uudestaan ja aloitan pelin heittämällä (jälleen kerran) Owen Coylen nimen tiskiin.
Minusta Insua ei ollut vielä valmis pelaaja, mutta hänestä olisi saattanut hyvinkin kasvaa oikeasti Liverpoolin tasoinen vasen puolustaja, enää ei oltu kaukana siitä tasosta kaudella 09-10 Insuan osalta.
Insuaa ajettiin ulos seurasta jo ennen Hodarin tuloa ja vaikka siirto venyi, niin vahinko oli jo tapahtunut. Tätä ei Hodgsoniin piikkiin voi oikein pistää.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Roy Hodgsonin Pachecoa kohtaan tuntema kauna juontaa juurensa Liverpoolin cup-taipaleen katkaisseeseen Northampton-katastrofiin, jossa Dani pelasi laidalla eli väärällä pelipaikalla. Peliaikaa ykkösjengissä ei sen jälkeen ole tullut, koska tappio oli selvästi Pachecon eikä suurimmat pelotteensa katsomoon jättäneen Hodgsonin yleisen kyvyttömyyden vika.

Hodgson, joka tuoreen internet-kyselyn perusteella nauttii huikeaa neljän prosentin kannatusta Liverpool-kannattajien joukossa eli reilut 90 % haluaa hänet saman tien jonnekin muualle, aloitti seuran englantilaistamisen jo kesällä ulkoistamalla Lauri Dalla Vallen.

Niin, Royn mukaan tuo peli oli top-13/14 ulkopuolelle kuuluvien pelaajien näytönpaikka, eikä Pacheco onnistunut pommin lailla. Mutta se hämmästyttää, että yhden pelin esitys veisi hänet suoraan Royn mustalle listalle. Nyt tuntuu, että onko se Pacheco pelannut siellä yksinään Northamptonia vastaan.

Ja suurin kysymys kuuluu, että onko toi Pacheco nyt sitten sellainen rainmaker ja päällikkö, että hänenkö pelaamattomuutensa takiako Poolin kausi menee päin vittua?!

Lontoonkielisillä sivustoilla hyvin moni fani on kyllä toxteth_terrorin kanssa samoilla linjoilla, mutta ihan kaikkea ei pysty ymmärtämään. Rafan aikana Pacheco pelasi 2007-2010 kausina, n. 3 vuodessa, yhteensä 7 pelissä, eikä näistä yhdessäkään ollut avauksessa. Nyt tätä kautta on mennyt n. 4 kk ja miehellä on 2 peliä avauksessa (Rabotnicki ja Northampton) ja yhteensä 5 peliä alla.

Joo, Roy ei ole tosiaankaan suosiossa ja Pacheco haluaa itse La Ligaan. Mies itse kokee, että hänellä ei ole edes saumoja taistella peliajasta Poolissa, koska uusia jätkiä tullaan ostelemaan jatkossakin ja hän ei saa saumaa. Ymmärrettävää.

Ja huhuja ostoista todellakin pyörii, osa jo kesäisiä kiinnostuksia ja osa tuoreempia, mutta muutamia kummallisia nimiä siellä seassa on. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=846305&sec=england&cc=5739
Jose Reina on avomielisellä tuulella ESPN:n haastattelussa ja varoittelee, että Liverpoolin huippupelaajat, kuten Torres, saattavat jättää seuran lähiaikoina, jos menestystä ei tule. Reina tarkoittanee kesää 2011. Jos edessä on kausi 11/12 ilman CL- tai edes Euroopan liigan pelejä, niin kaikki eivät halua jäädä rakentamaan vuosien päässä siintävää uutta menestyvää Liverpoolia.

Omistaja John W Henry on taas pitkän linjan suosija, eikä aio ostaa joukkueeseen laumaa kalliita pelaajia, tyyliin ManCity. Tom Werner tuli seuran johtoon, lähinnä Liverpoolin myyntiin palkatun Martin Broughtonin tilalle. Chrstian Purslow poistui jo aikaisemmin ja osittain hänen tilalleen palkattiin Damien Comolli, kuten tänne on jo moneen kertaan kirjoitettu. Nyt onkin Hodarilla varmaan näyttöviikkojen aika, kun seuran omistus ja johtajat on uusittu. Mitä Hodgson saa aikaan nykyjoukkueella, joka ei todellakaan ole mikään ihan nimetön porukka, vaikka kentällä onkin yleensä avauksessa 2-3 melko keskinkertaista pelaajaa, tyyliin Konchesky, Poulsen, Lucas, Jovanovic tai Ngog.

Huomenna klo 18 Liverpool pelaa taas "kauden tärkeimmän pelin tähän mennessä", kun pelaamme Tottenhamia vastaan White Hart Linellä. Redknappin Spurs on aina täysin arvaamaton joukkue, kun old-Harry ei ole mikään pelitapa-manageri. Tottenham päästää yleensä jokaisessa valioliiga-pelissä ainakin yhden maalin, mutta kykenee nousemaan vaikka Arsenalia vastaan vieraissa 2-0 tappiotilanteesta 2-3 voittoon, kuten viikko sitten. Tottenhamilla on vielä yksi koko Euroopan kuumimmista pelaajista, Gareth Bale, joka pystyy kääntämään pelin kuin pelin yksilösuorituksillaan. Tasapeli huomisesta pelistä olisi sinänsä ok tulos, mutta Liverpoolin pitäisi kuitenkin saada pelistä 3 pistettä, johon on vaikea uskoa, mutta toivon, että Liverpool ei lähde pelaamaan huomenna millään 0-0 taktiikalla, vaan haastaa Tottenhamin voimakkaasti ja antaa painetta Tottenhamin puolustukselle ja mv Gomesille, Jos yritetään puolustaa yhtä pistettä, niin Spursilla on niin paljon taitoa keskikentällä ja hyökkäyksessä, että rumakin tappio on mahdollinen, jos puolustuspelimme ei toimi.
 
Viimeksi muokattu:

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Tuli äsken nähtyä ottelu Spurs-Pool ja ei voi kuin hämmästellä, että kuinka luvalla sanoen paskoja pelaajia Poolissa nykyään kyntää. Ainakaan Carragherilla, Kyrgiakoksella, Lucasilla(paskin brassi ikinä Valioliigassa?), Ngogilla, Koncheskylla ja Maxilla ei pitäisi olla mitään asiaa joukkueeseen, joka kai tavoittelee asemia vähintään ylemmässä keskikastissa. Tänäänkin Tottenham kiitti siinä vaiheessa, kun Hodari otti kreikkalaisen kentälle.

Hodari valmentajana on kyllä varmasti ookoo pelastamaan jotain fulhameja putoamiselta pimppidivariin, mutta kukapa olisi arvannut, että hän muuttaa Liverpoolin näin lyhyessä ajassa sille tasolle? Ilmeisesti Royn teesit eivät toimi, jos materiaali on vähänkään kyvykäs muuhunkin, kuin torjuntavoittoihin.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Tuli äsken nähtyä ottelu Spurs-Pool ja ei voi kuin hämmästellä, että kuinka luvalla sanoen paskoja pelaajia Poolissa nykyään kyntää. Ainakaan Carragherilla, Kyrgiakoksella, Lucasilla(paskin brassi ikinä Valioliigassa?)

Juu onhan nuo paskoja... Tosin luulin ettei Klebersonia heikompaa voi olla.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
FA Cupin 3. kierroksella saatiin ManU-vieraspeli, joten taitaa sekin turnaus loppua ennen kuin oikeastaan edes alkaa, Liverpoolin osalta.
Tappio Tottenhamia vastaan ei yllättänyt, vaikka onkin tylsä hävitä peli, kun johdetaan puoliajalla ottelua.

Comollilla riittä töitä korjata Liverpool huippujoukkueeksi, kun Hodari mokasi lähes kokonaan kesän siirtomarkkinat ja hankki joukkueeseen Koncheskyn ja Poulsenin tasoiset pelaajat, ei myynyt Lucasia ja Babelia, eikä hankkinut edes kunnollista backupia Torresille hyökkäykseen. Meireles on ok pelaaja, mutta Gerrardin tervehdyttyä joutunee taas pois keskikentän keskeltä ja ei ole parhaimmillaan laidassa.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Vi****s jäi käteen matsista kyllä. Lähinnä siksi että edes Hodaria ei voi syyttää tästä tappiosta. Jos noilla maalintekopaikoilla ei tee kuin yhden häkin niin vastustajalla on aika hyvä mahdollisuus viedä matsi himaan. Maxi ja Torres etunenässä kyllä tuhlailivat pinnat Spursille. Eikä tilannetta helpottanut yhtään se, että koko puolustuslinja tupeksi itselleen keltaiset ja tämän jälkeen seurattiinkin sitten vierestä mitä tapahtuu. Myös Reina oli erittäin epävarma maalilla, vaikka miestä ei voi syyttää maaleista. Pelaajistosta pahimmin pimennossa olivat Kuyt ja Ngog. Positiivista oli nähdä että Hodari on ainakin hieman nostanut aktiivisuuden tasoa vieraissa. Tai sitten se oli vain sattumaa. Veikkaan jälkimmäistä.
 

Lothar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vi****s jäi käteen matsista kyllä. Lähinnä siksi että edes Hodaria ei voi syyttää tästä tappiosta. Jos noilla maalintekopaikoilla ei tee kuin yhden häkin niin vastustajalla on aika hyvä mahdollisuus viedä matsi himaan. Maxi ja Torres etunenässä kyllä tuhlailivat pinnat Spursille. Eikä tilannetta helpottanut yhtään se, että koko puolustuslinja tupeksi itselleen keltaiset ja tämän jälkeen seurattiinkin sitten vierestä mitä tapahtuu. Myös Reina oli erittäin epävarma maalilla, vaikka miestä ei voi syyttää maaleista. Pelaajistosta pahimmin pimennossa olivat Kuyt ja Ngog. Positiivista oli nähdä että Hodari on ainakin hieman nostanut aktiivisuuden tasoa vieraissa. Tai sitten se oli vain sattumaa. Veikkaan jälkimmäistä.

En pysty ymmärtämään miksi Maxi pelaan.. Pari kolme viimeistä peliä kun olen katsonut, niin kaverilla on ollut noin 30 maalipaikkaa ja yksi tehty maali.. Eilenkin ekalla puoliajalla 3 selvää maalipaikkaa! Olisikohan aika jo antaa esim. Jovovovo:lle tms. hieman peliaikaa..?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
The Timesin lehtiversiossa kerrotaan, että Jamie Carragher on käsivamman takia pois peleistä 4-6 viikkoa. Nyt pitäisi Aggerin tervehtyä, koska Kyrgiakos on todella virhealtis vaihtoehto keskuspuolustukseen avauksessa ottelusta toiseen. Agger on pois vielä viikkoja, kerrotaan toisessa Timesin jutussa, joten kokeneet keskuspuolustajat ovat nyt Skrtel ja Kyrgiakos.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
The Timesin lehtiversiossa kerrotaan, että Jamie Carragher on käsivamman takia pois peleistä 4-6 viikkoa. Nyt pitäisi Aggerin tervehtyä, koska Kyrgiakos on todella virhealtis vaihtoehto keskuspuolustukseen avauksessa ottelusta toiseen. Agger on pois vielä viikkoja, kerrotaan toisessa Timesin jutussa, joten kokeneet keskuspuolustajat ovat nyt Skrtel ja Kyrgiakos.
Heh.. Eihän punaisilla ole tuossa alakerrassa kaikkien ollessa terveenäkään yhtään topparia joka pystyisi välttämään virheet. Hazardia toisensa jälkeen näkyvissä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Liverpool pelaa klo 22 valioliiga-pelin Aston Villaa vastaan kotona, linnan juhlat esiotteluna monella kotisohvalla. Viikolla haettiin Reina maalissa, b-pelaajat ja junnut kentällä, Bukarestista arvokas tasapeli, joka varmisti jo jatkopaikan Euroopan Liigan lohkovaiheesta. Illan Aston Villa-peli on aikamoinen vedenjakaja koko Liverpoolin loppukauden osalta Valioliigassa. Nyt on kerätty 19 pistettä 15 pelistä, putoamisviivalle on matkaa ainoastaan 4 pistettä ja CL-paikkaan 10 pistettä. Sija 6 saattaisi olla hyvä tavoite loppukaudeksi Liverpoolille valioliigan osalta. Sen saattaisi saavuttaa pelaamalla koko kauden n. 1,6 pistettä/ottelu eli 38 pelistä pitäisi kerätä n. 60-61 pistettä, että sarjasijoitus keväällä olisi kuudes sija. Viisi ensimmäistä porukkaa lienevät jossain järjestyksessä keväällä Arsenal, Chelsea, ManU, ManCity ja Tottenham, jotka jo nyt ovat aloittamassa pientä ja hidasta karkumatkaa muista joukkueista, joihin kuuluu valitettavasti myös Liverpool. Vaikka pelaisimme loppukauden 2 pisteen keskiarvolla, jolla Arsenal johtaa sarjaa 6.12.2010, niin keväällä Liverpoolilla olisi 65 pistettä, joka ei tule riittämään kauden 11-12 CL-paikkaan.

Takaisin illan Villa-peliin; Pois ovat varmuudella loukkantuneet Carragher, Agger ja Spearing ja lähes 100%:n varmuudella myös Gerrard, joten avaus lienee Reina; Konchesky-Kyrgiakos-Skrtel-Johnson; Maxi-Lucas-Meireles-Kuyt; Ngog-Torres, jos Hodari jatkaa kotipelejä 4-4-2 taktiikalla. Bukarestin esityksen perusteella en usko Colen paikkaan avauksessa illan pelissä. 3 pistettä pitäisi saada, mutta sitä lähtee hakemaan varmaan myös Houllierin Aston Villa Anfieldiltä. Villa kärsii tällä hetkellä melko paljon isosta määrästä loukkaantumisia ja Ashley Youngin pelikiellosta, mutta en lähtisi veikkailemaan illan pelin tulosta. Sen verran arvaamaton joukkue Liverpool on ollut kauden 10-11 peliesityksissään, että ei koskaan tiedä millaisen Liverpoolin saa nähtäväkseen.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Takaisin illan Villa-peliin; Pois ovat varmuudella loukkantuneet Carragher, Agger ja Spearing ja lähes 100%:n varmuudella myös Gerrard, joten avaus lienee Reina; Konchesky-Kyrgiakos-Skrtel-Johnson; Maxi-Lucas-Meireles-Kuyt; Ngog-Torres, jos Hodari jatkaa kotipelejä 4-4-2 taktiikalla.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/babel-in-for-torres-v-villa

Linkistä näkee että kokoonpano on ennakoitu oikein muuten mutta Torres ei ole tänään pelaavassa kokoonpanossa vaimon synnytyksen vuoksi ja näin Babel ottaa miehen paikan avauksessa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...efender-Glen-Johnson-wants-leave-Anfield.html
Glen Johnson lienee oikeasti lähdössä Liverpoolista. Muutama viikko sitten oli lehtitietoja Johnsonin ja Hodarin totaalisesta välirikosta, jotka nopeasti hiljennettiin perhepiirin sisälle. Nyt kuitenkin on helppo uskoa, että tiet saattavat erota Liverpoolin ja Glen Johnsonin välillä.

Illalla kohdataan lievässä sekavuuden tilassa oleva Newcastle vieraissa. Outo managerin vaihdos alkuviikosta näkynee kotijoukkueen pelissä tänään tai sitten ei.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...efender-Glen-Johnson-wants-leave-Anfield.html
Glen Johnson lienee oikeasti lähdössä Liverpoolista. Muutama viikko sitten oli lehtitietoja Johnsonin ja Hodarin totaalisesta välirikosta, jotka nopeasti hiljennettiin perhepiirin sisälle. Nyt kuitenkin on helppo uskoa, että tiet saattavat erota Liverpoolin ja Glen Johnsonin välillä..
Juorut on aina juoruja, mutta täämähän olisi Hodarille loistava tilaisuus hankkia hieman rahaa ostaakseen vaikka John Pantsilin Fulhamista poolin riveihin niin löytyisi lisää tuttuja ja turvallisia kavereita lähistöltä. Ja samaan syssyyn voisi antaa Koncheskylle palkan korotuksen ihan varmuuden vuoksi. Nojoo.. Oikeasti, jos kaupasta saatavalle hillolle haluaisi hyvän kohteen niin Sampdoriasta vapautunut Cassano olisi kyllä "me like" -osaston pelaaja pooliin.
http://www.liverpoolfc.tv/video/Features/Toon-goals-fest-23076.php3
Oheisessa linkissä on muuten näyttäviä maaleja männävuosien kohtaamisista, ja oikeastaan liikuttaa kun noita maaleja katselee.

Newcastlea on aina ihana seurata kun koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää tuolla valmentaja/johtoporras akselilla. Jokatapauksessa hyvä että seura on jälleen korkeimmalla sarjatasolla, ja toivottavasti tänään joukkueet tarjoavat hyvän matsin. Carrolin kurissa pitäminen voi osoittautua yllättävän vaikeaksi tänään pool puolustukselle. Tällä hetkellä kun miehen ajoitus tilanteissa tuntuu toimivan aika fantastisesti.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Itseäni seuraten... Carrol oli sitten aika pitelemätön tänään poolin puolustukselle. Ja varsinkin Skrtel oli aivan kusi sukassa koko matsin tämän takia. Nyt sitten pukinkonttiin pari toivetta: Kun tuot lahjat, vie se Hodari vittuun samassa säkissä. Tai ainakin toteuta se huhu todeksi jossa miehelle oli annettu nämä muutama matsi aikaa pelastaa työpaikkansa. Toiseksi, sitten voisit taikuroida näille reilulle kymmenelle alisuorittajalle uuden vaihteen päälle kinkunsulatuskierroksille tai heivata nekin kauas pois. Pelataan vaikka junnuilla kausi loppuun.

Ja ikävin asia jonka monet onkin jo varmaan huomanneet: Pepe Reina on tällä hetkellä kaukana siitä maalivahdista joka on yksinään välillä poolille pisteitä tuonut.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Koncheskyn mutsi ei taida pitää Liverpool-faneja maailman parhaina. "Scouse scum" ja "stop living off the past" mainittu facebook -avautumisen yhteydessä.
 

RDivis

Jäsen
Koncheskyn mutsi ei taida pitää Liverpool-faneja maailman parhaina. "Scouse scum" ja "stop living off the past" mainittu facebook -avautumisen yhteydessä.
Ei kai se kivaa olekaan jos poika kulta on enemmän tai vähemmän 'Pool-kannattajien hampaissa. Minä en ole itse nähnyt vielä yhtään hyvää matsia Paulilta 'Poolin paidassa. Tosin en ole kyllä kaikkia joukkueen matseja katsonut.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/9287672.stm
Hodari väitti viikolla, ettei hän ole ainakaan syyllinen Liverpoolin rämpimiseen kaudella 2010-11, koska hän ei ole rakentanut nykyistä Liverpoolin joukkuetta. Kuka hankki Liverpooliin kesällä 2010 Colen, Poulsenin ja Koncheskyn ja jätti hankkimatta joukkueeseen yhden hyökkääjän lisää. Meireles oli kesän ainoa ok hankinta Hodarilta. Jovanovic taitaa mennä vielä Rafan piikkiin. Wilsonista ei voi vielä sanoa mitään varmaa, kun on niin nuori pelaaja ja Jones täyttänee kakkosmv:n paikan. Aika kehnosti alkoivat Hodarin pelajaostot Liverpoolissa ja hän ei ole kokonaan syytön siihen jamaan, jossa Liverpoolin pelaajamateriaali on nyt joulun alla 2010. Tammikuun 2011 hankinnoissa Hodgsonia avustaa jo Damien Comolli. Toivottavasti hankinnat onnistuvat paremmin kuin kesällä 2010.

Klo 14 arvotaan Euroopan Liigan 1. cup-vaihe ja myös Liverpool saa tietää vastustajansa. Lauantain iltapeli Fulhamia vastaan on taas yksi pakollinen 3 pisteen peli Liverpoolille ja kotipelit ovatkin sujuneet valioliigassa ihan hyvin Liverpoolilta, saldona 5-2-1, maaliero 15-6. Vain ManU ja Chelsea ovat keränneet alkukauden aikana enemmän pisteitä kotiotteluista kuin Liverpool. Toisaalta Liverpool on onnistunut voittamaan vain 5 pistettä 9 vieraspelistä, joka on yleensä sarjasta putoavien joukkueiden tasoinen esitys niistä peleistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös