Liverpool FC 2009-10

  • 160 393
  • 889

Focker

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Medveščak Zagreb, Alaska Aces
Liverpool sitten puppeloi itsensä jälleen ulos FA-cupista. Tällä kertaa Islannin ylivoiman edessä. Joko Rafa saa potkut?
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Joko Rafa saa potkut?

Toivottavasti. Ei tässä nyt enää oikein muutakaan voisi tehdä. Mutta en usko, että näin käy.

Joka tapauksessa niin säälilttävä esitys jengiltä, että en edes voi uskoa tuota porukkaa Liverpooliksi. Sehän näyttää aivan kuin joltain Turun Interiltä Poolin asuissa. Anteeksi loukkauksesta Turun Interiä kohtaan.

Joukkueessa ei ollut lopussa kentällä yhtään voittajaa, vain pelkkiä häviäjiä. Kaikki siirtelivät vastuuta toiselle, jos mahdollista. Kellään ei ollut sellaista meininkiä, että "saatana, mennäänpä tekemään tuosta yks börsä, että heilahtaa!". Pullopersesikoja kaikki tyynni, joista pahimmat: Benitez, Benitez, Benitez, Yossi, Lucas, Benitez, Yossi, Benitez, Lucas, Kuyt, Babel ja Benitez.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kertokaahan tietäväiset pelistä jotakin muutakin kuin pelkkää vi***a? Itse tuskin tällä kaudella enää kovin montaa matsia tulen näkemään täältä rapakon takaa käsin, lähinnä aikaeron ja töiden takia. Mutta tuskin tässä kauheita menettää enää kevätkierroksella, kun ei tuosta näytä yhtään mitään tulevan. Korkeintaan omia hermoja hieman säästelee.

Menetettiinkö Torres jälleen niinkuin tilastoista voisi päätellä?
 
Viimeksi muokattu:

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Eiköhän tämä FA-cup -sekoilu ollut ne kuuluisat lähtökellot Rafalle. Itse en näe, että mies toisi joukkueeseen enää mitään uutta - toisin kuin ManU:ssa tai Arsenalissa Sir Axel / Arsene. On se kumma, että jotkut valmentajat saavat tulosta aikaan, vaikka olisivat olleet joukkueen managerina +20 vuotta. Miehistöä tuskin voi syyttää, kentällä kuitenkin Valioliigan parhaimpia pelureita (SG, Torres..). Eipähän tarvitse cupiakaan katsella, paitsi Leedsiä voisi nyt alkaa tsempata - kaatoihan tämä(kin) piskuinen joukkue suuren mahdin..
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Kertokaahan tietäväiset pelistä jotakin muutakin kuin pelkkää vi***a?

Nuo kummatkin Reading pelit nähneenä voi sanoa että onhan se Poolin peli aika huonoa, varsinkin kun otetaan huomioon ketä vastaan pelasi. Tavallaan peli olivat aika pitkälti tasapäisiä, vain ajoittain sai Pool painostuksen aikaan, mutta mitään sellaista pitkää kovaa painetta ei oikein saanut kummassakaan pelissä luotua, mitä yleensä voi odottaan tälläisessä vastakkainasettelussa.

Siitä ei ollut kyse että Readingin olisi pitänyt turvautua täysin siilipuolustukseen vaan pääsääntöisesti pystyi aika tasaiseen pelaamiseen, varsinkin ekassa pelissä kotonaan pystyivät ajoittain pitkiinkin hyökkäyksiin, sen pelin ainakin Torres ja mielestäni myös Gerrard pelasivat kokonaan, eilen toki enemmän turvautuivat vastaiskuihin. Pystyi niistä sitten luomaan yhtä hyvin maalintekopaikkoja kuin Pool, tai ehkä 1-2 vaarallista paikkaa enemmänkin, yksi tuli Carragerin kardinaalimunauksesta.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/8458296.stm
Tappio Anfieldilla FA Cupin 3. kierroksella Readingille. Torres ja Gerrard menevät kuvauksiin, ei valo-, vaan vammakuvauksiin ja Yossi loukkaantui lievästi. Homma on taas ihan uusissa syvyyksissä kauden 09-10 osalta. Kuinka alas vielä vajotaan, saa nähdä. Stoke-peli vieraissa odottaa lauantaina. Onkohan Maxi jo pelissä mukana.

Edit. BBC:n Phik McNulty bloggaa Liverpool-juttua, "Clock Ticking for Benitez":
http://www.bbc.co.uk/blogs/philmcnulty/2010/01/clock_ticking_for_benitez.html

Edit. Edit.
Entisen Liverpool-kapteenin Ronnie Whelanin mielestä Benitezin pitäisi lähteä Liverpoolin managerin tehtävistä pois.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/8459188.stm
 
Viimeksi muokattu:

Rapukäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/8458296.stm
Torres on pois 6 viikkoa, Gerrard 2 viikkoa ja Yossi 3-4 viikkoa. Ei hyvää päivää. Rafan työ managerina helpottuu päivä päivältä. : ) Ngog on nyt lähes ainoa vaihtoehto piikkiin. Kuytin luulisi saavan töitä myös ihan kärkipelaajana.
Ei helvetti, yrittäkää nyt perkele saada jollakin napanuorajauheella noi ukot kuntoon. Nimittäin, mikäli Liverpool tästä vielä syvemmälle sukeltaa, niin vaarana todellakin saattaa olla, että Rafa saa kengän kuvan perseeseen. Rafaa ei saa kengittää! Mitä pidempään se Liverpoolissa pysyy, niin sitä parempi. Tosin kai se pitäisi Rafan itse erota, kun ei omistajilla ole sitä varaa erottaa.

Viva la Rafalution!
 

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Ei voi olla enää todellista, että samat miehet tai ainakin Torres on lasaretissa vähän väliä. En tiädä tehdäänkö joukkueessa jotkin loukkaantumisia estävät toimet väärin, mutta eihän tätä voi sattuman piikkiin laittaa, kun joka vuosi on sama tilanne. Olen aina ollut sitä mieltä, että pelaajista, joiden paikat eivät kestä on päästävä eroon. Torres on kunnossa ollessaan maailman paras(ainakin lähellä) kärkipelaaja, mutta tämäkään kaveri ei tee katsomosta käsin yhtään maalia. Kun tiedetään poolin taloushuolet ja Torresin arvo,niin kertokaapa arvon palstaveljet, että olisiko se sitten kuitenkaan niin paha juttu, jos Torres päästettäisiin menemään? Itse olin tähän päivään asti vakuuttunut siitä, ettei Torresia voi myydä, mutta enää tuo ei haittaisi. Sillä rahasummalla voitaisiin hankkia varmasti useampi laatupelaaja. Toki tämä edellyttää koko rahasumman olevan käytettävissä pelaajamarkkinoilla.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Nimittäin, mikäli Liverpool tästä vielä syvemmälle sukeltaa, niin vaarana todellakin saattaa olla, että Rafa saa kengän kuvan perseeseen. Rafaa ei saa kengittää! Mitä pidempään se Liverpoolissa pysyy, niin sitä parempi.

Samaa mieltä täältä Stanley Parkin toiseltakin laidalta. Rafa jatkakoon! Toisaalta: Jos Benitez poistuisi, astuisi kuvaan ns. Souness-kortti, joka olisi tietysti naapurin nykyistä tilannettakin parempi. Hmmm...
 

Rapukäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Samaa mieltä täältä Stanley Parkin toiseltakin laidalta. Rafa jatkakoon! Toisaalta: Jos Benitez poistuisi, astuisi kuvaan ns. Souness-kortti, joka olisi tietysti naapurin nykyistä tilannettakin parempi. Hmmm...
Kieltämättä houkutteleva ajatus. Toisaalta poolin tilanne on nyt sen verran hyvällä mallilla, että jopa Souness saattaisi onnistua kääntämään kelkan hetkellisesti huonompaan suuntaan. Pidemmällä aikavälillä Souness-kortille toki peukku, mikäli vain tarpeeksi pitkä soppari sorvattaisiin.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Samaa mieltä täältä Stanley Parkin toiseltakin laidalta. Rafa jatkakoon! Toisaalta: Jos Benitez poistuisi, astuisi kuvaan ns. Souness-kortti, joka olisi tietysti naapurin nykyistä tilannettakin parempi. Hmmm...

Ei näihin pitäisi alentua, mutta olen väsynyt ja vittuuntunut, joten...

Vilkaisepa huvikses sarjataulukkoa siellä "toisella puolella Stanley Parkia". Kaikesta tästä paskasta huolimatta Pool on sitä Liverpoolin kaupungin toista jengiä melkoisesti edellä. Ainakin toistaiseksi. Joten luulisi, että teidän puolellanne riittäisi ihan omiakin murheita. Mulle ainakin on opetettu, että ensin pistetään oma piha kuntoon ennen kuin aletaan vittuilemaan naapurin pensaikosta.

Anteeksi.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ei voi olla enää todellista, että samat miehet tai ainakin Torres on lasaretissa vähän väliä. En tiädä tehdäänkö joukkueessa jotkin loukkaantumisia estävät toimet väärin, mutta eihän tätä voi sattuman piikkiin laittaa, kun joka vuosi on sama tilanne. Olen aina ollut sitä mieltä, että pelaajista, joiden paikat eivät kestä on päästävä eroon...
Ongelma on kai tällä hetkellä siinä, että nämä Poolin avainpelaajat eivät ole tällä kaudella tervettä päivää nähneetkään. Materiaalin kapeudesta johtuen siellä on juostu enemmän tai vähemmän puolikuntoisina, ja silloin joko vammat uusiutuvat tai tulee uusia vammoja. Sitten jos aletaan miehiä kauppaamaan, joudutaan sekin tekemään todennäköisesti alle käyvän hinnan koska eihän nämä terveystilanteet mikään salaisuuskaan ole, ja taas tulee takkiin.

Eihän tässä voi kun vittuuntua kun tilanne on mennyt näin paskaksi. Benitez voitaisiin potkia pois, mutta ilman taloustilanteen kummaa parantumista on seuraajalla jo valmiiksi erittäin epäkiitollinen paikka, mikäli se tapahtuisi nyt.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
On kyllä surkea tilanne Poolilla. Kapeasta materiaalista lähtee terävin kärki kerralla injurylistalle ja samalla pitäisi ottaa pisteitä maksimimäärä, jotta edes jonkinlaisia mahdollisuuksia olisi taistella Cityä vastaan nelossijasta.

Ei oo helppoo ei, mutta tässäpä taas tulee hyvin ilmi se, kuinka päin persettä Pooli on rakennettu. Kapealla materiaalilla touhuaminen on riskaabelia.

t. Englannin paskimmat fysiot from North London!
 

stigowe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leeds, NY Rangers, NY Giants, Notre Dame
Ok,

Liverpool näin ulkopuolisin silmin: (en ole nähnyt kuin noin 10 Valioliiga peliä tällä kaudella)

Reina - Ihan pätevä, Valioliigan parhaimmistoa

Glen Johnson - Hyvä hyökkäyssuuntaan, mutta omassa päässä tarvitsee apuja ja paljon.

Jamie Carragher - Hyvä, kun rinnalla on joku Hyypiä, laidassa aika susi. Ihan solid kuitenkin.

Skrtel/ Agger - Molemmat olleet lupaavia, mutta loukkaantumisherkkiä. Seuraavalla kaudella läpimurto/ bust.

Insua/ Aurelio - Insua, aika solid ja tulevaisuuden pelaaja. Aurelio, välillä ok, ja välillä täysin paska.

Puolustuksessa lisäksi Degen, ja Kyrgiakos??

Keskikenttä, hmm..

Steven Gerrard - sääliksi käy, loistava pelaaja, sopii melkein rooliin kuin rooliin. World Class. Voiko muuta sanoa?

Javier Mascherano - Varmaankin yksi parhaista paikallaan, ei voi muutakaan sanoa.

Lucas - ei ainakaan vielä riittävällä tasolla. Tuskin koskaan.

Hmm, sitten löytyy Aquilani.. Jälleen keskikentälle, Xabi Alonson paikalle? Aika heikkoa, ellei todella yllätä.

Laidoille ei ole heittää kuin, Babel ja Rieira ja ehkä Benayoun,, Kuyt? aina pitänyt tyyppiä työtätekevänä kärkenä, en laiturina.

Kärkeen on (kenties) paras mahdollinen, eli Fernando Torres. Kyseessä on kuitenkin erittäin loukkaantumisherkkä pelaaja.

Vaihtoehtoina Kuyt ja NGog?

Joo, ehkä Maxi Rodriquez on sateentekijä tms. Todennäköisesti ei ole Rieiraa kummempi, toivottavasti olen väärässä.

Pahoitteluni, kännissä tulee mieleen kaikenlaista, kunhan halusin ilmaista "huoleni" tms.

Marching on Together
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Torres avautui

Torres kehottanut omistajia hankkimaan lisää pelaajia. Ei huono vaatimus ollenkaan, mutta valitettavasti taitaa mennä kuuroille korville nämä vaatimukset. Yhtä kaikki, on erittäin hyvä, että tähtipelaajat antavat painetta osaltaan jo hyvin epäsuosituille omistajille. Josko pikku hiljaa alkaisi maa polttaa jalkojen alla.

Tekstissä on mainittu myös, että Hiddinkiä on huhuiltu Benitezin tilalle. No, huhuja tulee ja menee, enkä ota kantaa huhun todenperäisyyteen, mutta jos multa kysytään, niin ehdottomasti vihreää valoa tälle vaihdolle. Benitez on nähty. Viime kaudella alkoi alamäki, jolloin osittain Beniteziin ja hänen kyvyttömyyteensä reagoida asoihin kuihtui Valioliigan mestaruushaaveet. Tänä kauten vauhti alaspäin on kiihtynyt, eikä mikään viittaa siihen, että tilanne olisi paranemassa. Tilanne on vähän kuin Jokereilla oli Aravirran kanssa, eikä tuohon vaivaan auta kuin valmentajan vaihto.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Ei näihin pitäisi alentua, mutta olen väsynyt ja vittuuntunut, joten...

Kiitos. Pelastit juuri päiväni.

Ihan tosissaan jos puhutaan niin Evertonin koko kausihan on mennyt melko samankaltaisessa tilanteessa kuin Poolilla on nyt. Paitsi että Sinisellä on ollut järjestäen noin viisi varmaa avauksen miestä telakalla. Jonniin verran selittänee se siis mainitsemaasi sarjataulukkoa. Kapea materiaali vaivaa kylän kumpaakin organisaatiota. Poolilla materiaali on osoittautumassa yllättäen ehkä kapeammaksi.

Tässä saadaan vielä aikaan kunnon kahinat kaupungin herruudesta, samalla kun väännetään niistä sijoista 8-10. Mikä tietysti boostaa ihan kivasti ensi kauden asetelmia kun kummankaan ei tarvitse kantaa huolta europeleistä ja niiden tuomien fyrkkien tuhlaamisesta...
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tekstissä on mainittu myös, että Hiddinkiä on huhuiltu Benitezin tilalle. No, huhuja tulee ja menee, enkä ota kantaa huhun todenperäisyyteen, mutta jos multa kysytään, niin ehdottomasti vihreää valoa tälle vaihdolle. Benitez on nähty.
Jos tosiaan nuo brittilehdistön raportit Hiddinkin kiinnostuksesta pestiin pitävät paikkansa, niin Benitezille ehdottomasti kenkää ensi tilassa. Hiddinkin tasoista tekijää Poolin ei kannata sivuuttaa.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Jos tosiaan nuo brittilehdistön raportit Hiddinkin kiinnostuksesta pestiin pitävät paikkansa, niin Benitezille ehdottomasti kenkää ensi tilassa. Hiddinkin tasoista tekijää Poolin ei kannata sivuuttaa.
Jos joskus voi Blackien kanssa olla täysin samaa mieltä, niin nyt on se hetki.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/8459188.stm
Meidän rookie-GM Christian Purslow tukee edelleen Rafaa ja hän on kai se henkilö, joka lopulta esittää H/G-omistajille potkuja Benitezille, jos näkee että Rafan työ Liverpoolissa ei tuota odetettua tulosta. Varmaan on vaikea paikka myös Purslowille joutua avauskaudellaan mukaan tällaiseen menestymättömyyden kierteeseen, joka vain syvenee ottelu ottelulta. Epäilen, että huomisen iltapäivän Stoke-vieraspeli vielä ainakin katsellaan. Jos tulee tappio, niin saa nähdä jatkuuko Rafan aika poolissa sen jälkeen.

Hiddink olisi Liverpoolin tasoinen korvaaja Benitezille, jos oikeasti joudutaan etsimään uutta manageria.
 
Viimeksi muokattu:

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Kiitos. Pelastit juuri päiväni.

Ihan tosissaan jos puhutaan niin Evertonin koko kausihan on mennyt melko samankaltaisessa tilanteessa kuin Poolilla on nyt. Paitsi että Sinisellä on ollut järjestäen noin viisi varmaa avauksen miestä telakalla. Jonniin verran selittänee se siis mainitsemaasi sarjataulukkoa. Kapea materiaali vaivaa kylän kumpaakin organisaatiota. Poolilla materiaali on osoittautumassa yllättäen ehkä kapeammaksi.

Tässä saadaan vielä aikaan kunnon kahinat kaupungin herruudesta, samalla kun väännetään niistä sijoista 8-10. Mikä tietysti boostaa ihan kivasti ensi kauden asetelmia kun kummankaan ei tarvitse kantaa huolta europeleistä ja niiden tuomien fyrkkien tuhlaamisesta...

Ole hyvä. :)

En mä nyt rupea arvioimaan onko Evertonilla ollut vaikeampi vai helpompi loukkantumistilanne kuin Poolilla, koska mielipiteeni on väkisinkin subjektiivinen. Määrällisesti Evertonilla on ollut enemmän loukkaantumisia, mutta toisaalta esim. Torres ja Gerrard ovat pelanneet puolikuntoisina. Nyt lasaretissa on meiltäkin mm. Torres, Gerrard, Johnson, Aurelio, Benayoun, joten kyllä siinäkin sitä on.

Eikä kyllä suoraan sanottuna yhtään kiinosta mitkään sijat 8-10, joten se on kai sitten ihan sama, mikä se sijoitus on silloin. Eikä mua helpota sekään, että Evertonilla menee yhtä heikosti. Mulle on aivan sama oikeastaan, miten muut pelaavat, kunhan omien peli kulkee. Jos taas omien peli ei kulje, on jälleen ihan sama, kuka johtaa sarjaa ja kuka on 8.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Silly season ja Stoke-peli:

Aamun brittilehtien mukaan: "SG harkitsee lähtöä Real Madridiin kesällä, Rafa yrittää vaihtaa Babelin Sunderlandin Kenwyne Jonesiin, Rafa ei lähde pois poolista, Juventus tahtoo Rafan, Rafa haluaa jatkaa kesään 2014, Hiddink harkitsee poolia, jos Rafa lähtee ja Hodgson on linkattu huhuissa Liverpooliin". Uskokoon jokainen mihin huhuun haluaa...

Babel jätettiin tosiaan kokonaan Stoke-pelimatkalta kotiin tai katsomoon ja pelaaja kiukutteli asiasta eilen twitter-sivuillaan ennen kuin Rafa julkisti virallisesti peliin lähtevien pelaajien nimet. Rafa ei oikein tykännyt Babelin tavasta käyttää twitteriä kiukkunsa purkamiseen.

Stoke-vieraspeli on erittäin tärkeä Liverpoolille. Uskotaan taas 3 pisteen voittoon. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/8454633.stm
Mascherano palaa kokoonpanoon ja Maxi Rodriguez pelaa varmaan ainakin osan pelistä. Itse kokeilisin Kuytia piikissä, kun Torres on pois ja laittaisin Maxin oikeaan laitaan. Riera palaa myös Stoke-peliin. Lähtisin suunnilleen tällä kokoonpanolla peliin: Reina; Insua-Agger-Skrtel-Carragher; Riera-Lucas-Mascherano-Maxi; Aquilani; Kuyt. Kyllä tälläkin porukalla kaadetaan Stoke, jos peli kulkee. Saa nähdä minkä porukan Rafa laittaa avaukseen...
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://www.mirrorfootball.co.uk/new...-up-with-boss-Rafa-Benitez-article291655.html
Ryan Babelin twitter-sekoilu taisi olla pelaajan viimeinen aikaansaannos Liverpool-paidassa ja riitely Rafan kanssa maksaa pelaajalle lehtitietojen mukaan viikon palkan. Goodbye Ryan Babel, t. Johannes

Stoke-peli oli aikamoinen taistelupeli, jonka takasi jo Rafan avauskokoonpano, jossa ei oikein suosittu taitopelaajia, kuten Maxi ja Aquilani. Harvoin on Liverpool lähtenyt valioliigapeliin "stoke-tason" joukkuetta vastaan noin puolustusvoittoisella kokoonpanolla kuin 16.1.2010. Lopulta Rafan tämänkertainen uhkapeli oli onnistua, kun Kyrgiakos murjoi 0-1 maalin, mutta epäonneksemme Huth onnistui Stoken loppukirin aikana tasoittamaan pelin tulokseksi 1-1, joka oli iso pettymys, kun CL-kilpailijat ManCity, Tottenham ja Aston Villa menettivät myös 2-3 pistettä viikonlopun peleissä. Liverpool on mukana edelleen vahvasti taistelussa neljännestä CL-paikasta, mutta ei onnistunut hyödyntämään tilaisuuttaan saada kiinni muita kilpailijoitaan, kun annettiin mahdollisuus ja se oli taas huono uutinen.

Keskiviikkona on taas iso ottelu, kun Tottenham saapuu Anfieldille Valioliigan rästipeliin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/8465290.stm
Liverpool jatkaa edelleen Sunderlandin Kenwyne Jones-jahtiaan, jos BBC:n tietolähteet ovat oikeassa tämän asian kanssa. Liverpool haluaisi tosin vuokrata ensin Jonesin kesään saakka ja tähän vaihtoehtoon ei Sunderlandin manageri Steve Bruce ole vielä lämmennyt. Lopun BBC-jutussa on hieman Rafa-komediaa, kun tämä ihmettelee mistä saisi hyökkääjiä ja mihin hintaan. Kysyn vaan, että pitikö itse myydä Keane, Bellamy ja Crouch pois Liverpoolista. Yksikin heistä olisi edelleen riittävä backup Torresille.

Illalla on Tottenham-ottelu Anfieldillä ja se on taas iso testi terveinä oleville Liverpool-pelaajille ja Rafalle siinä mielessä, että millaisen porukan hän laittaa avaukseen. Onko lähestyminen samanlainen kuin Stoke-pelissä vai yritetäänkö hyökätä kotipelissä vähän enemmän kuin viime lauantain valioliiga-ottelussa. Ainakin Torres, Gerrard, Johnson ja Benayoun jatkavat potilasosastolla. Babel pyysi eilen Rafalta viime perjantain twitter-töppäilyään anteeksi ja saattaa päästä illan peliin mukaan penkille istumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös