Lisää miehiä?

  • 665 316
  • 2 731
Tila
Viestiketju on suljettu.

Punainen Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Helge

Pakko kommentoida pitkästä aikaa...

EI HELGEÄ MEILLE, paitsi ehkä ilmaiseksi!
Joku mainitsi tietävään sävyyn että "tällä kertaa raha puhuu", ei jumalauta!
Kannattaako oikeasti Helgeen panostaa????

Samoin Helge meille Askey heille kuulostaa suorastaan uskomattomalta, annetaan jääkiekkoilija ja otetaan puujalka!

No, on Pena & kumpp. ennenkin hölmöillyt...
 

Punainen Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edelliseen vielä...

Eiköhän sille rahalle olisi muutakin käyttöä, tarvetta kun mun mielestä on vähän enemmän hieman toisentyyppisiin roleihin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Punainen Mike kirjoitti:
Pakko kommentoida pitkästä aikaa...

EI HELGEÄ MEILLE, paitsi ehkä ilmaiseksi!
Joku mainitsi tietävään sävyyn että "tällä kertaa raha puhuu", ei jumalauta!
Kannattaako oikeasti Helgeen panostaa????

Samoin Helge meille Askey heille kuulostaa suorastaan uskomattomalta, annetaan jääkiekkoilija ja otetaan puujalka!

Ennen joulua HIFK pelaa 9 ottelua. Kyllä me saadaan uusi Askey rosteriin ennen 27.12 pelejä ja pärjätään Jannella siihen saakka. Askeyn heikkoudet on jo skoutattu ja ihmeveskarin maine mennyttä. Vaikka Askey on ok veskari, niin Lundell on samaa tasoa. Ei tässä siksi huonoa kauppaa tehtäisi välillä Askey Helenius, ellei Lundell sitten loukkaantuisi.... ...ja kaikki tämä Askey Heleniuksesta on ihan spekulaatiota, kunnes nimet papereissa ja nythän ne eivät vielä ole. Kyllä tämäntapaisten pelaajakauppojen viritys on ihan arkea sm-liigan tapaisessa ammattilaissarjassa, toteutuu ne sitten tai ei. Muistakaa nyt vielä, että Askeyn myynnillä saataisiin yksi ulkolaispaikka auki.

Helenius on ihan käyttökelpoinen pelaaja n. 8-12 min jääajalla 7. puolustajana ja kyllä me minusta näitä Nortoneja ja Nickersoneja vastaan tarvittaisiin yksi iso kotimainen pelaaja. Schnabel on liian arvokas jäällä ja Lostedt urheudestaan tapella huolimatta vähän keskisarjaa 15 cm ja 25 kg kookkaampia vastustajia vastaan. Kaikki kunnia toki Patrikille.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäs jos me noudettaisiin yksi kotimainen veskari, Helenius ja yksi ulkomainen kädellinen pakki ja sentteri. Vähän siihen tyyliin, kuin tässä koko kauden on ollut tarkoitus. Ai niin, mutta eihän me ketään noudeta, eihän meillä ole latin latia rahaakaan. Konkurssiahan tässä kai seuraavaksi odotellaan. Ihme, ettei ole vouti jo oven takana, sen verran varmaa tietoa konkurssikypsyydestä näyttää olevan tuossa toisessa ketjussa.
 

pelikielto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Johannes kirjoitti:
Askeyn heikkoudet on jo skoutattu ja ihmeveskarin maine mennyttä.
Jepjep

Langkow Scott, Lukko Ott:19 pm:36 to:512 np:2 v:6 t:5 h:8 pm/o:1,96 t%:93,43

Tässä on myös kaveri jonka heikkoudet oli scoutattu ja ura suomessa ohi...

Ei istuisi järkeen mitenkään Helge --> Askey trade. Askey on hyvä kassari ja Helenius on paska pakki joka osaa tapella. Loppuu viimeinenkin usko PEnaan jos tämän tekee. Mikä järki olisi avata ulkomaalaispaikka maalivahdilla ja hankkia myöhemmin tilalle uusi kassari(jonka tasosta ei ole takeita, Askeysta on)?

Oma mielipiteeni on että näillä mennään. Kunhan sairastupa tyhjenee edes jonkin verran niin joukkue alkaa näyttämään hyvältä.
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Johannes kirjoitti:
Askeyn heikkoudet on jo skoutattu ja ihmeveskarin maine mennyttä. Vaikka Askey on ok veskari, niin Lundell on samaa tasoa.
Ihmettelen kovasti tätä yht'äkkiä ilmennyttä tarvetta päästä Askeysta eroon. Kuten sanottua, maalilla on ensimmäistä kertaa miesmuistiin veskari, joka on yksin voittanut meille pelejä. Ja vaikka Tompalta on nähty muutama nihkeämpikin matsi, hänen takiaan ei olla kertaakaan hävitty.

Kakkosketju kuntoon ja kädellinen pakki sisään, siinä pitäisivät olla ne ykkösprioriteetit tällä hetkellä. Veskariosasto on ykkösketjun ohella parhaassa kuosissa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Johannes kirjoitti:
Ennen joulua HIFK pelaa 9 ottelua. Kyllä me saadaan uusi Askey rosteriin ennen 27.12 pelejä ja pärjätään Jannella siihen saakka. Askeyn heikkoudet on jo skoutattu ja ihmeveskarin maine mennyttä. Vaikka Askey on ok veskari, niin Lundell on samaa tasoa.

Helenius on ihan käyttökelpoinen pelaaja n. 8-12 min jääajalla 7. puolustajana

Juuri näin se on, Askey on ihan kohtuullinen veskari, mutta ei pelasta meidän kautta, Janne pystyy samaan. Ulkolaispaikan vapautumisella voidaan teoriassa saada yksi tarvittava pelaaja rosteriin. Helenius on hyvä 7. pakki ja oikealla roolituksella käyttökelpoinen, nyt on syytä unohtaa Samin ja taustat narrina ja epäonnistuminen siellä, siihen vaikutti Jortikkakin. Itsekin nauroin silloin Samille, nyt toivon hänen siirtyvän meille ja tekevän samalla kahden vuoden sopimuksen, samalla toivon pelillistä onnistumista Sheddenin myötävaikutuksella. Kovan miehen kova rooli ilman kikkailuja sopii Heleniukselle ja sen hän osaa, kiekollista pakkia ei hänestä saa. Vopat ei ollut sen kummempi ja oli vielä paljon kalliimpi.
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
pelikielto kirjoitti:
Ei istuisi järkeen mitenkään Helge --> Askey trade.

Eiköhän se ole kumminkin Shedden, joka Heralan haluaa. (Tosin Penttihän siitä paskat niskaansa saa). Shedden on puristanut sen verran hyvin mehua saamastaan materiaalista, että vaikka haluaisi Timo Nykopin, niin täältä tulisi puoltoääni.
Itse nään Heleniuksen todella mielelläni vaihtoaitiossa punaista päällä. Ekassa pelissä minuutin paikkeilla Nortonia neppariin ja suihkuun. Job well done ja palkka ansaittu. Ei kai kukaan luule, että Samilta odotettaisiin kiekollista peliä? Yhden ulkomaalaispaikan vapautuminen on myös hyvä juttu.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
-REDS- kirjoitti:
Ei kai kukaan luule, että Samilta odotettaisiin kiekollista peliä? Yhden ulkomaalaispaikan vapautuminen on myös hyvä juttu.

Täh? Nyt ymmärtäisin, jos hankittaisiin neljäkin Samia, sillä sittenhän olisi taas ulkkaripaikkoja hienosti auki ja ei kun markkinoille.

Mitä tarkoitat, että Samin tulo avaa yhden ulkomaalaispaikan? Saatiin Helenius tai ei, niin joka tapauksessa joulun tienoilla katsotaan kaksikon Muprhy & White tilanne. Potkitaan White tai molemmat pois ja sitten aletaan katselemaan uusia kavereita.

Tosin esim. White saattaa joutua lähtemään ennen jouluakin jos Pena saa signattua jonkun varmasti hyvän senan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Aina en minäkään ymmärrä HIFK-kannattajien mielenlaatua. Toisessa ketjussa kiroillaan kun Laakkonen pistettiin pitkäksi aikaa telakalle ja täällä sitten sitä kun Shedden haluaa Heleniuksen rosteriin.
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
Greffin kirjoitti:
Mitä tarkoitat, että Samin tulo avaa yhden ulkomaalaispaikan?

No eikös täällä spekuloitu Askey-Helenius treidiä? Jos tämä pitää paikkansa, niin eikö Askeyn poistumisen jälkeen vapaudu yksi ulkomaalaispaikka? Tosin en tiedä mitään HIFK:n halusta treidata Askeya.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
cobol kirjoitti:
Toisessa ketjussa kiroillaan kun Laakkonen pistettiin pitkäksi aikaa telakalle ja täällä sitten sitä kun Shedden haluaa Heleniuksen rosteriin.
Mitä tekemistä näillä kahdella asialla on toistensa kanssa?

Ja en kyllä ymmärrä Sheddenin aivoituksia pätkääkään, jos hän tosiaan Hegulin perään hamuilee.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
-REDS- kirjoitti:
No eikös täällä spekuloitu Askey-Helenius treidiä? Jos tämä pitää paikkansa, niin eikö Askeyn poistumisen jälkeen vapaudu yksi ulkomaalaispaikka? Tosin en tiedä mitään HIFK:n halusta treidata Askeyta.

Tässä Helenius-Askey treidissä ei ole tietääkseni mitään perää. Helenius ollaan hankkimassa pelkällä rahalla IFK:hon. Shedden hänet haluaa ja Jokereita vastaan huomaatte eron kentällä jos Helenius tulee.

Mikä hemmetin hinku teillä on päästä siitä Askeysta eroon? Ensin haukuttiin Askey paskaksi kahden ensimmäisen pelin perusteella. Sitten nostettiin jumalaksi ja nyt taas ulostamassa. Kun pari matsia mennyt keskinkertaisemmin. Onko Askey muka noin paska? Ei minusta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Rontti kirjoitti:
Mitä tekemistä näillä kahdella asialla on toistensa kanssa?

HPK-lasein asioilla ei tietenkään ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Mutta että HIFK-laseinkin oltaisiin jo tilanteessa, jossa ei uskota yhden liigan kovimman kaverin rauhoittavan vastustajan sikailuja avainpelaajiin, se on jo mielenkiintoista.

HIFK hakee edelleen erittäin kovaa 1-maalivahtia. Jos sellainen löytyy, Askey väistyy. Muuten ei tietenkään.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
cobol kirjoitti:
Mutta että HIFK-laseinkin oltaisiin jo tilanteessa, jossa ei uskota yhden liigan kovimman kaverin rauhoittavan vastustajan sikailuja avainpelaajiin, se on jo mielenkiintoista.

Yhtä paljon kun hänestä on hyötyä hanskaajan roolissa, yhtä vähän on hyötyä pelillisesti. Helenius varmasti rauhoittaa avainpelaajiemme sörkkimistä. Pelillisesti tuskin kukaan uskoo hänen tuovan yhtään mitään. Aaveelläkään ei voi juuri peluuttaa, koska on oman maalin edessä hiton jäähyherkkä. Sensijaan häntä voisi ajatella käytettävän yyveellä maalinedustalla maskimiehenä. Helehän on sen oloinen kaveri, että jos Jeren tai Pasin tykki osuu kaveria koteloon, hän sitä tuskin edes huomaa. Korkeintaan yrittää osunutta kiekkoa jatkaa maaliin. Tuskin kuitenkin siinä onnistuu. Koskas mies on viimeksi tehnyt maalin ylipäätään missään sarjassa? Pitääkö mennä urastatseissa viime vuosituhannen puolelle? en jaksa kaivaa.
 

IkuinenPata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Williams, Mogilny, Afinogenov.
Askey Ja Murphy ulos HIFK:sta?

"IS Veikkaajan tietojen mukaan HIFK aikoo luopua maalivahti Tom Askeystä ja laitahyökkääjä Mark Murphystä. Molempien sopimukset kattavat loppukauden, mutta HIFK on ollut tyytymätön kaksikon esityksiin. Askey esitti varmoja otteita vain muutamassa pelissä, mutta viime aikoina hänen kuntokäyränsä on osoittanut alaspäin.
Murphy teki debyyttiottelussaan maalin ja on paiskinut jokaisessa pelissä hartiavoimin töitä, muttei ole ollut toivotun tehokas."


Näin IS Veikkaajassa 8.11.2005


- IkuinenPata -
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
Senior kirjoitti:
Koskas mies on viimeksi tehnyt maalin ylipäätään missään sarjassa? Pitääkö mennä urastatseissa viime vuosituhannen puolelle? en jaksa kaivaa.

Mitä merkitystä tällä on, kun puhutaan Heleniuksesta? Ne kaverit, jotka osaavat sekä hanskata, että pelata pelaavat jossain aivan muualla kuin SM-liigassa.(kuinka kauan kestää, että cobol lähestyy lauseella "paitsi Norton" :)
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
IkuinenPata kirjoitti:
"IS Veikkaajan tietojen mukaan HIFK aikoo luopua maalivahti Tom Askeystä ja laitahyökkääjä Mark Murphystä. Molempien sopimukset kattavat loppukauden, mutta HIFK on ollut tyytymätön kaksikon esityksiin. Askey esitti varmoja otteita vain muutamassa pelissä, mutta viime aikoina hänen kuntokäyränsä on osoittanut alaspäin.
Murphy teki debyyttiottelussaan maalin ja on paiskinut jokaisessa pelissä hartiavoimin töitä, muttei ole ollut toivotun tehokas."


Näin IS Veikkaajassa 8.11.2005

Tämähän on jo vanha juttu, mutta yhtä naurettavaa kuinka pihalla IS Veikkaaja on IFK:n asioista. Whitesta ei tietenkään puhuta mitään. Pata, Askey ei ole lähdössä minnekään. Murphyn ja Whiten tilannetta katsotaan jouluun asti. Tietenkin jos tätä ennen saadaan esim. Holdenin kanssa sopimus , niin sitten potkitaan White pois.

Tuo juttu vaan nyt naurattaa, kun White tästä ensimmäisenä olisi lähdössä jos joku ulostettaisiin noin vain.
 

IkuinenPata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Williams, Mogilny, Afinogenov.
cobol kirjoitti:
HIFK on näköjään sitten vaihtamassa maalivahtia. Kova nimi on kierroksessa ja on pelkästään hienoa, että sillä ei elvistellä etukäteen. Tosin ei taida olla nimeä vielä aivan paperissakaan.

Cechmanek meni jo ;) Siirtyi kotimaahansa Hamburg Freezersiin.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
IkuinenPata kirjoitti:
Cechmanek meni jo ;) Siirtyi kotimaahansa Hamburg Freezersiin.

Cechmanekin kotimaa taitaa olla aivan muu kuin Saksa.

Kannattaisiko hiukan lukea palstaa ennen kuin kirjoittelee omia kommenttejaan. Tämä Cobolin viestihän on lähetetty jo monta päivää sitten ja vastauksia on jo Cechmanekista tullut.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
cobol kirjoitti:
HPK-lasein asioilla ei tietenkään ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Mutta että HIFK-laseinkin oltaisiin jo tilanteessa, jossa ei uskota yhden liigan kovimman kaverin rauhoittavan vastustajan sikailuja avainpelaajiin, se on jo mielenkiintoista.
Niin, me olemme tämän(kin) asian suhteen ihan eri asemilla. Minun mielestäni Heleniuksen pestaamisella ei saada estettyä yhtään oman joukkueen avainpelaajan loukkaantumista. Kukaan ei jätä Hegulinpeloissaan sikailujaan tekemättä. Kun vielä tiedetään, että Heleniuksesta ei ole tässä sarjassa mitään pelillistä hyötyä, pikemminkin päinvastoin, niin siksi pidän koko kaveria kaikin puolin turhana, vaikka sitten silloin tällöin jonkun pikku sirkushuvin yleisölle järjestäisikin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Rontti kirjoitti:
Niin, me olemme tämän(kin) asian suhteen ihan eri asemilla. Minun mielestäni Heleniuksen pestaamisella ei saada estettyä yhtään oman joukkueen avainpelaajan loukkaantumista. Kukaan ei jätä Hegulinpeloissaan sikailujaan tekemättä. Kun vielä tiedetään, että Heleniuksesta ei ole tässä sarjassa mitään pelillistä hyötyä, pikemminkin päinvastoin, niin siksi pidän koko kaveria kaikin puolin turhana, vaikka sitten silloin tällöin jonkun pikku sirkushuvin yleisölle järjestäisikin.

Ei saada estettyä loukkaantumisia, siitä olen samaa mieltä. Suurin osa oikeista loukkaantumisista tulee, kun mailaa käytetään lyömäaseena tai pelataan muuten chicken-lätkää. Tappeluissahan harvemmin saadaan muita kuin hetkellisiä henkisiä vammoja. Helenius hankittaisiin siis tekemään tilaa huippupelaajien suoritukselle. Kyllä se ison pelaajan pelkkä läsnäolokin on tarpeen usein, että tähtipelaajat saavat toteuttaa itseään. Tämähän ei näy tilastoissa, koska sitä, että joku ei loukkaannu, ei tietenkään tilastoida. : )

Minusta Sami Lepistökin pelasi uransa parasta lätkää, kun oli Heleniuksen pakkipari. Kukaan ei vaan suostu myöntämään, että siinä olisi ollut Heleniuksenkin ansiota. Helenius sopisi minusta HIFKiin hienosti Teemu Laakson pakkipariksi, joka heti "ihan yllättäen" näyttäisi paremmalta pakilta kuin tähän saakka.

Ja hoitaisi Helenius sitten vielä ne muutamat viihdetappelut Nortoneita, Nickersoneja ja Nielikäisiä vastaan.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Greffin kirjoitti:
Tässä Helenius-Askey treidissä ei ole tietääkseni mitään perää. Helenius ollaan hankkimassa pelkällä rahalla IFK:hon. Shedden hänet haluaa ja Jokereita vastaan huomaatte eron kentällä jos Helenius tulee.

Mikä hemmetin hinku teillä on päästä siitä Askeysta eroon?

Aivan näin. Askeyn vaihtoa ehdotti joku Pelicans-fani ja samantien siitä tuli yleinen totuus. Eli ei siitä vaihdosta ole mitään puhetta ollutkaan, mutta toivottavasti tämä Halinius-diili selviää pian, sillä tätä jauhamista ei jaksaisi.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Isaksson kirjoitti:
Mitäs jos me noudettaisiin yksi kotimainen veskari, Helenius ja yksi ulkomainen kädellinen pakki ja sentteri. Vähän siihen tyyliin, kuin tässä koko kauden on ollut tarkoitus. Ai niin, mutta eihän me ketään noudeta, eihän meillä ole latin latia rahaakaan. Konkurssiahan tässä kai seuraavaksi odotellaan. Ihme, ettei ole vouti jo oven takana, sen verran varmaa tietoa konkurssikypsyydestä näyttää olevan tuossa toisessa ketjussa.

Heh heh. Isaksson tais lupailla jo ennen kauden alkua et ne vahvistukset mitä tarvitaan, tulee. No kuinkas kävi? Tuli Askey, Murphy ja White, joka oli "heti ekoissa treeneissä jo IFK:n parhaimmistoa". No näiden jätkien näytöt on nähty, tosin Murphystä en ole vielä ihan sale.

Miksi sun lupaama toinen yritys olis yhtään sen kummosempi?=)
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko kuulunut mitään Helgen tilanteesta? Joko miehellä on nimi paperissa? Itseäni ei haittaa yhtään jos Helge liittyy punapaitoihin mutta en kyllä jää miehen perään haikailemaankaan jos ei tule.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös