Liigapörssi-keskustelua

  • 1 492 091
  • 6 474

Lavis

Jäsen
Anton Lundell 355k. Uhka vai mahdollisuus? Enemmän Hifkistä perillä olevat: paljonko teki pisteitä harjoitusotteluissa, saako ylivoimalla vastuuta?
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Anton Lundell 355k. Uhka vai mahdollisuus? Enemmän Hifkistä perillä olevat: paljonko teki pisteitä harjoitusotteluissa, saako ylivoimalla vastuuta?

No hyvä pelaaja hyvässä roolissa, mutta ei hänen kanssa erotu muista. On varmaan niitä eniten valittuja pelaajia. Itseäni ärsyttää, että ei tullut katsottua eilen ennen pelien alkua monellako Lundell on ja jätin joukkueeseen. Yli joka viidennessä porukassa taisi olla.
 

Anselmoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaakonkulma
Itseäni ärsyttää, että ei tullut katsottua eilen ennen pelien alkua monellako Lundell on ja jätin joukkueeseen. Yli joka viidennessä porukassa taisi olla.
Tuo olisi minusta hölmöä, jos voisi ennen jakson alkua tutkailla kuinka monella muulla on tietty pelaaja joukkueessa. Tuo tietohan tulee vasta jakson ensimmäisen kierroksen/pistepäivityksen jälkeen näkyville pelaajakorttiin.
Tosiaan kieltämättä hiukan ottaa päähän, kun todella monilla samoja pelaajia nyt jakson aluksi.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pitkä arpominen Hifkin Dykin ja Pelicansin Björnisen välillä. Päädyin ottelumäärien takia Dykiin, joten eiköhän Björninen Liigapörssin perinteiden mukaisesti kurita Sportia tänään ihan kunnolla.
 

DoQuYoDaJo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No eipä siihen hirveesti järkeilyä vaadittu että oivalsi Lundellin olevan ylivoimasesti valituin pelaaja alkujakson aikana. Halpa hinta, potentiaali tosi korkealla, ja Hifkillä kevyesti eniten matseja jakson alussa.
Lundell on ja pysyy 25% jengissä jakson loppuun asti. Myös Frans Tuohimaa löytyy jokasesta jengistä Teräväisen ohella.
Myös toi Laschin ylivalitteminen on mielenkiintoista.
Pelicansilla Sportin jälkeen Tappara, Hifk, 2 välipäivää ja Kärpät.
Bemström all day long> Lasch.
Jos LP:n mielii voittaa/jonkun ison kimpan missä oot, niin kannattanee korvata edes yksi edellä mainituista jollain muulla pelaajalla.
Ps; Broadhurst pelaa Bemströmin kanssa, 225k hintanen Viro tepsin ykköskentässä, ja Ässillä on helppoja+tiheään tahtiin otteluita että vaikka siellä peluutettais 60-40 Aittokallioo /Söderströmiä, niin mitä sitten. Kyllä se Hifkikin johonkin väliin sen Tolvasen lyö kertaalleen tässä alussa, kun kerta matseja riittää.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Jahas, kaksi kierrosta ehdittiin pelata ennen kuin korona muutti otteluohjelmaa. Minulla on pari jengiä käytössä ja olin osaan tarkoituksella jättänyt HPK:n ukkoja, koska Sport olisi ollut sen verta heikko vastustaja, että odotin hyviä pisteitä. Pitääkin sitten vaihtaa niitä pelaajia nyt pois.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä pitää varmaan koronan aiheuttamia otteluiden siirtoja alkaa ennakoimaan vaihtojen näkökulmasta ja poiketa alkuperäisestä vaihtosuunnitelmasta ja varautua ylimääräisten vaihtojen tarpeeseen otteluohjelman muuttuessa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Täydellinen alku tälle päivälle (kuva).
 

Liitteet

  • 20201007_185722.png
    20201007_185722.png
    283,2 KB · kertaa luettu: 361

Anselmoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaakonkulma
Mielenkiintoista nähdä alkaako porukka ostamaan nyt perjantaihin asti, tänään urakalla myytyjä (ts. halventuneita) HIFK-pelaajia.. Sillä mikäli jälleen otteluohjelman mukaan pelaajavaihtoja mietitään, niin HIFK on ainoa joukkue jolla seuraavilla kolmella kierroksella ottelut.
 
Viimeksi muokattu:

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näiltä ekoilta kiekoilta puuttuu oivaltamisen ilo. Joka jengillä samat Lundellit ja Eroset. Vaikka tekisivät 2+1 iltaan, niin joukkueen sijoitus voi laskea, kun siellä on kärjellä koko kentällinen täynnä HPK:n ykkösukkoja.

Sitten on sellaisia joukkueita, joita ei pääse koko jaksoon ostamaan, kun eivät vain pelaa. Olis hyviä hakuja, mutta ei viitsi ostaa, kun joku TPS pelaa neljä rundia enemmän.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pakko vetää ens kiekan jälkeen kaikki kolikot yhteen jengiin, eli Ilvekseen. Hyökkääjistä selvät valinnat on Ruotsalainen ja Suomi, pakeista Välimäki ja Dostal toki maaliin, mutta jäljelle jäävät pakki ja hyökkääjä on hankala valita.

Tekisi varmaan vanhasta muistista mieli valita Thomson pakiksi, mutta Maalahti kyllä pelaa keijona ylivoimaa. Maalahti ei lauo koskaan, Thomson laukoo sen mitä kentälle pääsee.

Hyökkääjäksi arvon Maccellin ja Meskasen välillä. Meskanen taitaa pelata Ruotsalaisen ja Suomen kanssa ykkösylivoima, Maccelli sit taas vanhasta muistista ollu melkonen veijo joskus, potentiaalia tehdä isot läjät pisteitä on. Joku vitun Ikonen tehny kanssa alkukaudesta kivat pisteet, ykkösessä näyttää tuo Suomen ja Ruotsalaisen kanssa matkustavan.

Rahat riittää kehen vaan. Oisko se sit Maalahti-Meskanen järkimiehen plokkaus, vaikka oishan Thomson-Maccelli nyt paljo eksoottisempi ja coolimpi valinta. Vai vittu Maalahti-Ikonen, oikein hilse varisee ku on niin kuiva ja nevahööd kaksikko.

Roby Järventie on ihan liian halpa, minä ostan vaan kalliita pelaajia.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämä oli tiedossa ja vaihtoja kannattaa säästellä koronaa varten. Osa taktiikkaa, Kärppyrät saa vielä vaihdettua pois, mutta seuraavaa karanteenia ei enää kestä. Ainakaan Ipan osalta.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Höhöö, nyt näyttää ihan hyvältä ’upporikas tai rutiköyhä’-epätoivovetoni Ilveksen kanssa. Kärppiä melkein kaikilla muilla jengi pullollaan, ne tänään sössi, Ilves ei, ja nyt sitten karanteeniin koko Kärpät.

Sit vaan venataan Ilveksen 4 pelin tappioputkea ja siihen sitten sinetiksi koronakaranteeni. On mulla yks vaihto vielä jäljellä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Aleksi Valavuori vaihtanut tänään Liigapörssiin kaikki pelaajat Kärppien miehiksi?
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Jahas, just ehdin ottaa Pyörälän messiin ja heti saa luopua. Vaihtoja ei ole tolkuttomasti jäljellä, niin ei parane tulla toista koronaiskua tai tämä jakso on tässä.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuolla Liigapörssin viestiosiossa kiehuu ihan kunnolla. Siellä on porukka talikot kourassa vaatimassa ilmaisia lisävaihtoja, kun Kärpät joutui karanteeniin.

Eikö joku muka osannut ennakoida, että näin voisi tapahtua? Ensimmäinen karanteeni taisi osua avausviikolle. Ei pitäisi tulla yllätyksenä.

Mielestäni tämä päinvastoin lisää pelin mielenkiintoa. Normaalistihan kärki käyttää jokaisen kierroksen jälkeen vaihtoja niin paljon, että jakson puolessa välissä siellä on koko vitja täynnä pelkkiä tähtipelaajia. Vaihdot käytetään yleensä heti loppuun, että saadaan ne pörssinousut leivottua sisään joukkueen arvoon.

Karanteeniuhan myötä pitää vähän himmailla. Nyt voi joku maltillisen taktiikan joukkue nousta tasaisella suorittamisella korkealle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös