Liigapörssi-keskustelua

  • 1 497 262
  • 6 493

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Aikamoinen tuuri näyttää käyvän kun vaihdoin Metsolat Ryntäisiin, heh. Onneksi en ottanut Kolppasta vaikka olisi rahaa jäänyt mukavasti muihin vaihtoihin...
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joukkue jakson viime hetkillä:

Nenonen(JYP)-Piitulainen(SAI)-Elkins(IFK)
Fernholm(IFK)-Söderholm(IFK)
Myllyniemi(PEL)

Joutu tekee aika hasardit ja vaihtamaan Irvingin tilalle Pelicansin Myllyniemen maaliin. Pallottelin pitkään otanko Tuokkolan vai Myllyniemen, Tuokkola ois ollu turvallisemman tuntuinen valinta ja ois varmistanu jotakin pisteitä siinä tapauksessa että HIFK ottaa KalPalta takkiin. Mutta KalPalla on etukäteen pahemmalta tuntuvat 2 matsia, vieraissa HIFK ja JYP, kun Pelicansilla, vieraissa Ilves ja kotona Tappara, ja pakko lähteä nyt hakemaan hirveitä pisteitä vähän riskillä jotta ois vielä ohuenohuet saumat kimpan voittoon.

HIFK ja Pelicans saa nyt sitten tänään luvan voittaa ja mielellään HIFK isomaalisesti ja Pelicans pitää nollat. Piitulainen saa loppukauden jaksaa niinku tähänkin asti, Nenonen nyt sit vittu herätys siellä!

1 vaihto vielä jäljellä, jonka käytän vaihtamalla Myllyniemen takas Irvingiin sit ku Pelicans on voittanut Tapparankin Myllyniemen nollapelin saattelemana. Irving sit jatkaa siitä ja pitää 2 vikassa matsissa nollat, samalla ku HIFK paiskoo maaleja, Piiitulainen tehoilee tutusti ja Nenonen alkaa taas vaihteeksi tekemään niitä maaleja sillä Suomen parhaaksi mainostetulla ranteellaan. Voitto ja rahat on mun. Jee!
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaksi ekaa jaksoa meni henkilökohtaisesti täysin penkin alle mutta tässä jaksossa sujunut kyllä hyvin. Sijoitus 200 paremman puolella ja joukkue tässä muodossa kun viimeiset vaihdot tuli tuossa pyöräyteltyä muutama päivä takaperin:

Lähteenmäki - Elkins - Puustinen
Kauppinen - Karalahti
Husso

Lähteenmäen nyt tuolta mielellään vaihtaisi pois, muut tuovat pisteitä ihan mukavaan tahtiin.
 

lebak

Jäsen
3. jakso on mennyt myös melko hyvin ja kimpan sääntöjen mukaisesti 11 vaihdolla mennään. Tällä hetkellä sijoitus on 140 parhaan joukossa ja viimeiset vaihdot käytettiin äsken.

Lopuille kierroksille lähdetään jännittämään irtooko LP lippistä elämän aikana toisen kerran (Joskus kauan sitten olin (myös 11 vaihdolla) top50 joukossa ja sain lippalakin)). Kärkikahinoihin ei taida olla asiaa, enkä ole edes perehtynyt nykyiseen palkintodokumentointiin.

Joukkue näyttää tältä:
Koivisto Henrik - Perrin Eric - Elkins Corey
Söderholm Toni - Eronen Teemu
Metsola Juha​
 

Rapala

Jäsen
Harmittavan lähelle jää/jäi tämä jakso nyt onnistumista. Viime vuonna tähän samaan kolmanteen jaksoon osui top3-sija ja nytkin olis ollut täysin haarukassa, mutta muutamat sähläykset veivät käytännössä mahdollisuudet.

Peltonen - Puustinen - Nagy
Söderholm - Spang
Husso

ja boldatut ovat valitettavasti olleet aivan kasa paskaa ja koko joukkue ollut HIFKin varassa. Ja koska muut osasivat valita ko herrojen paikalle Luttista/Fernholmia jne, niin ratkaisevat kaulat ovat jo syntyneet. Sijoitus kuitenkin 30 joukossa, joten lohdutuspalkinnoille ehkä.

Pienistä marginaaleista tämä peli kiinni, nimittäin Spangin ja Nagyn nappasin joukkueeseen samana pelipäivänä käyttäen viimeisiä vaihtoja. Toinen kombo jota mietin oli Glenn/Luttinen, jotka ovat vetäneet sen 40p/enemmän mieheen. Sillä vedolla oltais kokonaistilaston ykkösiä, mutta jossittelu on perseestä.
 
Suosikkijoukkue
Kuhmon Kiva, KalPa, LA Kings
Moro jengi! Saakohan Antti Ore ihan normaalisti pojoja liigapörssissä tällä hetkellä? Löytyy tuolta Hifkin valikosta, vaikka pelaa tänään KalPan maalilla. Pakko varmistella, kun on kyse kimpan voitosta.
 

Ganal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uusi jakso taas auennut, vaikka 27 päivä pelit vasta alkavat. Muistuttelen taas että täälläkin on kimppaa tarjolla, kaikki tervetulleita mukaan! Lisätietoa YV:nä.
On muuten taas niin v-mäinen alku jaksolla, kun noita niin ihania yksittäiskierroksia taas alussa...
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Minkälaisia joukkueita jatkoaikalaisilla on muodostumassa? Viime jakso meni omalta osalta ihan kohtalaisesti sijoituksen ollessa vähän satasen ulkopuolella.

Tulevan jakson aloitus näyttää taas... No ainakin melko mielenkiintoiselta. Pari kunnon kierrosta, jonka jälkeen näitä yksittäiskierroksia. Saa nähdä minkälaiseen joukkueeseen on tyytyminen. Tällä hetkellä joukkue on tämännäköinen:

Luttinen-Rendulic-Palola
Lyytinen-Leimu
Zapolski
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Minkälaisia joukkueita jatkoaikalaisilla on muodostumassa?
Tällä hetkellä:
Junttila-Sawada-Luttinen
Näkyvä-Seppälä
Metsola

Metsola pelaa taas paljon, eli säästän siinä vaihtoja, hyökkäys voi olla kova, ja Sawadan arvo tulee ainakin nousemaan reippaasti. Luttinen oli viime jakson onnistunein haku itseltäni, hänen pisteillä tuli kimpan voitto. Seppälä oli kohtuu halpa ja päässee pelaamaan.
 

Oddee

Jäsen
Ja minä kun luulin, että Sawada olisi oma hyvä yllätyshaku joukkueeseen, niin täällähän 50% joukkueista on sen ottanut ja toinen 50% vakavasti miettinyt häntä. Noh, täytyy keksiä Sawadan rinnalle sitten jotain muuta valtavirrasta poikkeavaa.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämmöistä alustavaa hahmotelmaa, eiköhän tuo vielä (huonompaan suuntaan) muutu tämän päivän aikana:

Arttu Luttinen-Juuso Puustinen-Josh Green
Aleksi Salonen-Miika Koivisto
Juha Metsola
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Joukkue on pientä hienosäätöä vaille valmis ja tällä hetkellä muodossa:

Rendulic-Elkins-Sawada
Söderholm-Lyytinen
Rynnäs
 

lebak

Jäsen
Viime jakso päättyi top100:n 11 vaihdolla ja nyt arpakone on käynyt hetken aikaa taas:

H. Koivisto - A. Luttinen - K. Kuusela
L. Taipalus - J. Virtanen
L. Irving​

Teukka on maajoukkeen mukana ja H. Koivisto saa roolia taas Jokereiden sentterihierarkiassa. Hänen onnistumisensa onkin sitten toinen juttu. Tilalle voisi kokeilla B. Rendulicia. Luttinen on halpa ja pelaa kovavireisessä ketjussa. Myös Kuusela on alkanut ampua kiekkoa enemmän ja pisteitä tuli viime jaksossa mukavasti sekä Tappara pelaa alkukierroksilla yhden pelin enemmän kuten myös Jokerit. Nummelin on sivussa ainakin tänään ja kiekollisen pakin roolin ottaa taas Virtanen. Myös kiekollinen Tommila on nostettu kokoonpanoon (175k), mutta Petun kunnosta ei ole tarkkaa tietoa. Taipalus on itselle melko suuri kysymysmerkki ja pyytäisinkin hänestä enemmän tietoa, jos joku häntä on seurannut. Pelaako isoja minuutteja, Saako ylivoima-aikaa, millaisessa roolissa pelaa?
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tällä hetkellä:
Junttila-Sawada-Luttinen
Näkyvä-Seppälä
Metsola

Metsola pelaa taas paljon

Nonnii ja tänään Chiodo maalissa... No pannaan siihen Markkanen ja vaihdetaan samalla Näkyvän tilalle Söderholm.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Kemppainen - Erkinjuntti - Lucenius
Morrisonn - Virtanen Jesse
Metsola

Näillä lähdetään tavoittelemaan kimpan voittoa.
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Jos näillä kokeilisi:

B. Maxwell - B. Rendulic - J. Veistola
L. Taipalus - J. Virtanen
J. Rynnäs
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ahtola - Huml - Männikkö
Tikkanen - Honkaheimo
Irving

Sellaisella tähän jaksoon!
 

Sienihattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tapparan ollut pari kierrosta hieman vaisu, panikoin ja all-in. Jäi vaihtoja silti kourallinen.

L.Nagy - M.Keränen - D.Sexton
O.Manninen - V.Eminger
I.Leland
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Liigapörssi on avattu kaudelle 2014/2015!
 

Ralph

Jäsen
Kävin läpi vähän pelaajien arvoja ja sieltä pari nostoa.

Janne Lahti, 470k, kuudenneksi kallein hyökkääjä. Onhan Lahti hieno mies ja kaikkea, mutta että kuudenneksi arvokkain hyökkääjä. Ei nyt sentään, sinne vajaan 400k pintaan olisi voinut laittaa.

Mika Pyörälää tai Ivan Humlia ainakaan ei löydy lainkaan.

Antti Kerälä, 335k. Halvemmalla saa pelkästään Ässistä Juha Kiilholman, Henri Heinon, Aleksi Saarelan ja Sami Lähteenmäen.

David Kolomatis, 355k, Tapparan neljänneksi kallein puolustaja ja muutenkin pahasti alahintainen CHL-näyttöihin verrattaessa.

Tomi Karhunen on kalliimpi kuin Iiro Tarkki. Itse luulen, että Tarkki on se, kumpi pelaajaa suuremman osan.

Oma joukkue nopeasti pyöriteltynä:

Toni Koivisto (320k) - Anrei Hakulinen (285k) - Robert Leino (270k)
David Kolomatis (355k) - Craig Schira (380k)
Tuomas Tarkki (380k)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös