Liigapörssi-keskustelua

  • 1 499 195
  • 6 497

motamoro

Jäsen
Joukkueen luonti 2. kierrokselle on nyt auki. Jakso on lyhyt joten tarkkana pitää olla joka kierroksella.

Jestas mitä hintoja, Janne "2+1" Lahti on 425k, Niklas Hagman vain 400k (ensimmäinen pelikin vasta kierroksella 3, joten on tuolloin todella edullinen jos/kun vaihtopelaaja on tehnyt aiemmin edes joitain pisteitä), sitten hyvää alkukautta Lukon kärkiketjuissa viilettävä Joni Nikko 150k, muutamia epäkohtia vain mainitakseni.

Omaan silmään aikamoisen Dreamteamin saa kasattua noilla hinnoilla.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Onnistuuko muilla vanhan joukkueen valinta tuossa toiselle jaksolle siirryttäessä? Mulla ei tapahdu mitään kun tuosta vihreäpohjaisesta laatikosta painaa. Myöskään en pysty nimeämään , tietenkään vanhaa joukkueen nimeäni uudelleen joukkueeni nimeksi vaan tulee ilmoitus että nimi on jo käytössä.

... joo joo onnistui jo...
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Kärppäpitoisella miehistöllä lähdetään liikkeelle. Bluesilla ensi viikolla neljä matsia, joten Nieminen saa paljon vastuuta uunissa. Toivottavasti myös paljon torjuntoja.

Huml (400k)-Erkinjuntti (290k) -Aaltonen (475k) (C)
Pokka (285k) -Niemelä (175k)
Nieminen
 

Pulustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lestaporot, Jussin tussit
Tässä jaksossa on vihdoin kunnollisia kierroksia, eikä suurilta osin mitään parin ottelun tynkiä. Jakson lyhyyden voisi kuvitella lisäävän vaihtojen merkitystä, mutta toisaalta jakson keskivaiheilla olevat täydet ja lähes täydet kierrokset tasaavat tätä asiaa hieman.

Viime jakso meni melko alakanttiin, mutta mitäpä muuta voisikaan olettaa muutaman vuoden Liigapörssi-tauon jälkeen. Enpä kyllä silloinkaan ollut keskinkertaista parempi pelaaja. Nyt aloitellaan alla olevalla joukkueella, mutta varsinkin alussa täytyy polttaa vaihtoja. Heti alkuun on Bluesilla ja Tapparalla peräkkäiset pelit, mutta kun oikein kummastakaan joukkueesta ei löydy pelaajia, joihin viitsisisin investoida. Tässähän ne hyvät managerit heti erottuvat.

Eli joukkueeni jakson ensimmäiselle kierrokselle lienee jotakuinkin tuollainen:

Ville Kolppanen, 375 000 €

Ville Pokka, 285 000 €
Lasse Kukkonen, 390 000 €

Tommi Huhtala, 380 000 €
Ivan Huml, 400 000 €
Joni Nikko, 150 000 €

Huhtala oli tosiaan ainoa pelaaja, johon uskalsin tarttua Bluesista ja Tapparasta. Hän on mättänyt tehoja kuitenkin jokseenkin tasaisesti, ja eiköhän ensi viikollakin jokunen tehopiste kilahda plakkariin. Huml taas iskenee jatkossa hieman alkua tasaisemmin pisteitä, kun pelaa erittäin vaarallisessa ketjussa Maxwellin ja Aaltosen kanssa. Lukon Nikko on aivan tuntematon suuruus, mutta pelaajan hinta oli mielettömän matala. Joukkueen arvo noussee mukavasti tämän pelaajan myötä.

Puolustuksessakin luotetaan Kärppiin. Pokka on käsittämättömän halpa pisteisiin nähden. Kukkonen lienee varsin tasainen suorittaja jatkossakin, vaikka en hattutemppuja odotakaan. Toki Kärpät pelaa pari vierasottelua nyt alkuun, ja varsinkin Porissa voi olla vaikeaa.

Kolppanen kohtaa heti KalPan, jonka tehoton hyökkäys ei taida saada juuri mitään aikaan Tampereella. Siksipä luotan Ilveksen kasssariin ainakin näin ensimmäiseen peliin. Täytyy vaihtaa Kolppanen Järvenpäähän, jos KalPaa vastaan pelaakin hän.
 

Ganal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Noniin se olisi sitten toinen jakso alkamassa! Täällä taas kimppaa tarjolla, vähän kiire on aikataulun kanssa, joten jos uusia kiinnostuneita niin laittakaa mahd. nopeesti yksityisviestiä! Panos oli 20e.
 

Dank Sinatra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils
Noniin, nyt on joukkue toiseen jaksoon kasattuna. Ensimmäinen meni pahasti penkin alle, mutta jos nyt sujuisi paremmin.

Alkuun muodostin joukkueeksi:

Peltonen - Maxwell - Lähteenmäki
Pokka - Näppilä
Markkanen

mutta huomattuani jakson lyhyyden ja sen, että Ässät ja HIFK pelaavat ensimmäisen kerran vasta loppuviikosta, vaihdoin hyökkäykseen kolmikon Aaltonen - Maxwell - Nikko.

Aivan naurettavia kyllä alhaisuudessaan esim. Nikon, Lähteenmäen ja Pokan hinnat. Tietysti toisestakin päästä löytyy esimerkkejä, kun esim. 1+3 tehot iskenyt Tuppurainen on kolme kertaa kalliimpi kuin Nikko.
 

Maigeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
Toiseen jaksoon lähden seuraavanlaisella jengillä.

Juhamatti Aaltonen "C" (475 K) - Joni Nikko (150 K) - Pekka Saarenheimo (325 K)
Ville Pokka (285 K) - Craig Schira (400 K)
Brad Thiessen (355 K)

Tämä jengi näyttää ennakkoon ihan helvetin hyvältä.
 
Viimeksi muokattu:
Tässä jaksossa on vihdoin kunnollisia kierroksia, eikä suurilta osin mitään parin ottelun tynkiä.

Ne parin ottelun kierrokset ovat minusta nimenomaan Liigapörssin suola ja mittaavat sitä, kuka osaa/viitsii/ehtii funtsia vaihtojen käyttämistä otteluohjelman mukaan.

Mitenkäs varma tuon Joni Nikon pelipaikka Lukossa oikein on? Onko liipasimella, jos esim. ukkoja tervehtyy sairastuvalta? Hinta näyttää petollisen halvalta. Entä millainen on Mikko Salmion asema JYP:issä?
 
Viimeksi muokattu:

Fensba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt kun Nurmi teki paluun kokoonpanoon niin pääseekö Nikko pelaamaan vielä kahdessa ensimmäisessä ketjussa sekä ylivoimaa? Naurettava hintahan tuo on pelaajalle, joka on painanut jo 9 peliin tehot 4+2.

Erkinjuntti vaikuttaisi myös hyvältä haulta. Tappara tulee napsimaan entistä enemmän voittoja ja tätä myöten luulisi myös Erkinjuntin pääsevän pisteille. Samoten Bailenia "haistelisin" Tapparan takalinjoilta.

Kärpät ovat vahvassa vireessä, joten herrat Rynnäs, Kukkonen, Pokka + koko 1.ketju tulevat varmasti saamaan paljon pisteitä. Ässistä Hagman on selvästi alihintainen ja mikäli Ilveksen Keränen jatkaa samanlaista pistetehtailua, myös häntä kannattaa vakavasti harkita joukkueeseen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tee uutta joukkuetta koska joutuisin ostamaan neljän joukkueen peliluvat uudelleen, käsitin että kerran maksamalla olisi koko kausi mutta ei eli tämä on osaltani tässä.
 

lebak

Jäsen
Mitenkäs varma tuon Joni Nikon pelipaikka Lukossa oikein on? Onko liipasimella, jos esim. ukkoja tervehtyy sairastuvalta? Hinta näyttää petollisen halvalta.

Gagnon sekä Nurmi tulivat jo kokoonpanoon viime pelissä, mutta Nikko sai pitää paikkansa 2. ketjussa sekä 2. YV:ssä. Nurmea todennäköisesti tullaan nostamaan 4. ketjusta ylemmäs, mutta olisi myöskin väärin ottaa paikkaa junnulta joka on mahdollisuutensa käyttänyt hyvin.

Eli summasummarum: Nikon tilanteesta ei voi varmaksi sanoa oikein mitään. Jos otteet/tulokset alkavat mennä huonommin, niin alemmista kentistä kyllä helposti nostetaan joku tilalle. Otteet tosin ovat vain tähän asti olleet hyvät.
 

badgeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Detroit Red Wings
Liigapörssiltä tuli joku maili, jossa pahoiteltiin alkukaudella olleita hankaluuksia. Tästä hyvitykseni antoivat yhden päivän koodin ruutu.fi palveluun(arvo 14,95€), joka on voimassa 16.10 asti. Jos joku tarttee koodin, niin saa sen yv:llä minulta, koska itellä on tuo koko kauden palvelu jo käytössä.
 

Sudan1

Jäsen
Lukon Nikko on aivan tuntematon suuruus, mutta pelaajan hinta oli mielettömän matala. Joukkueen arvo noussee mukavasti tämän pelaajan myötä.

Korjataan sen verran, että Nikon hinta tuskin tulee nousemaan sen enempää kun muidenkaan. Hinta on nyt niin alhaalla, että pelaaja löytyy valmiiksi jo 30% joukkueista. Ja myyntejä, niitä tulee ja paljon, jos pisteitä ei ekoissa matseissa synny (ja varmaan muutenkin koska niin isolla massalla Nikko on valittuna)
 

Fensba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Korjataan sen verran, että Nikon hinta tuskin tulee nousemaan sen enempää kun muidenkaan. Hinta on nyt niin alhaalla, että pelaaja löytyy valmiiksi jo 30% joukkueista. Ja myyntejä, niitä tulee ja paljon, jos pisteitä ei ekoissa matseissa synny (ja varmaan muutenkin koska niin isolla massalla Nikko on valittuna)

Tähän asiaan semmonen muutos, että tuskin tulee olemaan hirveän monella valittuna. Nimittäin ei ole tämän päiväisessä ottelussa kokoonpanossa ollenkaan ja samalla hinnalla saa mm. Jypin Mikko Salmion.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
90% kentistä menee uusiksi, Nikko on loukkaantunut. Sekottaa pakkaa ihan mukavasti, ehkä kaikilla ei tulekkaan olemaan samanlaiset kentälliset.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
90% kentistä menee uusiksi, Nikko on loukkaantunut. Sekottaa pakkaa ihan mukavasti, ehkä kaikilla ei tulekkaan olemaan samanlaiset kentälliset.

Pahoin pelkään että ilman Nikkoakin on monella hyvinkin samanlaiset joukkueet. Näin lyhyt jakso, niin ratkaisevaa lienee olisikin että kuinka sitä erottuu massasta? Helpommin suunniteltu kuin tehty. Veikkaan että ainakin massikimpassa piste-erot tulee olemaan minimaaliset. Tai sitten ei.
 

Filatovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & TS
Mites porukat on tekemässä, kun on 20 vaihtoa käytettävissä ja lyhyt jakso. Etenkin alun jälkeen tulee jakson aikana hetki, että suurin osa jengeistä pelaa joka pelipäivä.

Miten näkisitte, että nämä 20 vaihtoa olisi optimaalisinta hyödyntää tälläisessä lyhyemmässä jaksossa?

Ps. Ja jos jollain on kiinnostusta 50e hintaiseen kimppaan, niin laittakaa äkkiä privaviestiä! 3 tyyppiä on jatkoaikarekryjä tässä jaksossa. Viime jaksossa potissa oli 500e, ja voitonjako oli 350-100-50. Tässä jaksossa tullee olemaan 9-10 tyyppiä, ellei täältä tule lisäpelaajia.
 

The #77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KeuPa HT, Tornado Luxembourg
Pyörätyin jonkinnäköisen kyhäelmän, ja mikäli hyvin iskee ekalta kierrokselta pisteitä saatan jopa joukkueen päivittää maksulliseksi. Viime jaksossa ei ollutkaan intoa niin paljoa pelata, kuin olisi ollut tarvis ja tuntui jokainen vaihto menevän puihin. Ennen ensimmäistä kierrosta, kun samassa joukkueessa olisi ollut Smolenak, Schira ja Seigo. :)

Tällä hetkellä tämmöistä, voi olla, että vielä vaihtuu ennenkuin kiekko putoaa. Töissä värkkäilin nopeasti:
Salmio - Davis - Nurmi
Leimu - Tikkanen
Rynnäs
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kärppävoittoisella kokoonpanolla liikenteeseen:

JMA-Erkinjuntti-Salmio
Pokka-Aalto
Rynnäs

Loppuu Kärppien liito lyhyeen! ;)
 

Fensba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tällä hetkellä:

Erkinjuntti-Maxwell-Nurmi
Pokka-Bailen
Nieminen

Ainoat varmat joukkueessa ovat vasta Bailen, Pokka sekä Erkinjuntti. Nurmen, Maxwellin ja erityisesti Niemisen kohdalla vielä hieman epäröintiä.
 

Peoplez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onpas ärsyttävä jakso kun lyhyt ja täysiä kierroksia täynnä. Nythän vaikuttaisi ainoalta järkevältä taktiikalta ottaa heti kärkeen tapparaa ja bluesia kahden ottelun ajaksi, mutta pelaajat siellä ei oikeen inspiroi. Onneksi meidän kimpassa pelataan sentään vaan 11 vaihdolla, muuten saattais pää räjähtää suht helposti tässä jaksossa :)
 

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Puustinen-JM Järvinen-Green
Pokka-Kukkonen(C)
Kekki

Kokoonpano oli alunperin Nikko-Puustinen-Järvinen-Pokka-Kukkonen-Thiessen, mutta pörssin mukaan Nikko on loukkaantunut, joten piti vähän sumplia, että sai jo tänään pelaavan Greenin mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös