Liigapörssi-keskustelua

  • 1 498 251
  • 6 495

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ps. Jari Korhosen joukkue Turmio otti sijan 24/55787 ilman lisävaihtoja. Aika hemmetin kova suoritus ja joku voisi kysyä olisiko kannattanut pistää muutama euro vaihtoihin.

Mun mielestä lisävaihdot on liigapörssin typerin juttu. Ensinnäkin tulisi kalliiksi sijoittaa noihin lisävaihtoihin joka jaksossa. Toisekseen, varmaan lähes kaikissa kaveriporukoiden kimpoissa lisävaihdot on kielletty joten niiden käyttäminen tarkoittaisi tästä pelin hauskimmasta osuudesta luopumista.

Nyt siis kärkisijoille ei ole mitään asiaa ellei lado rahaa tiskiin. Ainoastaan siinä tilanteessa että avauskierrosten jälkeen olisin terävimmässä kärjessä voisin ostaa lisävaihtoja. Onneksi nykyään sentään pystyy näkemään oman sijoituksen niistä joukkueista jotka eivät ole käyttäneet lisävaihtoja.

Toisaalta jos lisävaihdoista maksetuilla rahoilla pystytään takaamaan pelin tulevaisuus niin ymmärrän tämän rahastuksen.
 

Ylilyönti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Vancouver
Tulipas tuossa vartissa tehtyä hätäinen hahmotelma 2. jakson joukkueesta, noh tälläiseltä näyttää toistaiseksi.

Abid-Hubacek-Lehkonen
Hovinen-Näkyvä
Koskinen

Abid, Lehkonen & Koskinen toi ensimmäisessä jaksossa parhaimmat pisteet meikäläiselle, joten eiköhän samoilla jatketa. Viimeiset 6 kierrosta pelasin muuten ilman kahta pakkia kun Nordlund loukkaantui ja Pietilä ei saanut peliaikaa sekä vaihdot lopussa (facepalm). Noh irtosi pelkillä hyökkääjillä ja maalivahdilla kuitenkin kimpan 3. sija ja koko lp:een sijoitus n.5000. Jospa sitä tällä kertaa ottaisi tavoitteeksi sinne top-3000 pääsyn ilman lisävaihtoja.

Luotto Jyp:iin ensimmäisillä kierroksilla kova. Saa nährä mitä tulee.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näillä lähdetään mahdollisesti kakkosjaksoon:

Haataja-Niemi-Lehkonen
Auvitu-Pokka
Kolppanen

Ideana hakea kavereita jotka pelaavat kaksi ekaa kierrosta ja sitten vaihtaa pois.
 

Ralph

Jäsen
Eihän tässä ole mitään järkeä, mutta näillä mennään kuitenkin:

Ilari Filppula (475k) - Ramzi Abid (415k) - Sakari Salminen (486k)
Miro Hovinen (150k) - Juuso Vainio (180k)
Simon Nielsen (290k)
 

Heatley

Jäsen
Suosikkijoukkue
"Ei oo ku Jokerit. V*TTU"
Muuta en sano kun että Pulkkinen tulee olemaan tulessa kun narrien pelit koittaa näin on näreet!
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
V***U P**KELE KUN OLEN YL**Ä ITSE**ÄNI! Wanha jaksokohtainen ennätys 499 pistettä meni komeasti rikki. Ruhtinaalliset 500 pistettä ja nousukunnossa kohti seuraavaa jaksoa!

Pelicans vakuutti härskistä huitomisestaan huolimatta Jokereita vastaan tuplapelissä ja heillä heti alkuun "helpot" HPK ja Ilves vastassa. Tilanne huutaa Niemeä maaliin.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ykköstiimi:

Filppula - Lehkonen - Haapala
Jokipakka - Hovinen
Tolvanen

Kakkostiimi:

Kokkala - Abid - Hubacek
Näkyvä - Koivisto
Riksman
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Täytyy kysyä mitä, että mitä järkeä valita Jokereiden pelaajia, kun ensimmäisellä viidellä kierroksella Jokerit pelaa kaksi kertaa, kun esimerkiksi Kärpät pelaa neljä kertaa. Varsinkaan kun Jokerit eivät edes pelaa kahdella ensimmäisellä kierroksella.
 
Viimeksi muokattu:

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Team I:

Artturi Lehkonen (325k) - Ramzi Abid (415k) - Juha-Pekka Haataja (467k)
Simo-Pekka Riikola (245k) - Miika Koivisto (230k)
Simon Nielsen (290k)

Team II:

Saku Salminen (205k) - Craig Smith (500k) - Artturi Lehkonen (325k)
Shaun Heshka (370k) - Simo-Pekka Riikola (245k)
Mikko Tolvanen (355k)
 

harky

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Pitkästä aikaa ihan älyttömän vaikeata kasata joukkue tulevaan jaksoon. Varsinaisesti ns. potentiaalisia/varmoja pistenikkareita alle 350k ei mielestäni ole. Lisäksi kyseessä on erityisen lyhyt jakso (14 kierrosta), jonka myötä joutuu/kannattaa valita ensimmäisille kierroksille juuri silloin pelaavia eikä esim. Jokereista ketään kuten muutama täällä maininnutkin jo.

Oma joukkue näyttää tällä hetkellä tältä:

Abid (415k) - Mustonen (150k) - Haataja (467k)
Näkyvä (390k) - Teppo (150k)
Niemi (405k)

Rahaa jäi pankkiin 23k, ja Haatajan tilalta saisin kenet vain alle 490k pelaajan ja se paikka onkin ainoa mikä ei ole täysin sementoitunut. Mahdollisia korvaajia ovat mm. Dixon & Joensuu.

Hinta/laatu-suhteeltaan omasta mielestäni parhaimmat tulevalle jaksolle ovat mm. Abid & Näkyvä. 150k pelaajista en tietoisesti valinnut mm. jatkuvasti pelaavaa Miro Hovista ihan mahdollisten miinuksien vuoksi.
 
Viimeksi muokattu:

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Alle 350k mielestäni ainakin Artturi Lehkonen sekä Miro Aaltonen ovat ihan potentiaalisia.


Lehkonen-Abid-Aaltonen
Melart-Auvitu
Tarkki

Näillä.
 

harky

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Alle 350k mielestäni ainakin Artturi Lehkonen sekä Miro Aaltonen ovat ihan potentiaalisia.


Lehkonen-Abid-Aaltonen
Melart-Auvitu
Tarkki

Näillä.

Siinä oikeastaan ainoat. Lehkonen tulee löytymään todennäköisesti omasta joukkueesta, mikäli löytää itsensä ykköskentästä Salmisen ja Smithin kanssa. Mikäli pelipaikkana on kuitenkin sama kenttä kuin muutamalla edellisellä kerralla niin yllä olevalla kokoonpanolla mennään. Aaltosen maalimäärä tuli itselle yllätyksenä, mutta itse ainakin skippaan herran toistaiseksi.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Aika samoilla nimillä ku edellämainituilla lähtee tämä jakso täälläkin käyntiin :

Abid-Hubacek-Lehkonen
Näkyvä-Hovinen
Koskinen
 

TehoTon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New York Rangers
Melko pitkän pyörittelyn tulos:

Ramzi Abid - Miro Aaltonen - Petr Hubacek
Miika Koivisto - Ville Pokka
Mikko Koskinen

Koskinen kohtalaisen selkeä valinta veskariksi, pelaa paljon ja KalPa tullee voittamaan pelejä hyvällä tahdilla ja sitä kautta Koskinen napsimaan pisteitä. Harkinnassa myös Tuomas Tarkki ja Joni Ortio. Alakertaan hain hieman halvemman kategorian jätkiä, nämäkin onnistuessaan voivat tuoda hyvin pisteitä. Koiviston ja Pokan lisäksi kaavailuissa mukana vahvasti olivat Aleksi Laakso ja Vladimir Eminger.

Hyökkäysosastolla JYPin ykköskentän kaksikolla yllättävänkin halvat hinnat, Abidilla varsinkin, kun vertaa esimerkiksi seurakaveri Ossi Louhivaaraan, joka maksaa 20k enemmän kuin Abid ja onhan nämä vähän eri tahtiin paukutelleet pisteitä. Ramstedtia myös kaavailin hyökkäykseen, mutta uskon, että hän saattaa hieman hyytyä ja jätin hänet ottamatta. Viimeiseen hyökkääjään jäi käytettäväksi 350k, ja sieltä osui silmiin Artturi Lehkonen sekä Miro Aaltonen. Veikkaan, että Lehkonen tulee aluksi löytymään useammasta joukkueesta kuin Aaltonen, joten näillä perusteilla kohdistin valintani Aaltoseen.

Katsotaan miten homma lähtee pyörimään.
 
Viimeksi muokattu:

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Nyt on joukkuetta pyöritetty ja itseä miellyttävä kokoonpano saatu kasaan.

Janne Keränen 350k - Juha-Pekka Haataja 467k - Ossi Saarinen 300k
Miika Koivisto 230k - Vladimir Eminger 265k
Tuomas Tarkki 380k
 

Fensba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pääseekö Pokka ja/tai Miika Koivisto pelaamaan ylivoimaa? Ja onko kellään "tietoa", miten Kärppien kentät tulevat menemään Plihalin poissaollessa?

Ja mitenkäs, pelaako Ossi Saarinen Smithin ja Salmisen kanssa ylivoimaa? Peliajoista päätellen ei, mutta kuopiolaiset osaavat varmasti paremmin kertoa.
 
Viimeksi muokattu:

Gilera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
SaiPan kannattajille olisi kysymystä. Kuinkahan lähellä Per Savilahti-Nagander mahtaa olla pelikuntoa? Kuukauden verran mies ollut poissa ja silloin kun loukkaantui puhuttiin muistaakseni noin 4 viikon poissaolosta. Hintansa puolesta näyttäisi olevan oikein potentiaalinen liigapörssissä.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
SaiPan kannattajille olisi kysymystä. Kuinkahan lähellä Per Savilahti-Nagander mahtaa olla pelikuntoa? Kuukauden verran mies ollut poissa ja silloin kun loukkaantui puhuttiin muistaakseni noin 4 viikon poissaolosta. Hintansa puolesta näyttäisi olevan oikein potentiaalinen liigapörssissä.

Tässä uutisessa (9.10.) kerrotaan Savilahden palaavan 1-2 viikon sisällä, ottanut ilmeisesti hieman takapakkia. Huutavan puolustajapulan takia paluu saattaa tietenkin tapahtua jo tiistain ottelussa, sen näkee sitten.

Linkki vie SaiPan kotisivuille.

Omat joukkueet seuraavanlaiset, hieman kinkkistä oli hintojen puolesta.

11 vaihdon kimpassa:

J-P Haataja (467k) - Ossi Saarinen (300k) - Pekka Jormakka (315k)

Miikka Koivisto (230k) - Vladimir Eminger (265k)

Antti Niemi (405k)

20 vaihdon kimpassa:

Pekka Jormakka (315k) - Ossi Saarinen (300k) - Tomi Sallinen (340k)

Jonas Junland (400k) - Miikka Koivisto (230k)

Antti Niemi (405k)

Pekka Jormakka on Pelsujen toiseksi paras pistemies pisteillä 5+3 12 ottelussa. Pelicans pelaa kahdella ensimmäisellä kierroksella ennakolta suhteellisen helppoja vastustajia vastaan. Pelsujen ei pitäisi ainakaan nollille jäädä kummassakaan.

Ossi Saarinen pelaa Salmisen ja Smithin kanssa, ja olettaisin että Lehkonen löytyy siitä huolimatta useammasta jengistä kuin Saarinen. Pisteitä tulee pakostakin näiden herrojen vieressä.

Tomi Sallinen on ruvennut heräilemään, ja uskoisin ettei löydy kovin monesta joukkueesta. Blues pelaa ensimmäisistä viidestä kierroksesta neljästi.

Jonas Junland väläytti taitojaan lauantain ottelussa, uskoisin itseluottamuksen olevan tällä hetkellä tapissa. Myös pelaaminen kahdella ensimmäisellä kierroksella puolsi valintaa. Kristian Näkyvä oli toinen vaihtoehto tälle paikalle 10.000 edullisempana, mutta päädyin Junlandiin Näkyvän oletetun suosion takia.

Antti Niemi pelaa mitä luultavammin kahdella ensimmäisellä kierroksella, ja olettaisin että Pelicans raapii pisteitä molemmista otteluista joten Niemi saa koppailla pisteitä ainakin kaksi ensimmäistä kierrosta.
 

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan kannattajille olisi kysymystä. Kuinkahan lähellä Per Savilahti-Nagander mahtaa olla pelikuntoa? Kuukauden verran mies ollut poissa ja silloin kun loukkaantui puhuttiin muistaakseni noin 4 viikon poissaolosta. Hintansa puolesta näyttäisi olevan oikein potentiaalinen liigapörssissä.

Pitäisi palata askiin perjantaina Tapparaa vastaan, jos takapakkia ei ole ilmennyt.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Onpahan haastava mutta samalla erittäin mielenkiintoinen 2. jakso alkamassa.

- Kaikki tietävät tehomiehet ja huippuvireiset veskarit ekan jakson perusteella.
- Samoin ennen kauden alkua aina kysymysmerkkejä olevista ulkomaalaisista on erottuneet vahvistukset ja tyhjät arvat. Kuten myös ns. paluumuuttajista.
- Kaikkien tärpit tuntuu olevan hyvin samoilla linjoilla. Uusiakin pitäisi löytää.
- Todella lyhyt jakso, vain 14 pelipäivää, menestyäkseen pitää kuitenkin 20 vaihtoa käyttää nytkin onnistuneesti.

Yleensähän lähes poikkeuksetta uuden jakson alkaessa täysin eri miehet paukuttaa pisteitä ja menemme porukalla miinaan. Nyt tuskin tällaista tapahtuu kun mitään taukoa jaksojen välillä ei ole (vrt. Karjala-turnaus tms.)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös