Liigapörssi-keskustelua

  • 1 500 630
  • 6 499
Suosikkijoukkue
Tappara
Mistä löydän peleissä jaettavat is-tähdet? Tai kiekot, mitkä ne nyt ovatkaan tällä kaudella.
 
Karlssonin hinta oli alussa (eli pari päivää sitten) 560k ja nyt jo 605k ja nousee koko ajan. No toki ensimmäisessä matsissa heti liigapörssipistettä eli kyllä ihan hintansa arvoinen.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Itse jätin Karlssonin hankkimatta juuri sen takia että se löytyy nyt lähes jokaiselta ja on kallis, toki Karlssonissa on se etu että Jokereilla on paljon matseja ja tekee varmasti paljon pisteitä. Mutta otin mielummin pienellä satsauksella Rinkinen - Ramstedt duon ja puolustuksessa Leimu ja Ristolainen on ihan ok pari. Armia toisaalta saisi heräillä pisteiden muodossa.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse jätin Karlssonin hankkimatta juuri sen takia että se löytyy nyt lähes jokaiselta ja on kallis, toki Karlssonissa on se etu että Jokereilla on paljon matseja ja tekee varmasti paljon pisteitä.

Ennen lauantain (vai olikohan perjantain) kierrosta jokaisella joukkueella oli 6-7 peliä jäljellä. Jokereilla 7, joten ei nyt mitenkään älyttömiä eroja pelimäärissä ole. Karlsson on valittuna vain joka kymmenennellä pelaajalla pörssissä, joka ei ole mitään verrattuna esimerkiksi Rinkiseen, joka on valittuna n. joka kuudennella pelaajalla.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Muuten on liigapörssi mennyt aika tasaisen paskasti (no joo pikku rahakimppaa johdan kavereiden kesken). Ainoa maininnan arvoinen asia ollut varmaan tuo Ramstedt - Rinkinen kaksikko heti alusta asti.

Ramstedt - Haataja - Rinkinen
Lindell - Pikkarainen
Tuokkola

Tällä hetkellä joukkueena, mutta vaihtojakin on vielä 7 käytettävissä, joten täytynee alkaa pikkuhiljaa miettimään noiden käyttöä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ilmainen vinkki kaikille: Nyt saa lähes puolella Karlssonin hinnalla Brian Salcidon, joka tekee tämän kauden SaiPa-debyyttinsä ensi kierroksella ja tulee vuorenvarmasti pelaamaan paljon ylivoimaa. Laukauksia, maaleja ja syöttöjä on siis odotettavissa, varsinkin jos SaiPan vire pysyy alkukauden veroisena.

Menny ihan OK, 425 pistettä ja joku ~3000. sija tällä hetkellä koko touhussa. Nyt on ryhmä muodossa

Kilpeläinen(JOK)
Karlsson(JOK)-Salcido(SAI)
Rissanen(SAI)-Haapala(TAP)-Smolanek(PEL)

Pakkeihin luotan, samoin halpoihin Rissaseen ja Haapalaan. Kilpeläinen on vähän riski maaliin, kallis eikä välttis pelaa, ja vaikka pelaakin voi ottaa miinuksiakin.

Hyökkäykseen otin vähän kalliimmaksi monista vaihtoehdoista Smolanekin Pelsuista, tätä valintaa saattaa joutua kiroilemaan. Jokereilla on nyt paljon pelejä, sieltä oisin halunnu vielä I.Filppulan, mut sit ei riittäny rahat Kilpeläiseen. Jokereista ois Smolanekin tilalle saanu myös Pulkkisen, Ridan tai Teräväisen mut ei oo vakuuttanu noista kukaan. HIFK:n Redenbach ja Kärppien Huml pyöri myös valinnoissa mut jotenkin toi Smolanek nyt sit tuli.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaihtoja enää kolme jäljellä joten kokoonpano lyöty suhteellisen lukkoon ja nuo jäljelle olevat vaihdot säästellään loukkaantumisten varalle ja/tai viimeiselle vajaalle kierrokselle. Näillä ollaan menty nyt pari kierrosta:

Tyler Redenbach - Miro Aaltonen - Teemu Rinkinen
Toni Söderholm - Kristian Näkyvä
Pekka Tuokkola

Vähän hapuilevan startin jälkeen alkanut napsua pisteitä ihan hyvin ja etenkin eilen Aaltonen ja Rinkinen napauttivat kyllä kivat tehot. Pisteitä 464 ja sijoitus vähän 1500 paremmalla puolella.
 

Obloquy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bluesit, ManUtd, Jets
Abid - Ramstedt - Rinkinen
Karlsson - Eronen
Tuokkola

Sijoitus tällä poppoolla taitaa olla 6 ja n. 40 pistettä perässä ykköstä. Tuokkolalta ja Eroselta kaivataan sankarisuorituksia, jotta kärkeen olisi mitään mahdollisuuksia, sillä muut pelaajat tuntuvat löytyvän lähes jokaiselta kärkipään jengiltä.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Selailin ajankuluksi parhaita joukkueita. Silmään osu vähän erikoinen tapaus. Tällä joukkueella on mennyt ihan kohtalaisesti. Maalivahdillekkin on tullut mukavasti 51 pistettä. Tosin on pitänyt vähän huhkiakkin, kun torjuntoja on ollut 229.
 

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Selailin ajankuluksi parhaita joukkueita. Silmään osu vähän erikoinen tapaus. Tällä joukkueella on mennyt ihan kohtalaisesti. Maalivahdillekkin on tullut mukavasti 51 pistettä. Tosin on pitänyt vähän huhkiakkin, kun torjuntoja on ollut 229.

Jep, lisäksi Ortio sai sekä 3 että 2 IS-tähteä, on se kova! Ja kolme voittoa myös, tavallisen joukkueen maalivahti nappaa sen yhden voiton mutta Ortio ottaa aina kolme voittoa pelissä. Niin tuossa tosiaan jokin bugi kun näyttää Ortion osalta kaikkien kierrosten yhteispisteet, myös nämä torjunnat. Eli ei ole ihan yhdessä illassa tullut nuo 229 torjuntaa :D Myös Mosekselta, Karlssonilta ja Eroselta näkyy jostain syystä kaikkien kierrosten yhteispisteet. Raskilla ja Filppulalla taas näkyy kahden viime kierroksen yhteispisteet. Onneksi sentään joukkue sai oikean määrän pisteitä viime kierrokselta eikä sitä reilua kahtasataa :D
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Onko muuten liigapelaajilta kiellettyä pelata liigapörssiä ?

Tuli vaan mieleen ku tuossa parhaassa kimppajoukkueessa piikkipaikkaa pitää hallussaan Juha Kiilholma niminen pelaaja
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Kaksi täyttä kierrosta ensimmäistä jaksoa jäljellä ja viime hetken ratkaisut käsillä. Harvalla on kärkipäässä enää vaihtoja jäljellä mutta niillä kenellä on ja ovat hieman takamatkalla niin olisi mahdollisuus kokeilla vähän jotain muuta, sen verran samanlaisia ovat kärkipään joukkueet.

Stephane Robidas, omistusprosentti 0%.
Antti Niemi, omistusprosentti 0,1%
Craig Smith, omistusprosentti 0,6%. Pelannut yhden ottelun, siinä 32 Liigapörssipistettä!
Mikkel Bödker, omistusprosentti 1,8%. Neljä peliä, neljä maalia.
Frans Nielsen, omistusprosentti 1,2%. Neljä peliä, neljä syöttöä.
Philip Larsen, omistusprosentti 1,6%. Neljä peliä, 1+2=3.
Kyle Turris, omistusprosentti 0,1%.
Cory Emmerton, tuleva omistusprosentti 0%.
Ville Vahalahti, omistusprosentti 1%. Oli loukkaantuneena, saa ilmaiseksi tässä vaiheessa jaksoa.
Rich Peverley, omistusprosentti 0,8%. Huikea pelaaja! Kaksi peliä Ilvestä vastaan.
Jesse Niinimäki. Todella kova pistemies. Pelannut vasta yhden ottelun ja hintaa on 320 000 vähemmän kuin Valtteri Filppulalla.
Alec Martinez, omistusprosentti 0,5%. Viime kauden Stanley Cup-voittaja, pelasi mm. kaikki 20 playoff-ottelua. Ei kuitenkaan mikään pistenikkari NHL:ssä.
Lee Goren, omistusprosentti 0,7%. Tekee paluun sairastuvalta. 3 pelissä 1+3=4.

EDIT: Vahalahden omistusprosentti unohtui
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Onnistuin pitämään vaihtoja säästäen sijoituksen kohtalaisena kahdelle viimeiselle kierrokselle ja nyt on tehty viimeiset kolme vaihtoa. Mika Niemi, Aleksander Barkov ja Pekka Tuokkola vaihtuivat Sakari Salmiseen, Craig Smithiin ja Simon Nielseniin.

Viimeisille kierroksille sijalta noin 3600 (11-vaihdon joukkueiden osalta noin 1100) joukkueella

Sakari Salminen - Craig Smith - Miro Aaltonen
Erik Karlsson - Jani Hakanpää
Simon Nielsen

Tämä joukkue valikoitui täysin vastustajia silmälläpitäen.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jesse Niinimäki. Todella kova pistemies. Pelannut vasta yhden ottelun ja hintaa on 320 000 vähemmän kuin Valtteri Filppulalla.
Lee Goren, omistusprosentti 0,7%. Tekee paluun sairastuvalta. 3 pelissä 1+3=4.
Oma muokkaus quotessa(oliko sallittua, jos ei niin laitan alkuperäsen).
Niinimäkeä en ottaisi, vaikkakin huikea pelisilmä ym, niin liike oli melkolailla onnetonta. Lisäksii kolmoskentässä Kokkalan ja Rajamäen kanssa, ainoa paikka missä pisteitä voi tulla on yv. Ja ilveksen yv:n tuntien maalit tulee suorista hyökkäyksistä.

Goren taasen teki kaikki pisteet kauden ekassa pelissään.
 
Eihän tuo loppujen lopuksi ihan niin heikosti mennyt. Loppua kohden pisteitä alkoi tulemaan ja loppusijoitus oli tuossa n. 2200 tienoilla, kun alkuun oltiin pitkään 30 000 huonommalla puolella.

Monta hutihankintaa tuli tehtyä, mutta oli siellä muutama onnistunutkin. Sakari Salminen, Miro Aaltonen, Erik Karlsson ja Kristian Näkyvä suurimpina onnistujina.

Seuraava jakso alkaakin pian ja alkuun varmaan tulee otettua JYP:n, KalPan ja Bluesin miehiä.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Sijan 500. paikkeille lopulta päädyttiin vaikka pitkään olin siellä 50 parhaan joukossa. Lopullinen joukkue oli:

Ilari Filppula - Tyler Redenbach - Antti Erkinjuntti
Kristian Näkyvä - Juha Leimu
Tuomas Tarkki

Kun tein viimeisen vaihdon 22. syyskuuta, olisin ottanut Sakari Salmisen (ei ollut vielä pelannut yhtään ottelua) mutta rahaa puuttui harmittavasti 1500 joten otin Antti Erkinjuntin. Salminen keräsi tuosta eteenpäin 78 pistettä Erkinjunttia enemmän.

Tänään pääseekin sitten tekemään uuden joukkueen. Toinen jakso on aina mielenkiintoinen, ensimmäisen jakson onnistujilla on luonnollisesti korkeat hinnat joten täytyy löytää aivan uudet ukot.

Ps. Jari Korhosen joukkue Turmio otti sijan 24/55787 ilman lisävaihtoja. Aika hemmetin kova suoritus ja joku voisi kysyä olisiko kannattanut pistää muutama euro vaihtoihin.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Mielenkiinnosta kysyn, että minkäslaisia on olleet JA:n LP-pelaajien parhaat sijoitukset jakson lopussa?

Kuusi parasta sijoitustani on olleet kolmas, viides, kuudes, seitsemäs, yhdeksäs ja kymmenes. 20 joukkoon n. 10 kertaa. Osa kausisijoituksia ajalta kun ei ollut mitään jaksoja.

Liigapörssiä on tullut harjoiteltua melkein 20 vuotta eli alusta asti. 90-luvun puolivälissähän joukkueet lähetettiin postikortilla ja tulokset näki lauantain Ilta-Sanomista. Ja voi sitä pettymystä kun joskus niitä tuloksia ei ollutkaan siellä Ilta-Sanomissa.

Uskallan muuten väittää että itselläni on hallussa yhden kierroksen piste-ennätys. En muista kautta mutta joukkueessa oli viisi Pelicans-pelaajaa ja halpisveskari. Pisteet menivät suurin piirtein näin:

Lasse Jämsen (3+2) - Mikko Peltola (3+1) - Tommi Turunen (2+3)
Jan Latvala (0+5) - Mika Niskanen (1+4)

Joku Pelicans-fani saattaa jopa muistaa kyseisen ottelun.
 
Viimeksi muokattu:

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Semmonen jakso sitten. Omalta osalta meni alku ja loppu ihan perziilleen ja keskivälillä oli taas juurikin oikeat ukot ja pisteitä kertyi hurjasti. Ei se auta ku jatkaa seuraavalle jaksolle kohti uusia pettymyksiä. Onnittelut kaikille jotka menestyivät! =)
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Seuraavalle jaksolle ei ole hirveästi kovia pelureita alle 300k sarjassa, joten joutuu miettimään hieman tarkemmin ketä ottaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös