Liigapörssi-keskustelua

  • 1 498 399
  • 6 495

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Pari jengiä mukana. Joni Ortio hiukan aiheuttanut päänvaivaa... Näillä mennään hetken aikaa:

A.Löfman - C.Locke - T.Huhtala
K.Klubertanz - J-P.Pietilä
J.Myllykoski

M.Marjamäki - P.Hubacek - J.Hattunen
H.Pikkarainen - K.Klubertanz
M.Koskinen
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Kyllä on lähtenyt liikkeelle päin sitä itseään tämä jakso! Tällä hetkellä kasassa vaivaiset 63 pistettä. Kiitos mm. Giliatin koomailun ensimmäisessä pelissä ja Ortion jäätymiset SaiPaa vastaan. Tällä hetkellä kokoonpano on tällainen:

Abid - Giliati - Huml
Erhardt - Lepine
Ortio

Jos vaikka tänään pääsisi yli sadan pisteen.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Jussi Jokinen tulee Kärppiin vähäksi aikaan pelaamaan. Liigapörssi antaa herran arvoksi 555 000€! Mielestäni aika hävytön hinta. Toki odotinkin että on kallis, mutta aika kova hintalappu on.

Paljonkohan tulee Teukalle hintaa, jos tänne saapuu.. Varmaan 600 000.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hyökkääjä
Pihlman Tuomas
-
Hyökkääjä
Abid Ramzi
-
Hyökkääjä
Ramstedt Teemu
-
Puolustaja
Kalteva Mikko
-
Maalivahti
Tarkki Tuomas
-
Puolustaja
Leimu Juha

Tuollainen. Meni 4 vaihtoa tälle kierrokselle, enää kaksi jäljellä. :D
 
Viimeksi muokattu:

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tällä hetkellä joukkue näyttää tältä:

Pihlman - Lahti - Smolenak
Lepine - Timonen
Vehanen

Kun vaihtoja on rajallinen määrä, on oikeastaan pakko yrittää luottaa Pihlmanin ja Lepinen alkuperäisiin valintoihin. Molemmat omaa selkeää pistepotentiaalia vaikka ei ole kummallakaan ihan lentävästi lähtenyt kausi käyntiin. Viimeisimmät vaihdot kohdistuivat omaan päähän. Eilisen stuntti Hannu Pikkarainen vaihtui KalPan Jussi Timoseen ja Pekka Tuokkola vaihtui Vehaseen.

KalPa tulee pelaamaan Ilvestä vastaan ja vaikka Ilves voittikin edellisin kamppailunsa, on KalPa vahvoilla. Timoselle saattaa tulla syöttöpiste tai kaksi. Lukko pelaa puolestaan JYPiä vastaan. JYP laukoo paljon, joten Vehasen tasoiselle maalivahdille tulee paljon torjuntoja ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, tulee joku IS-tähti hänelle.
 

Kyösti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Kun vaihtoja on rajallinen määrä, on oikeastaan pakko yrittää luottaa Pihlmanin ja Lepinen alkuperäisiin valintoihin. Molemmat omaa selkeää pistepotentiaalia vaikka ei ole kummallakaan ihan lentävästi lähtenyt kausi käyntiin.

Luottoa myös, että kyseiset kaveri vielä takoo pisteitä, mutta hätähousuna pidän yllä kaavaa tulos tai ulos. Molemmat saanut jo kenkää.

Tällä hetkellä mennään kokoonpanolla:

Rinkinen - Ramstedt - Lehkonen
Eminger - Näkyvä
Riksman

Kuitenkin tähänkin mahtuu omassa päässäni tikittäviä kysymysmerkkejä.

Kauanko kestää Teemujen lento, vai onko kyseessä hiipuvat tähdet?
Otteet on kuitenkin kaikissa peleissä ollut erittäin vaarallisia ja koska vaihdot alkaa olemaan piakkoin käytetty, niin näihin on pakko sijottaa kaikki luottamus ja säästää loput vaihdot mahdollisiin loukkaantumisiin.

Lehkonen on iso kysymysmerkki.. Onnistuuko oikeita joukkueita vastaan ikinä?
Jokereita vastaan teki kovasti töitä, sai pisteitä, mutta Jokerit oli kokonaisuutena pelkkä vastaantulija ilman varusteita.

Emingeristä ei ole mitään sanottavaa, mutta luottoa on Kärppien nousuun ja täten myös Emingerin pistetiliin.

Näkyvä... Hintaa 432k. Tälle tontille olis tyrkyllä myös Leimua, tai jotain halvempaa kaveria, jolloin hyökkäyspäähän Lehkosen tilalle saisi jonkun "takuuvarman" pistenikkarin esim. Abid!
Abidistä täysin varma, että ei tule hiipumaan jos Perrinin vieressä pelaa.

Riksman tuli pitämään maalia puhtaana jonkun hemmon suosituksesta.
Aina ja tarvittaessa vaihdettavissa.. Hintaa on reilusti liikaa omaan makuuni.
Suurin kysymysmerkki mulle on liigapörssissä aina ollut, että onko pelaava maalivahti avain voittoon? Mitä jos tilalla olisi joku 200k ei-pelaava ja se ylimääräinen 200k saadaan täten sijotettua muuhun kenttään.
 

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse joskus aikoinaan käytin sitä taktiikkaa, että otin veskariksi jonkun vilttiketjun kaverin, mutta eipä se muuhun pelaajistoon pisteiden valossa paljon tehoja tuonut. Nykyään otan aina pelaavan maalivahdin omaan joukkueeseen. Kai se sitten niin on, että kuusi pelaajaa tuo enemmän pisteitä kuin viisi.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Hyvin on jatkunut, yli 52 000 joukkuetta takana, n. 100 edessä. Smolenak ja Lehkonen toivat tänään taas nousua lähemmäs kohti kärkeä.

Pisteet tähän mennessä 41-77-53-53.

Antti Erkinjuntti - Teemu Ramstedt - Teemu Rinkinen
Kristian Näkyvä - Juha Leimu
Tuomas Tarkki

Eiliseltä 74 pistettä ja nyt ollaan jo 50 parhaan joukossa. Pisteitä n. 300 :)

Älyttömän kasan pisteitä tuoneet Teemut lähtee tämän illan kierroksen jälkeen ja tilalle tulee ns. tähtipelaajat. Alakerta pysyy tuollaisena loppuun asti.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
Eilen tuli ennätykselliset 65 pistettä, mutta sijoitus pysyy edelleen ynnämuut-osastolla. Lukolla ja HIFK:illä on tämän kierroksen jälkeen neljä perättäistä peliä, mutta alkukauden konttaukset eivät ehkä houkuta näiden joukkueiden pelaajia ottamaan. Pitää se varmaan kuitenkin yksi HIFK:in jätkä tälle aikavälille ottaa kuitenkin.

Tänään tulessa on yllätysyllätys Ramstedt ja Voutilainen, jotka varmasti löytyvät monen joukkueen kokoonpanosta. Ehkä teen vielä yhden yllätysvaihdon illan URHOtv:n SaiPa-Blues silmällä pitäen, että jännitystä olisi entistä enemmän.

Koiviston Juha voisi kyllä avata tänään maalisarakkeensa. Tällä hetkellä hänet on valittu 30:seen joukkueeseen. Katsotaan mitä tästä tulee. Toisaalta myös Kristian Kuusela houkuttaisi, mutta hänen lähes 400k:n hinta ja surkea rooli pistävät hanttiin. Saakohan hän edes peliaikaa ylivoimalla? Blues on kyllä täysin Rinkinen-Ramstedt-Nieminen ketjun varassa.
 
Alussa liian innokas vaihtojen suhteen ja vääriin puolustajiin alussa luotin, joten tällä sitten mennään loppuun asti, kun en enää lisävaihtoihin jaksa rahaa pistää:

Steve Moses - Tyler Redenbach - Antti Erkinjuntti
Mikko Kalteva - Antti Bruun
Tuomas Tarkki
 
Viimeksi muokattu:

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Nousu vaan jatkuu ja nyt ollaan jo sijan 20 paikkeilla. Takana yli 53 000 joukkuetta. Pisteet kierroksittain: 41-77-53-53-74-45. Joukkueen arvo on noussut jo yli 600 000.

Lopullinen joukkue viimeiselle kolmelle viikolle alla (viimeiset hyökkääjävaihdot tehty perustuen osittain joukkueiden jäljellä oleviin ottelumääriin joissa on aika isoja eroja).

Antti Erkinjuntti - Ilari Filppula - Tyler Redenbach
Kristian Näkyvä - Juha Leimu
Tuomas Tarkki
 
Viimeksi muokattu:

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Pörssi menee paremmin kuin koskaan ennen. Tosin huippusijoilla en ole, mutta reilusti kärkipäässä eli takana on yli 92 % muista tiimeistä. Vaihdot on vähissä, joten nyt mennään ilman loukkaantumisia kokoonpanolla:

J.Rissanen - T.Ramstedt - I.Huml
J.Leimu - K.Klubertanz
T.Tarkki

Leimu ja Ramstedt "alkuperäisjäseniä". Rissanen on vaimon sukulainen, joten olihan se hankittava.
 
Nyt on valinnan vaikeus; otanko 200k pelaamattoman veskarin ja pari kovempaa kenttäpelaajaa vai otanko kalliimman veskarin ja halvemman ja vähän kalliimman miehen kentälle?

Vaihtoehtoja olisi ainakin: Tuokkola/Joensuu/Lehkonen tai 200k veskari/Joensuu/Salminen?

Omalla kohdalla kyllä veskarivalinnat on mennyt yleensä penkin alle, joten saatan kääntyä tuohon jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Sillä voisi jopa onnistua kirimään kimpan kärkeä kiinni, mutta katsotaan nyt.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Voittavan joukkueen veskari tuo paljon pisteitä ns. automaattisesti ja tasaisesti. Kaikkein huonoin vaihtoehto on ottaa maalivahti joka ei pelaa ollenkaan, siinä menee yli 200 000 täysin hukkaan.
 

harky

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jep noinhan se menee. Voittava veskari tuo automaattisesti 5-10p per kierros suurinpiirtein. Kun vertaa vaikkapa hyökkääjään, joka iskee yv:llä yhen häkin ja pari laukausta siihen kylkeen niin suht samoissa pisteissä pyöritään. Jokainen voi miettiä kumpi kannattaa pidemmän päälle.
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Nyt niitä pisteitä sataa sitten oikeen urakalla! Tähän asti pisteitä tullut tasaisen huonosti, mutta tänään tulee paljon pisteitä kaikilta, jotka pelaavat. Petrell 3+0, Lehkonen 1+2, Demers 0+1, Rissanen 1+0 ja Tuokkola viemässä Tapparaa voittoon.
 
Kerrankin onnistuneet vaihdot: Smolenak ja Kerälä, Salmiseen ja Lehkoseen: 0+2 ja 1+2. Tämän lisäksi vielä Koivistolta 1+1, Armialta maali ja Tuokkolalta reilu 10 pistettä, joten heikosti menneen jakson paras kierros tähän mennessä.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
No jopas tuli pisteitä viime kirrokselta! Tehopisteitä 0+7 + Norja maalissa, LP pisteitä tuli 60p ja kimpan kolmas sija!
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Eiliseltä tuli ihan ok-vaihtojen ansiosta 82 pinnaa ja voi olla suht tyytyväinen. Timonen vaihtui Koivistoon ja Talaja Ässien Niemeen. Molemmat onnistuivat ok. Lisäksi Lehkonen, Barkov ja Tuokkola toivat pinnoja. Hakanpään Blues ei pelannut.
 

samwise

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL
Jakson aikana ollut vaikeuksia löytää sopivia puolustajia ja maalivahti, hyökkäys ollut hyvä!

Eli näillä mennään nyt:

Lehkonen-Ramsted-V.Filppula
Leimu-Koivisto
Vehanen

Vaihtoja on kulunut puolustajiin paljon, joten pelaajavaihtoja jäljellä enää 1/11.
 
Mielenkiinnosta kysyn, että minkäslaisia on olleet JA:n LP-pelaajien parhaat sijoitukset jakson lopussa?
Itse pari vuotta sitten taisin jossain jaksossa sijoittua parhaimmillaan top-200, jolloin oli hyökkäyskolmikkona JYP:n P-P-P eli Pesonen-Perrin-Pihlström ja viime kaudella myös kokoonpanolla Palmroth-Endras-Kudroc-Ma.Granlund-Dixon-Zaborsky, jolla sijoitus oli myös siinä 200 hujakoilla.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Mielenkiinnosta kysyn, että minkäslaisia on olleet JA:n LP-pelaajien parhaat sijoitukset jakson lopussa?

Jakson loputtua paras sijoitus on ollut 31 kolmivuotisen liigapörssitaipaleen aikana. Tässä jaksossa on turha tuollaisista sijoituksista haaveilla. Tällä hetkellä edellä on noin 17 000 joukkuetta ja kaverikimpankin voitto on käytännössä jo karannut. Vaihtoja jäljellä 6/11 ja tällä hetkellä joukkue on:

Tuokkola
Leimu-Demers
Lehkonen-Redenbach-M.Aaltonen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös