Liigapörssi-keskustelua

  • 1 504 339
  • 6 499

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Jahas, nyt on päivitetty liigapörssi finaaleihin. Vahva luotto on Pelicansin, joten JYP vienee tämän lumierissä.

Seuraavalla kokoonpanolla päätyyn:

Hodgman-Lasch-I. Sopanen
Seikola-S. Kankaanperä
Kuusela
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Jahas, nyt on päivitetty liigapörssi finaaleihin. Vahva luotto on Pelicansin, joten JYP vienee tämän lumierissä.

Seuraavalla kokoonpanolla päätyyn:

Hodgman-Lasch-I. Sopanen
Seikola-S. Kankaanperä
Kuusela

Kaikella kunnioituksella mutta miten on edes mahdollista olla noin paska jengi tässä vaiheessa jaksoa? Olet varmaan viimeisenä koko Liigapörssissä?
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kaikella kunnioituksella mutta miten on edes mahdollista olla noin paska jengi tässä vaiheessa jaksoa? Olet varmaan viimeisenä koko Liigapörssissä?

No onhan tuo päin persettä toki mennyt kun alkuun luotin vääriin joukkueisiin. Mutta kiitos kuitenkin kannustavasta palautteesta.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Mä päätin kokeilla ilman maalivahtia, eli kaikki panokset kentälle:

Lasch - Smolenak - Hubacek
Näkyvä - Jalvanti
Koivisto (150)
 

Sorcerer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itselläni on menny yllättävän hyvin.Kimpan kärki ja sijoitus 200 joukossa joukkueella:

Lasch-Perrin-Louhivaara
Brocklehurst-Näkyvä
Helenius
 

The 24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Philadelphia Flyers
Oma joukkueeni näyttää tältä:

Perrin - Hytönen - Jormakka
Näkyvä - Lindbohm (153)
Hovinen

Vaihdot lopussa eli näillä mennään loppujakso.
 

Ameno

Jäsen
Oma joukkueeni on seuraavanlainen:

Lasch-Perrin-Tuppurainen
Näkyvä-Kankaanperä(159k)
Hovinen

Pankissa rahaa 0€ ja vaihdot 0/11, eli näillä mennään.

Ennen tämän päivän kierrosta olin kimpassani toisena 13 pistettä ykköstä, jolla ei myöskään vaihtoja enää ole, jäljessä ja nyt kierroksen mentyä suht hyvin joukkueeni näkökulmasta nousen ykköseksi. Eniten vain pelottaa huominen pronssipeli, koska kimpan ykkös ja kolmosjoukkueiden omistajat ovat jokerifaneja, eli heillä on joukkueet täynnä jokereita. Noh, jos nyt saisi edes suunnilleen pistekeskiarvon mukaisesti noita pisteitä, niin luulisin joukkueeni surffailevan suht helppoon voittoon, vaikka jokerit nyt jotenkin murskaavasti matsin veisi, jota en kyllä toivo!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kimppavoitosta taistellaan, kärjessä olen ja nyt hieman vielä varmemmin.

Joukkue:

Perrin-Hytönen-Jormakka
Näkyvä-Viitanen
Helenius

Tänään siis 3+4+Heleniuksen voitto. Vaihtoja on 8 jäljellä, joten 3 käytän huomiseen pronssipeliin ja sitten samat ukot takas ja varavaihtoja loppufinaaleihin pari.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Melkoisen komeasti on Liigapörssin tämän hetkinen johtaja hommansa hoitanut.

Ensinnäkin vaikka johtaa koko paskaa niin silti vaihtoja oli vielä niin paljon jäljellä että sai vaihdettua pronssiottelusta joukkueeseensa Janne Lahden, Ilari Filppulan, Teemu Erosen, Markus Nordlundin ja Eero Kilpeläisen. Ja pronssiottelun jälkeen on vielä tarpeeksi vaihtoja joukkueen täyttämiseen finalisteilla.

Jos kirjoittelet täällä tai luet tämän niin iso hatunnosto!
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Jokeripelaajia ostettiin parissa päivässä useita tuhansia per pelaaja. Niinpä mennäänkin ao. kokoonpanolla loppuun asti. Jos JYP pelaa hyvin niin nousua tulee hurjasti, niin älyttömän vähän on JYP-pelureita ostettu.

Eric Perrin - Juha-Pekka Hytönen - Jani Tuppurainen
Kalle Koskinen - Arto Laatikainen
Riku Helenius

Ja taktiikkahan toimi erinomaisesti! JYP pudotti Jokerit* ja kaikki nämä ukot ovat tehneet koko ajan valtavasti pisteitä, esim. eilen 92 pistettä. Mutta kun SM-liigajoukkueita on niin vähän jäljellä ja Liigapörssijoukkueet hyvin samanlaisia niin nousu on 1000 kertaa hitaampaa kuin runkosarjassa näillä onnistumisilla.

*Olis vaan saanut venyä 7 otteluun.
 
Viimeksi muokattu:

Ameno

Jäsen
Noniin, ohihan sieltä taas mentiin. Tuolla yllänäkyvällä joukkueella pitäis saavuttaa finaalisarjan aikana vähintään kolmisenkymmentäpistettä, jotta tuo kimpan voitto pystyttäisiin saamaan. Kuulostaa ihan mahdolliselta, mutta minun onneni huomioon ottaen tiukkaa tekee...
 

Ameno

Jäsen
Otinpa sitten taas kimpan ykkössijan haltuun ja samalla käytännössä varmistui kimpan playoffien voitto viime vuoden tapaan! Myös koko kauden yhteispisteissä olen turvallisesti ykkösenä. Jokrufanipojat eivät enää kiinni saa, kun heillä joukkueet ovat jokereita täynnä eikä vaihtoja heillä ole. Eipä heillä kyllä taida enää kiinnostustakaan riittää...
 

harky

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
SM-liigan alku lähenee ja Liigapörssi totutusti messissä. Nyt pelaajien hinnat päivitetty sivustolle ja tällä kertaa Liigapörssin väki on seurannut harjoituspelejä, jonka myötä hintapäätöksiä on tehty ilmeisesti paljon.

Aika olemattomilla meriiteillä tähän liigaan saapuneet Steve Moses (440k) ja Chris Conolly (445k) ovat ainakin hyviä esimerkkejä tästä. Viime vuonnahan Lasch oli muistaakseni 375k ensimmäisellä jaksolla, vaikka iski harjoituspeleissä jo hyvin pisteitä.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
On tuolla aika paljon muitakin virheitä. Heshka on hyökkääjä, Wärn Pelicansissa jne. Noh onhan tässä aikaa korjailla noita.
 
Kyllähän noissa hinnoissa on aika paljon mielestäni viilaamista.

Bluesissa ylihintaisiksi nopeasti katsottuna sanoisin Rosan, 430k on liikaa miehestä, joka tulee täysin uutena Sm-liigaan, eikä kuitenkaan sitten ole mikään supertähti lähtökohtaisesti. Locken kohdalla tuo 480k on makuasia, joidenkin mielestä tuo hinta voi olla liian korkea, mutta mielestäni se on kohdillaan odotusarvoihin ja aiempiin näyttöihin katsoen. Itsekin olisin Locken hinnan arvioinut tuonne 440-450k, mutta tuokin menee. Toki Locken kohdalla myös floppivaara on suurempi kuin monella muulla, mutta on lähtökohtaisesti samalla viivalla kuin esim.Perrin tai Dixon.

Pelicansin Esposito, O'Marra ja Kauppila ovat myös omasta mielestäni jonkin verran ylihinnoiteltuja. Kaksi ensin mainittua on ylihintaisia mielestäni sen vuoksi, että näytöt edellisiltä kausilta ovat heikkoja ja kun verrataan esim. Lee Goreniin, jonka hinta on 380k ja Goren on myös tehnyt kovia pisteitä Elitserienissä ja liigassa. Kauppilan hinta 300k on myös ylihintaa siihen nähden että ura on ollut pahasti laskusuunnassa. Oikeampi hinta mielestäni sattuisi välille 230-260k. Espositon ja O'Marran hinnat 425k ja 415k asettaisin noin 370k:n tuntumaan. Myös Pärssisen hinnan 405k lisäisin tähän listaan ja siinäkin laskisin sitä tuonne 350-370k:n tietämille.

Michael Ryanin hinta 450k on myös turhan korkea, jos verrataan esim. tuohon Locken hintaan 480k. Mitään Ryanilta pois ottamatta, olisi mielestäni oikeampi asettaa Ryanin hinta tuonne 370-400k.

Muita ylihinnoiteltuja omasta mielestäni ovat myös edellä mainitun Connollyn lisäksi, Eaves, Rask,Moses,Kuhta, Quirk ja on siellä varmasti monia muitakin, mutta nuo nyt nopeasti selaten pisti silmään.

Edullisia hakujakin tuolla on: Pakeista ainakin Lepine, Klubertanz, Richmond, Pikkarainen ja hyökkäyspäässä Hubacek, Goren, Löfman, Lehkonen, sekä harjoituspeleissä hyvin esiintynyt Haapala.

Maalivahdeista ainakin omaan joukkueeseen harkitsen joitain näistä: Tuokkola, Ortio, Engren, Backlund, Raanta.
 

Ralph

Jäsen
Näillä hinnoilla Kerhosta löytyi kaksi todella hyvää valintaa. Teemu Rautiainen (270k) ja Aleksi Laakso (295k). Perustelut näette, kun seuraatte SM-liigakautta 2012-13. Ylihintaisia Marko Tuulola (350k) ja Marko Luomala (360k). Myös Arsi Piispanen (300k) ja Tuomas Vänttinen (290k) pelattavia, Dan Spang (380k) ja Jesse Saarinen (400k) ylihintaisia.

Laakson ja Rautiaisen lisäksi otin alustavaan jengiin Eero Kilpeläisen (405k), Tuukka Mäntylän (380k), Stefan Gilliaton (260k) ja Lee Gorenin (380k).
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tehdääs samanlainen lista kuin GaDa JYPin osalta.

Potentiaalisia valintoja Lepine (300k), A-P Jaatinen (290k), Hubacek (310k), Kalteva (240k). Näistä jokainen pääsee todennäköisesti ylivoimakentällisiin mukaan ja kaikki ovat vakuuttaneet harjoituspeleissä (-Hubacak, joka ei ole pelannut kuin yhden harjoitusottelun). Jaatinen on paukuttanut lähes joka pelissä maalin, Lepine takoi kahdessa ekassa ET-pelissä 2+2 (en jaksa tarkistaa, tekikö pisteitä myöhemmissä kahdesas) ja Kaltevakin tainnut jo tehdä 4 maalia pakin tontilta harjoituskaudella.

Kritisoivalla silmällä ylihinnoiteltuja onkin sitten paljon.. Louhivaara (410k), Myttynen (320k), Quirk (380k), Koskinen (335k), Näkyvä (365k) ja Tarkki (380k) nyt ainakin.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Oma alustava:

Granlund(390k) - Aaltonen (200k)- Erkinjuntti (410k)

H.Pikkarainen (335k) - Klubertanz (320k)

Ore (330k)

Erkinjuntti on iskenyt kovia tehoja ET ja toivon jatkavansamaan malliin liigassa. Toki varmaan miljoona kertaa jengi tulee vielä vaihtumaan.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
On kyllä ihan päättömiä hintoja !

Noh, tällaiselta tää alustavasti näyttäisi :

M.Aaltonen-Goren-Erkinjuntti
Lepine-Klübertanz
Tuokkola
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieman pohdintaa IFK-pelaajien hinnoista:

IFK:sta hyviä hakuja ovat Markus Granlund (390k). Väittäisin, että tulee olemaan IFK:n paras pistemies. Siellä on hyökkääjistä MaGia kalliimpia Luttinen, Kuhta, Eriksson, Somervuori ja Peltonen. Kaikki maksat yli 400k, joten liigapörssiä ajatellen eivät ole kovin fiksuja valintoja (mikäli menestystä haluaa).

Redenbach 360k on tietysti ihan kokeilemisen arvoinen. Tulee todennäköisesti kuitenkin pelaamaan Peltosen ja Somervuoren kanssa, mutta itse en henk.koht. syty pelaajalle, joten omaan joukkueeseen ei ole asiaa. Harjoituspeleissä tainnut pisteitä tehdä jokaisessa ottelussaan.

Odottelin Pakariselle jotain suht halpaa hintaa ja suunnittelin ottavani joukkueeseeni, mutta 300k on liikaa, koska halvempiakin on tarjolla. Siinä on kuitenkin potentiaalinen kokeiluyritys, sillä mitä vain voi olla luvassa.

Puolustajista Söderholm (425k) on tietysti varma valinta, joka omaankin joukkueeseen päätyi takuuvarmalla pistetehtailullaan. Näyttänyt harjoituspeleissä, että viime kauden kaltaiset otteet tulevat jatkumaan. Varakas on tehnyt kovat tehot harkkapeleissä, mutta en silti omaan joukkueeseen ota 385k hinnalla. Klubertanz on ykkösylivoimassa Söderholmin pakkiparina varustettuna hyvällä laukauksella ja loistavalla pelisilmällä, joten siitä tuli toinen valinta joukkueeseeni. Hintakin oli vielä erittäin halpa (320k).

Ortio oli yllättävän "halpa" 350k hinnallaan. Vaikka kuinka Sormunen on haastatteluissa puhunut Ortion ja Norjan olevan samalla viivalla niin takuuvarmasti Ortio on se joka tulee pelaamaan suurimman osan peleistä. Selkeästi ottanut harkkapeleissäkin jo edgen Norjaan. IFK:sta tuli siis myös maalivahtivalinta.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Alustava:
Miro Aaltonen - Markus Granlund - Juuso Ikonen

Juuso Ikosen on ilmoitettu olevan 3 viikkoa sairastuvalla. Siinä ja siinä pääseekö liiga-avaukseen.

Muutoin hän (275) ja Miro Aaltonen (200) ovat hintansa puolesta erittäin pelattavia. Bluesin hyökkääjistä myös Rinkinen (290) on hinnaltaan edullinen. Tullee pelaamaan kohtalaisen paljon ja on ollut harjoitusotteluissa erittäin hyvä.

Kuusela (390) ja Rosa (430) ovat mielestäni ylihintaisia. Pakeista periaatteessa kaikkien hinta on ihan kohdallaan, ehkä Jalvanti vaikuttaa hinnaltaan pelattavimmalta (280).

Oren (330) ja Voldeninkin (310) hinta on siinä mielessä OK, että Bluesille on perinteisesti tehty vähän maaleja, mikä nostaa keskinkertaistenkin veskarien pistesaldoa.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Tapparasta pelattavia:

- Henrik Haapala (185) sattaa päästä alkukaudesta avauskokoonpanoon, sillä harjoituspelit ovat menneet mallikkaasti.
- Antti Erkinjuntti (415) jatkaessaan harjoituspelien tehoilua myös liigassa, on hyvä haku. Luultavasti tulee olemaan Tapparan paras pistemies ensi kaudella ja jos joukkue pärjää, tulee Erkinjuntti tekemään piste-ennätyksensä selvästi.
- Jukka Peltola (270). En itse pelaisi, mutta Peltola pääsee pelaamaan 2-3 -kentässä ja verrattaessa Kaksosen, Venäläisen ja Männikön hintoihin, on Juki halpa.

Vältä:

- Chris Connolly (445) on pelannut myös hyvin harjoituspeleissä, mutta silti liigaa ajateleen kysymysmerkki. Connolly tulee aloittamaan ykköskentässä, mutta jos saat Erkinjuntin halvemmalla, ei Connollya mielestäni ole järkevää hankkia.
- Jan-Mikael Järvinen (215) on Tapparan hyökkäyshierarkiassa 15, eikä pääse pelaamaan paljoa jos ei ihmeitä satu.
- Liimatainen&Räty -kaksikko ei pelaa edes ensi kaudella Tapparassa, joten pisteitä ei näistä herroista tipu.

Lisäksi ykköspakkiparin puolustajista Mäntylä oli Aaltoa halvempi, mikä hieman yllätti, mutta todennäköisesti Aalto tulee kuitenkin enemmän pisteitä keräämään, joten sinänsä ymmärrettävää. Muihin joukkueisiin verrattuna on Aalto ehkä kuitenkin liian kallis.
 
Viimeksi muokattu:

Dängleri

Jäsen
KalPasta nostaisin esiin nuoren Artturi Lehkosen. Pelannut valtaosan Euro-peleistä Kuparisen ja Salmisen ketjussa, ja tehotilastossa 4 ottelussa 2+2=4p. Mikäli sama tahti jatkuu, saattaa paikka tuossa ketjussa olla hyvinkin realistinen. Ja niin, hintaa pojalla siis 240.000€. Low price - low risk - high reward.

Osaako Lukko-fanit tässä vaiheessa kautta ennakoida, mikä on Arttu Ilomäen rooli kauden alussa? Hintaa ei ole hänelläkään kuin 260.000€, joten jos saa samanlaista roolia kuin viime kaudella Tapparassa, niin lienee ehdottomasti pelaamisen arvoinen.
 

Cjyyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ilomäki - Hahl - Vahalahti
Ehrhardt - Klubertanz
Vehanen

Tuolla lähdetään liikenteeseen ja varsinkin Ilomäkeä kohtaan on odotukset korkealla. Sen verran hyvin poika veteli viime kauden päätteksi, eikä hinta päätä huimannut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös