Liigapörssi-keskustelua

  • 1 508 513
  • 6 499

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Hidasteleeko tuo sivu muuten vain, vai onko jatkoaikalaiset tehneet sivuille joukkorynnäkön? ;)

Jep, paska juttu. Sivua ei voi näyttää -ilmoitus tulee jatkuvasti ruutuun, joten rakenna siinä sitten kokoonpanoja.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Hohhoi näitä hintoja.

Kimmo Kuhta 150k
Toni Koivisto 200k
Kip Brennan 410k

ja sitä rataa!

Palkintojen lisäksi pelissä arvotaan tällä kaudella siis hinnatkin? Onnea kaikille peliin osallistuville, meinaan sitä tunnutaan tarvitsevan...
 

jarppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Alkaa meneen tarpeeks hermot koko touhuun. Oliskohan tämäkin uudistuksen toteutus kannattanut aloittaa jo toukokuussa niin voisi nyt olla valmistakin.

Aktivointiviestit hukkuu johonkin. Kaksi kertaa olen nyt rekisteröitynyt ja eri sähköpostiosoitteella. Edellinen on ilmoutuksen mukaan jo rekisteröity, mutta tosiaan kun kokeilee unohdetun salasanan pyyntöä, sitä osoitetta ei yllätys olekaan rekisteröity...

Jos vaikka joulutaukoon mennessä saisivat homman toimimaan.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Saisi Iltalehti feikata hieman ja perustaa "IL Liigapörssin" joka olisi NOPEA & TOIMIVA!

Alkaa tosissaan jo ottamaan aivoon tämä touhu. (Tai sitten kofeiini tarve alkaa taas lähestymään) Nyt se vanhan mallin liigaporssi jalkeille, niin johan alkaa ropisemaan kaks eurosia IS:n paksuun lompakkoon.

Ei ole siis edelleenkään tullut sähköpostiin mitään ja muutenkin tuntuu ettei mitään tapahdu. Ja auttaisiko tuo mitään vaikka pääsisikin sisään ja saisi joukkueen, kun hinnat kuulostavat olevan päin vit*ua ja kimpat yms. aivan vaiheessa.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Kannattaako sitä ***kele joka vuosi uudistaa. Vanha systeemi oli hyvä ei hidastellut, muuta kuin joskus harvoin joukkorynnäköissä. Syvä uuh. Ja siis palkinnot arvotaan? Mitä vielä? Hinnat arvotaan ja kimpassa jätkät laitetaan aakkosjärjestykseen eikä näytetä pisteitä.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Siis mitä? Onko tämä muka oikeasti tämän kauden linja? Mikäs järki tässä sitten muka on, eikö pitäisi palkita niitä, jotka oikeasti voittavat?

Ei, sillä kaikilla pitää olla kukkahattutätien mukaan kivaa ja reilu peli kunniaan!
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Kai tuon lagaamisen on pakko johtua siitä, että on paljon käyttäjiä samaan aikaan, tai sitten koko uudistus temppuilee.

Huhhuh, kiire tulee.
 

Honza82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, 15 # Patrik Lostedt
Prkl...

Jaa-a kyllä tähän taas pätee mietelmä että jos jokin asia toimii ja siihen ollaan tyytyväisiä sitä ei pidä mennä muuttamaan! Seuraukset ovat sittem tämmöisiä... *Kirosanoja*
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei helvetti mitä tunarointia. Jotenkin on semmoinen tunne että Pena on löytänyt tuolta töitä.

Minä perustan kilpailevan pörssin, laittakaa kaikki mulle femma, arvon teille pelaajat ja pisteet ja lopuksi voittajan joka on siis tietysti eri kuin eniten pisteitä saanut. Voittajalle huopikkaat, toinen onnekas saa lapaset. Vaihdot postikortein.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pirjetä 175k€
Kuhta 150k€
Koivisto 200k€
Kuusela 290k€

Taitaa olla hyökkääjät löytyneet tiimiin! Ja halpaa on!
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Eipä tule aktivointisähköpostia, vaikka rekisteröidyin n. tunti sitten. Hinnat näyttävät "mielenkiintoisilta". Onko tätä edes yritetty väsätä tosissaan tälle vuodelle?

Edit. vrt. Toni Koivisto 200k vs. Toni Koivunen 485k
 

tutzba

Jäsen
Nyt tulee kyllä tajutonta toistoa, mutta antaa mennä.

Miksi tuota viime vuotista mallia piti muuttaa? Jos tähän keksitään joku hyvä syy, siirryn seuraavaan kysymykseen.

Miksi ihmeessä tämän uuden mallin muuttaminen jätettiin näin myöhään? Jos tähänkin keksitään joku hyvä syy, uutta kysymystä tulee.

Miksi ihmeessä julkistettiin muoto, joka ei toimi?

Vaikka kaikki täällä ovatkin kironneet sitä, ettei Liigapörssiin ole päässyt kirjautumaan, ei se silti ole syy julkaista toimimatonta versiota. Olisitte nyt vittu päivittäneet sen kunnolla, ja sitten vasta avanneet sivut! Ketä tämä nyt hyödyttää? Jos palkinnotkin arvotaan, mitä väliä pelaajien hinnoilla edes on? Eikö vain voisi valita sellaisen joukkueen, minkä haluaa, ja toivoa että pääsisi arvonnassa hyville sijoille?

Kiitos vaan Liigapörssi kun pilasitte tämänkin hauskuuden.
 

Hard8

Jäsen
Tää on vitunmoinen vitsi.

Kuka helvetti tätä paskaa haluaa pelata? Palkinnot arvotaan, jes!

Ja joku tossa laittoikin hyvää pointtia että 35% täytyy olla kiinni palkinnoissa kiinni koko liikevaihdosta. Joku tekemään helvetin nopee ilmoitusta tästä sisäministeriölle niin saadaan rahat pois mulkuilta.

Ja jos pilaavat Stargm:n vielä samalla tavalla niin ei hyvä heilu.

Vituttaa jonkun verran.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Eipä tule aktivointisähköpostia, vaikka rekisteröidyin n. tunti sitten.

Sama vika allekirjoittaneella ja muillakin meidän kimppaan osallistuvilla. Tuntuu olevan kohtuu jumissa koko paska. Noh, odotellaan odotellaan.
 

Honza82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, 15 # Patrik Lostedt
Vittu menee hermot tohon paskaan! Onks joku päässy tonne onnistuneesti sisälle edes vielä? :O Olisivat heti pleijareiden jälkeen alottanu ton uudistuksen nii se vois olla jopa valmis. Siis joulutaukoon mennessä...
 

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Voi jumalauta ja HAHHAH! Kyllä Ilta-Sanomat sitten osaa! Ihan naurattaa tämä tragikoominen PELLEILY; Ilta-Sanomat halusi ihan välttämättä ilmeisesti ottaa homman itselleen täysin hoidettavakseen, ja sysäsivät ennen hienosti hommaa hoitaneen Benewayn sivuun. Tulos on tämä, kasa paskaa.

Täytyy todella IS:n tietää resurssinsa, jos ja kun ovat lähteneet koko helvetin tietokantaa uusiksi tekemään. En vielä lukenut kaikkia tämän päivän aikana tähän ketjuun tulleita viestejä läpi, mutta ilmeisesti aika todella tyytymätöntä porukkaa täällä on, ja aivan syystä. Kausi alkaa ylihuomenna, ja Liigapörssi toimii kuin Lada Samara, voi helvetti sentään.

No, bisnes on bisnestä, mutta tässä tapauksessa koko homma kaatuu käyttäjien niskaan. Ei ole Liigapörssi enää entisensä, eikä tule olemaankaan niin kauan kun IS itse hommaa hoitaa.
 

#J81#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onko kukaan pystynyt vielä luomaan kimppasarjaa?

Ei ole pahemmin aktivointikoodeja näkynyt. Onhan noi yllämainitut hinnoittelut aivan järjettömiä, menee vähän maku jos/kun jokaisella kimpassa on esim. Koivisto ja Kuhta. Jos tota kimppaa nyt sitten ikinä pystyn tonne luomaankaan, tai yleensäkään joukkuetta...
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
VAIKKA oikeus päättäisi että Liigapörssi saakin jatkaa entisellään ja VAIKKA itse järjestelmä alkaisi toimia, on homma jo täysin pilalla pelkästään väärien hintojen takia. Oikeat hinnat on IS SM-liigassa (Veikkaajan liite), mutta eihän niitä samoja hintoja kannata järjestelmään laittaa. Ei, laitetaan Kibelle hinnaksi 150 00 ja katsotaan huomaako kukaan.

Ja kyselijöille: Kyllä, palkinnot todellakin arvotaan.
 

Hard8

Jäsen
Nytpä siis kaikki boikottiin. Ei tällasta paskaa voi kukaan tukea rahallisesti, viekää ne kimpat vaikka yahoon tai espn:n fantasialiigoihin

Jos kukaan nyt nhl:ää seuraa
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ja jos pilaavat Stargm:n vielä samalla tavalla niin ei hyvä heilu.

Stargm:ään on onneksi loistava vaihtoehto Sportingnewsiltä, joka on vielä kaiken lisäksi ilmainenkin.

Eikö kenelläkään muulla ole kiinnostusta järjestää tälläistä Liigapörssin tapaista kisaa? Siis muuten suht samalla periaatteella toimiva, mutta olisi kunnon palkinnot (parhaille) ja sivut/järjestelmä toimisi.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Koivisto 200k
Viitakoski 300k

Ei helvetti, millaiset sekoilut päällä :repeäminen:

Koivistosta povataan liigan maalikuningasta. Hän saa vierelleen liigan parhaan sentterin ja varmasti psljon peliaikaa.

Viitakoski saa kauden aikana korkeintaan sen 10 maalia ja jäähyjäkin enemmän, vaikka pelaa puolet vähemmän..
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Ostin Kimmo Kuhdan 150 000 eurolla pari tuntia sitten ja myin sen äsken 450 000 eurolla kun olivat nostaneet hinnan oikeaksi. Tienasin siis 300 000 mukavasti hienolla manageroinnillani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös