Liigapörssi-keskustelua

  • 1 498 299
  • 6 495
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Kylläpä muuten vituttaa sitä surullista, joka nyt menee voittamaan koko Liigapörssin, eikä saa siitä yhtään mitään.
Ei ole tullut koskaan edes ajateltua kokonaiskilpailua, vaan homman ydin ja mielenkiinto on ollut itsellä koko pörssiuran ajan kaveriporukoiden kanssa tehdyissa kimpoissa. Suunnilleen 10 hengen kimppoja meillä on ollut ja panokset ovat olleet sopivan "inhimilliset". Tottakai kimpassa on kiva menestyä ja siihen pyritään, mutta kaikista antoisinta kimpoissa on ollut lämmin henkinen kettuilu jäsenten kesken. Kaikki jäsenet ovat kuitenkin jollain tavalla olleet kiekossa toimijoita tai ovat edelleen ja on mukana ollut muutamia asiantuntevia niin sanottuja kiekkofanejakin. Jaksoa kohden meillä on ollut aina 11 vaihtoa ja pienemmät panokset jaetaan kunkin kierroksen osalta ja isommat panokset sitten kokonaiskisan osalta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Bay

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Jo 18 000 joukkuetta ja koko ajan kasvaa. 20 000 menee varmasti rikki ja osa tekee joukkueensa vasta huomenna. Kuinkahan moni tietää että palkintoja ei ole.

Managereita on varmaan yhtä paljon kuin ennenkin, mutta ne yleensä 5-20 joukkuetta tehneet tekee nyt vaan yhden joukkueen, kimppaa varten. Ja niitä oli muuten aivan helvetin paljon.
 

DoQuYoDaJo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Laitetaas nyt rohkeana ja tyhmänä ihmisenä tänne vielä oma joukkue muiden nähtäväksi, niin voitte sitten kopioida omat valinnat täältä nyt kun ei ole vielä sitä ostetuimpien ja myydyimpien listaa näkyvillä:

Korpikoski-Puhakka-Hirvonen
Kemiläinen-Kivihalme
Heljanko

Ja sovitaan sitten että huomenna myydään Tepsin miehet pois, ja ostetaan niiden tilalle HIFKistä pari jamppaa, katellaan vähän mimmosia nimiä huomisilla hinnoilla saa, mutta Lyytinen tai Rantakari varmaan pakiksi, ja sitten jotain Paajasta tai Dykiä ehkä voisi saada hyökkääjiksi. Hirvonen saa tänään olla vaihtopenkillä, sitä kuitenkin ostetaan huomenna sen verran että 10 000 nousee arvo.

Heljankokin varmaan vaihdetaan huomenna sitten johonkin huomenna pelaavaan maalivahtiin, en tiiä oisko joku Langhamar tai vaikka Tuohimaa hyvä valinta, tai jos tuntee olonsa rohkeaksi niin HIFK:n Halostakin voisi miettiä. Ja vasta sitten vaihdetaan Kemiläinen johonkin puolustajaan, voi olla että hinta riittää kehen tahansa, mutta jotain Lancasteria tai Nikua voisi lähteä kokeilemaan. Tai Kärpistä jotain, mutta siellä on liikaa vaihtoehtoja, varmaan valitsee kuitenkin väärin jos sieltä jonkun nimen arpoo.

Mutta on tärkeää ostaa tämä pakki vasta kun toiset pelaajat on jo vaihdettu, koska se pakki joka Kemiläisen tilalle vaihdetaan, pitää kuitenkin myydä sitten taas kolmannella kiekalla pois, ja ottaa Kemiläinen bumerangina takaisin. Jos turaa liikaa rahoja muihin pelaajiin, niin ei välttis saakan enää Kemiläistä kolmannelle kiekalle. Ja sehän meinaisi sitä että jakso on pilalla.

Kolmannella kiekalla olisi sitten vaihtopenkille ehkä jäävä Puhakka taas tulessa, kuin myös Hirvonen ja ne kaksi Hifkistä ostettua jamppaa, sekä Kemiläinen. Jos on ollut niin hullu että on Halosen hommannut, tai jättänyt Heljangon vaihtopenkille, niin sitten ehkä saa kolmannelle kiekalle taas pelaavan maalivahdin. Mutta ehkä ei saakaan, joten kannattanee hankkia 20 000€ vaihtamalla ensin Heljanko pois johonkin 2. kiekalla pelaavaan maalivahtiin, ja sitten jompaankumpaan 3. kiekalla pelaavaan maalivahtiin.

Sitten kolmannen kiekan jälkeen 6 vaihtoa palamaan, ja koko joukkue uuteen uskoon. Sitten on 8 vaihtoa jäljellä loppujaksolle - ja sehän riittää oivallisesti!

Helppoa ja kivaa!
Täällä hieman samantapaiset kujeet!
Kolme jengiä, joista 2x hyperiä ja 1 superi.
Kaikki tietysti samanlaisia, niin vituttaa varmasti pelin jälkeen.

Puhakka-Kelleher-Hirvonen
Kemiläinen-Melart
Heljanko

Oli pitkään Matushkin-Merelä, mutta Kemiläinen on kuitenkin sen verran kovempi, että kai se siellä on pakko olla, jonka takia joutuu uhraamaan Merelän. Puhakasta en tingi! Hirvosta ja Melartia ostetaan pomminvarmasti tuo 10k, ellei muutkin jemmaile niitä alusta alkaen, jota en usko.
Kivasti saa tuon 20 kiloa itsekseen lisää arvoa.
Hyperjengeissä lähtenee myös Puhakka ja Heljanko LIHOIKSI ekan pelin jälkeen, ja tuun sit tänne kuunteleen kitinää, että miksi niitä myydään!
Superissa pakko pitää Heljanko ja Puhakka loppuun asti, sillä tuo 11 vaihtoa ei pahemmin kikkailua salli. Etenkin tuon superin kannalta on melkein elinehto istuttaa Hifkin ukkoja eka matsi penkillä, kun eihän sitä arvoa muuten kerkiä hirveästi saamaan, kun ei vaihtojakaan ole.

Melkein teki mieli skipata superjoukkueella koko eka kierros, ehkä kapua lukuun ottamatta, ja ostaa vaan se 6 hifkiä joukkueeseen, mitä kuitenkin ostetaan parina seuraavana päivänä. Näin.
 

Dängleri

Jäsen
Laitetaas nyt rohkeana ja tyhmänä ihmisenä tänne vielä oma joukkue muiden nähtäväksi, niin voitte sitten kopioida omat valinnat täältä nyt kun ei ole vielä sitä ostetuimpien ja myydyimpien listaa näkyvillä:

Korpikoski-Puhakka-Hirvonen
Kemiläinen-Kivihalme
Heljanko

Ei huano.

Itse valitsin:
Kantola - Puhakka - Hirvonen
Kemiläinen - Sissons
Heljanko
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Meikäläinen starttaa kauteen joukkueella:

Huuhtanen - Lehterä - Lööke
Lancaster - Seppälä
Helander

Tapparan ukot, molemmat tai toinen vaihtuvat perjantaina todennäköisesti jonkun muun joukkueiden pelaajiin? Toki voi olla, etteivät vaihdukaan, sen näkee perjantaina? :)
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kelleher-Lehterä-Paajanen
Tuomisto-Heimosalmi
Tuohimaa

Superilla mennään niin ei voi hupuloida vaihtoja heti. Huomenna Kelleher Kemelliin nyt ainakin. 11 vaihdolla täytyy olla loukkivaraa aina 2-3 vaihtoa.
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jurmo ei pelaa tänään ja yhden hyökkääjän vaihdon takia rahaa puolustajaan 333K. Kenet otan, onko vinkkejä? Mietin pitääkö ottaa IFK:n pelaaja kun pelaavat back to back, mutta eipä siellä tuolla rahalla ole kuin Kotkansalo. Pelaako ylivomaa? Viime kaudelle pommi alku, mutta loppukausi taisi mennä tehottomasti? Onko vinkkejä yv-pakeista tuolla rahalla?
 

Eki25

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jurmo ei pelaa tänään ja yhden hyökkääjän vaihdon takia rahaa puolustajaan 333K. Kenet otan, onko vinkkejä? Mietin pitääkö ottaa IFK:n pelaaja kun pelaavat back to back, mutta eipä siellä tuolla rahalla ole kuin Kotkansalo. Pelaako ylivomaa? Viime kaudelle pommi alku, mutta loppukausi taisi mennä tehottomasti? Onko vinkkejä yv-pakeista tuolla rahalla?
JYPin Teves. Suhosen tulo aiheuttaa miehen yv-aikaan epävarmuuksia, mutta eiköhän tuo kakkosyv:ssä vedä ja muutenkin pelaa Nikun parina, eli hyökkäyspään menestystä tulossa. Aktiivinen kiekon kanssa, liikkuu hyvin mutta toki omassa päässäkin saattaa alkuun soida. Kohtuu jäähyherkkä ja hakee niittejä, joten ison jäähyn riski olemassa. Medium riski - high reward mielestäni on Teves.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Ei perhanan perhana. Nyt tuli aivan oman luokan tragedia tässä kauden aloituksessa. Olen jo pitkään tehnyt niin, että olen käyttänyt Liigapörssissä useampaa tunnusta, koska minulla on useampia sähköposteja (tämä on kielletty, mutta kukaan ei ole asiaan puuttunut 20 vuoden osallistumiseni aikana). Tämä sen takia, että voin tehdä perusjoukkueita testiksi ja jos jakson alku menee pieleen, niin ei tarvitse ostaa super- tai hyperpelejä. Luulin tuttuun tapaan tehneeni kolme peruspelijoukkuetta eilen jokaisen omalla tunnuksellaan.

No eilisen kierroksen jälkeen katselin tuloksia ja ihmettelin, kun yhdellä tunnuksella ei löytynytkään jengiä ja olin varma, että olin johonkin jengiin ottanut Merelän ja Virran, mutta näitä ei ollut kahdessa joukkueessani. Mietin, että muistin varmaan väärin ja olin vain pyöritellyt heitä kokoonpanossa ja lopulta päätynyt muihin pelaajiin ja annoin asian olla. No avasin tänään työkoneen ja siellä oli Liigapörssin välilehti auki. Katsoin sen ja huomasin, että siinä oli joukkue joka oli muuten valmis, mutta en ollut painanut "Joukkue on valmis" painiketta. Kokoonpano oli Merelä-Virta-Puhakka-Vittasmäki-Seppälä-Heljanko eli 4/6 tähtikentän pelaajista. Ilman kapteenin pistekerrointakin tämä joukkue olisi tehnyt 74 pistettä! Jos Merelälle olisi laittanut kapteenin nastan, niin joukkue olisi tehnyt 80 pistettä, jolla olisi sijoituttu jaetulle 44. sijalle. Eli hyvin meni taas.

Tällä hetkellä paras joukkueeni teki 54 pistettä ja sijoitus on reilu 2000. joten hieman eroa menestyksessä. Pitkä jakso vielä edessä ja todennäköisesti homma olisi mennyt perseelleen ennemmin tai myöhemmin, mutta enpä ole aiemmin möhlinyt tällä tavalla.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tietäjät tiesi, Puhakka teki eilen toiseksi eniten pisteitä hyökkääjistä, mutta silti sitä myydään nyt sen verran että kymppitonnilla tippuu arvo.

Mutta, tietäjät tietää myös että huomenna se sama kymppitonni tulee takuuvarmasti takaisin.

Jos Puhakka ei olisi eilen ehtinyt pelin lopussa kentälle juuri ennen kuin linjatuomari vihelsi Tapparalle pitkän, ei hän olisi päässyt tekemään seuraavassa vaihdossa tyhjiin maalia, ja ei ehkä olisi saanut kymppitonnia hintaan huomenna takaisin koska pistesaldo näyttäisi niin huonolta. Mutta nyt se näyttää todella hyvältä pelaajan hinta huomioiden, ja huomenna Puhakkaa ostetaan arviolta 1500 jengiin.

Helppoa ja kivaa!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Etenkin HIFK-kannattajat: onko Otso Rantakari kokeilemisen arvoinen tuolla 350k hintalapullaan? Varmaankin löytyy ykkösylivoimasta?
HIFKin ylivoimakoostumukset kiinnostaisi kyllä itseänikin. Lyytinen on merkattu kolmospariin, mutta onko se vai Rantakari ykkösylivoimassa? Vai onko molemmat? Hyökkääjistä voisi kuvitella Nättinen-Koivistoinen-Palola-Pakarinen-Hirvonen ryppäästä kaikkien olevan jommassa kummassa ylivoimassa, mutta mitens loput, onko siellä Dyk ja Paajanen myös? Tallberg tai joku muu kumma häsääjä jommassa kummassa ylivoimassa hosumassa?
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Ainakin jos tuolta aiemmista otteluista tilastoja katsoo niin IFKn ylivoimalla ovat tehoja tehneet seuraavat pelaajat: Rantakari (Melart, Pakarinen) Dyk (ei syöttäjiä), Uronen (Seppälä, Lyytinen) Rantakari (Dyk, Koivistoinen)

Voisi siis veikata, että pakeista siellä on Rantakari, Melart, Lyytinen
Hyökkääjistä: Pakarinen, Dyk, Koivistoinen olisiko sitten lisäksi Palola/Nättinen/Hirvonen

Kokoonpanoista en osaa enempää sanoa, ketkä ovat 1. ja ketkä 2. YVssä.
 

Janilzki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Forza Azzurri
Ekalta kierrokselta 62 pistettä Tapparoilla ja nyt uutta matoa koukkuun. Ainoastaan Puhakka ja Heljanko jäivät huomista varten. Ja ehei ei mitään Kärppiä, Tai Ilveksiä, vaan Jypistä pari, Kalpasta ja Hifkistä 1.
 

Lieminen

Jäsen
Päivittyykö tuo joukkueen arvo (eli pelaajien arvo) koko ajan vai vaan kerran päivässä pisteiden yhteydessä?

Vai vaihtoehto c eli joku muu?
 
Vuodesta toiseen raskasta luettavaa toi liigapörssin oma keskustelu. Kyllä me ollaan niin typerä laji tällä planeetalla.

Meinasin panostaa Tapparaan tällä kierroksella mutta Merelä riittää kun viime kierros meni niin hyvin ja kaikki pelaa viikonloppuna. Toivottavasti ei maalijuhlia tänään.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No niin, ei ihan 200 000€ noussut jengin arvo, mutta melkein kuitenkin. Ja nyt sitten kaikki vaihtoon, ja nyt on oikeasti merkitystä sillä mitä pelaajia valitsee, tähän mennessä ei oo ollu niin muuta väliä ku sillä että arvo nousee, jos ei muuten niin edes Villen listan avulla. Mutta nyt voi vihdoin pistää homman ihan vituiksi!

Hyökkääjiksi on pari pakkonimeä, jotka on nyt vaan otettava. Ja koska ne on sopivan halpoja ukkoja, niin lopuiksi nimiksi saisi melkein ketä vain. Ilves, Lukko, TPS, JYP ja HPK, noista pitäisi kaikki pelurit valita, sen oon nyt päättänyt, mutta muuten en kyllä oikein tiedä vielä mitä tässä tekisi. All-in en nyt laita vielä mihinkään yhteen jengiin, mutta se onkin sitten vaikeeta kun vaihtoehtoja on monta.

Kerhosta ja Lukosta en tiiä kumpi Hietanen-Pelli tai Reunanen-Gregoire nimistä olisi parempi, molempia pakkeja en uskalla yhdestä samasta jengistä ottaa. Muut vaihtoehdot pakeiksi on Lancaster, Kivihalme ja Niku. Jokipakka tai Parikkakin vois Ilveksestä käydä, Lancaster pelasi kummallisen vähän minuutteja ekassa pelissä mutta sai yv-aikaa kuitenkin pakeista eniten. Kivihalme ja Niku on omien jengiensä ykkösheppoja, vai voiko joku Suhonen haastaa Nikua? En tiiä saatana.

Maalivahdiksi Laurikainen jotenkin kiinnostaisi, se on hyvä mokke, mutulla tuntuu että saisi pelata paljon, ja Rautakorven valmennuksessa yleensä maalivahdeilla on helppoa ja kivaa. Mutta entä jos Jyppi on taas tänäkin kautena vielä ihan paska? Ilveksessä ja Kerhossa arvaisin olevan enemmän vaihtelua pelaavan moken kanssa, Tepsissä Lehtinen vois olla kiva mutta jotenkin on fiilis että sielläkin voi Anttilakin päästä pelaamaan. Lukon Zagidulin kiinnostelisi myös. Jos tietäisi että jossain ihan missä tahansa jengissä olisi selkeä ykkönen, voisi semmoseenkin hirttäytyä koko loppujakson ajaksi, mutku en tiiä onko semmosta. Bartosak? Malik? Westerholm, Heljanko ja Tuohimaa ei käy koska niillä on liian vähän pelejä. Hovinen ei käy koska Sport on liian paska, vaikka Hovisellakin on kyllä maalivahdin kannalta kiva valmentaja ja ja pelityyli.

Ja sit vielä yks hyökkääjä pitäisi keksiä. Lukko kun ei oo vielä pelannut, niin siellä olisi montakin kivaa nimeä joiden arvot ovat yhä samassa ku jakson alussa, mutta Kestner vai Repo, vai Hakulinen ehkä? Tai Karjalainen? Veikkaan että Kainulainen voisi myös tehdä tällä kaudella semmonen jereinnalamaisen nousun, mutta nyt pitää kyllä ottaa varmempi nimi kun pätäkkää kerta on. Vaikeeta saatana. Pyyhtiä on jossain vitun leirillä, Ilomäki tuntuu jotenkin riskiltä mut sit taas ei tunnu. Tepsin ulkkiksista ei oo oikein mielikuvaa. Joly vai Moses Kerhosta? Pihlströmiin en lähde, Järvinen vois ehkä mennä mutta se saa aloituksista yleensä miinuksia, ne vituttaa jotenkin. Onko Nenosella joku pipi kun ei ekassa pelissä pelannut? Tää uus Trettenes vai mikälie vois kanssa olla hyvä haku sieltä. Jypistä Kemell tai Turkulainen voisi kelvata, muita en oikein osaa ees ajatella. Ilveksestä taas puoli hyökkääjistöä menisi, mutku pitää vaan yksi osata valita.

Otan hyökkääjäksi Liukkaan, pakiksi Karjalaisen ja jätän loput kohdat tyhjiksi. Sit haukun Villeä kun se ei oo vieläkään korjannut Liigan tulospalvelua eikä Suomen lainsäädäntöä ja Ukrainassakin soditaan ja Ville vaan ei tee tikkua ristiin senkään asian eteen, valoja päälle!
 

Janilzki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Forza Azzurri
No niin, ei ihan 200 000€ noussut jengin arvo, mutta melkein kuitenkin. Ja nyt sitten kaikki vaihtoon, ja nyt on oikeasti merkitystä sillä mitä pelaajia valitsee, tähän mennessä ei oo ollu niin muuta väliä ku sillä että arvo nousee, jos ei muuten niin edes Villen listan avulla. Mutta nyt voi vihdoin pistää homman ihan vituiksi!

Hyökkääjiksi on pari pakkonimeä, jotka on nyt vaan otettava. Ja koska ne on sopivan halpoja ukkoja, niin lopuiksi nimiksi saisi melkein ketä vain. Ilves, Lukko, TPS, JYP ja HPK, noista pitäisi kaikki pelurit valita, sen oon nyt päättänyt, mutta muuten en kyllä oikein tiedä vielä mitä tässä tekisi. All-in en nyt laita vielä mihinkään yhteen jengiin, mutta se onkin sitten vaikeeta kun vaihtoehtoja on monta.

Kerhosta ja Lukosta en tiiä kumpi Hietanen-Pelli tai Reunanen-Gregoire nimistä olisi parempi, molempia pakkeja en uskalla yhdestä samasta jengistä ottaa. Muut vaihtoehdot pakeiksi on Lancaster, Kivihalme ja Niku. Jokipakka tai Parikkakin vois Ilveksestä käydä, Lancaster pelasi kummallisen vähän minuutteja ekassa pelissä mutta sai yv-aikaa kuitenkin pakeista eniten. Kivihalme ja Niku on omien jengiensä ykkösheppoja, vai voiko joku Suhonen haastaa Nikua? En tiiä saatana.

Maalivahdiksi Laurikainen jotenkin kiinnostaisi, se on hyvä mokke, mutulla tuntuu että saisi pelata paljon, ja Rautakorven valmennuksessa yleensä maalivahdeilla on helppoa ja kivaa. Mutta entä jos Jyppi on taas tänäkin kautena vielä ihan paska? Ilveksessä ja Kerhossa arvaisin olevan enemmän vaihtelua pelaavan moken kanssa, Tepsissä Lehtinen vois olla kiva mutta jotenkin on fiilis että sielläkin voi Anttilakin päästä pelaamaan. Lukon Zagidulin kiinnostelisi myös. Jos tietäisi että jossain ihan missä tahansa jengissä olisi selkeä ykkönen, voisi semmoseenkin hirttäytyä koko loppujakson ajaksi, mutku en tiiä onko semmosta. Bartosak? Malik? Westerholm, Heljanko ja Tuohimaa ei käy koska niillä on liian vähän pelejä. Hovinen ei käy koska Sport on liian paska, vaikka Hovisellakin on kyllä maalivahdin kannalta kiva valmentaja ja ja pelityyli.

Ja sit vielä yks hyökkääjä pitäisi keksiä. Lukko kun ei oo vielä pelannut, niin siellä olisi montakin kivaa nimeä joiden arvot ovat yhä samassa ku jakson alussa, mutta Kestner vai Repo, vai Hakulinen ehkä? Tai Karjalainen? Veikkaan että Kainulainen voisi myös tehdä tällä kaudella semmonen jereinnalamaisen nousun, mutta nyt pitää kyllä ottaa varmempi nimi kun pätäkkää kerta on. Vaikeeta saatana. Pyyhtiä on jossain vitun leirillä, Ilomäki tuntuu jotenkin riskiltä mut sit taas ei tunnu. Tepsin ulkkiksista ei oo oikein mielikuvaa. Joly vai Moses Kerhosta? Pihlströmiin en lähde, Järvinen vois ehkä mennä mutta se saa aloituksista yleensä miinuksia, ne vituttaa jotenkin. Onko Nenosella joku pipi kun ei ekassa pelissä pelannut? Tää uus Trettenes vai mikälie vois kanssa olla hyvä haku sieltä. Jypistä Kemell tai Turkulainen voisi kelvata, muita en oikein osaa ees ajatella. Ilveksestä taas puoli hyökkääjistöä menisi, mutku pitää vaan yksi osata valita.

Otan hyökkääjäksi Liukkaan, pakiksi Karjalaisen ja jätän loput kohdat tyhjiksi. Sit haukun Villeä kun se ei oo vieläkään korjannut Liigan tulospalvelua eikä Suomen lainsäädäntöä ja Ukrainassakin soditaan ja Ville vaan ei tee tikkua ristiin senkään asian eteen, valoja päälle!

Joo ei oo helppoo :D
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Vaihdoilla on mässäilty, mutta nyt voi mennä miltei puoli jaksoa tämmöisellä kokoonpanolla:

Joly-Kestner-Tuulola
Kiviharju-Lancaster
Zagidulin
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vaihdoilla on mässäilty, mutta nyt voi mennä miltei puoli jaksoa tämmöisellä kokoonpanolla:

Joly-Kestner-Tuulola
Kiviharju-Lancaster
Zagidulin

On kyllä hämmentävän kova joukkueenarvo. Olen koko Liigapörssin 7. ja en saa lähellekkään tuota joukkuetta. Oman joukkueen arvo: 2 286 500.

Edit: Meni Kiviharju ja Kivihalme sekaisin. Sori!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
On kyllä hämmentävän kova joukkueenarvo. Olen koko Liigapörssin 7. ja en saa lähellekkään tuota joukkuetta. Oman joukkueen arvo: 2 286 500.

Edit: Meni Kiviharju ja Kivihalme sekaisin. Sori!

Mietinkin hetken, että eihän minun joukkueeni niin arvokas ole. Kiviharju on tosiaankin hyvin halpa tällä hetkellä ja elän toivossa, että hän saa peliaikaa. Muuten pelaan viidellä pelaajalla.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Valinnoiksi valikoitui Mattila-Joona Ikonen-Joly, Kivihalme-Lancaster, Laurikainen. Tähän mennessä kusee kaikki muut paitsi Joly, ja Laurikainenkin on nyt jotain pointseja tuomassa. Mattila häviää lähinnä aloituksia ja ottaa miinuksia, Tepsi tehnyt jo 5 maalia, Kivihalme 0+0 eikä ees plussia tilillä ensimmäistäkään. Joona Ikonen, ei mitään, Lancaster, ei mitään.

No, maalille sentään otin Laurikaisen enkä Lukon venäläistä imuria, eli joku asia on myös onnistunut!

Helppoa ja kivaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös