Liigan tiedotustilaisuus sarjajärjestelmästä 12.10.2023

  • 74 915
  • 840

Aukeaako Liiga?

  • Kyllä, kunnolla

    Ääniä: 11 4,1%
  • Kyllä, mutta ei kunnolla

    Ääniä: 187 69,0%
  • Ei

    Ääniä: 73 26,9%

  • Äänestäjiä
    271
  • Poll closed .

Vexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelaamalla kun noustaan, niin on historian havinaa. En tykkää 16 joukkueen sarjasta, mutta karsintojen palautus on iso askel oikeaan suuntaan. Onko missään vahvistettu sitä, että karsintojen häviäjä putoaa Mestikseen?
Selvästi sanottiin, että 16 joukkuetta on maksimi joukkuemäärä Liigassa. Jonkun on pakko olla osallistuimatta
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Mutta jos Liigassa on 16 joukkuetta, toinen sarjataso jää edelleen liian heikoksi. Ei sieltä todellista painetta Liigaan taideta saada.
Jokereita lukuunottamatta. Sitten sillä jengillä jonka narrit pudottaa, onkin todellinen korpivaellus edessä. Ei sieltä pikkuseurat helpolla sellaisia joukkueita kasaa, jolla liigaseura karsintasarjassa kaadettaisiin.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Käsittääkseni ainoastaan Mestiksen voittaja voi nousta ensi kaudeksi liigaan
No ei. Espoo -jos hakee ja hyväksytään- nousee vanhalla lisenssisopimuksella liigaan ensikaudeksi. Seuraavasta kaudesta eteenpäin -eli 25 päätteeksi- viimeiseksi liigassa jäänyt karsii mestiksen voittajaa vastaan, ja jos mestisjoukkue tuon sarjan/ottelun voittaa niin voi hakea liigapaikkaa jos taloudelliset ja urheilulliset edellytykset täyttyvät.
 
Viimeksi muokattu:

Aleesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ville Mäntymaan povitaskut
Jos kuusi joukkuetta jää ulos pudotuspeleistä ja yksi on hyvin selkeä jumbo, niin tyhjennysmyyntejä voidaan edelleen nähdä.
Periaatteessa joo, mutta lienee harvinaista että yksi olisi selkeä jumbo, kun kilpailu on kovaa ja paine välttää se jumbosija on ihan eri kuin nyt.
 

Pablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Blackhawks

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin, että sarjassa viimeiseksi tullut putoaa Mestikseen ja saa kompensation Liigalisenssistään jonka kyseinen joukkue sitten käyttää hyväksi näkemällään tavalla esim. hankkimalla sen tasoisia pelaajia, että nousevat takaisin karsintojen kautta tai sitten esm. pistämällä rahat säästöön sitä varten, kun karsintojen kautta nousevat niin on rahat Liigalisenssiin.

Eli Jokerit ja K-Espoo ei olisi pariin vuoteen voinut nousta jotta ensin saadaan supistettua.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Studiossa ainakin puhutaan, että Kiekko-Espoo jättää kuun sisällä Liigahakemuksen ja suurella todenäköisyydellä nähdään jo ensi kaudella Liigassa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Toisaalta tässä saa tulla kuulemaan myös vittuilua melkoisesti, jos Liigaan päästään ensi kaudeksi. Varsinkin jos Jokerit nousee karsintojen kautta myöhemmin, niin ne "Liigan viimeinen kabinettinousija"- herjat eivät lopu varmastikaan koskaan.


Etenkin, jos se olisi K-Espoo, jonka Jokerit pudottaa heti takaisin Mestikseen…
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tulee Jokereillakin olemaan vaikeaa. Ensin pitää voittaa mestis ja tiputtaa ilman kotietua (heh) joku liigajengi. Ei välttämättä nousu onnistukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös