Liigan siirtohuhut kaudelle 2024–2025

  • 860 134
  • 2 364

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei ole varmastikaan tämän ketjun asiaa, mutta Granathin rooli kiinnostaa. Ne pelit mitkä olen Tapparalta nähnyt, Granath on ollut jatkuvasti vaarallinen kentällä. Oon ihmetellyt, miksi Granathia ei peluuteta kärkiketjuissa, koska jälki voisi olla tuhoisaa. Varmaan tiedätte paremmin, mutta eikö tosiaan miehestä ole "kuin" nelosen laituriksi?

Nooh, ei se Rauhalakaan pienimmillä minuuteilla ole moneen vuoteen pelannut, vaikka on aina merkattu neloseen. Eli ei se nelosketjuun asettelu merkkaa Tapparassa mitään. Lähes kaikilla on kakkoskentän tason vastuu, kun tasaisesti peluutetaan.

Ja normaalia isompaa roolia Grönborg antoi kauden loukkaantumissumassa.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Noniin, sitten saakin taas seuraavat neljä sivua katsella aikuisten(?) ihmisten mukahauskuuttelua internetissä.

Joo, Tepsin kaveri heitti huonon jutun. Tarvinneeko siihen kaikkien nyt alkaa kiekua perään? :D

E: Huhuja ei ole sen ihmeempiä, kun jo aiemmin ilmeisesti mainitut, eli Horky ja Carlsson jatkaisi pelikanoissa ensi kaudellakin.
 

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
per aspera ad astra
Kalle Väisänen alkanut seuraamaan Ilvestä instagramissa, samoin Aleksi Anttalaisen isä :D
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
per aspera ad astra
Mattila meni Tapparaan niin Ilves vastaa Joona Luodolla?

edit: on toki ifk-kasvatti ja legenda.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Erikseen tuollainen mehustelu ja sitten tulisi Kalle Väisänen? Vaikea uskoa, mutta huomenna se nähdään. Itse odotan jotain vähän isompaa kalaa.
Vaikea itsekään uskoa Väisäseen. Kukaan muukaan aiemmin julkaistu ei saanut teaseria ennakkoon, miksi joku Väisänen saisi?
 

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
per aspera ad astra
Ilvesfoorumin mukaan kyseessä on Joonas Nättinen.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei kyllä haiskahda edes vähää alusta Väisäseltä. Miksi tehtäisiin teaser jostain tuollaisesta ja kovemmat kalat on vain heitelty puskista ilman teasereita?

Just näin. Najman, Utunen, Lööke, Pavlat ym. ovat menneet ilman teaseria. Odotuksissa on joku huhujen ulkopuolinen ja jollain tapaa teaserin arvoinen nimi.
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Odotuksissa on joku huhujen ulkopuolinen ja jollain tapaa teaserin arvoinen nimi.
Olisikohan Kärppä kasvatti ja legenda Raimo Helminen? Tulee laittamaan ylivoiman kuntoon. Raipella on tuossa ollut ymmärtääkseni ihan hyvät meriitit, ja Ilveksessä osaamiselle vaikuttaisi olevan tilausta.

Hölön kuviot tuottivat loppuottelusarjassa tasan nolla maalia Tapparan verkkoon. Pennasen Ilveskään ei tuolla saralla aivan onnistunut. Muistaakseni 0 maalia tärähti KalPan rysään puolivälierissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös