Liigan siirtohuhut kaudelle 2024–2025

  • 659 421
  • 1 874

KK-V 1994

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kahden ekan ketjun hyökkääjiä Lukolla on kolme, eli Repo, Jandric ja Morand. Jälkimmäinen pelasi 0+0 saldolla kaksosten vieressä sen 5+ ekaa peliään, sen jälkeen siirto keskelle ja tehoja alkoi tulla.
Jandric tyystin unohtui. Todella kova pelaaja. Noiden varaan on hyvä rakentaa 2-3 todella hyvää ketjua hyökkäyspäähän. Ilman Lämsää sanoisin että runko top 4 sijoille. Nyt ehkä top6 tasoa. Kalle saa suorittaa.
 

Baumanrene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara/Liverpool
En kyllä innostu Björkqvististä. Jotenkin tuhnu maku hänestä. Toki 10 ja 13 pisteen kaudet Oulussa, että ainakaan kallis hän EI SAA OLLA. Muuten Tillulle monon kuva perseelle ja äkkiä.
Kyllä 3-4 ketjun kaveriksi on kallis luultavasti. Siksi ei käsittääkseni Kärpissä jatka, kun varmaan tuon roolin vetää oma junnu tai joku muu kaveri halvemmalla.
 

puuntakaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa Ipandeerus
@Peltsi #18 Ilvesfoorumilta saatu tieto, että Mattilan kanssa olisi tehty sopimus ihan vasta. Sellainen fifti/fifti todenperäisyys, tulee tai ei tule.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jonne Tammela ois kyllä JYPin junnutuotannon läpikäyneenä myös aika JYPin näköinen hankinta. Melkein voisi toivoa tänne tuomaan tulitukea alempiin kenttiin! Miksei jopa kakkoseen.
Onhan siellä yksi kausi JYPissä takana. Toki jos läpikäymiseksi lasketaan se, että pelasi sillä kaudella jokaista sarjaa C:stä A:han ni menköön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös