Liigan siirtohuhut kaudelle 2023–2024

  • 2 110 242
  • 6 107

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves

"Luulajan Nilsson kuitenkin paljastaa Suomen markkinasta yllättävän tiedon: kaloja voi olla vapaana myös pudotuspelijoukkueissa."

Voihan olla, että joitain jollain tapaa epäonnistuneita pelaajia vaihdetaan vielä ja tilalle haetaan toisen tyypin pelaajaa. Baptiste tulee ekana mieleen.

Tapparallahan riittää kyllä laadukkaita laitureita, kun kaikki ovat kunnossa.

Rotaatiossa pyörivä Gregoire voi myös ihan hyvin liikahtaa Ilveksestä, jos vastine on kohdallaan.
 
Viimeksi muokattu:

Kelmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rooba lähtee täältä Ruotsiin vaihdossa esim:
1. Ettan torniin
2. lihapulliin perunamuusilla ja puolukkahillolla
3. vuoden 1986 Saab 900 GL (ymmärtämme pelaajan taidot, joten emme vaadi GLS mallia)
4. Marabou suklaalevyyn 170g

Btw Virostakin sen jo tänne lähettivät takaisin, maaleja ei totuttuun tapaan tullut, päätöntä kohellusta todennäköisesti senkin edestä.

Markkinat muka kuivat, pah ei nähdä kuin uhkia mahdollisuuksien sijaan.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Löysä surffaaja joukkueeseen. Aika varma keino välttää pitkä kevät.
Koittakaa voittaa yksi playoff-sarja joskus. Uskon, että on vaikeaa Mestis-seuralle ja ensi kaudella sitten paluu arkeen.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Koittakaa voittaa yksi playoff-sarja joskus. Uskon, että on vaikeaa Mestis-seuralle ja ensi kaudella sitten paluu arkeen.

Nää on kyllä aina hienoja - kyllä te ens kaudella sitten ootte pohjalla, hitto miten väsynyttä. Eihän meidän pitänyt Päällikönkään kausilla taistella kuin sijoista ynnä muut.

Ainakin mulle jäi Juhiksesta aivan riittävän hyvä kuva viime kauden perusteella ja varmasti myös Jukureille, väläytteli ajoittain ja toi tehoja ylivoimaankin mutta kaikki se muu tekeminen oli kyllä niin saatanan velttoa ja välinpitämätöntä, että lähinnä vitutti miehen kaartelu kentällä, lisäksi oli vielä kapteenina. Onhan Juhis ihan pelimiehiä ja kovissa liemissä keitetty sekä useampi mestaruus takataskussa mutta ei meidän näköinen palanen ja ei haittaa vaikka Pelsuihin onkin menossa. Ihan mutulla heitän kun en mistään mitään tiedä mutta tuohon Juhiksen pelaamiseen vaikuttaa varmasti todella moni asia, että sitä tulosta syntyy, alkaen koko muusta joukkueesta aina vastuuseen missä roolissa on. En usko, että Jukureista on edes kyselty miehen perään vaikka kirstun pohjalla jotain hiluja olisikin käytettävissä.

Mielenkiinnolla kyllä odotan miten pelit lähtee miehellä sujumaan ja voi toki olla juuri se palanen jota Lahteen kaivataan mutta ihmettelen tuota, että Pelsut olisi jo kolmas seura tällä kaudella?
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Koittakaa voittaa yksi playoff-sarja joskus. Uskon, että on vaikeaa Mestis-seuralle ja ensi kaudella sitten paluu arkeen.
Hieno huhu hei ja hirmu söpöt mestishuutelut. Class move kuten br lion 79 sanoisi.

Faktaa on joka tapauksessa että viime vuonna Jukurit ei päässyt kokeilemaan pleijarisarjan voittamista ihan siitä syystä kun merkittävä osa budjetista ja tulosvastuusta oli kiinni kapteeni-Aaltosessa ja kaikkien aikojen kalliimmassa ykkösveska-Tuohimaassa, joista kumpikaan ei soveltunut rooliinsa lainkaan. Ensimmäinen ei missään vaiheessa kasvanut kapteeniksi, vaan sen suhteen melko harvinaislaatuisesti kaikki ennakko-odotukset toteutuivat, ja jälkimmäinen oli sitten vinkupilli jota harmitti koko kauden kun oli mennyt mielestään tekemään liian aikaisin liian halvan sopimuksen johonkin periferiajoukkueeseen kun oikeasti halusi vähintään Stadin kirkkaisiin valoihin jos ei johonkin vielä hohdokkaampaan, ja omasi vielä niin sokean pelisilmän että meni urputtamaan tuon kaikelle kansalle oliko nyt IS:n haastattelussa. Kunnon ryhmähengen syöpä siis ja selkeästi haitallisempi osanen joukkuetta verrattuna ihan vaan oma leppoisa ja pellaileva ittesä olleeseen Juhikseen.

OJ:n kasvamista valmentajana voi nähdä ehkä vähän siinäkin, miten viime kaudella Juhiksen annettiin muistaakseni osallistua runkosarjan jokaiseen otteluun joista ei ollut jonkun henkilökohtaisen syyn takia vempassa tai lomalla. Tänä vuonna oikeasti kapteenin ominaisuuksilla varustettu Jormakka sen sijaan oli lokakuun heikon jakson lopussa yhden ottelun healthy scratch ja tuon jälkeen joukkue heräsikin vielä käynnissä olevaan suoritustasoon.

Vähän köpsiä huhuja nyt toki tässäkin viestissä. Puistolalla varmasti tarvittaisiin Mikkelissä joku stunttaaja kun meni lomamatkalla jalka (toivottavasti, kuten huhutaan, nilkasta eikä polvesta) vinksalle ja viimeisin tieto ainoastaan jatkotutkimuksista liittyen alavartalovammaan. Mikkelissä on kuitenkin taidettu oppia myös toimistolla jotain ja kaikki pelaajakyselyt eivät ole suunnilleen samaan aikaan tiedossa kysytyn pelaajan agentilla ja muullakin maailmalla, että ehkä siellä jotkut verkot on Hakkaraisellakin vesillä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
"Iltalehden saaman tiedon mukaan esimerkiksi JYP tekee tiistai-illan pelin jälkeen päätöksiä siitä, kauppaako se pelaajiaan pois ja säästää rahaa."

Eli käytännössä JYP:n on pakko tänään voittaa Lukko tai hanskat heitetään tiskiin kympin sakin osalta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Viimeksi muokattu:

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Tästä tulee tilastojen perusteella jotenkin Danford mieleen. Tehot kovassa nousussa.
Toinen veti NCAA:ssa ja toinen NCAA III:ssa. Toisella ECHL:ssä 126 ottelua 0,75 ppg:llä, ei ammattilaispelejä muualla. Toinen taas ECHL:ssä 47 matsia ppg:llä 1,32 ja päälle matseja AHL:ssä.

En sano missään nimessä, että Bates olisi huono hankinta, mutta en löydä yhteyttä näiden välille.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Menee Slovakiaan. Kärpät ja 2 muuta oli perässä, mutta ei löytynyt halua maksaa 10k nettona per kk.

Ok, mutta kuitenkin Liigastakin oli kiinnostusta. Slovakitkin ajavat palkoissa isojen Liigaseurojen ohitse.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Batesin kokonaiskustannus olisi artistiverolla ollut muutamia kymppitonneja. Ei ilmeisesti ollut seurojen mielestä senkään arvoinen vahvistus loppukaudeksi.

Paljonkohan se JMA tienaa loppukaudesta per kk?
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Sitooko Aaltonen ees luistimia tohon hintaan?
Tuskin, ellei ole hierottu jotain herkullista bonusta playoff-menestyksestä. Tehdäänköhän Liigassa tällaisia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös