Liigan siirtohuhut kaudelle 2022–2023

  • 1 782 445
  • 5 139

MaV

Jäsen
Sveitsi varmistaa näköjään sääntömuutoksellaan ja sarjalaajennuksellaan että saa kuorittua kaikki parhaat päältä pois.
Tässä viitataan siis tähän uutiseen:

Sveitsissähän ulkomaalaissäännöt ovat olleet aika monimutkaiset. Neljä saa olla kokoonpanossa, mutta myös kauden aikana rekisteröitävien pelaajien määrällä oli rajoitus. Muistaako joku miten meni tarkasti, sai olla viisi tai kuusi yhtä aikaa rekisteröitynä ja muita sai vaihtaa jotenkin niin että suunnilleen kahdeksan koko kautena?

Nythän joillain joukkueilla on ollut jo se viisi pelaajaa ja yhtä on kierrätetty katsomossa. Välttämättä tuonne ei siis mene täyttä 32 uutta ulkomaalaissopimusta.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Ralph

Jäsen
Itselle tuosta pisti silmään lähinnä se, ettei maininnut Eetu Liukasta lainkaan.
Jutussa lukee "muun muassa" ja luettelee pelaajat. Mainittujen pelaajien lisäksi ainoa huhuttu pelaaja on Liukas, joten Liukas käytännössä on tuo "muun muassa", jota Kunnari ei jostain syystä halunnut mainita.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Sveitsi varmistaa näköjään sääntömuutoksellaan ja sarjalaajennuksellaan että saa kuorittua kaikki parhaat päältä pois.
Joo, kyllä tämä nyt varmaan muuttaa vähän Liigan huhujakin, ainakin noiden KHL:stä vapautuvien pelaajien kohdalla, mikäli nimiä ei vielä paperissa liigaseurojen kanssa ole.

Sveitsiläisseurat varmasti pystyvät nyt lyömään niin ison kasan valuuttaa pöytään, että ainakin pienemmät seurat Suomessa jää nuolemaan näppejään, jos ei vielä sopimuksia ole kerenneet tekemään. Toiveissa olisi, että monia soppareita olisi jo tehty, niin saataisiin Liigasta viime vuosia laadukkaampi sarja. Voi olla, että entistä vaikeampaa on esim. JYPin saada houkuteltua havittelemiaan Sami Vatasta tai Sami Nikua... mutta toisaalta taas HPK:n hankkima Hietanen maistunee Hämeenlinnan suunnalla entistä paremmalta, jos muilla jengeillä menee hetken lupaavalta näyttänyt tilaisuus hankkia tähtiä, ohi suun.

Toki on muistettava, että muutokset mahdollistaa 28 lisäpaikkaa ulkomaalaisille Sveitsin pääsarjassa. Viime kaudella KHL:ssä ollut (tai ainakin käynyt) pelkästään suomalaisia pelaajia 39 kpl, joten kyllä siitä määrästä pakosti jotakin saadaan kotoiseen Liigaankin. Sveitsi vie ensin osan, sitten todennäköisesti ruotsi seuraavana jonossa ja sitten Liiga mahdollisesti seuraavana.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toistaiseksi Liigassa vain Tapparan paidassa, joten iso kynnys siirtyä.
Kyllä mä tiedän seurat, missä Kuusela on urallaan pelannut, niin kuin varmaan kaikki muutkin. Iso pelaaja kuitenkin Tapparan lähihistoriassa,vaikka on aiemmin Suomea kiertänytkin vuosikaudet.

Isoin kynnys siirtyä voi kuitenkin olla voimassaoleva rahakas sopimus Tapparan kanssa. Kyllähän siitä sopimuksesta eroon pääsee halutessaan ja Ässiltä osia siitä takaisin.
 

Jan Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tsekin maajoukkue

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Huhut kertovat Jiri Smejkalin suuntaavan ulkomaille. Onko mitään todenperää tällä? Jos on, Pelicans menettää yhden minuun todella ison vaikutuksen tehneen pelaajan.
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Voisin ottaa vaikka pienen vedon sen puolesta, että pitää paikkaansa sillä Lahtelan kaveri kertoi hänen menevänsä Kerhoon ensi kaudeksi. Todella hyvän kaudenhan hän pelasi Forssassa. Oli ollut toinenkin Liigatarjous Lappeenrannasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös