Liigan siirtohuhut kaudelle 2019–2020

  • 1 309 229
  • 2 484

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Kaverinsa tekee markkinointia BC Nokialle.

Olisko käynyt kyläileen Kolppasella Ruotsissa ja tehnyt vähän promoa samalla?Toki heittäisin (ainakin yrittäisin) kärrynpyöriä jos toteutuu.
15 matsia ja päästettyjen maalien ka 2,17 sekä 92.3 torjuntaprosentti tällä kaudella. Ihan hyvät tehot. Jäsen punakone ilvesfoorumilla, joka hyvin harvoin on väärässä, heittää "Kovasti Villeä tänne yritetään isoon ruutuun ensi kaudeksi..yksi lupaava maalivahti jo hankittu.."

Lupaava maalivahti on todennäköisesti jo huhuissa pyörinyt Eetu Mäkiniemi Eetu Mäkiniemi at eliteprospects.com
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
DEL:ssä ja rapakon takana junnusarjoissa kovia tehoja tehnyt Jaedon Descheneau etsii ensi kaudelle uusia haasteita. Tässä voisi olla jollekin Liigaseuralle liukas laituri
 

Pardus

Jäsen
Varmaan sit teille huono? Onpahan taas.. Parempi kun ei sano mitään..
En usko, että 23-vuotias tykkikautta pelaava Leclerc olisi Kärpillekään huono haku kolmossentteriksi. Tämän kauden kolmossentteri Kristof tuli suunnilleen samantasoisesta Slovakian liigasta lähes samanlaisilla tehoilla ja on ollut myös Liigaan erinomainen vahvistus. En kuitenkaan usko, että Kärpät olisi Leclercin perässä. Siksi ajattelin, että Leclerc voisi olla oiva haku pienempien seurojen kärkiketjuihin.
 

Barney

Jäsen
Vaasassa ammutaa kovilla, ilman sysäriä. Todella kovanluokan paluumuuttaja kiikarissa.
Samuli Kivimäki palaa Vaasaan ja voittaa nyt sen Liigan maalipörssin? Vai sittenkin Lassi "parempi kuin Jarkko Malinen" Kokkala? Siinä olisi todellinen ryöstö.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Sportiinkin huhuttu Hermeksen Samu Markkula siirtymässä Jypiin. Tällaista Sportin omalla foorumilla.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Sportiinkin huhuttu Hermeksen Samu Markkula siirtymässä Jypiin. Tällaista Sportin omalla foorumilla.
Mielellään MC Maran takaisin JYPiin ottaisin, vähän vaan mietityttää miten tämä olisi Markkulalle hyvä siirto. Kotiseutu ja kotiseura kyllä, mutta mikä olisi rooli? JYPissä tunnetusti on noita pappoja edessä ja toisaalta Markkula ei ole liigassa takuuvarma pistemies, jollaista JYP ehkä kaipaisi. Mielenkiintoista nähdä tilanteen etenemistä.
 

Knap

Jäsen
Marahan ei ole mikään pelkkä pisteiden tekijä, vaan onhan se mieletön taistelija. Kolmoskentän pelaaja Liigaan ensi kaudeksi, ja uskon että kehittyy ajan kanssa kyllä (20-)30 pisteen mieheksi Liigassakin. Kaikki avuthan siihen on, riippuu aika paljon valmentajan kärsivällisyydestä pelaajan kanssa. Todennäköisempänä tehoilijana Liigassa nään kyllä muutenkin Markkulan kuin Saarelaisen.
 

Dank Sinatra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils
Joku kymmenen eri hassuttelua Warriorin viestistä, vaikka käyttäjä paria viestiä myöhemmin kertoi kenestä pelaajasta kyse. Kiire kommentoimaan tai halu hassutella on ilmeisen suuri.

Tässä ketjussa ei taidettu olla vielä mainittu huhua Atte Tolvasesta Pelicansiin. Muita huhuttuja ovat ainakin Patrik Virta, Otto Nieminen, Miro-Pekka Saarelainen ja Jonatan Tanus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös