Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Liigan siirtohuhut kaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Finlandi_36, 23.10.2018 klo 20.41.

 1. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Lainaus:
  Nashvillen sopimuspelaaja Westerholm. Vaikkei sitä tietääkseni ole missään julkistettu, on yleistä palstatietoa, että Niclaksen seura Euroopassa pelatessaan on ensi kaudella totutusti SaiPa.
   
 2. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Eiköhän Westerholm pelaa ihan yhtä todennäköisesti ensi kaudella änärissä kuin joku Tony Sund. Ne ensi kauden vaihtoehdot ovat varmastikin SaiPa ja Milwaukee.
   
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin ja Florida Everblades.
   
 4. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Lainaus:
  Westerholm lähtee leirille syksyllä, hänellä on sopimus Predatorsin kanssa ja pelasi lainalla Saipassa.
   
  Taison tykkää tästä.
 5. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPa julkaisee huomenna uuden pelaajan. Nuori ja isokokoinen kahden suunnan puolustaja, joka haluaa urallaan eteenpäin olisi sieltä tulossa. Tämmöiset ovat vihjeet.
   
  redpecka tykkää tästä.
 6. Jan Snopek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Tsekin maajoukkue
  Lainaus:
  Ja nimessä ei juurikaan tai lainkaan vokaaleja. Pikaisella googlauksella voisi olla esimerkiksi Martin Frk.

  Martin Frk at eliteprospects.com
   
 7. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Pikaisella googlauksella sanoisin, että Frk ei ole puolustaja.
   
  Wicci tykkää tästä.
 8. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
  Lainaus:
  Pikaisella arviolla Frk on aika helvetisti liian kova pelaaja Liigaan ja varsinkin SaiPaan.
   
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 10. Jan Snopek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Tsekin maajoukkue
  Lainaus:
  Käsi pystyyn virheen merkiksi. Suorastaan nolo moka ja pikaisuus teki pahemman luokan tepposet.
   
 11. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/NHL
  SaiPalla on tunnetusti ollut ulkomaisten kanssa hieno menestys, niin eiköhän sieltä tule joku nobody jostain Unkarista ja tekee jälleen tyyliin piste/peli.
   
 12. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
 13. Iris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitis alkkisfaija
  Lainaus:
  Tuota Tuomenoksaa olen kyllä ihaillut jo vuosia. Jäätävän upeaa duunia noilla pelimerkeillä ulkomaalaishankintojen suhteen. Tuntuu, että osaa katsoa paikoista, minne muut eivät tajua edes vilkaista.
   
  redpecka ja Punamusta tykkäävät tästä.
 14. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Nyt mennään ohi aiheen, mutta Tuomenoksaa suuremmin kiittäminen SaiPan ulkkarikulttuurista, periaatteista, toimintatavoista ja yhteyksistä on kiittäminen vuosina 2011-2016 operoinutta Riku Kallioniemeä, joka on luonut sen pohjan, jolla Tuomenoksa nyt erittäin onnistuneesti operoi. Kallioniemen aikana Lappeenrantaan löydettiin muun muassa Salcido, Savilahti-Nagander, Giliati, Moran, Davis, Spina, Lofquist, MacIntyre, Rau ja Carson.
   
 15. Veffi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Tämä jokerikortti onkin näköjään nimenomaan Jokereissa pelannut junnuissa. USHL:ää reilu 30 peliä ja viimekaudella suomi-sarjaa. Mielenkiintoinen haku kyllä, mutta vaikea uskoa Heljanko-Peeters kaksikolla riittävän Tapparan tasoisessa seurassa. No, odotellaan ja ihmetellään.
   
 16. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  100kg painoinen maalivahti, luulisi peittävän ihan kivasti mutta miten mahtaa olla liikkeen kanssa? Esimerkiksi Ässien samanmittainen Tarasov painaa 84kg
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Tämä Peeters kävi IPK:n reeneissä tuossa talvella, onko ollut sitten jollain try-outilla vai miten, mutta sopimusta ei saanut. JHT:ssa sitten hyvä loppukausi ennen loukkaantumista, mutta erittäin erittäin outo haku Tapparalta kaikenkaikkiaan. Tuskin riittää Liigassa.
   
 18. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Tuomenoksahan on vastannut SaiPan pelaajahankinnoista kaudesta 2012-2013 lähtien, joten lähes kaikki noista ovat Tuomenoksan hankintoja. Kallioniemi teki toki samaan aikaan myös erinomaista työtä, mikä näkyy SaiPan taloudellisista tuloksista noiden kausien aikana.
   
 19. Ränse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
  Lainaus:
  Pelicans ehti Unkarin liigan vonkaleeseen ensin.
   
 20. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näissä asioissa kannattaa pitää mielessä se, että "oikean" pelaajan löytäminen ja palkkaaminen on vasta ensimmäinen askel. Sen jälkeen täytyy pitää huoli siitä että hankittu pelaaja löytää roolinsa joukkueeessa ja alkaa pelaamaan joukkueen puolesta. Aika usein on käynyt niin että SaiPassa loistanut pelaaja floppaa toisessa Liiga-seurassa, eikä siitä voida varmasti syyttää pelkästään ko. joukkueen urheilutoimenjohtajaa.

  Tuomenoksa on pelaajahankintojen avainhenkilö SaiPassa, ja tällä hetkellä myös Tero Lehterä taitaa olla aika aktiivinen näissä asioissa. Yksittäisen pelaajahankinnaan onnistuminen tai epäonnistuminen punnitaan kuitenkin vasta kauden aikana, ja silloin asiaan vaikuttavat urheilutoimenjohtajan lisäksi koko joukkue pelaajineen, taustajoukkoineen ja kulttuureineen.

  Siirtohuhu-aiheessa pysyäkseni, nostetaan nyt esiin Matti Järvisen tilanne. Peliura ei ilmeisesti jatku Tapparassa, ja edelleen liikkuu huhuja Ma$$in paluusta SaiPaan. Erikoista vaan on, jos SaiPalla olisi kassakaapissa sopimus Ma$$in sopimus, mutta sitä ei olisi julkistettu? Ei taida olla mitään muitakaan huhuja Järvisen ensi kauden seurasta?
   
 21. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Peeters oli sainattu Tapparaan kesätreenaamaan jo reilusti ennen Larmin NHL-lähdön varmistumista. Ei hankittu siis korvaajaksi, vaan olisi tuolla pyörimässä joka tapauksessa.
   
 22. JPriest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Hari ei olisi ollut varsinaisesti Saipamainen hankinta. Hari tunnetaan jo ennestään ja osoittanut, että pärjää Liigassa. Saipaan yleensä tulee sellaisia joista ei kukaan muu tiedä mitään ja mitkä vaikuttavat täysiltä arvoilta, mutta hyvin skoutattuina on Saipassa tiedetty mitä saavat.
   
 23. redpecka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, tulevaisuuden EHL jos SaiPa mukana
  Lainaus:
  Salcidon (ja Lintnerin) "löysi" Koikkalainen, joka sitten kauden päätteeksi työnnettiin syrjään ja Riku kallioniemi tilalle. Tuo kausi tuotti kivat 900 000 euroa tappiota.

  Nopeasti tähän vielä vaikka siirtohuhuissa ollaankin, niin mielestäni Pelsujen Laukkanen on noussut Tuomenoksan kastiin tässä kategoriassa. Ja vielä huomauttaisin, ettei Tuomenoksa tai Laukkanen välttämättä onnistuisi jossain HIFK:ssä kun pitäisi kiikaroida isompia vonkaleita ja silloin floppiriski kasvaa tai ainakin vahingot olisivat näin käydessä suuremmat.

  Hyvin tuossa @rattussovjeticus avasikin mitä kaikkea muutakin liittyy onnistuneeseen hakuun kuin se alussa tehtävä scouttaus.
   
 24. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Painan melkein kymmenen kiloa enemmän ja liikun kuin pantteri. Ainakin jääkaapille hissuksiin salaa vaimolta.

  Onhan se hyvä, että reeneissä on molemmissa päissä veskari, vittumainen vedellä eleettömälle pressulle.
   
  Pekka Kaukalo, Jaded, Jannun Alpakat ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 25. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Jussi Tapolan haastattelusta poimittu....lähde Aamulehti:

  "– Teimme tämän päätöksen (Peetersin testisopimus) jo ennen kuin tiesimme, että Larmi lähtee NHL:ään. Tämä ei liity siihen millään tavalla. Liigajoukkue kaipaa kolmea maalivahtia ja kokeilemme Peetersiä. Hän on lahjakas maalivahti, minkä varauskin todistaa, Tapola kertoi puhelimitse.

  Tapolan mukaan Tappara on erittäin lähellä sopimusta uuden maalivahtihankinnan kanssa. Mikäli sopimus allekirjoitetaan, maalivahtitriona olisi tällä hetkellä Heljanko, uusi kasvo ja Peeters.

  – Olemme hyvin lähellä, että pääsemme yhteisymmärrykseen. Hän tulee ulkomailta. Seura tiedottaa, kun asiat saadaan maaliin, Tapola sanoi.

  – Sanotaan näin, että olen erittäin tyytyväinen, jos pääsemme sopimukseen. Maalivahtimarkkinoilla on jonkun verran maalivahteja, hyviäkin ehdokkaita. Näykin Aki teki kovan työn – katsoi videoita ja koitti saada tietoa heistä. Toivomme, että asiat viimeistellään lähiaikoina."

  Edit...ja "palstahuhujen" mukaan tähtäimessä on Jakub Stepanek.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2019 klo 15.07
  sorza tykkää tästä.