Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Liigan siirtohuhut kaudelle 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana sinnepäinsä, 23.11.2017 klo 01.03.

 1. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Oiskohan Lappalaisen casessa suullinen soppari tehtynä muttei puumerkkejä lapulla. Tuo on tuota vakio jargonia medialle kun pässit kyselee kesken kauden tuommosia.
   
 2. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tero Lehterä sanoi noin 2 viikkoa takaperin ennen pelin alkua Lappalaisesta, että hyvin on pelannut ym. Kommentoi vielä, että näinköhän saadaan pidettyä kun on pelannut niin hyvin.

  Vaikea kyllä sanoa jääkö vai lähteekö eiköhän SaiPa miehen pidä mikäli mies on ei hinnoittele itseään ulos. Siirtyminen kotikonnuille on varmasti yksi mahdollinen vaihtoehto.
   
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Niin tai ihan vain soppari tehtynä ja nimet paperissa.
   
 4. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Savon Sanomat ovat viime kausina osuneet näissä "huhuissa" melkoisella prosentilla oikeaan eli eiköhän se ole niin, että Lappalainen pelaa ensi kaudella KalPassa ellei ulkomaat jo vie miestä.
  Näillä läpimurron tehneillä ja muilla laatupelaajilla on sopimukset jo lähes poikkeuksetta tässä vaiheessa kautta tehtynä seuraavalle kaudelle, ei silloin enää neuvotella kuin "virallisessa" uutisoinnissa.
   
 5. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kuronen ilmeisesti etsimässä uutta seuraa. Tänään ei Ilveksen kokoonpanossa. Onko kukaan saanut vihiä mihin menossa?
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Mun SaiPaani mahtuis loppukaudeksi. Sitä en tiedä mahtuuko Lehterän?
   
 7. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Täh. No jopas, tämä tuli puun takaa. Onko taustoja tietoja, mikä tähän mahdollisesti johtanut? Toki on ollut "hiljaista" sillä suunnalla, ajattelin että lähtee lentoon siellä kun täällä vaikutti loppuaikoina, että tuosta saattaa tullakkin jotain.
   
 8. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllä ehdottomasti takaisin vaan koska vaan mun SaiPaan myös.
   
 9. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei ole löytänyt paikkaansa kokoonpanossa, ja kuitenkin tuossa porukassa liigapelaajana kokeneempaa osastoa, eli on varmasti odotettu isompaa panosta nuoressa joukkueessa. Minä ainakin odotin. Pisteitä on kertynyt 5+5, eli koko kaudella tekisi tuohon tahtiin suht saman kuin viimeisillä SaiPa-kausillaankin. Mutta ollut siis viime peleissä 13. hyökkääjänä vähäisellä tai ihan nolla ajalla, ja tänään jo kokonaan poissa. Alkukaudesta kokeiltiin loukkaantumisten ym. myötä myös sentterinä, mutta ei sekään sujunut ja aloituksissa oli heikko. Pystyisi varmasti pelaamaan nelosen laidassa pienet minuutit, mutta siihen lienee Ilveksen budjetilla operoivalle joukkueelle turhan kovapalkkainen.
   
 10. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Kiitos. Niin minäkin odotin, suorastaan toivoin kun tykkäsin herran tyylistä ja Ipakin on suosiossa.. Harmi homma, mutta minkäs sille jos ei lähde niin ei lähde.
  Onhan tuollaisesta suosta aika vaikea varmaan samassa porukassa nousta, ehkä se uusi osoite vois ollakkin paras tähän saumaan.
   
 11. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Nikkilä, Tuulola ja Turunen jatkaa ensi kaudellakin kerhossa. Nikkilää näistä oltiin kai joidenkin huhujen mukaan Kärppiin viemässä, mutta nyt tehty soppari pitää Nikkilän HPK:ssä seuraavat kolme kautta.
   
 12. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kirjataan nyt tännekin, että huhujen mukaan 9 ottelussa tehot 3+1=4 tehnyt Peter Quenneville ei ilmeisesti jatka SaiPassa. Tryout jatkuisi jouluun asti, mutta PQ ei ollut SaiPan kokonpanossa eilen eikä ole tänäänkään. Ja jos Quenneville lähtee, niin kaiketi SaiPa on kiikaroimassa uutta äijää tilalle. Rightin puolen laituria tarvittaisiin, ja Mikael Kurosen come backilla ovat jotkut spekukloineet.

  EDIT: Tämähän tuli väärään ketjuun, Quenneville on tietty akuutti juttu vain kuluvalle kaudelle. Mutta enpä nyt lähde poistamaan, kun on tullut kommenttejakin. Ja jos/kun Kuronen on lähtökuopissa Ilveksestä, niin silloin on varmaan haussa myös kauden 2018-19 kattava soppari.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2017 klo 14.23
 13. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Huono homma ettei PQ onnistunut mutta ehkä rooli tai palkkapyyntö(tai molemmat) eivät nyt kohdanneet. Mielestäni PQ olisi voinut jatkaa leveyshyökkääjänä jos miehen palkkapyyntö ei olisi ollut suuri mutta ehkä PQ itse etsii suurempaa roolia. Mutta jos samaan hintaan saisi Kurosen ja hänellä olisi kiinnostusta tulla Lappeeseen takaisin niin ehkä mieluummin hankkisin Kurosen jos hän nyt on ylipäätään lähdössä Ilveksestä.
   
 14. Ralph Jäsen

  Puhutaanko tässä nyt siis Quennevillen ja Kurosen ensi kauden kuvioista vai loppukaudesta?
   
 15. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
 16. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Santeri Lukkaa vietiin jo Ouluun, mutta meneekin ilmeisesti Turkuun? Mikäs siinä. Itse olen tyytyväinen ettei jatka KalPassa.

  Höntyää ihan liikaa ja hakee pommeja tai vastaavaa. Pelaa ylimielisesti kiekolla ja johtaa usein huonoihin ratkaisuihin. Pelaa itse pientä sikaa, mutta kun hän ei pärjääkkään niin kuumuu ja ottaa tyhmiä jäähyjä. Hintalappukin varmasti jo korkealla niin siihen hintaan saa jo toisen pakin tilalle, ehkä kaksikin. Leskinen kasvanut hyvin taustalla ja on valmis ottamaan ensi kaudelle isompaa roolia.
   
 17. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Kiva huomata että enemmänkin KalPaa seurannut on samaa mieltä kanssani.
   
 18. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Vai Turkkuuseen lähtee Lukka. Olisin kirkuen pitänyt täällä, mutta jos lähtöhän on ollut jo selviö pidemmän aikaa. KalPasta ei muistaakseeni ole hirveästi Turun suuntaan pelaajaa liikkunut? Kärpät, HIFK ja Tappara taitaa olla ne yleisimmät seurat, minne täältä porukka jatkaa matkaa.
   
 19. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Taitaa viime pelaajat, jotka ovat tulleet KalPasta Tepsiin, olla Tapio Laakso ja Timo Salo. Mielelläni itse näen Lukan Turussa. Ainakin niissä peleissä mitä nähnyt itse on ollut miehekäs ja pelannut hyvin.
   
 20. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Eero Kilpeläisen paluusta liigaan ja Mikkeliin on kuulunut pienen pientä huhua.
   
 21. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Lainaus:
  Kyllähän tässä saisi JYP nokittaa tarjouksessa, niin olisi ainakin tuo puoli ensikaudella varma. Olki ollut todella ailahteleva, ja eikös soppari pääty tähän kauteen?
   
 22. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Siinäpä ois kyllä kunnon haku. Eero pelannut jukureissa vissiin c-junnuna että täähän ois ihan luonnollinen paluu.

  Edit. Vai onko silloinkaan. No kyllä pitäisi joka tapauksessa sen verran syntymämaakuntaa huomioida että tulisi Mikkeliin paketoimaan uran.
   
 23. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Käsittääkseni b-junnuikäisenä siirtyi Kuopioon.

  Lainaus:
  Kelpaisi itsellekin, vaikka Eeroa on tullut haukuttua niin Ässissä, Jokereissa kuin KalPassa ollessaan. En kuitenkaan usko, että Kilpeä saisi JYPiin. Olkinuoralle ei ole tehty jatkoja tätä kautta pidemmälle, ainakaan vielä.
   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2017 klo 15.38
 24. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Mutta miksi Eero lähtisi Jukureihin kun realistiset mahdollisuudet menestykseen ovat ilman merkittävää pelaajabudjetin kasvatusta heikot.
  Vaikka maalivahtina pelivuosia on varmasti vielä jonkun verran tarjolla niin voittaminen kiinnostaa Eeroa varmasti.
   
 25. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Periaattessa tekstistä samaa mieltä, mutta menihän Eero Kuopion KalPaankin, vaikka realistiset menestymisen mahdollisuudet oli ainakin hyvin kyseenalaiset. Toki kuten tiedetään, niin siellä sitä menestystä kuitenkin lopulta tuli, ainakin jossain mittakaavassa.