Liigan siirtohuhut kaudelle 2014–2015

  • 2 580 685
  • 2 839

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ai tämä onkin jonkinlainen SHL vs Liiga -voimasuhdeketju.

Jatkan niiden siirtohuhujen etsimistä muualta ->

Kesäaikaa jatkoajassa. NHL-puolellakin freeagent-ketjussa jauhetaan jostain helvetin Wäinön jne palkoista, mitä ne olisi nykyrahaan muutettuna oikeasti.

Syksyllä jos tää jatkuu, niin sitten kannattaa vasta huolestua.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Tosiaan pari sopimusta julkaistaan SaiPaan, huhujen kohteena JYPin Salcido, Spinan jatko ja Tapparan Larsson. Näistä ainoastaan Salcido on etykäteen kova haku. Lienee mahdollista myös ihan täysin puskista tuleva pelaajakin jostain AHL:stä tms.
 

The #77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, KeuPa HT, Tornado Luxembourg
Tänään klo 14.00 Lukko tiedottaa uudesta puolustajasta. Välivaaran korvaaja siis kyseessä, tai ainaki Välivaaraan tarkoitetuilla rahoilla hommattu.

Laatikainen, Kauppinen, Kousa ja ainakin Jurcina pyörinyt niminä, sitten märkinä päiväunina ollut Mäenpää, Salmela ja Jaakola. Hankala on uskoa, että Lada tai KauppisMarko tulis, en usko, että neuvotteluissa näin kauan olisi kestänyt, toisaalta sopisivat kyllä hankintapolitiikkaan.

Lähteenä Lukon FB. http://www.facebook.com/rauman.lukko?fref=ts
 
Viimeksi muokattu:

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
15. päivä tuli uutinen, että Välivaara lopettaa ja tänään julkaistaan sopimus joten en puhuisi, että olisi kauaa kestänyt neuvottelut kun otetaan huomioon käytännön asiat esim. perheen osalta.
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
15. päivä tuli uutinen, että Välivaara lopettaa ja tänään julkaistaan sopimus joten en puhuisi, että olisi kauaa kestänyt neuvottelut kun otetaan huomioon käytännön asiat esim. perheen osalta.

Uutisen ulostulon ja joukkueella olevan tiedon välissä voipi olla montakin päivää.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jahas.. Mitäs niitä nimiä nyt oli pyöritelty?

Lauantaina saapuu Ouluun. Ja täälä JA:ssa liikkunut, että Deschamps olisi meidän tuleva 1. sentteri (ainakin niitten tuntomerkkien perusteella, eli ND nimikirjaimet). Muita huhuja ei ole ainakaan omaan korvaan kuulunut.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Massi-Essin jatkohan sieltä tulee!

No mutta vakavasti ottaen kyseessä luvataan olevan uusi pelaaja ja Kärpät tuntien sieltä pitäisi tulla kovaa pelimiestä sisään. Jos tuo Deschamps saapuu, niin vaikuttaa hyvin samanlaiselta haulta kuin Maxwell. Nuori ja urallaan eteenpäin menevä. Voi melkein luvata jo, että tulee sijoittumaan top-15 pistepörssissä.

Ps. Hallikuuluttajille vielä melkoinen nimimörkökin kaupan päälle!
 
Viimeksi muokattu:

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oikeammin öpaut näin: "Deshaan"... Täältä voi kuunnella: http://www.forvo.com/word/didier_deschamps/

Suomalaiset tuntien, Deschampsin nimi tulee kokemaan varmaan aika monta eri muotoa. Ihan suoraan luettuna, "Deskhampas" ja "Desshampas" ovat varmasti muotia, mutta on myös jääkiekkoalan kajkunnaksia, jotka vetävät yli ja nimi vääntyy varmaan johonkin "didiöör dehaamphs"-muotoon.
 

Fremont

Jäsen
Suomalaiset tuntien nimi vääntyy varmaan johonkin "didiöör dehaamphs"-muotoon.

Formula-kisoista tuttu t-kirjain pitää ranskankielisiin nimiin survoa, eli muotoa detsäämps mistä päästään nopeasti ennustamaan tsammppionia Kärpille.

Hieno hankinta joka tapauksessa, epäilin jäävän vielä kaudeksi koittamaan tuuriaan kun pari peliä ylhäällä sai.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilvesfoorumi.com:

Ilves oli ihan tosissaan ja suhteellisen suurilla summilla mukana ainakin yhden kilpailevaan joukkueeseen lopulta menneen hyvän tason hyökkääjän sopimusneuvotteluissa, joten kyllä siellä ihan oikeasti sitä kärkihyökkääjää etsitään. Eri asia on, että löytyykö, mutta ainakaan etsiminen ei ole vain näennäistä.

--------

Tappara.info:

Pientä mahkua on että Ilves tiedottaa ensi viikolla uudesta pelaajasta.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Bailenin korvaajaksi David Kolomatis Tapparaan ?

Kelpais kyllä !
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Eikä vain tyttöystävä vaan myös olikohan serkun tyttöystävä. Eli ihan selvää pässinlihaa. Kolomatis on Tapparan mies. Huomenna julkaisu?

Lisätään vettä myllyyn vielä sen verran, että tämä Kolomatiksen tyttöystävä seuraa Twitterissä neljää jääkiekkojoukkuetta: Manchester Monarchs, Hershey Bears (Capsien farmi), Washington Capitals ja viimeisin Tappara Official. 3/4 olleet siis Kolomatisin seuroja. Joten kyllähän tuo aika selvältä alkaa näyttämään. Ah ihana some-aikakausi!

Ihan kovia pisteitä tehnyt AHL:ssä. Linkki Eliteprospectiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös