Liigan plussat ja miinukset kymmenen kierroksen jälkeen

  • 11 673
  • 65

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
+ Nuorten kavereiden (Lehtonen, Aaltonen, Lindgren, Kontiola jne.) hyvät otteet.
+ Lostedt, Shedden, Jämtin ja muut... mielummin matseja, noutoja, käskyttämisiä ja rottailua kuin sitä perus HMV-mössöä, mitä ollaan parina viime vuonna nähty.
+ Jokereiden "kriisi"

- HIFK:n 20k€ sakot
- TimeOutin nyrkkeilyturnaus. Mitä?
- Muukkonen / tuomarilinja
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Pitkästä aikaa moro!

Nyt kun SM-liigaa on käyty n. 10 kierrosta, voi vähäiset plussat antaa korkeintaan Tapparalle, Kärpille, JyP:lle ja HPK:lle. Ehkä myös Pelicanseille ja osin KalPalle, joka on osin pitänyt takanaan jopa takavuosien mahtiseuroja.

Muuten SM-liigan mielenkiinto on selvästi vähentynyt: Syinä näkyvyyden väheneminen (TV-oikeuksien myynti maksulliselle kanavalle, ihan kuin ei kansalaisilla olisi tarpeeksi maksamista jo muutenkin maksullisten TV-lupakanavien uusinnoista!), SM-liigan tason selvä heikkeneminen pelaajakadon myötä ja siihen liittyvänä tasoon nähden kohtuuttomien lippujen hinnat.

Yleisen mielenkiinnon väheneminen kiekkoiluun nähden on myös nähtävissä, tähän ovat vaikuttaneet eri skandaalit kotimaassa ja heikohko kansainvälinen menestys viime vuosina viimeisintä WC:a lukuunottamatta.

Lisäksi suurimpien kaupunkien SM-liigaporukoiden kompuroiminen Kärppiä lukuunottamatta on miinusta katsojamäärissä, no Espoo on pikkaisen ollut petraamaan päin...
 

OrangeCrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja HIFK
+++ NHL alkoi - Lets go Flyers!
( ai niin mutta kyse olikin SM- liigasta ;) )





++ Dough Shedden, Tony Salmelainen ja Hauhtonen ( tähän samaan HIFK:n värikäs alku kausi )

+ Jokereiden konttaaminen



- TPS:llä mennyt liian hyvin

- - SM-liiga noin yleensä. Ei mikään ihme, että ei katsojia riitä. Kahvaaminen edelleen sallittua ja puhtaista taklauksista edelleen jäähyjä?

--- "...sekä tämän kauden alussa tapahtuneet jääkiekon SM-liigaan kuulumattomat nyrkkitappelut" -Jarmo Muukkonen


Kalervo Kummola.

Samaan kasaan on lisättävä koko kurinpitoryhmä.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
+ Jokerien voitot paikallispeleissä
+ Brad Norton
+ Sarja-alun yllätykset (joukkueiden JYP, Blues ja SaiPa hyvät esitykset)
+ Canal Plussan kiekkolähetykset

- Jokerien konttaaminen muissa peleissä
- Tuomarien uudet paidat
- Nelosen jääkiekko-ohjelmat
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
+ tota noin niin, ...
++ ei tuu sviddu mitään mieleen..
+++ Jämtin, joka vastasi haasteeseen: "Våran lilla hejarklack säger bara tack, tack, tack"

- en ole yhdessäkään pelissä vielä käynyt :-(
-- sm-liiga ja muut uimalakit
--- kahvara, kahvakiekon- ja neitikiekon ystävät


------------ turkulais syntyperää oleva Kalervo Kummeli
 

Viljuri

Jäsen
+ pelaajamateriaalin tason laskusta seurannut tasoerojen osittainen tasoittuminen
+ ei Jutia ja Anua häiritsemässä, Canal+
+ Santalan paluu liigaan
+ Blöös

- osa IFK:n faneista olisi jo varmasti ostellut Ilmalan hallista lippuja, ellei Jokerit olisi kontannut vielä enemmän, ts. "mulle kaikki heti" -porukka viimeistään joulukuussa Hjalliksen hallissa vahvistettuna muutamalla ikuisesti katkeralla vanhan linjan "persoonalla"
- HS:n ja IS:n masinoima mediakamppanja liigan "siistimiseksi"
- erityisesti HS:n yritysarvojen osalta on mielenkiintoista, että blöös koetaan merkittävämmäksi sponsorointikohteeksi kuin kotipaikan "toinen" joukkue (tosin vain lehden juttujen linjan perusteella "toinen" joukkue). HS:n johtoporras ei taida oikein osata laskea joukkueiden kannatuspohjaa (=tilaajia ja potentiaalisia tilaajia) oikein?
- Nelosen alkukangertelu, voi kuitenkin vielä parantaa (silti parempaa kuin MTV3:n toiminta)
- Jokereiden alkukauden esitykset, Wade
- liigan yleisömäärät
- Tappara: sanoinkuvaamattoman törkeitä karhunpalveluksia jääkiekolle pelityylinsä puolesta, Rautakorpiko maajoukkueen peräsimeen Westerlundin oletettavan Torinon flopin jälkeen?
- Jyp: sanomattoman törkeitä karhunpalveluksia jääkiekolle pelityylinsä puolesta, milloin aikoo noudattaa liigan yhdessä sovittuja sääntöjä (halli)?
- HPK pelaa materiaalin nähden ihan kivasti jälleen kerran (pronssimitallia metsästämässä), mutta milloin aikoo noudattaa liigan yhdessä sovittuja sääntöjä (ry)?
- SaiPa: ketään ei voi kiinnostaa tämä seura, ei nyt eikä koskaan. Ei edes väritön ja mauton, vaan jotain merkityksettömyydessään täysin ainutlaatuista. Tässäkö seuran vahvuus?
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
+++ HIFK. Mahtava joukkoe. Jos Kärpät olis jääny divariin olisi tää mun ehdoton lempijengi! SM-liiga ei vaan olisi mitään ilman tätä väriläiskää! Täydellinen Jokereiden vastakohta. I love this f***** team!

++ ESPOO. Tällä kaudella LA-Areenassa helvetin hyvä meininki ja paljon ihmisiä jos verrataan VIIME KAUSIEN surkean latteaan HMV-meininkiin.

+ CANAL+. Vihdoinkin päästiin eroon Maikkarin "jees jees tää on hyvää hokia" sonnasta. Canalin lähetykset aivan eri planeetalta ja Nelonenkin on positiivisesti yllättänyt vaikkakin monet itkijät ovat siinä oikeassa, että parantamisen varaa vielä on ja paljon.

+ JM AALTONEN. En uskaltanut odottaa tältä nuorukaiselta mitään, mutta ah, onneksi ikuinen pessimisti saa jälleen kerran Kärppien kohdalla olla väärässä. :)


--- "TAPAUS KÄSKYTYS/SHEDDEN". Aivan naurettava episodi. Aivan järkyttävän naurettava rangaistus ja Muukkosen paskakommentit "tappelut eivät kuulu SM-Liigaan". Mitä seuraavaksi? Taklaukset eivät kuulu liigaan? Joo... aikamoista HMV-kiekkoa on ollut tämä alkukausi ja tilannetta halutaan vaan huonotaa entisestään. Kauankohan kestää ennen kuin otteluissa käy keskimäärin vain parituhatta katsojaa per peli?

-- KALPA. Tämä joukkoe ei kuulu liigaan. Hienosti kyllä pelaavat, mutta Kuopiolaiset ovat vieläkin huonompaa kiekkoväkeä kuin Turkulaiset. Aivan naurettavan surkeat yleisömäärät Niiralanmontussa. Takaisin vaan Mestikseen ja Sport tilalle. Tekisi hyvää liigalle ja liigan yleisökeskiarvolle.

- PASI SAARELA. Mitäs tälle miehelle on tapahtunut?

- ELYSEE JA KISAPUISTO. Itse en ole kummassakaan käynyt, mutta kaikkien viestien perusteella kummassakin hallissa yritetään toden teolla karkottaa katsojat hallista. Turussa urkuristi, Cobrien poistaminen, surkeitten lastenlaulujen lisääntyminen... Lappeenrannassa hirveän kauhea alkushow ja musiikit pelin aikana(?)
 

scholl

Jäsen
+JYP
+Shedden
+Canal Plus
+sm-liiga verrattuna ennakko-odotuksiin

-Pelicans
-Tuomarointi
-Waltteri Immonen

EDIT:

+SaiPa
 
Viimeksi muokattu:

Aatos

Jäsen
VJR kirjoitti:
+ Blues, Tappara
+ Jokereiden konttaus

- Ryssitty TV-sopimus

Mun kannalta Jokerien konttaus on positiivista, ja itseasiassa luulen, että monen muunkin. Ja Narrit nousee vielä...

Tappara on ollut positiivinen ylläri, vaikka Olenkin "nuori" Tampereen Ilves. Niille, jotka eivät ymmärtäneet, tutustukaa Freukkareihin.

Miinusta Jesselle Jokereihin, näytä meille takkuturkeille, että olet pelimies. Ja tuo Canal homma.. Olen valmis myymään kortin 20 € /kk kenelle tahansa.
 

Bluesfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Detroit Red Wings, HJK, FC Honka, Arsenal
Mr. Penguin kirjoitti:
--- "TAPAUS KÄSKYTYS/SHEDDEN". Aivan naurettava episodi. Aivan järkyttävän naurettava rangaistus ja Muukkosen paskakommentit "tappelut eivät kuulu SM-Liigaan". Mitä seuraavaksi? Taklaukset eivät kuulu liigaan? Joo... aikamoista HMV-kiekkoa on ollut tämä alkukausi ja tilannetta halutaan vaan huonotaa entisestään. Kauankohan kestää ennen kuin otteluissa käy keskimäärin vain parituhatta katsojaa per peli?

Urpo. Tappelut on liigan säännöissä kiellettyjä, eli eivät kuulu liigaan. Ymmärsitkö?? Taklaukset ovat sallittuja.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Mr. Penguin kirjoitti:
Lappeenrannassa hirveän kauhea alkushow ja musiikit pelin aikana(?)
Alkushow on hirveän kauhea kaikessa flegmaattisuudessaan. Musiikkitarjonta sen sijaan on Kisapuistossa tällä hetkellä parempaa kuin koskaan. Rokki soi ja harvakseltaan rankempikin metalli. Vai oletkos jumps-jumps -musan ystävä jäähalleissa?
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Viljuri kirjoitti:
- Tappara: sanoinkuvaamattoman törkeitä karhunpalveluksia jääkiekolle pelityylinsä puolesta, Rautakorpiko maajoukkueen peräsimeen Westerlundin oletettavan Torinon flopin jälkeen?

Epäilemättä HIFK-Tappara peli oli järkyttävä kokemus, luultavasti kuitenkin lähinnä IFK:n järkyttävän esityksen myötä. Vai oliko se Tapparan ylivoimainen vauhti tuossa ottelussa jotenkin törkeää jääkiekkoilua? Pitäisikö niiden vähän hidastaa, että IFK:kin ehtisi mukaan? Ole huoleti, hurja alkuvauhti on Tapparalla jo hieman laantunut, seuraavassa keskinäisessä pelissä saatatte päästä jo hyökkäämäänkin.

Kiva huomata kuinka sitkeässä vanhat mielikuvat ovat.
 

Animal

Jäsen
Plussia ja miinuksia...

++ Doug Shedden
+ HIFK yleisesti (Puhtaat taklaukset, nyrkkitappelut,Tom Askey,Janne Hauhtonen, Tony Salmelainen, Patrik Lostedt jne...)
+ Helenius vs. Nielikäinen round 3
+ Ässien fyysisyys
+ SaiPa
+ Jyp
+ Blues
+ "Spesialistien" saapuminen SM-Liigaan (Norton, Rossiter, Nickerson, Kudroc, Schnabel jne...)
+ Oranssitakkien häipyminen
+ HIFKin saama julkisuus

-- Kurinpitoryhmä
- Tarpeettomat ottelurangaistukset
- Tuomarien linjattomuus
- Narrien konttaus
- Turhanpäiväinen paskanjauhanta mediassa
- Vinkuna SM-Liigan huonoudesta
- Jatkoajan keskustelupalstan mun iskä vs. sun iskä väittelyt yksittäisistä tappelunujakoista
- Jatkoajan HIFK -osion vinkuintiaanit parin pelatun liigakierroksen jälkeen.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Jatkoajan plussat ja miinukset

- "tää on mun ifk" - läpät

- kukkahatutäti - termin käyttö

+ viihdyttävää luettavaa kaikinpuolin

+ vapaakeskustelussa mielenkiintoisia ketjuja
 

scholl

Jäsen
Plussana voisi ehkä mainita vielä sen, että ainakin pistepörssiä katsottaessa nimenomaan suomalaispelaajat ovat tämän syksyn onnistujia. Tunnetut ulkomaalaiset Kariya, Kohn ja kärppäläiset eivät olekaan kovin korkealla pistepörssissä. Hieman yllättäen ulkkareiden kärkipäästä löytyy Toporowski ja Eriksson.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös