Liigan aliarvostetuin pelaaja?

  • 15 603
  • 101

Kosonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mitäs muut ovat mieltä.
Marko Ojanen on oma mielipiteeni.

ja älkääpä nyt ruvetko sit itkeen että ketjunavausviestissä pitää olla enemmänkin ku kaks lausetta...
 

kallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tahan tekisi mieli vastata etta Pasi Nielikainen, mutta saattaisi johtaa keskustelun vahan off-topiciksi, joten ei sanota.

Tuota vois lahtee hakemaan jostain pienemmasta, ei-niin-mediaseksikkaasta seurasta, esim. Jypista Pekka Poikolainen tai ehdoton suosikkipelaajani ko. seurasta Tuomo Jaaskelainen. Vai olisiko Lukon mulkkujen mulkku, Matti Kaipainen! Tuo Marko Ojanen oli muuten hyvin haettu myos.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Meiltä Bluesista heittäisin Mika Oksan. Oksa on maalivahtipörssin kärjessä ja jätti sunnuntain varjoonsa maajoukkeeseenkin veikatun Vehasen.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Hmmm...yllättävän vaikea keksiä tähän vastausta.
Ensimmäisenä mieleen tulee Rami Alanko, jota muistan tässäkin foorumissa monesti parjatun. Alanko on kuitenkin mielestäni peruspakkina sangen kelvollinen kaveri.

Toinen ehdokas voisi olla Mikko Myllykoski, joka ei kaukalossa kenties ole kovin dominoiva pelaaja, mutta on monien eri lähteiden mukaan loistava pukukoppipersoona ja vaikuttaa erittäin positiivisesti joukkuehenkeen. Siten hänkin on arvokkaampi kuin tilastot kertovat.
 

Soketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Red Wings, Charlton Athletic
Aliarvostetuin

Liigan aliarvostetuin pelaaja on Jani Keinänen Pelicansista. Tähän asiaan tulee tosin korjaus alkaneen kauden aikana.. Kausi on alkanut jo siihen malliin että on saatu viitteitä mitä tuleman pitää..
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Mustavalkoisten lasien takaa:

Ville Vahalahti.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Viestin lähetti Razzle
Sehän on selvää että aliarvostetuin pelaaja on JYPin Antti Virtanen

Olisin ollut samaa mieltä ennen tätä kautta mutta mikä piru Anttia nyt riivaa kun ei ole pisteitä vielä yhtään?
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ehdottomasti Brett Lievers. Ei edes Jääkiekkolehden TOP50ssä. Liigan parhaimpia kahden suunnan senttereitä, toissa kaudella mm.tehot 20+30, viime kausi pilalle kun Sika-Hulkkonen veti kyynärpäällä päähän ja polvitaklasi yhtäaikaa ------> ei edes kakkosta.(tais olla Simo Saarinen dumarina tuossa SaiPa-pelissä). PRKL!

Tällä kaudella taatusti pistepörssin TOP20ssä.
 

theref

Jäsen
off-topic

"viime kausi pilalle kun Sika-Hulkkonen veti kyynärpäällä päähän ja polvitaklasi yhtäaikaa ------> ei edes kakkosta.(tais olla Simo Saarinen dumarina tuossa SaiPa-pelissä). PRKL!"

Monien paikallaolleiden mukaan tuo taklaus oli täysin sääntöjen mukainen. Tätä väitettä puoltaa sekin, että siitä ei annettu jäähyä.

Ja sen verran vielä, että liigapelaajien vauhdin tuntien, samanaikaisen polvitaklauksen ja kyynärpäätaklauksen ajoittaminen ja suorittaminen olisi kohtuullisen taiteellinen tilanne.

Joten tilanteen voisi kääntää niinkin, että "Hulkkonen ajoitti loistavan pommin pässi-Lieversiin joka ei tajunnut katsoa eteensä ------> Ei edes jäähyn paikka. (Taisi päätuomari olla ajan tasalla, prkl!)"

Itse en tilannetta nähnyt, joten tuon viimeisen kommenttini voi unohtaa. Muistaakseni aika moni kärppäläinenkin oli silloin puhtaan taklauksen puolella.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Re: off-topic

Viestin lähetti theref
"

Itse en tilannetta nähnyt, joten tuon viimeisen kommenttini voi unohtaa. Muistaakseni aika moni kärppäläinenkin oli silloin puhtaan taklauksen puolella.


Unohdettu. Enkä jaksa ruveta nysväämään enempää tästä asiasta.

Mutta olisiko aika löysätä pipoasi..?
 

theref

Jäsen
eksa

Minulla ei ole pipo tiukalla, vastasin vain kirjoitukseesi Sinun tavallasi. Ehkä aiheeton syyttely näin pitkän aikaa tilanteen jälkeen on mielestäni hieman kornia. Miksi syyttä suotta mustamaalaamaan joku pelaaja, jos tilanne ei olekaan niin saletti?

Mutta ei aiheesta sen enempää tässä ketjussa.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Niitä on kaksi...

Nimittäin ehdottomasti Marko Ojanen on liian aliarvostettu. Nostan myös Mika Oksan listalleni.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Omasta joukkueestani nostaisin esille Jaakko Harikkalan joka on varmaotteinen omanpään puolustaja mutta pystyy tarvittaessa ampumaan kiekon viivalta sisään. Koko liigassa aliarvostetuimmat pelaajat omasta mielestäni.
Hyökkääjät:
Marko Ojanen, Raimo Helminen, Matti Kaipainen

Puolustajat:
Jaakko Harikkala, Janne Grönvall, Jarkko Glad

Maalivahdit:
Mika Oksa, Pasi Kuivalainen
 

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
Aliarvostettu.....ehkä se Oksa. En ole kyllä kauhean montaa miehen peliä nähnyt mutta jotenkin miehestä tulee mieleen että on jäänyt aivan liikaa Myllyksen varjoon.
Myllykoski ainakin minun silmissäni nauttii sitä arvostusta minkä on ansainnutkin.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hataralta pohjalta tulee nämä pelaajat, mutta Ässien Samu Wesslin ja Markku Tähtinen eivät pahemmin arvostusta kerää. Molemmilla on ainakin alkukausi sujunut tehojen puolesta hyvin. Tärkeitä miehiä joukkueelleen, mutta tietyt puutteet näyttävät laskevan arvostusta kenties liikaakin.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Markku Tähtinen todellakin on aliarvostettu. Johtunee kai seurasta, eikä eräs maajoukkuevalmentajakaan ole ollut huomaavinaan Tähtistä. Ainahan sitä voi sanoa, että vaikka Antti Boman olisi tarkkailussa maajoukkuetta varten, tosiasia on, ettei Markku ole päässyt näyttämään taitojaan Aravirran alaisuudessa. Ihme on, jos ei tällä kaudella Tähtinen pääse edes johonkin turhaan pilipaliturnaukseen koittamaan Leijonapaitaa.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tosin siitä Aravirrasta ei ole ennenkään ottanut selvää. Mikko Peltola ei saanut viime kaudella mitään näytönpaikkaa, vaikka olikin liigan kärkikastia. Sitten siellä viiletti Pelicansista astetta heikompi Tommi Turunen.. mutta mitäpä sitä vanhoihin palaamaan.

Jani Keinänen on aliarvostetuin, jos omiinpäin vedetään. Muuten voisi sanoa tämän Marko Ojasen.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä aliarvostettavuus on sellainen mielipide seikka ja toisaalta paljon kiinni siitä mistäpäin SUomea/minkävärisillä laseilla katsotaan. Tässä listaa pelaajista, joiden arvostus on mielestäni alakantissa.

Marko Ojanen
Markku Tähtinen
Samu Wesslin
Mika Oksa
Petr Sachl
Garlo Grunn
Brett Lievers
Mikko Myllykoski
Aigars Cipruss
Aki Uusikartano
Antti Virtanen
Angel Nikolov
Tero Paappanen
Oliver Setzinger
Lasse Jämsen
Antti Bruun
Toni Söderholm
Rautee Mikko

Sitten löytyy tällaisia spesiaali tapauksia, jotka nyt on omasta suosikki joukkueesta.
Jari Viuhkola & Lasse Kukkonen & Kimmo Koskenkorva, jotka pelaa vastustajan ykköstä vastaan jatkuvasti ja +/- pitkästi plussalla.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Alkaa kyrsimään

tämä ainainen valitus siitä miksei Ässien pelaajia ole ollut viime vuosina maajoukkueessa. Tänään aamulla siitä sai lukea Satakunnan Kansasta ja nyt joka toisessa ketjussa ihmiset valittavat täälläkin..

Ensiksi voisi miettiä kuka sinne maajoukkueeseen olisi viime vuosina Ässistä kuulunut? Toissa kaudella ehkä joku Konttila olisi voinut päästä kokeilemaan harjoitusturnaukseen mutta ei. Ehkä sillekin tontille löytyi parempia vaihtoehtoja. Faktahan on se että Peltonen on se viimeisin porilainen maajoukkueessa, silloin Nokelaisen aikana. Sitä en ala spekuloimaan ansaitsiko Peltsi paikkansa joukkueessa vai ottiko Esko hänet sinne siksi että pitihän sitä omastakin seurasta yksi olla joukoissa.

Nyt on sitten järjetön spämmäys Tähtisen paikasta tulevissa joukkuevalinnoissa alkanut. Jos Make jatkaa näitä otteita niin uskon että hän myös on mukana Aravirran listassa. Ei ole olemassa järkevää syytä miksei olisi. Sen näemme sitten kun ne nimet julkaistaan. Eniten vituttaa se että ihmiset puhuvat että eihän se päävalmentaja ole edes huomaavinaan Tähtistä. No, Ara oli katsomassa Raumalla Lukko-Ässät matsia ja on jälkeenpäin kehunut Tähtisen otteita siinäkin pelissä. Tämän lisäksi Make on pistepörssin kärkipäässä ja hyvät otteet sen kun jatkuvat. Aivan varmasti on valmennustiimi hänet huomannut. Ei kai heidän tarvitse niitä havaintojaan pelaajista jokaisessa urheiluruudussa tai lehdessä toitottaa.

Välillä tuntuu siltä että joku oikeasti uskoo johonkin Länsirannikon kiintiöön (lukuunottamatta TPS) tehtäessä valintoja maajoukkueeseen.
 

Aksu

Jäsen
Aliarvostettuja ovat (ns. "suuren" yleisön silmissä) kaikki raskaan työn raatajat ja roolipelaajat, jotka pelaavat uransa ilman sen suurempia pistesaldoja ja maajoukkuekomennuksia.

Esimerkkinä Saipasta vaikka Skyttä ja Kauppinen, jotka tunnetaan fanien keskuudessa, mutta moni satunnainen jääkiekon seuraaja ei tiedä heistä yhtään mitään. Hyvä jos pystyy oikeaan joukkueeseen yhdistämään.

Vastaavanlaisia esimerkkejä löytyy joka joukkueesta. Heille nostan hattua. Tähdet loistaa, mutta eivät koskaan yksin.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehdottomasti Kimmo Peltonen. Liigan top-5-pakki, jolla ei taida olla vielä (vai onko?) yhtään maaottelua. Vaihtaisin kenen tahansa nykyisistä Jokeri-pakeista mukisematta Peltoseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös