Liigakarsinta 2009: Ässät – Sport

  • 283 768
  • 915

Jacobus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Ilta-Sanomat uutisoi, että liigakarsintoja ei televisioida:
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1668175

Urheilukanavan ohjelmistosta vastaavan Nelosen urheilupäällikkö Jorma Paakkarin mukaan liigakarsintojen televisiointiin "raha tuli esteeksi". Canal+:n Caspar Berntzenin mukaan liigakarsinta ei automaattisesti kuulu sopimuksen piiriin. Myös Canal+:lla "budjettikuri tuli vastaan" ja samanaikaisesti pelattavat välierät estävät karsintojen näkymisen Canal+:lla Berntzenin mukaan.

Omasta mielestäni olisi kiva katsella liigakarsintapelejä. Muutaman Mestis-playoff tuli katsottua ihan "Tamin" takia ja nyt olisi mielenkiintoista nähdä "Tamin" ja "Apen" kohtaaminen. Kausi jäi tältä osin ikäänkuin kesken.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaan, että Toni Sihvosen pelihalut tyssää seinään, kun Jyrkkiö tai Uusitalo aloittaa naamahieronnan.

Aikuisten oikeasti en näe tällä mitään vaikutusta. On eri asia, jos Ässät aloittaa hirveän pommittamisen tai sieltä joku antaisi jollekin sportilaiselle 100-0 turpaan. Mutta kun en näe sitäkään mahdollisuutta.

Ei varmasti Sihvosta tai muita näitä liigassa enemmän pelanneita, mutta joukkueessa pelaa tärkeimmillä pelipaikoilla iso liuta pelaajia jotka ovat tottuneet ihan muunlaiseen pelaamiseen.
Tuosta hirveästä pommittamisesta ei liene mitään pelkoa kun tämä loppukausi meni aivan naurettavien ulosajojen merkeissä ja veikkaan että Ässät saattavat aloittaa taklaamalla kovaa, mutta se loppuu viimeistään siinä vaiheessa kun joku Sportin pelaaja ei ole valmis ottamaan taklausta vastaan -> mies autetaan koppiin -> Porilainen autetaan päätyovista ulos.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Uskon liigajoukkueen olevan selvästi vahvempi Mestiksen parasta vastaan. Toisaalta Ässien huonot otteet viime aikoina saattavat rassata mukavasti pelaajien pääkopassa ja siinä lepääkin vaasalaisten mahdollisuudet.
 
Viimeksi muokattu:

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Onhan liigalla ja mestiksellä tasoeroa, en kiellä, mutta eräs asia mitä näissä ketjuissa en ole nähty vielä tuli mieleen. Nimittäin "amatöörit" vs "ammattilaiset". Olen itse pelannut joukkuelajia pääsarjatasolla ja valmentanut sekä harrastanut pitkän kaavan kautta kamppailulajeja.
Kun ammattilainen kohtaa ammattilaisen, yleensä parempi voittaa, mutta kun amatööri kohtaa ammattilaisen kamppailussa (oli se sitten jäällä, nurmella, tai kehässä) tulee ongelmia jos taitotasossa ja fysiikassa ei ole suuren suuria eroja. Nimittäin, amatööri tekee asioita joita ammattilainen ei tee.. tämä aiheuttaa usein ammattilaiselle ongelmia koska on tottunut vain ammattilasiin.
Voisi sanoa että että mihin tahansa taktiseen nerouteen amatööri vastaa uskomattomalla typeryydellä (josta saattaa syntyä maali, osuma jne), mutta juuri se toimintamallien erilaisuus antaa amatöörille mahdollisuuden yllättää.
Tässä tapauksessa juuri 1. ja 2. toinen peli ovat niitä yllätyspaikkoja Sportille, sen jälkeen valitettavasti pitkä sarja alkaa painamaan punttia Ässiä kohti..
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Ässien tilanne on taas se, että - jos peleistä tulleet viestit ovat rehellisiä ja oikeita - intensiteetti on ollut alhainen. Sport on taas pystynyt kääntämään tiukkoja pelejä edukseen ja - pelityylistäkin johtuen - pelien intensiteetti on ollut kova. Pelityyli ei ole moderni, mutta se on hyvin sisäistetty ja pelaajien selkärangassa. Hienoja sommitelmia on Sporilta turha odottaa, tätä tukee jo pelaajistokin. Miten Sport sitten pystyy pitämään intensiteetin ja paketin kasassa? Se onkin se isoin kysymys. Nyt pelitahti on vähän helpompi, se helpottaa.

Puheet Ässien alakerran kiekollisesta taidosta ja siitä, että se passaa Sportin karvauksen kuin tuosta vain, saa minut lähinnä nauramaan merimiesnaurua. Ässien pakiston kädet ovat suoraan sanottuna paskat ja Sportin karvauskin on tällä kaudella ollut fiksua. Ei se puske päälle kuin silloin kun on paikka. Idioottikarvaus ja "se 60 minuutin paine" on jo kauan sitten poistunut Kuparisaaresta. Tuo ei tule olemaan ottelusarjan ratkaisu. Ratkaisu tullee olemaan rutiini ja sen tuoma virhealttiuden ero.

Ässät on mun papereissa suosikki. Tässä ensimmmäisessäkin ottelussa, selkeästi.

Ässien puolustus on SM-liigan heikoin ja sisältää aika vähän kiekollista taitoa. Mutta siitä huolimatta Ässien pelityyli on tällä kaudella ollut kiekollisempi, kuin vuosiin. Perustuu hyvin yksinkertaisiin syöttöihin lähimmälle miehelle. Uskoisin, että tämä toimii myös Sport:a vastaan, koska Sportin karvaus tulee syvälle asti. Tällöin saatetaan nähdä aika monia ylivoima hyökkäyksiä. Toisaalta, jos Sportin jalat riittävät ajamaan Ässien pakkeihin kiinni, tulee näille kiire ja virhesyöttöjen määrä kasvaa. Eli mielestäni tässä on kysymys riittääkö Sportin jalat ja maltti oikeaan ajoitukseen.

Pelin intesiteetti on ollut Sportilla selvästi kovempi kuin Ässillä. Toisaalta se on etu Sportille, ollaan valmiina tekemään 110% töitä. Mutta Joensuu sarja söi varmasti myös fysiikkaa ja kun tähän lisätään pari valvottua yötä alkoholin kanssa, jaloissa painaa varmasti. Henkinen halu ei kuitenkaan voita fysiikan lakeja.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensin nähtiin, että mitä Matikainen & Suhonen kaksikko sai aikaan HIFK:n kokoisessa organisaatiossa ja silloin pelotti edes ajatella, että minkälainen tulos tulisi pienemmän joukkueen resursseilla. Nyt tulos on sitten kaikkien nähtävillä. Aika paljon pistäisin hommasta tämän kaksikon piikkiin.

Kaikki muut seikat, lukuunottamatta pelaajamateriaalia, puoltavat Sportin nousua liigaan ja Ässien mestisreissua. Materiaaliero on helposti kurottavissa kiinni henkisellä puolella ja valmennuksellisilla seikoilla. Vaasalaisilla on puolellaan yleisön hurmos, kun taas Porissa on katsomossa pelko perseessä. Sportin pelaajilla on sarjaan lähdettäessä henkisesti paremmat lähtökohdat ja tuskinpa Mestiksen mestaruus vielä nälkää vei. Tärkeimmät pelit ovat vielä edessä.

Merkittävin ero joukkueiden välillä tulee kuitenkin valmennuksesta: Itkijä Ape vs. Viagra Tamminen. Tammisesta voidaan olla montaa mieltä, mutta positiivista energiaa mies osaa joukkueisiinsa valaa tai ainakin Sporttiin on osannut. Jossain vaiheessa miehellä vain keittää yli ja sitten tulokset ovat jotain ihan muuta. Ässien pitää jostain kaivaa tunnetila tähän sarjaan ja jos se ei muuten tule, niin vaikka tappelemalla. Tunnetilan luominen ei tietysti ole niitä Suhosen parhaita ominaisuuksia ja tähän seikkaan saattaa sarja ratketa. Ellei Ässät sitten syty Apesta huolimatta.

Liigalle ja Suomalaiselle jääkiekkoilulle tekisi hyvää Sportin nousu liigaan, vaikka tämä Ässien tippumista tarkoittaisikin. Sekä liiga, että Mestis olisivat ensi kaudella mielenkiintoisempia sarjoja. Sarjasta tekee mielenkiintoisen se, että Sport todellakin lunastaisi liigalisenssin, kun taas Joensuussa tilanne olisi ollut mutkikkaampi.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Aika mielenkiintoiset on asetelmat kyllä. Ehdin maanantaina kääntämään kanavan juuri Mestis-finaalin jatkoajalle ja tulipa mieleeni, että aika vittumaiseen paikkaan Ässät joutuu. Oli materiaali kuinka hyvä tahansa Sportiin verrattuna. Homman ydin taitaa olla nyt siinä, että ymmärtävätkö Padat tilanteen vakavuuden. Nyt on viimeinen hetki nimittäin siihen. Vaasalaisten hurmio, tavoite ja haastajan asema ovat valtava etulyöntiasema heille. Jos Porissa lähdetään millään tavalla pakkopulla-asenteella noihin koitoksiin, niin voipi olla vaikea ja synkkä taival kuljettavana. Urheilu on kautta aikain tarjonnut kuitenkin niin paljon yllätyksiä ja altavastaajan huikeita suorituksia, että en ihmettelisi, vaikka tässäkin sarjassa sellainen tulisi.

Itse en oikeasti tiedä yhtään mitä odottaa. Voi olla, että Ässät on "perusotteillakin" ylivoimainen, mutta toisaalta voi olla, että tasoero onkin yllättävän pieni ja Sport kaataa hurmiollaan ja itseluottamuksellaan Ässät. Vaikea sanoa, ensimmäinen peli näyttää aika paljon. Menkää nyt kuitenkin porilaiset ihmeessä tukemaan omianne. Synkkä on paikka, mutta kaikki apu tarvitaan, jotta esim. uudet hopeakaudet ovat taas mahdollisia. Ellei niitä halua viettää Mestiksessä.
 

Iso Punakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suuri kotka-sydän, Pyhä Patrik
Sepäs vasta nostaakin pelaajan statusta kun on mukana pudottamassa joukkuetta sarjatasoa alemmas. Tuskin yksikään pelaaja on niin tyhmä, että vetää puolivaloilla karsintasarjan, vaikka on jatkosopimus seuraan.

Tämä nyt on sellainen asia minkä muiden joukkueiden pelaajakoordinaattorit muistaa ehkä viikon siitä kun Ässät on tippunut Mestikseen. Jos on oikeasti hyvä pelaaja niin pelipaikka löytyy liigasta pomminvarmasti.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Tämä nyt on sellainen asia minkä muiden joukkueiden pelaajakoordinaattorit muistaa ehkä viikon siitä kun Ässät on tippunut Mestikseen. Jos on oikeasti hyvä pelaaja niin pelipaikka löytyy liigasta pomminvarmasti.

Jep, varmasti löytyy. Mutta kuinka moni maksaa yhtä ison tilin kuin Ässät? En keksi muuta järkevää selitystä sille kuin raha, että saatiin tehtyä kaikille tärkeimmille kavereille sopimukset. Mitä mä olen täältä ja muualta lukenut, niin Ässiinhän ei imua juurikaan pitäisi olla? Väittäisin, että esim. Kivenmäelle ei varmasti maksettaisi muissa joukkueissa yhtä kovaa palkkaa kuin Ässissä. Todennäköisesti ei läheskään kaikkiin joukkueisiin edes huolittaisi vaikean luonteen takia.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Materiaaliero on helposti kurottavissa kiinni henkisellä puolella ja valmennuksellisilla seikoilla.

Riippuu siitä, kuinka paljon tuota materiaalieroa oikeasti on. HPK hävisi KalPalle siitäkin huolimatta, että sillä oli ehkä aavistuksen parempi materiaali. KalPa kuroi tuon eron kiinni henkisellä puolella. Myöskin Virran hyökkäävä ja kiekkoa pitävä pelityyli oli kuin olikin myrkkyä Kerholle.

Toisaalta Ässät jäi vain muutaman pisteen Tepsistä ja Pelicansista, jotka menivät puolivälieriin asti ja laittoivat niissä vastustajansa - ehkä suurimmat mestarisuosikit - ahtaalle.

Ja siinä on se Sportin henkinen puolikin aika pahasti koetuksella, jos ekassa pelissä tulee 5-1 pataan ilman minkäänlaisia saumoja. Ennustan, että Ässien materiaali on sen verran reilusti vahvempi, että kahden pelin jälkeen henki ja materia ovat samassa joukkueessa.
 

Metalheart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Chris Pronger, HC '05 Banská Bystrica
Maalivahdit 55-45
No kaippa siinä joku ero on. Fakta on kuitenkin se, että tolppien välissä seisoo molemmilla puolilla yksi kaveri joka on ottanut sitä laattaa kiinni koko ikänsä. Toinen vaan jonain päivänä paremmin kuin toinen.

Tämä ei ole mikään henkilökohtainen hyökkäys arvon palstaveli Castilloa kohtaan, kunhan otin tämän kommentin kun sopi mielestäni kuvaamaan vallitsevaa mielipidettä Sport-fanien keskuudessa.

Kilpeläinenhän kävi Mestiksessä pelaamassa kaudella 2005-2006, liigan heikoimmassa joukkueessa Hermeksessä. Muistisin näin mututuntumalta, että oli jo tuolloin yksi Mestiksen parhaista maalivahdeista. Seuraavalla kaudella taaseen liigassa ei vakuuttanut oikeastaan missään vaiheessa, mutta huomattavissa oli valtava potentiaali. Nyt kaudella 2008-2009 liigan ilmeisesti heikoimmassa joukkuueessa ollen silti erittäin vakuuttava ja nostanut profiiliaan huomattavasti ja on pelastanut Ässille pisteita monessa ottelussa. Eli tuosta Mestiksen parhas veskari statuksesta kehittynyt vielä huimasti ja uskaltaisin väittää, että parin kauden sisään haistelee maajoukkuekuvioita ellei suuntaa Pohjois-amerikkaan.

Eli kysyn nyt vain, että miten on edes mahdollista kuvitella Suomalaisen olevan lähelläkään samaa tasoa. Pelannut Pelicanssisa, Kärpissä ja JYP:ssä ja ei käsittääkseni ole missään vaiheessa vakiinnutan ykköstorjujan paikkaa tai käytännössä ei ole ollut tätä lähelläkään, vaan yksinkertaisesti selkeä kakkosmaalivahti. Käsittääkseni Sport ei myöskään voittanut Mestiksen mestaruutta Suomalaisen ansioista, vaan pikemminkin hänestä huolimatta. Muutaman Sportin pudotuspelin nähneenä oli vaikeuksissa jo hyvätasoista Mestisjoukkuetta vastaan ja enimmän aikaa oli siis todellakin epävarman oloinen.

Maalivahtipeli menee siis mielestäni Ässille selvästi suurinpiirtein 75-25.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Aivan käsittämätön juttu, että näitä pelejä ei saada televisiosta pihalle.

Linkki: http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1668175

Kerrankin tapahtuisi liigassa jotain mielenkiintoista oman joukkueen tiputtua ja sitten niitä ei voi katsoa, vaikka olisi kaikki mahdolliset maksukanavat.

Eikös Nelonen ja Canal+ omista jotenkin yhdessä nuo SM-Liigan oikeudet? Ja jos kerran Nelonen Media päättää/vastaa Urheilukanavan sisällöstä, niin tuntuu vähän ihmeellisesltä, ettei karsintoja saada telkkariin. Toisaalta tuo "ei kuulu automaattisesti sopimuksen piiriin" voi tarkoittaa vaikka mitä, ja sitä on turha alkaa spekuloimaan. Outo homma tämä on silti.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Ilta-Sanomat uutisoi, että liigakarsintoja ei televisioida:
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1668175

Urheilukanavan ohjelmistosta vastaavan Nelosen urheilupäällikkö Jorma Paakkarin mukaan liigakarsintojen televisiointiin "raha tuli esteeksi". Canal+:n Caspar Berntzenin mukaan liigakarsinta ei automaattisesti kuulu sopimuksen piiriin. Myös Canal+:lla "budjettikuri tuli vastaan" ja samanaikaisesti pelattavat välierät estävät karsintojen näkymisen Canal+:lla Berntzenin mukaan.

Uuh mitä paskaa. Voisiko Canal+ edes ajatella samaa käytäntöä kuin oli puolivälierissä että karsinnasta näytettäisiin pätkiä välierämatsin kesken ja tauolla koosteet?

Tai urheilukanavalle oikeus jälkilähetykseen sopivalla summalla, jos raha (lue Canal+) on suorien lähetysten este.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Eikös Nelonen ja Canal+ omista jotenkin yhdessä nuo SM-Liigan oikeudet? Ja jos kerran Nelonen Media päättää/vastaa Urheilukanavan sisällöstä, niin tuntuu vähän ihmeellisesltä, ettei karsintoja saada telkkariin. Toisaalta tuo "ei kuulu automaattisesti sopimuksen piiriin" voi tarkoittaa vaikka mitä, ja sitä on turha alkaa spekuloimaan. Outo homma tämä on silti.

Paskasti hoidettu ennen kauden alkua nelonen medialta / urheilukanavalta. Ennen kauden alkua olisi varmasti homma ollut neuvoteltavissa - nyt, kun paska on jo housussa, on myöhästä yrittää pidätellä.

Sen, että Canal+ ei näitä näytä, ymmärrän helvetin hyvin. Nyt pelataan kuitenkin liigan mitalipelejä.

Ihan kuin joku olisi ennen kauden alkua unohtanut sen, että tällä kaudella pelataan karsinnat.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Toisaalta tuo "ei kuulu automaattisesti sopimuksen piiriin" voi tarkoittaa vaikka mitä, ja sitä on turha alkaa spekuloimaan. Outo homma tämä on silti.
Rahasta kaikki on kiinni.
Mestis-pelien televisioinnin oikeudet on käsittääkseni Jääkiekkoliitolla, Liigan CAnalilla niin että liigakarsinnat olisi erikseen sovittava. Tällä aikataululla lehtitietojen mukaan ei saada kalustoa, henkilökuntaa eikä tarpeeksi sponsoreita jotta televisiointi olisi kannattavaa.
 

Freddi

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL,liiga,SHL
Nyt tulee yks hurri tänne vähän huutamassa:
Mielestäni löytyy liika faneja sekä Vaasasta että Porista jotka itkevät vain tähän tyyliin että "minun isäni on vahvempi kuin sinun jne...".
Mun mielestäni joukkueet saavat pelata nyt 4-7 ottelua ja sitten katsomme kuka on parempi. Ei tämä itkeminen auttaa kenenkään...

Onnea Sportille ja Ässätille!
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Rahasta kaikki on kiinni.
Mestis-pelien televisioinnin oikeudet on käsittääkseni Jääkiekkoliitolla, Liigan CAnalilla niin että liigakarsinnat olisi erikseen sovittava. Tällä aikataululla lehtitietojen mukaan ei saada kalustoa, henkilökuntaa eikä tarpeeksi sponsoreita jotta televisiointi olisi kannattavaa.

Niin, eihän tässä ole ollut kuin about vuosi aikaa järjestellä näitä liigakarsinnan lähetysoikeuksia. Ihme pelleilyä.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Uuh mitä paskaa. Voisiko Canal+ edes ajatella samaa käytäntöä kuin oli puolivälierissä että karsinnasta näytettäisiin pätkiä välierämatsin kesken ja tauolla koosteet?

Tai urheilukanavalle oikeus jälkilähetykseen sopivalla summalla, jos raha (lue Canal+) on suorien lähetysten este.

Täysin samaa mieltä. Jotenkin tuntuu ettei nyt Nelosella vai missä tämä heebo olikaan töissä, ei olla oikein tilanteen tasalla.

Kun olen tässä kesälomaa viettänyt kivassa auringon paisteessa, on samalla tullut vilkuiltua Mestismatseja jopa Liigamatseja enemmän.

On vain hölmöä ja huonoa businesta, jos Urheilukanava ei onnistu huipentamaan Mestistuotettaan. Hassu juttu miten huonosti siellä näytetään asioita hoitavan, tuntuu vähän uskomattomalta etteivät pojat pysty venymään.

Toivotaan että saavat vielä itseään niskasta kiinni ja fiksaavat asian kuntoon.

Ässät todennäköisesti jyrää, mutta toivon Sportille menestystä. Haastaja on aina sympaattinen.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Tämä ei ole mikään henkilökohtainen hyökkäys arvon palstaveli Castilloa kohtaan, kunhan otin tämän kommentin kun sopi mielestäni kuvaamaan vallitsevaa mielipidettä Sport-fanien keskuudessa.

Joo siis tarkoituksenani ei ollut millään tavalla dissata Kilpeläisen kykyjä tai yliarvostaa Suomalaista. En kuitenkaan millään näe, että maalivahtien erot ratkaisisivat tätä ottelusarjaa vaan se ratkaisu tapahtuu mielestäni viisikkopelissä jossa Ässät on kuitenkin Sportia parempi joukkue etukäteen ajateltuna.

Se mikä myös tasoittaa näitä prosentteja mielestäni oli myös perusteltu tuohon loppuun. Eli astelma maalivahdeilla on sarjassa eri kuin mihin he ovat normaalisti tämän kauden aikana tottuneet. Kilpeläinen tuskin saa niin paljon vetoja kuin runkosarjassa liigassa, Suomalainen taas saa niitä huomattavasti enemmän mitä Mestis-kauden aikana on keskimäärin tullut. Näin ainakin ennakkoon sen näen.

Näen maalivahtien tilanteen kuitenkin siinä mielessä samankaltaisena, että molemmat maalivahdit ovat parhaimmillaan juuri sellaisissa peleissä joissa he joutuvat kohtuulliseen kiekkosateeseen. Suomalaiselle on kiekkosadetta luvassa ja ehkä sitä kautta hän pääsee peleihin paremmin sisään kun taas Kilpeläinen joutunee seisomaan pitkiä aikoja maalinsa suulla ilman vetoja. Asia missä Kilpeläinen ei kyllä ole parhaimmillaan. Tarkoitan parhaimmillaan siis juuri sitä, että Eero on parhaimmillaan juuri sellaisissa tilanteissa joissa hän saa paljon vetoja ja joutuu jatkuvasti venymään kiekon tielle mikä on hyvin yleistä maalivahdeilta noin muutenkin.

Se muuttaa maalivahtiasetelmaa mielestäni ennakkoon tasaisemmaksi.

Toki tasaisessa pelissä uskon Kilpeläisen olevan Suomalaista parempi maalivahti. Näen kuitenkin asian niin, että molemmat ovat niin hyviä omassa hommassaan ettei kumpikaan joukkue tule maalivahteihin kaatumaan tässä sarjassa. Ässien kaatuminen edellyttää totaalista perseilyä tai Sportin sataprosenttista taktista onnistumista. Sportin kaatuminen puolestaan edellyttää sitä, että Ässät löytää sen oman rutiinitasonsa hoitaa pelit himaan.
 

Vousku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Soprt
Luomalan Marko voisi vetää itseään kirveellä polveen ja sanoa kaudelle täts it.
Samaa mietin mitä Castillo, että on varmaan jannulla vähän moraalinen dilemma. Jos Sport-sydän on vielä isompi, kuin pata, niin saikkua vaan loppukevääksi. Toivon sydämeni pohjasta kiikaritehoja Luomalalle tähän sarjaan.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tässä tuntuu monilla olevan jotenkin alitajunnassa parin vuoden takainen tasonmittaussarja KalPa-Jukurit. Pari ensimmäistä peliähän olivat hyvin tiukkoja, vaikka KalPa sarjan 4-0 veikin. Jukurit ei kyennyt kääntämään tiukkoja pelejä voitokseen, Sport taas on tehnyt niin koko kevään - miksei siis myös liigajoukkuetta vastaan.

Tuolloin ei ei myöskään ollut rehellistä nousumahdollisuutta, eikä Jukureilla edes edellytyksiä siirtyä liigan puolelle. Nyt tilanne on toinen.
 

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Tamminen teki käsittämättömän liikkeen, ammattivalmentajana, hän antoi joukkueelleen luvan ryypätä kaksi päivää. Sportin peli perustuu kovaan liikkeeseen, fysiikkaan ja nyt joukkue vetää kahden päivän rännin raskaan Joensuu sarjan jälkeen. On aivan pomminvarma, että tämä näkyy liikkeessä lauantaina.

Tästä aivan samaa mieltä. Pitkän kauden "jälkeen" kahden vuorokauden ryyppääminen näkyy varmasti vielä lauantaina näillä huippu-urheilijoilla. On täysin käsittämäntöntä, että finaalisarjan voittaneen joukkueen pitää "nollata" pää kahden vuorokauden dokaamisella?? Ei helvetti, joku vapaapäivä olisi ollut kohdillaan, mutta dokaaminen. En usko, että missään muualla päin maailmaan olisi tehty samaa ratkaisua, vain Suomessa ja amatöörisarjassa! Sportin ketjussa oli, että pelaajat oli vielä tänä aamuna olleet jurrissa Vaasan torilla??
Lauantain peli menee tämän takia Ässille, sen jälkeen karsinoissa on kaikki vielä auki.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Sportin ketjussa oli, että pelaajat oli vielä tänä aamuna olleet jurrissa Vaasan torilla? Lauantain peli menee tämän takia Ässille, sen jälkeen karsinoissa on kaikki vielä auki.

Jos pitää paikkansa, niin kertoo aika paljon Sportin pelaajien asenteesta. Paineet ovat purkautuneet ja päätavoite saavutettu. Tuollaisen nollaamisen jälkeen voi olla vaikea tsempata itsensä taas pelikuntoon - niin fyysisesti, kuin henkisestikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös