Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2023–2024

  • 962 191
  • 4 518

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Eikös tuo U20 maajoukkueen mukana ole USA:ssa ollut turnauksessa pelaamassa. Se on sitten toinen asia, mitä niistä peleistä on mahdollista päätellä.
Jaa siellä on tommonen viritys ollut käynnissä. Mutta tosiaan en näistä vetäisi sen pidemmälle meneviä johtopäätöksiä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Saa nähdä. Kausi näyttää. Aikamoista arpoja molemmat.
Pitsiturneen perusteella mitä Ässiä vastaan näin, näytti ihan pelimieheltä. Eli jos vain kunnossa pysyy ja saa roolia, voi hyvinkin olla kova.

Brookista jäi vähän tuollainen Kousan tyyppinen kuva.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kovasti nyt on kaikkia pelaaja-arvio ketjua ja ranking listauksia, mutta laitanpa nyt tämän tänne voimasuhde ketjuun. Uutta ketjua ei viitsi tämän (toivottavasti) yhden viestin mittaisen mutuilun takia avata. Tulevalla kaudella tuntuu olevan suhteellisen paljon laatua vähän joka paikkakunnalla, ettei omat aivot kykene laittamaan mihinkään järjestykseen joukkueita saati ranking-listaa tehdä pelaajista.

Omaksi ja muiden iloksi listaan kuitenkin jokaisesta joukkueesta yhden pelaajan ja perusteluina pelaajan merkityksen joukkueen voimasuhteeseen. Bonuksena nimeän joukkueen U20-pelaajan jolta odotan hyvää kautta ja mahdollisuutta U20-turnaukseen.

HIFK:
Joni Ikonen / Aleksanteri Kaskimäki

Viime kauden hopeaa saavuttaneen joukkueen toiseksi paras pistemies pystynee varmasti kiristämään ruuvia, jos HIFK:n rautaisesta hyökkäyksestä löytyy sopiva rooli. 19 maalia joista seitsemän syntyi ylivoimalla. Peräti viisi voittomaalia merkattiin Ikoselle. Helsinkiläiset tulevat nauttimaan ranteesta. Joukkue on kuitenkin niin kova, ettei menestys riipu Ikosesta. Saattaa lopulta löytyä nelosenkin keskeltä.

Kaskimäki sai mukavan määrän pelejä alle viime kaudella, mutta nyt saattaa peliaika olla kortilla. HIFK:ssa on laatua ja laajuutta, myös nuorissa. Meni vielä loukkaantumaan nuorten leirillä ja on sivussa viikkoja. Kolmannen kierroksen varaus on kuitenkin tyrkyllä kisoihin.

HPK:
Danick Martel / Niklas Talvikangas

Michael Jo... Eikun Danick Martelin on tehtävä 60 pistettä ja hinata joukkue kympin sakkiin. Siinä on tekemistä yhdellä pelaajalla taas suhteellisen paljon. Muutenkin omaan silmään heikentynyt Kerhon hyökkäys. Ehdoton joukkueensa tähti.

Eikä ole kovin valoisaa ollut junnujenkaan puolella. Päätin nostaa esiin Talvikankaan, vaikka hän ei todennäköisesti tule murtautumaan Liigan tai nuorten leijonien kokoonpanoon. 194 ja +90 alkaa olemaan kuitenkin ihan miehen mitoissa. Mahdollisesti puhkeaa myöhemmin kukkaan? Ei asiaa kisoihin.

Ilves:
Petr Kodytek / Jani Nyman

Viime vuosina Tsekin maajoukkueessa viihtynyt sentteri kokeilee siipiään ensimmäistä kertaa urallaan ulkomailla. Nappaa luotettavan kahden suunnan työmyyrän viitan Ilveksen hyvässä hyökkäyksessä ja tekee samalla iskee kelpo tehotkin. Ilveksellä riittää tulivoimaa laajemmallakin rintamalla, mutta hyvissä omiin päin pelaavissa senttereissä on Tommin kokoinen aukko.

Nyman jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi. Piiska lyö Liigassa, mutta tällä kertaa pitää lyödä myös kisoissa. Varmuudella tulosyksikössä U20-joukkueessa.

Jukurit:
Oliver Joakim Larsen / Topias Hynninen

Pohjoismaalaisia vilisevässä Jukurien puolustuksessa on vain kaksi rightin pakkia. Norjalainen Vold Engerbråten ja tanskalainen. Larsen on 78 pelaamassaan Liiga-ottelussa tehnyt pisteitä melkein puolen pisteen tahdilla per peli. Hänelle voi OJ suosiolla asetella oikean käden pakin tonttia ylivoimalle. Röyhkeyttä löytynee, kun selkää komistaa 98 ja sitä Jukurit tarvitseekin pelaajiltaan. Yllätys ei toimi enää ja tiukkaa tekee pääsy pleijareihin.

Hynninen on vasta ensi kesänä varattavissa NHL:ään. On ollut nyt haastajajoukkueen ykkösen laidalla. Esiintyi jo viime kaudella Liigassa tehden kolme maalia 15 otteluun. Hyvällä alkukaudella voi murtautua Jukurien kokoonpanoon ja sitä kautta nostaa osakkeita U20-kisoja varten.

JYP:
Aaro Vidgren / Topias Leinonen

Jyväskylässä hyökkäyksen runko pysyi suhteellisen hyvin kasassa. Yksi jatkajista on viime kaudella yllättävän hyvän kauden pelannut Vidgren. Pääosin nelosessa grindannut laituri kellotti hyökkääjistä isoimmat av-minuutit. +/- pysyi plussalla kuusi täppää. JYPillä riittää taitoa tuloskenttiin, mutta Vidgrenin erikoisosaamisella on pitkässä jouksussa iso vaikutus joukkueen tulokseen.

Maalivahti Leinonen kirittää Vehviläistä parhaansa mukaan ja U20-joukkueessa taistelee ykkösvahdin paikasta. Kopin pitää tarttua, kun paikka siunaantuu. Vastaako nuori mokke isoon rooliin?

KalPa:
Colby Sissons / Niilopekka Muhonen

Kuopiolaisten hyvä haku Ruotsin kakkoselta aloittaa toisen kauden KalPassa ja rooli tuskin pienenee yhtään takalinjoilla. Jakaa Lappalaisen kanssa vastuuta joukkueen kärkipakkina. Laukoi viime kaudella puolustajista yhden laukauksen verran vähemmän kuin ahkerin Gregoire. Osaa romuluisen pelityylin myös. Monipuolisempi kuin seurakaveri. Tärkeä palanen KalPan alakertaa.

KalPan nuorisosta ei nouse kirkkaita tähtiä esiin. Muhonen on kaukana Liigan rosterista toistaiseksi ja maajoukkueessakin on laatua heittää edelle.

KooKoo:
Radek Koblizek / Jesse Nurmi

Kärpissä kasvanut ja lopulta yhden välikauden jälkeen Koblizek tekee paluun Kouvolaan. Kehityskäyrä näytti menevän kovasti yläviistoon, mutta viime kausi meni tilastollisesti heikohkosti Tsekeissä. KooKoolla on laadukkaita pelaajia heittää keskelle, joten kysymykseksi jää, löytääkö Koblizek vanhan vireensä? Antaa taustatukea tulosyksiköiden tekijöille, mahdollisesti stunttaa ylempänä.

Nurmi oli viime kaudella u20-sarjan kuudes pistepörssissä. Kärkkyy Liigasta paikkaa ja saattaa löytyä Koblizekin vastakkaiselta laidalta. Energinen laituri sopii Salon kalustoon kuin nyrkki silmään. Kisoihin pelaavaan edellyttää hyvää alkukautta.

Kärpät:
Joonas Kemppainen / Niklas Kokko

Viime kauden flopannut Kärpät lähtee tutulla ykkösen sentterillä kauteen. Ylivoimaa ja alivoimaa, pisteitä ja joukkojen johtamista. Joukkueen menestys riippuu enemmän valmennuksesta ja maalivahdeista, kuin yhdestä kenttäpelaajasta. Eriteltynä Kemppainen on tärkein yksittäinen pelaaja hyökkäyksessä.

Kokko on identtisessä tilanteessa Leinosen kanssa. Kirittää Westerholmia Kärpissä kakkosena ja taistelee ykkösvahdin paikasta U20-kisajoukkueessa.

Lukko:
Jakob Stenqvist / Thomas Grönlund

Lukko löi tukun kolikoita Stenkan eteen ja hommasi 2019-2021 Ässissä ihastuttaneen ruotsalaisen korvaamaan Gregoiren jättämää aukkoa. Aivan niin kokonaisvaltainen pelaaja Stenqvist ei ole, mutta taitoa ja älliä kiekon kanssa löytyy. Rohkenen väittää, että Liigan top-3 pelisilmä kaverilla. Lukon yksi kolmesta rightin pakista ottaa paikkansa raumalaisten siniviivalta. Oman pään hoitamisen jättää muille ja huolehtii tehokkuudesta hyökkäyspäässä.

Grönlund on tyrkyllä kisakoneeseen, mutta ilman suurempia loukkeja tai epäonnistumisia tulee jäämään Lukon u20-joukkueeseen. Ei kolkuttele Liigankaan portteja Lukon nimivahvassa pakistossa.

Pelicans:
Elias Vilen / Jesse Kiiskinen

Tehokkaan läpimurron tehnyt Vilen lähtee hakemaan seuraava steppiä uralleen. Playoffeissa pistetahti hyytyi, joten selvä kehityskohde on tähtäimessä joukkueessa, joka on suuria panostuksia tehnyt tulevalle kaudelle. Nimivahvassa hyökkäyksessä pelipaikka ei ole mikään itsestäänselvyys. Niemelälle tutussa ruletissa Vilenin eduksi voi katsoa, että pojan voi lyödä ketjuun kuin ketjuun. Ylivoimalla tarvitsee olla tehokkaampi.

Polkukone Kiiskinen löi u20-sarjassa 31 otteluun 20+23. Juniorimaajoukkueissa tehokkaasti esiintynyt 17-vuotias kärkkyy peliaikaa Liigan puolelta enemmän tällä kaudella. Tällä hetkellä loukkaantuneena, mutta varmasti kisakoneessa kunnossa ollessaan.

SaiPa:
Niklas Appelgren / Elmeri Laakso

Poriin jo kotiutua ehtinyt Appelgren joutui kuitenkin hakemaan pelipaikkaa muualta, vaikka halu olisi ollutkin Ässissä jatkaa. Viime vuosina peräpäähän juuttunut, todellisen pohjakosketuksen kokenut SaiPa ynnäsi tarpeitaan ja kokenut Appeli saapuu hoitamaan omaa päätä Lappeenrantaan. Kohtuu hyvänä alivoiman pelaajana pitäisi kantaa isoa vastuuta. Joukkueen ainoa yli 30v. kenttäpelaaja on tärkeä myös kopissa. Välillä hazardi kiekon kanssa ja tekopaikkoja miehelle siunaantuu, viimeistely ontuu. Nuorille esimerkkiä, miten jumbosta noustaan varteenotettavaksi joukkueeksi.

SaiPan jo valmiiksi köykäinen pakkiosasto koki kolhuja ja nuori Laakso joutui telakalle noin kahdeksi kuukaudeksi. Kauden alku siis valitettavasti siirtyy. Myös Liigassa ja u20-kisoissa olisi roolia tarjolla. Jää nähtäväksi miten kuntoutuu kaudelle.

Sport:
Axel Holmström / Juuso Vesala

Vaasan Sportin yksi yhdeksästä svenssonista. Viime kaudella Hjalmarssonin ja Lööken kanssa tärkeimpiä palasia Dufvan hyökkäyksessä. Lainan kautta piipahti Langnaussa auttamassa suomalaisia säilyttämään paikan ylhäällä. Sportin ykkösen sentteri kantaa isoa taakkaa harteillaan tälläkin kaudella. Kielimuuria lähinnä suomalaisten kanssa.

Vesala on nuorten Leijonien haastajajoukkueessa. Tarvittaessa paikkaa Sportissa loukkaantumisia. Kisoja ajatellen turhan monta pakkia edellä.

Tappara:
Otto Leskinen / Kasperi Kulonummi

Liigan parhaimpiin puolustajiin kuuluva Leskinen johtaa Tapparan alakertaa. Tulee olemaan Kemiläisen kanssa iso tekijä Tapparan jyskyttäessä dieselin lailla kohti kevään pelejä.

Kulonummi hakee paikkaansa Tapparan kokeneesta puolustuksesta. U20-joukkueessa hän on varmasti mukana ilman loukkaantumista. Ottanee siellä top4 paikan. Hyvät saumat saada pelejä Liigassa alle. Kemiläisen kanssa ainoat rightin pakit.

TPS:
Oliver Lauridsen / Emil Hemming

Lauridsen on pelaaja, jonka haluan eniten nähdä näistä uusista Liigaan tulleista. Mörssäri intoutui viime kaudella oikein pisteitäkin tekemään Ruotsissa. Hänen ollessa kentällä, ei vastustaja nauti olosta Tepsin maalilla. Kokeneella johtajalla suuri rooli. Jykevöittää turkulaisten takalinjoja ja hoitaa oman pään samalla, kun maanmies hoitaa hyökkäävän roolin.

Vaasan Sportin kasvatti Hemming ei todennäköisesti tällä kaudella vielä ole kisoissa mukana, mutta nimi kannattaa jo nyt pistää mieleen. Ensi kesän NHL draftissa varattavana oleva nuorukainen on spekulaatioissa pyörinyt ykköskierroksen varauksena. Murtautuminen Palloseuran kokoonpanoon olisi kova temppu tulevalla kaudella.

Ässät:
Lenni Hämeenaho / Nestor Noiva

Lenni Lokinpoikanen levittää siipiään jälleen tulevalla kaudella ja nyt alkaa odotukset kovenemaan. Viime kaudella läpimurtoa tehnyt kajaanilainen on nyt tuore New Jerseyn varaus ja Ässissä hänelle kaavaillaan isoa tonttia tulosyksiköistä. Viime kauden 21 pistettä pitää pistää paperiksi ja lyödä kovaa tulosta ja auttaa Porin Ässiä yltämään uusiksi playoffeihin. Hyvin sujunut treenikausi lupailee hyvää. Pomminvarmasti U20-kisajoukkueessa myös.

Noiva saapui Poriin Helsingistä, Narrien kasvatti iski toissakaudella u18-sarjassa 35 otteluun 60 pistettä. Viime kaudella u20-sarjassa tehoja tuli ja oli Jokerien paras pistemies 43 pisteellä. Edustuksen laiturit Porissa ovat tasapaksua yrittäjää, joten paikka ylhäälläkin voi aueta kokeilulle. Maajoukkueessa pelannee lähinnä haastajaryhmässä.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Tuohon edelliseen kommenttina Jesse Kiiskinen tällä hetkellä loukkaantuneena ei taida pitää paikkaansa. Pelasi eilen ja pelaa myös tänään IFK vastaan.
Joo voi olla muutoksia tullu tässä viime päivinä. Tuli tuota hetken kirjoiteltua.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo voi olla muutoksia tullu tässä viime päivinä. Tuli tuota hetken kirjoiteltua.
Mutta ihan hyvät analyysit kyllä. Vilenin pelipaikka Pelsussa ei kyllä ole mielestäni kovin uhattuna, kun herra on sentteri ja jengin ylivoimaisesti paras aloittaja. Puhtaita senttereitä on Vilenin lisäksi vain Purre Carlsson ja Sakke Hämäläinen lisäksi sentterilaituri Enlund ja Hirvonen. Yhdestä hankinnasta hyökkäykseen ennen kauden alkua on toki kuulunut huhuilua, mutta sanoisin että olisin hyvin suuresti yllättänyt jos Vilenin pelipaikka avauksessa olisi isosti uhattuna.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Kovin on mielenkiintoinen kausi edessä, ihan jo mestaruuttakin ajatellen.

Pelicans on seurajohdon suulla ilmoittanut, että tavoite on mestaruus, HIFK:n puolelta Jori Lehterä on sanonut että tuolla ryhmällä mestaruus on se mistä pelataan. Tappara on joka vuosi tilanteessa, jossa mestaruus on haussa, nyky-Ilvestä unohtamatta.

Alkais jo.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kovin on mielenkiintoinen kausi edessä, ihan jo mestaruuttakin ajatellen.

Pelicans on seurajohdon suulla ilmoittanut, että tavoite on mestaruus, HIFK:n puolelta Jori Lehterä on sanonut että tuolla ryhmällä mestaruus on se mistä pelataan. Tappara on joka vuosi tilanteessa, jossa mestaruus on haussa, nyky-Ilvestä unohtamatta.

Alkais jo.
Mitä muuten Kärpät on ilmoittanut tavoitteekseen? Eihän tuolla budjetilla kait voi muuta kuin mestaruutta tavoitella, vaikka nyt ihan lähtökohtaisesti ykkösuosikkina kauteen lähtisikään.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Mutta ihan hyvät analyysit kyllä. Vilenin pelipaikka Pelsussa ei kyllä ole mielestäni kovin uhattuna, kun herra on sentteri ja jengin ylivoimaisesti paras aloittaja. Puhtaita senttereitä on Vilenin lisäksi vain Purre Carlsson ja Sakke Hämäläinen lisäksi sentterilaituri Enlund ja Hirvonen. Yhdestä hankinnasta hyökkäykseen ennen kauden alkua on toki kuulunut huhuilua, mutta sanoisin että olisin hyvin suuresti yllättänyt jos Vilenin pelipaikka avauksessa olisi isosti uhattuna.
Hainkin Vilenissä enemmän takaa, että monipuolisena kaverina sopii vähän joka muottiin. Tietysti haluaisin itsekin nähdä miehen tehoilemassa tulosketjussa. Hieno pelaaja.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Mitä muuten Kärpät on ilmoittanut tavoitteekseen? Eihän tuolla budjetilla kait voi muuta kuin mestaruutta tavoitella, vaikka nyt ihan lähtökohtaisesti ykkösuosikkina kauteen lähtisikään.

Kyllähän resurssien puolesta Kärppien pitäisi pelata mestaruudesta joka vuosi - eri asia on, onko kentälle ja aitioon kerätty kokonaisuus sellainen, että se on realistista.

Viime vuonna huudeltiin Marjamäen suulla jo kesällä, mistä pelataan. Loput tiedämmekin.

Tänä vuonna ei vielä ainakaan ole virallista tavoitetta kerrottu, Marjamäki sanoi kysyttäessä, että IL:n arvio Kärppien sijasta 9 on sellainen, mikä ottavat vastaan koska ovat sen ansainneet.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
SaiPa:
Niklas Appelgren / Elmeri Laakso

SaiPan jo valmiiksi köykäinen pakkiosasto koki kolhuja ja nuori Laakso joutui telakalle noin kahdeksi kuukaudeksi. Kauden alku siis valitettavasti siirtyy. Myös Liigassa ja u20-kisoissa olisi roolia tarjolla. Jää nähtäväksi miten kuntoutuu kaudelle.
Tuskin tulee hyvää kautta. Vamma tuli ilmeisesti viime kauden lopussa ja lienee siksi missannut koko kesän treenikauden. Ja nyt vielä ainakin 2kk tauolla. Jos kokonainen treenikesä jää välistä, tulee olemaan niin raakile, että parhaaseen iskuun ei ehkä pääse koko kaudella. Se on sääli, koska oli hemmetin lupaava viime kauden peleissään.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän resurssien puolesta Kärppien pitäisi pelata mestaruudesta joka vuosi - eri asia on, onko kentälle ja aitioon kerätty kokonaisuus sellainen, että se on realistista.

Viime vuonna huudeltiin Marjamäen suulla jo kesällä, mistä pelataan. Loput tiedämmekin.

Tänä vuonna ei vielä ainakaan ole virallista tavoitetta kerrottu, Marjamäki sanoi kysyttäessä, että IL:n arvio Kärppien sijasta 9 on sellainen, mikä ottavat vastaan koska ovat sen ansainneet.
Joo itse näkisin että Kärppien resurssit huomioon ottaen tuo 9 sija on lähestulkoon se alin tason joilla tuon tason budjetilla pystyy realistisesti romahtamaan. Sekin tarkoittaa että kaikki menee tosi pahasti pieleen (Marjamäki ei opi mitään, joukkuehenki rakoilee, tulee loukkaantumisia ja ulkkarit osoittautuu flopeiksi) . Omasta miestä tämäm hetken realistinen odotusarvo Kärpille on tuo TOP6 ,mutta en pitäisi lähtökohtaisesti TOP4 jenginä voi toki sinnekin helpostikin yltää.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Tuskin tulee hyvää kautta. Vamma tuli ilmeisesti viime kauden lopussa ja lienee siksi missannut koko kesän treenikauden. Ja nyt vielä ainakin 2kk tauolla. Jos kokonainen treenikesä jää välistä, tulee olemaan niin raakile, että parhaaseen iskuun ei ehkä pääse koko kaudella. Se on sääli, koska oli hemmetin lupaava viime kauden peleissään.
Todella sääli, koska olisi kisoissakin tarvetta taitavalle pakille ja vielä kun merkitys SaiPallekin on iso. Hirvittää seurata teidän puolustusta.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Joo itse näkisin että Kärppien resurssit huomioon ottaen tuo 9 sija on lähestulkoon se alin tason joilla tuon tason budjetilla pystyy realistisesti romahtamaan. Sekin tarkoittaa että kaikki menee tosi pahasti pieleen (Marjamäki ei opi mitään, joukkuehenki rakoilee, tulee loukkaantumisia ja ulkkarit osoittautuu flopeiksi) . Omasta miestä tämäm hetken realistinen odotusarvo Kärpille on tuo TOP6 ,mutta en pitäisi lähtökohtaisesti TOP4 jenginä voi toki sinnekin helpostikin yltää.

Samoilla linjoilla.

Isossa kuvassa näen, että alkava kausi on ennen kaikkea kunnian- ja uskottavuudenpalautuksen kausi - ei vaan viime vuodesta johtuen, vaan oikeastaan kaudesta 2020-2021 Kärpät ovat sukeltaneet, ja nyt on aika korjata tilanne ja tehdä joukkueesta taas raikas ja kärppämainen.

Mestaruutta en vaadi tai odota, mutta odotan että Kärpät on vähintään TOP6-joukkue, ja kotiedun saavuttaminen olisi jo ennakko-odotusten lievää ylittämistä.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Vaasan Sportin kasvatti Hemming ei todennäköisesti tällä kaudella vielä ole kisoissa mukana, mutta nimi kannattaa jo nyt pistää mieleen. Ensi kesän NHL draftissa varattavana oleva nuorukainen on spekulaatioissa pyörinyt ykköskierroksen varauksena. Murtautuminen Palloseuran kokoonpanoon olisi kova temppu tulevalla kaudella.
Tepsistä näkisin Aaron Hakalan olevan selvästi lähimpänä kisapaikkaa. Liigaan murtautuminen sopimushyökkääjiä katsoessa ei ole vielä varmaa, mutta varmasti ottaa sielläkin askelia eteenpäin.

En tiedä haitko nostoilla juuri ennakkosuosikkia, mutta kyllä Hemming on myös erittäin mielenkiintoinen pelaaja tulevaa draftia ja U18-kisoja ajatellen.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Kovin on mielenkiintoinen kausi edessä, ihan jo mestaruuttakin ajatellen.

Pelicans on seurajohdon suulla ilmoittanut, että tavoite on mestaruus, HIFK:n puolelta Jori Lehterä on sanonut että tuolla ryhmällä mestaruus on se mistä pelataan. Tappara on joka vuosi tilanteessa, jossa mestaruus on haussa, nyky-Ilvestä unohtamatta.

Alkais jo.
Eiköhän siellä noin top-8 ole kaikilla mestaruus oikeasti tavoitteena. Erot on pieniä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mitä muuten Kärpät on ilmoittanut tavoitteekseen? Eihän tuolla budjetilla kait voi muuta kuin mestaruutta tavoitella, vaikka nyt ihan lähtökohtaisesti ykkösuosikkina kauteen lähtisikään.
Hyvän taloudellisen tuloksen ja olla Euroopan paras kasvattajaseura.
 

Paatelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tässä ketjumuodossa nuo Tampereen joukkueet illan otteluun, onko Tapparalta poissaoloja tässä rosterissa vai tältäkö se näyttää ketjumuodossa?
Ilveksen kokoonpano:
Suomi - Palve - Ikonen
Ratinen - Mäntykivi - Päkkilä
Stransky - Kodytek - Meskanen
Könönen - Gregoire - Virtanen

Friman - Lancaster
Parikka - Latvala
Masin - Pelli
Jurmo

Malek
(Gunnarsson)


Tapparan kokoonpano:
Savinainen - Camper - Granath
Levtchi - Liedes - Baptiste
Puhakka - Keskinen - Halloran
Muzik - Rönni - Luoto
Rautiainen

Vittasmäki - Kemiläinen
Leskinen - Bäckman
Manninen - Tuulola
Kulonummi

Heljanko
(Randelin)
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Tepsistä näkisin Aaron Hakalan olevan selvästi lähimpänä kisapaikkaa. Liigaan murtautuminen sopimushyökkääjiä katsoessa ei ole vielä varmaa, mutta varmasti ottaa sielläkin askelia eteenpäin.

En tiedä haitko nostoilla juuri ennakkosuosikkia, mutta kyllä Hemming on myös erittäin mielenkiintoinen pelaaja tulevaa draftia ja U18-kisoja ajatellen.
En hakenut ennakkosuosikkia, nostin vain bonuksena junnun mukaan, jota voisi seurata. Hemming pisti heti silmään. Hakalalla on ihan hyvät mahdollisuudet kisoihin ja miksei tepsin rosteriinkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös