Jääkiekon suurkuluttajana harmittaa Liiga ja Mestis-pelien samanaikausuus, miten katsot pelejä yhtäaikaa? Ei kiinnosta katsoa pelejä nauhaltakaan. Khl- peleissä se hyvä puoli että pelit monesti eri aikaan Liiga pelien kanssa, joka päivälle jotain katsottavaa. Vaikuttaako samanaikaisuus sarjoihin jo taloudellisestikkin? Mestistä voisi viikonlopun toisen pelin pelata sunnuntaina ja vaikka keskiviikkona viikon toisen pelin, no mestiksessä toki pelaa myös muissa töissä käyviä mikä olisi sitten ongelma. No en tiiä mutta asiassa mielestäni kehitettävää.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Taitaa olla mahdoton yhtälö, koska tv-oikeuksien haltija haluaa mahdollisimman vähän välipäiviä. Kun melkein jokapäivä pelataan jossain, niin se mahdollistaa paremmat mainostuotot. Aina siis siellä mestiksen pelipäivien kanssa menee ristiin.

Jokunen vuosi sitten taisi olla vielä niin, että mestikset pelipäivät olivat keskiviikko ja perjantai. Liigassa suosittiin tiistaita ja torstaita. Viikonloppupelit sitten toki rinnakkain. Mutta sitten jos mennään vielä kauemmaksi vanhoihin aikoihin, niin silloin pelattiin 44 kierrosta 12 joukkueen liigaa ja divisioonaa pääasiassa samoina päivinä. Pääasialliset pelipäivät olivat torstai ja sunnuntai.
 
Kun järki loppuu, alkaa taide.

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taitaa olla Mestiksen omissa käsissä tämä. Liigalla ei ole mitään syytä lähteä muokkaamaan otteluohjelmaa Mestiksen mukaan, mutta Mestis voi halutessaan muokata omaansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy