Liiga-aiheisia videoita

  • 370 311
  • 865

Remy Martin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon video on tällä kaudella mielestäni todella hyvä. Ainut huono puoli on nämä muiden joukkueiden pelaajat, Ässät ja Blues(?) edustettuna. Sen "uhkaavan" tilanteen olisi voinut rakentaa jotenkin toisin. Huonohan videon pitkä alustus on ulkopaikkakuntalaisille jotka eivat tunne mukaan tulevia henkilöitä, kaikki tyypit on erilaisten alojen raumalaisia silmäätekeviä. Minulle pitkä alustus toimii, koska se viestittä että Lukko on kaikkien raumalaisten juttu. Arvostelukykyäni saattaa värilasit hieman sumentaa.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen pelaajaesittely 2012-2013

Jostain syystä tätä videota ei löydy esim. Ilveksen youtube-kanavalta (käyttölupa on vain halliin?), joten kuvan-ja äänenlaatu on mitä on kun on mediakuutiolta kuvattu.

Ilveksen pelaajaesittely 2012-2013 - YouTube

Mielestäni ihan kohtuullinen raina, täyttää tarkoituksensa hyvin. Paikan päällä tuo alun kiekuminen ei kuulosta yhtä naurettavalta kuin videossa.

Bluesin esittelystä tykkäsin, erittäin onnistunut tunnelma. Kuten Bronco sanoi, joukkueen näköinen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Mikä kappale muuten on tuossa sisääntulomusiikkina?

Aluksi pidin tuota alkua ehkä hieman lapsellisena, mutta ilmeisesti ainakin nuoremman polven kannattajat ovat tästä pitäneet. Oikein hyvä mielestäni.

Five Finger Death Punch - Under and Over It(huom! HPK on hieman mixannut tuota biisi)
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Jos joku haluaa muistella kunnolla vielä päivämäärää 29.12.2012, niin tuo alla oleva linkki vie YouTube -videoon, josta löytyy ottelu Jokerit - HIFK kokonaisuudessaan. Erik Karlssonin jäähyväisottelu siis.

Jokerit - HIFK 29.12.2012
 

jeijjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sharks
Twitteristä löytyi Tuomas Tarkin kautta tällainen video vuodelta 1995.

Hockey rough stuff - Season 1994-1995 playoff finals TPS vs Jokerit - YouTube

Miten niin muka ennen oli kunnioitus pelaajien välillä kohdillaan? Nykyisellä tuomarilinjalla olisi puolet pelaajista suihkussa ennen ottelun loppua. Tosin aivovammoja ei liene tuolloin syntynyt. Ehkä se aika on kullannut osan muistoista ja nykyisellä tiedon kulkemisnopeudella ja määrällä on osuutensa tämän päivän "kohuihin".

Ja Ramilla näyttää olevan liikkeet muistissa jo vuodesta 1995. Kohta 6:47

E. Niin nykypäivää olla muutaman minuutin myöhässä.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Loistava video! Mahtava esimerkki kaikille populisti-jeesustelijoille lajin muka kasvaneesta väkivaltaisuudesta. Ja toisaalta niille, jotka väittävät sm-liigassa olevan nykyisellään riittävästi luonnetta.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Loistava video! Nykysäännöillä tuolta olisi tosiaan lentänyt ulos toistakymmentä pelaajaa. Olipahan muuten mahtava vastataklaus Janeckyltä ajassa 5:48. Vähän harmittaa toisaalta katsoa tuota fiilistä kun vertaa nykyiseen neppailuun, jota jääkiekoksi kutsuvat.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Ja Ramilla näyttää olevan liikkeet muistissa jo vuodesta 1995. Kohta 6:47
Nauratti kyllä kovasti, kun Sumppi ilmestyi kuviin näyttämään kyynärpäätaklausta.

Huikea video. Olihan tuossa nyt vähintään puolet tilanteista aivan sikamaisia, mutta ei ainakaan puuttunut tunnetta. Se vaihtopenkit tyhjentänyttä nahinaa edeltänyt Janeckyn vastataklaus on yksi hienoimmista, joita tässä liigassa on suoritettu. Mikkola kelaa puolen kentän vauhdin, leviää itse ja Otto jatkaa virnistellen matkaansa. Tiedän, että tuo finaalisarja hävittiin, mutta ihan taistelutta ei ainakaan kaaduttu.

On muuten aika hurjia nimilistoja molemmilla joukkueilla. "Vähän" kalpenee nykypäivän Jokerit tuolle nipulle ja Tepsistä nyt ei tarvitse edes aloittaa. Olisinpa ollut vähän vanhempi tuohon aikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös