Liideripakki löytyi!

  • 11 199
  • 48

Vaicci#63

Jäsen
Hyvä Turku! Teillä osataan hankkia liideripakki silloin kun pitääkin, ja tarkoitan todellista liideripakkia.


Huoh...ehkä se aurinko joskus paistaa tännekkin.
 

katjuska

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Vaicci#63
Hyvä Turku! Teillä osataan hankkia liideripakki silloin kun pitääkin, ja tarkoitan todellista liideripakkia.

Huoh...ehkä se aurinko joskus paistaa tännekkin.

Ei ole pariin vuoteen osattu, nyt näköjään taas osataan. Loistavaa! Olin itsekkin kuin puulla päähän lyöty luettuani tämän ensin Klaanin foorumista. Pyggis taisi ilouutisen sinnekkin tuoda. Kiitos ja kumarrus Ruissalon (ja todennäköisesti myös J.Koivun) suuntaan. Näin se homma etenee.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Parempaan suuntaan..

ollaan selvästi menossa, kieltämättä. Siltikin olen sitä mieltä ,että puolustus on turhan kevyt -> joukkueessa on muutenkin aika reilusti pienikokoisia pelaajia eikä hyökkäys ole niin kova että suurin osa ajasta oltaisiin hyökkäyspäässä.

Em. johtuen edessä on yhä paljon painia oman maalin edessä. Petriläisen vaihto Vykoukaliin tietysti auttaa jo aikalailla(molemmissa päissä,erityisesti hyökkäyksessä) mutta ei likimainkaan riittävästi. Tepsin kultavuosina pakisto on ollut aika tasapainoinen koostumus -> pakkiparit ovat aika usein olleet se perinteinen hyökkäävä ja puolustava pakki. Ja viimeksi mainittu on ollut samalla mielellään isompi, joskaan ei liiallisen liikkuvuuden menetyksen kustannuksella.

Nyt pakistossa on Vykoukal,Hulkkonen,Kauppinen -hyökkäävinä puolustajina , Peltonen,Timonen,Seikola, Paukkunen kaikki sellaisina sekä että puolustajina ja nuorista en osaa oikein vielä sanoa. Toivoa sopii ,että hyökkäys pelaa. Positiivista on kyllä liikkuvuus puolustuksessa, kunhan kiekko vielä sitten saataisiin nopeasti eteenpäin. Vahvasti näyttää kyllä pakisto olevan valmis ainakin lukumäärän perusteella.

Toinen tärkeä osa-alue on ollut kolme hyvää(erilaisia tyyliltäänkin) sentteriä ja sitten 1-2 nuorempaa kokelasta. Näin on aloitukset hyvällä mallilla sekä mahdollistettu samalla lukuisa määrä erilaisia kenttäkoostumuksia. Minusta kuitenkin hyvän kentän ehdoton edellytys on pätevä keskushyökkääjä. Nyt Aalto ja Koivu ottavat kaksi kenttää, Lius olisi hyvä kolmoseen(ja voisi tilanteen mukaan kokeilla 1-2 kentässä) ja Rautee ottaisi nelosen. Siirtäisin Metsärannan laitaan ,jotta mies saataisiin pelaavaan kokoonpanoon. Kankaanperän sopimusta en ymmärrä lainkaan, enkä oikein Lehtisalon tarvettakaan.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Meinasin perseelleni lentää kun avasin koneen ja Jatkoajan etusivun. Loisto hankinta! Kiitos Ruissalo! Toivottavasti Vykouklin paikat pysyvät kunnossa. Nyt meillä on todellinen pelote siniviivalla ja hyvänä luistelijana vykoukal varmasti viihtyy Elysee areenan isolla jäällä.

tervetuloa sm-liigan menestyneimpään seuraan!
 

pygmalion

Jäsen
Viestin lähetti Flonaldo
TPS-palstan muutama satunnainen kävijä tietänee tarkkaan mistä mikin asia löytyy. Entäs ne loput parikymmentätuhatta lukijaa, jotka palstaa selailevat enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Oletatko heidän kaikkien tietävän, että TPS:n sopimuksista löytyy tieto ketjusta X, jonka otsikossa vielä kaiken lisäksi puhutaan amerikkaa (jota kaikki eivät ymmärrä)?

Whatever... kyllähän tuota argumenttia voidaan toistella vaikka tuomiopäivään saakka, mutta pitääkö Jatkoajan ja sen palstapoliisien todella paapoa kaikkein satunnaisimpia ja hidasälyisimpiäkin turisteja? Ei tämä sentään mikään peruskoulu ole. Selkeästi otsikoituja uutisia voi kai täällä(kin) edelleen etsiä uutispalstalta. Toisaalta, minusta keskivertopalstalaisen voi oikeastaan olettaa tietävän, mistä tietoa tässä tapauksessa löytyy: esimerkkini innoittamana noin joka toisen joukkueen omalta palstalta löytyy tällä hetkellä samalla tavalla otsikoitu viestiketju.

Kolmanneksi, tässä tapauksessa argumenttisi muuttuu lähinnä tyhjänpäiväiseksi, kun tarkastellaan esim. tämän päivän liikennettä TPS-palstalla. Uusia viestejä on tainnut tulla noin kahteen ketjuun, ja niistäkin toinen toistaa avausviestissään toisessa ketjussa aiemmin kerrottua sanomaa. Jos oletetaan, että satunnainen, TPS:n sopimustilanteesta kiinnostunut vierailija ilmestyy tänne pällistelemään, eikä jaksa hakea tietoa 1-2 otsikon takaa, hän kenties ansaitseekin jäädä tietoa vaille.

Lopulta joku voisi tietysti kysyä, minkä ihmeen takia TPS-palstan (tai minkä tahansa muun joukkuepalstan) yleisesti ottaen pitäisi sen suuremmin palvella satunnaisia kävijöitä, kun kaikenmaailman uudistusten jälkeen tälläkin palstalla keskustelevat lähinnä harvalukuiset TPS-kirjoittajat keskenään... tänään tosin on vieraillut muutama Blues-henkinen kirjoittaja, hekin ilmeisesti sen seurauksena, että kävin kertomassa asiasta Blues-palstan oikeaoppisesti nimetyssä Vykoukal-aiheisessa ketjussa.

Hups, olisikohan tälle jo pitänyt avata oma otsikko...?

No, ettei eksyttäisi aivan kokonaan syrjäpoluille, voisin muutaman tunnin sulattelun jälkeen kertoa mielipiteeni päivän uutisesta. Monen muun tepsiläisen tavoin eniten minunkin mieltäni lämmittää se signaali, että Ruissalossa tehdään sittenkin jotain järjellistä pelaajarintamalla. About time.

Vykoukal ei tietenkään ole autuaaksi tekevä "sademies", mutta liigan nykytasoon ja pelaajamarkkinoiden nykytilanteeseen suhteutettuna hankinta voi olla erittäin onnistunut, mm. seuraavista syistä:

Vykoukal on tehnyt mukavasti pisteitä lähes kaikkialla, missä on pelannut. Omien muistikuvien perusteella mies on tuotteliaisuuden ohella kiekollisesti taitava, perusvarma ja yritteliäs. Ei huono yhdistelmä. Lisäksi joukkueeseen saatiin kipeästi kaivattu right-puolinen pakki.

Sekä TPS:n tiedote että muutamat espoolaiset ovat leimanneet miehen harjoittelunarkomaaniksi. Hyvä niin. Ei ihan ensimmäinen tsekkistereotypiaan yleensä liitettävä ominaisuus. Kyseessä on sinänsä suositeltava luonteenpiirre, mikäli aikoo pärjätä J. Koivun alaisena.

Lisäksi Vykoukal on jo pelannut viisi kautta Suomessa. Ostava osapuoli siis oletettavasti tietää, mitä sai kaupat tehdessään.

Vykoukal on tosin harmillisen usein kärsinyt vammoista, ja ilmeisesti melko usein vielä nivusvaivoista. Ehjä viime kausi antaa kuitenkin toivoa tulevaankin talveen. Saatiinhan täällä "Paavi" Grönmankin pysymään kasassa vielä kokonainen talvi.


Ja mikä parasta, nyt me pääsemme neuvottelemaan punapaitaisten ystäviemme kanssa siitä, kumpi on liigan kovin pakki - Z vai Vyko. Vaikka objektiivinen vastaushan tuohon on meidä kannaltamme mukavalla tavalla selvä...
 
Roppakaupalla onnea ja katkeria kommentteja sinne Turkuun päin. Vykoukal on todellakin yksi Sm-liigan parhaista puolustajista. En voi ymmärtää miksi jo Blues-ikoniksikin nimitetty kaveri päästettiin livahtamaan "paikalliskilpailijan" leipiin. Kuluneella kaudella Vyko oli Myllyksen ohella ainoa Bluesilainen joka kykeni tekemään peliä pitkillä syötöillä omille miehille oman siniviivan takaa. Olkaa onnellisia.

Niin ja hyvää jatkoa vaan Jirille.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Kiitos Ruissalo!
Otan takaisin lähes kaikki pahat sanani mitkä eilen lausuin kaverin kanssa jutellessani.
Yksi tärkeä asia tässä hankinnassa ,mitä vielä ei ole korostettu, on viime kauden suuri ongelma eli hyvien avausten puute.
Vykon avauksethan ovat parhaimmillaan maagisia.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Sauhut ja pienet

Viestin lähetti Oloneuvos
Pressiboxikin saa kohta ottaa ne lainausmerkit pois Tepsin ympäriltä. Jumaleisson!!!

Näppituntuma tosiaan on, että suhteellisesti ottaen TPS (no niin, helpostihan se sieltä tuli ilman krumeluureja!) on vahvistumaan päin ensi kauden SM-liigaan. Holmkvistin paikkaaja puuttuu vielä, mutta jos vastaavat 40 pistettä (tai enemmän) naputtava jamppa löytyy, on asetelma ensi kaudelle vähintäänkin mielenkiintoinen.

Kun muutkaan eivät SM-liigassa juuri vahvistu (vaan pikemminkin päinvastoin) on "jopa" playoffin kotietu realistisesti tavoiteltavissa?

Esim. Jokereihin verrattuna olemme juuri nyt täysin kilpailukykyisiä, Oulun, Espoon ja Hämeenlinnan vastauksia odotamme vielä. Myös HIFK (miinus Ara) näyttää ensi kaudelle hyvältä? Tapparan tilanteesta en tiedä mitään, joten kommentit säästettäköön myöhempään vaiheeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti pygmalion
Sekä TPS:n tiedote että muutamat espoolaiset ovat leimanneet miehen harjoittelunarkomaaniksi. Hyvä niin. Ei ihan ensimmäinen tsekkistereotypiaan yleensä liitettävä ominaisuus. Kyseessä on sinänsä suositeltava luonteenpiirre, mikäli aikoo pärjätä J. Koivun alaisena.

Lisäksi Vykoukal on jo pelannut viisi kautta Suomessa. Ostava osapuoli siis oletettavasti tietää, mitä sai kaupat tehdessään.

Niin, jos joku SM-liigaa seuraava ei tiedä, niin kyllähän Vykoukal on sarjan ehdotonta eliittiä mitä pakkeihin tulee. Edelle, ja vain hiukan edelle, rankkaisin ainoastaan Tuulolan ja Zidlickyn. Tämä siis viime kaudella liigassa pelanneista.

Vykoukal kantoi toissa kaudella, ja satunnaisesti muulloinkin varakapteenin a-kirjainta rinnassaan, ja se jos joku kertoo mielestäni tyypistä paljon. Kyseessä on kuitenkin ulkomaalainen pelaaja, ja poikkeuksellinen sellainen. Esim. Bluesin tullessa jäälle, oli Jirillä tapana seistä ovensuulla lyöden jokaisen tiimikaverin kanssa hanskaa ennen jäälle menoa. Henkisesti siis erittäin vahva kaveri, todellinen liiderityyppi. Nimenomaan käytöksellään, ei puheillaan.


Hemmetin hyvä hankinta siis turkulaisilta. Toivottavasti Vykoukal pelaa ehjän ja hyvän kauden. Saa jopa rokottaa Bluesiakin. Lupasinpa jopa tuolla Blues-puolella taputtaa, mikäli Vykoukal tekee Espoossa Bluesia vastaan maalin. Mutta siinä menee raja.. :)
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Sen lisäksi että tällä hankinnalla saadaan kentälle pelillistä lisäarvoa, tuo tämä kaappaus varmasti selkeän viestin koko palloseuran miehistölle; nyt ollaan taas tosissaan. Myös sponsorien luulisi heräävän.

Koivut + uudet hankinnat...toisin kuin viime vuonna tähän aikaan, nyt on mukava odotella kauden suorituksia.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Viestin lähetti kausi
Sen lisäksi että tällä hankinnalla saadaan kentälle pelillistä lisäarvoa, tuo tämä kaappaus varmasti selkeän viestin koko palloseuran miehistölle; nyt ollaan taas tosissaan. Myös sponsorien luulisi heräävän.

Koivut + uudet hankinnat...toisin kuin viime vuonna tähän aikaan, nyt on mukava odotella kauden suorituksia.

Onnittelut Jiristä.

Miten tuntuu, että kaupungin omalle pojalle rakennetaan parempaa joukkuetta kuin Nenä omana päävalmentaja-aikanaan sai?
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti msg
Miten tuntuu, että kaupungin omalle pojalle rakennetaan parempaa joukkuetta kuin Nenä omana päävalmentaja-aikanaan sai?
Oiva huomio teikäläiseltä. Toisaalta asia on myös niin, että kaupungin oma poika ei olisi varmaan tehtävään suostunutkaan, ellei tiettyjä takeita työkaluista olisi annettu. Yleinen uskottavuuskin olisi kokenut inflaation ilman nyt valittua linjaa.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti msg
Miten tuntuu, että kaupungin omalle pojalle rakennetaan parempaa joukkuetta kuin Nenä omana päävalmentaja-aikanaan sai?

Olet muuten harvinaisen oikeassa. Koivulle annetaan selkeästi paremmat välineet kuin Nenälle. Ja jotta suitsutus ei ihan äkkiä päättyisi mitenköhän pitäsi tulkita Narvanmaan tänään Iltalehdessä antamaa lausuntoa; " Yksi pakki ja yksi hyökkääjä ovat vielä hankintalistalla. Muuten pakka alkaa olla kasassa, Narvanmaa paljastaa".

Mitä helvettiä, siis vieläkö aiotaan hankkia pakkikin? Ruissalon koomailu lienee päättynyt?
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti kausi
Olet muuten harvinaisen oikeassa. Koivulle annetaan selkeästi paremmat välineet kuin Nenälle.

Kyllähän Nenällekkin välineet annettiin, ne vain lähtivät muualle kauden alussa ja tämänjälkeen alkoi Ruissalon kahden kauden pihistely ja itkeskely kun nhl vie kaikki pelaajat ja ei löydy ketään mistään vaikka miten etsisi. Ja nekin ketä mm. Jortikka tarjosi tsekeistä esim. viimekauden aikana, teilattiin mafiapomojen toimesta.

Mutta jokuhan joskus kauan sitten mainitsi ohimennen että Nenälle kasataan tahallaan huono joukkue ja seuraavalle taas paljon parempi..

Mahtaa Jalostakin ottaa kupoliin jos ja kun ensikaudella TPS menestyy ja media hehkuttaa Koivun valmentajantaitoja ja vielä muistuttavat kahden kauden koheloinnista..
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti kausi
Mitä helvettiä, siis vieläkö aiotaan hankkia pakkikin? Ruissalon koomailu lienee päättynyt?

Siltähän tuo vaikuttaa. Aivan loistava asia! Toivottavasti hankintojen taso pysyy yhtä korkeana kuin tähänkin saakka. Toistaiseksi johto saa uusista pelaajista vain kiitettäviä arvosanoja.
 

pygmalion

Jäsen
Viestin lähetti kausi
Mitä helvettiä, siis vieläkö aiotaan hankkia pakkikin? Ruissalon koomailu lienee päättynyt?

Olisikohan Palloseuralla joku pakki jo kiikarissa, kun tuollaisia ollaan ylenpalttisesti heti edellisen perään lupailemassa. Tämän hetkistä puolustusta silmäilemällä voisi veikata kyseeseen tulevan jonkun "lihaa & verta" -osaston edustajan. Pakisto olisi odotusarvoiltaan liki täydellinen, jos sekaan saataisiin yksi parimetrinen asiakaspalveluhenkilö jakamaan niitä kuuluisia makuupaikkoja oman maalin edustalta. Mieluummin kanukki, kiitos. Se on pelkkä bonusta, jos ao. pelaaja osaa myös luistella ja pitää mailaa oikeinpäin kädessä...
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Viestin lähetti pygmalion
Tämän hetkistä puolustusta silmäilemällä voisi veikata kyseeseen tulevan jonkun "lihaa & verta" -osaston edustajan.

Sellainen pakki saattaa löytyä lähempää kuin uskotkaan. Itse ainakin antaisin Jerkulle vielä vuoden mahdollisuuden kehitykseen. Palkkapyyntö ei varmasti ole kova ja Koivu voisi saada Jerkusta ihan erilailla osaamista irti kuin Jalonen ja kumppanit.
 

TheAnimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti msg
Miten tuntuu, että kaupungin omalle pojalle rakennetaan parempaa joukkuetta kuin Nenä omana päävalmentaja-aikanaan sai?

Kirjoitin tuosta silloin Jukan sopimuksen julkistamisen yhteydessä.

Jukka on äärimmäisen kunnianhimoinen mies kuten etenkin junnukiekon parissa toimineet tietävät. Koivua on vuosia yritetty saada lukuisia kertoja SM-liigaan päävalmentajaksi eri joukkueisiin. Hän ei ole lähtenyt, vaikka houkutteleviakin tarjouksia on ollut mukana.

On ihan selvää, että pelkästään jo hänen nimensä velvoittaa. Ei ainoastaan Koivun vuoksi vaan myös sen työn vuoksi, mitä hän sai aikaan yhdessä Jursinovin kanssa ja Jursihan jakoi aina runsaasti kiitoksia myös Koivun suuntaan.

Turussa on totuttu menestymään ja se on varmaa, että Jukka Koivu ei olisi ylipäätään päävalmentajaksi lähtenyt, jos hänelle ei olisi luvattu riittävän tasokasta joukkuetta. Ei sovi Jukan tyylille, että hän lähtisi Tepsin päävalmentajaksi mikäli joukkueella ei olisi realistisia mahdollisuuksia taistella menestyksestä.

Turussa on ymmärtääkseni tapahtunut myös olemassa olevien resurssien järkevämpää kohdentamista. Hyvänä esimerkkinä on se, että nyt ei ole Jortikan muhkea palkka rasittamassa budjettia ja sitäkin kautta TPS sai taatusti yhden laadukkaan pelaajan.

Onnea Vykoukalin johdosta. Kiistatta yksi liigan parhaimmista puolustajista ja hänestä on taatusti vielä paljon iloa. Kiekko alkaa liikkua kunnolla ja sitä kautta esimerkiksi Kai Nurminen pystyy keskittymään siihen mitä hän osaa, eikä kiekonkuskaamiseen.

Se mikä Vykoukalin diilissä on mielenkiintoista, että se avaa tavallaan uuden oven Tepsissä. Vihdoinkin on ymmärretty se, että TPS tekee itse itselleen kiusaa hyljeksimällä ja rajusti aliarvioimalla tshekkejä. Tepsissä on vuosia eletty jossain ihmeellisessä umpiossa jossa on kuviteltu, että kaikki tshekit ovat yhdestä puusta veistettyjä neitejä ja kuitenkin sieltä löytyy jos mahdollista vielä suurempi kirjo erilaisia pelaajia kuin suomalaisten kiekkoilijoiden parista.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti msg
Miten tuntuu, että kaupungin omalle pojalle rakennetaan parempaa joukkuetta kuin Nenä omana päävalmentaja-aikanaan sai?

Jalosella oli valmennuskaudellaan todella surkea tuuri. Jos NHL:n karannut ykköskenttä olisi jäänyt Turkuun silloin edellis kesänä, olisi Kojo juhlinut 2002 keväällä mestaruutta. Murphyn laki puuttui kuitenkin peliin ja loppu on karmeaa historiaa. Todelinen horrorstoori!

Toisella kaudella Kojon joukkue ei ollut läheskään normaalien TPS -standardien mukainen. Tuntui varmasti turhauttavalta itse kustakin katsoa rämpimistä. Paljon olisi kuitattu tasokkaalla sentterillä, mutta kun ei niin ei. Pointtini on, että Kojo olisi alunperin saanut yhden seuran historian tasokkaimmista joukkueista komentoonsa ilman NHL:n väliintuloa.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Tätähän minä totesin jo keväällä: kyllä ensi kaudeksi satsataan kun meikäläinen on intissä. No, pitää lusmuilla niin paljon että pääsee talvella jo pois ja ehtii nauttia kolme kuukautta lätkästä.

EDIT: no ei se niin synkkää ole, viikonloput ovat auki ja varusmiehet pääsevät halvalla sisään. Vielä kun saisi juomapuoleen hyväveli-alennusta...

EDIT 2: Elukka, Tepsin Tsekki-antipatiat ymmärtää siltä kannalta että yhteen aikaan tsekit todella OLIVAT tuittupäisiä ja sulketelevia primadonnia. Ovat vain itsekin vissiin huomanneet jossain välissä, että sillä metodilla ei lopulta pärjää pitkälle. Kiva, että Tepsikin tajusi vihdoin saman.
 
Viimeksi muokattu:

TheAnimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti mission16W
EDIT 2: Elukka, Tepsin Tsekki-antipatiat ymmärtää siltä kannalta että yhteen aikaan tsekit todella OLIVAT tuittupäisiä ja sulketelevia primadonnia. Ovat vain itsekin vissiin huomanneet jossain välissä, että sillä metodilla ei lopulta pärjää pitkälle.

Aika hyvin nuo tshekit ovat tuntuneet pärjäävän missä tahansa liigassa ja myös maajoukkueena. On siellä tuittupäisiä ja suketelevia primadonniakin, jotka lahjakkaasti romuttavat omalla kiukuttelullaan koko joukkueen kemian. Mutta vastaavasti on myös aivan poikkeuksellista taitoa ja myös kovuutta, vaikka etenkin kovuus aina jostain syystä unohdetaankin. Ei voi yleistää, että he ovat sellaisia tai tällaisia. Meillä pelaa Suomessakin hyvin erilaisia tshekkejä, jotka eivät juuri miltään osin muistuta toisiaan - ellei sitten poikkeuksellisen hyvää mailatekniikkaa sellaiseksi katsota.

Hyviä heittoja tshekkoslovalikialaisesta (Tshekki + Slovakia) kiekkoilusta tuli Leif Boorkilta valmentajaseminaarissa. Muutama ote siitä:

"Selection processes have been applied to players as well as early scientific monitoring. Elite players are picked for scientific and theoretic schooling at a young age. Expert coaches are available for very young players. Regardless of what trends ice hockey has gone trough, Czechoslovakia has always been a top ice hockey country."

"Playing philosophy: A blend of different influences. A good defence (blended defence) with very fast countercharges combining good technical and collective playing. Freedom and good tactics like in no other country. The physical play is a combination of toughness and softness. Their passing is probably best in the world."
 

kkorpela

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hammarby IF
Onnittelut huippupakista!!

Todella kova kaappaus, niinkuin jo monen taholta todettu. Hieno homma, että Palloseurakin taas satsaa joukkueeseen välivuoden jälkeen. Vykoukal kuuluu kiistatta (terveenä ollessaan) liigan kolmen parhaan pakin joukkoon, joten esim. avaukset ja yv-peli paranevat monta luokkaa kertaheitolla.

Itselläni on sellainen käsitys, että TPS olisi ollut nimenomaan Vykon perässä jo aiemmin (tsekkiydestään huolimatta), käsittääkseni jo Jursinovin aikana muistaakseni kausilla 95-96 tai 96-97. Joskus olen ollut kuulevinani, että Jursi & J.Koivu seurasivat Vykoa jo tämän pelatessa MoDossa 94-95 -kaudella, ja olisivat tätä parina keväänä tuohon aikaan Turkuun yrittäneet houkutella. Kuten tiedetään, mies palasi kuitenkin Ruotsin kauden jälkeen joksikin aikaa kotiin Sparta Prahaan. Osaako joku vahvistaa/kumota näitä käsityksiä?
 

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti kkorpela
Vykoukal kuuluu kiistatta (terveenä ollessaan) liigan kolmen parhaan pakin joukkoon, joten esim. avaukset ja yv-peli paranevat monta luokkaa kertaheitolla.

Niin, tai ainakin kuului. Seuraavat hankinnat menevät ainakin sinne top10:een. Katsellaan onko lisää samanlaista luvassa:

Jere Karalahti
Jarno Kultanen
Martin Hlavacka
Pierre Hedin
Sami Helenius

Rahakkaat joukkueet (IFK, Jokerit, TPS) näyttävät satsaavan vahvasti puolustukseen. Blues mahdollisesti saa vielä Janne Laukkasen ja ehkä Haakanankin.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Luu2
Niin, tai ainakin kuului. Seuraavat hankinnat menevät ainakin sinne top10:een. Katsellaan onko lisää samanlaista luvassa:

(...)

Sami Helenius


Pelkkä iso koko ei tee kenestäkään huippukiekkoilijaa. Helenius ei ennen selkeitä näyttöjä ole vahvistus SM-liigassa kuin kenties maalinedustalla av-pelissä. Liikkuu huonosti, on huono käsistään (paitsi lyömään), pelikäsitys ja henk. koht. tekniikka voisivat olla parempiakin, hitaudellaan aiheuttaa helposti 2-3 jäähyä omalle joukkueelle per peli jne. jne.

Show-numerona Helenius toki on oiva. Kansa ulvoo katsomossa kun Gentle Giant murjoo vastustajia. Samanaikaisesti kannattaa kuitenkin muistaa, että ei kaveri vahingossa farmeja tappelijana vuosikausia kierrellyt. Oli pakko tehdä edes jotain, jotta leipä taalaliigoissa heltiäisi. Pelaamalla se ei onnistunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös