Lentopallon MM-kisojen liveseuranta

  • 76 504
  • 869
Usalle jo 7 pinnaa putkeen ja kolmas erä repeää. Tilanne 23-15. Näinköhän peli kääntyi?
 

ProCoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Oilers, Arsenal
Iran on kyllä tehnyt hienon nousun maailman huipulle. Jotenkin silti tuntuu, että jenkit vielä tämän matsin vie. Serbia nappasi kolmannen erän Argentiinaa vastaan ja johtaa 2-1.
 
Ihmeellistä aaltoilua tämäkin. Nyt Iran ottanut 5 pinnaa ja vaikka jenkit ovatkin eräpallossa ja tulevat voittamaan tämän, sai Iran varmasti hyvin pelistä kiinni seuraavaa erää varten. Hyvää puolustuspeliä Iranilta.

EDIT: ja USA vie 25-19
 

Ralph

Jäsen
Kyllä USA on myös sitkeä joukkue, saanut otettua kuskin paikan neljännessä erässä kun toinen tekninen aikalisä on käynnissä.

Vaikuttaa siltä, että jenkit nappaa toisen 3-2-voittonsa.
 
Ja Iran kääntää viidettä erää itselleen. Onpa draamaa! Tilanne 8-5
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Iranin passarilta juju ja yhden käden takapassi ratkaisuhetkillä, wow! Kova sälli ja Iranille voitto.
Edit: ei kai nyt tuomarit säädä tätä vituiksi?
Edit II: ei sentään, en tosin videon perusteella osannut sanoa mikä olisi ollut oikea tuomio.
 

Ralph

Jäsen
Serbia nappasi siinä sivussa rutiinivoiton Argentiinasta. Serbia on pari vuotta ollut heikossa suunnassa, mutta tällainen neljäeräinen voitto melko hyvästä Argentiinasta on rutiinisuoritus.
 

Oldtimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoRe, Rops, TPS (kiekko/futis)
Tosi urheilua

Kertokaapa te, jotka tästä lajista jotain ymmärrätte; Miten Suomen "pitäisi" tässä pelissä pärjätä? Siis olisiko jääkiekkotermein Suomi - Kanada, Suomi - Tsekki, vai Suomi - Itävalta? :)

Anteeksi, en vaan ole yhtään kärryillä.

Näiden miesten MM-kisojen karsintoihin pelkästään osallistui yli 150 maata, eli kyseessä on yksi maailman kilpailuimmillista lajeista, toisin kuin esim. pienen piirin jääkiekko.
 

Ralph

Jäsen
Kyseessähän on maailman toiseksi pelatuin palloilulaji, tietenkin jalkapallon jälkeen. Ja jos Wikipediaan on uskominen, niin kansainvälisessä lentopalloliitto FIVB:ssä on enemmän jäsenmaita kuin jalkapalloliitto FIFA:ssa.

Ihan mistään pienestä palloilulajista ei tosiaan puhuta, vaan toiseksi suurimmasta maailmassa. Siinä jää jääkiekko aika kauas.

Ranska johtaa Italiaa erin 2-0 ja Italia ottamassa toista tappiota jo, ilman pisteitä. Aikaimoinen yllätys muhii, siis negatiivinen yllättäjä, jos Italia ei peliään paranna ja rutkasti.

Isäntamaa Puola ei pidä minään yllätysvalmista Australiaa vaan ottanut kaksi hienoa erävoittoa ja johtaa Ranskan tavoin 2-0.
 

Ralph

Jäsen
Italia heräilee vähitellen. Voitti kolmannen erän niukastia ja vei pelin viidenteen kun vei neljännen erän komeasti 25-13. Kisojen toistaiseksi selvin erävoitto.
 
Saksa vei ensimmäisen erän aseettomalta Kuubalta 25-16.
 

Ralph

Jäsen
Saksa osoitti kyllä, että on Kuuba kovempi joukkue. Ei mikään tähtisikermä, mutta tasainen pakkaus kunnon lentopalloilijoita. Suomelle iso haaste lauantaina.

Suomen kannalta parasta olisi, että Kuuba veisi tämän ottelun, mutta ei avauserä antanut siihen suuntaan näyttöjä. Saksa hävisi toissapäivänä Brasilialle suoraan kolmessa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Saksa menee menojaan?

Tokan erän alkuun kolmen pinnan johto..
 

Ralph

Jäsen
Vähän parempaa Kuubalta, toisaalta Saksakin vähän tiputti hyökkäysten tasoaan. Mutta silti Saksa vei toisenkin erän. On ne kovia.
 
Bulgaria johtaa Kanadaa erin 2-1 ja neljäs erä on tilanteessa 18-15
 
Näytti jo että Kanada nousee vielä, mutta Bulgaria otti muutaman pisteen putkeen ja vienee rän ja ottelun nimiinsä. Ja tämän kirjoitettuani Kanada vie armottoman taistelupallon ja tilanne on 21-23 :).
 
Ja niinhän se kääntyi ja Kanada vei 24-26 :). On tämä lentopallo vain hieno laji, kun voittaja ei ole selvillä ennen kuin viimeinen pallo lyödään lattiaan.
 
Kanada vie selvästi viidettä erää ja on nyt eräpallossa tilanteessa 7-14.

e:Ja 8-15 päättyy.
 

Ralph

Jäsen
Luulin, että siellä alkaa lentopallomatsi, mutta puhuvat vain koripallosta.

No nyt puhutaan. Mutta miksi siellä on Petteri Laurila, kyllä Tapio Kangasniemi on mukavampi kuunneltava.
 

Ralph

Jäsen
Oi miksi, oi miksi Tuomas Sammelvuo tämä kokoonpano? Matti Oivanen hieno saada kentälle, mutta miksi Kosti Shumov pois? Miksi? Ja miksei Eemi Tervaportti ja Lelu Ojansivu aloita?
 

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Yllättävä aloitus Suomella. Shumovilla jotain vammaa vai normaalia kierrätystä? Mutta hyvä, että Matti Oivanen on pelikunnossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös