Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

LeKin pelaajat Tampere Cupissa

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana anatomia, 15.08.2008 klo 12.03.

 1. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Näyttää siltä, että ukot pärjää siellä vaarallisen hyvin. Ihan kirjallisen informaation pohjalta Tapparan paras ketju on ollut molemmissa pelissä Kangasniemen ketju ja Ilveksenkin peliraporteissa mm Joki-Erkkilää ja muita on kehuttu. Saa nähdä mihin suuntaan niitä ukkoja lopulta siirrellään...
   
 2. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Juu, näin on ilmeisesti ollut. Toisaalta olisi hyvä, että parille-kolmelle pelaajalle aukeaisi liigapaikka, niin vetovoima tulla pelaamaan LeKiin voisi olla jatkossa kovempikin.
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tommi Välimaa 2 peliä 0+1 2min jäähyllä
  Mika Niemi 2 peliä 1+2 0min
  Antti Kangasniemi 2 peliä 3+1 0min

  Iloistahan se on, kun omat kaverit onnistuvat, mutta toivottavasti sen verran hidastavat tahtia, että jäävät LeKiin vielä ensi kaudeksi.