Leipä. Inhimillisen kulttuurin mahdollistaja, kaiken kansan ruokkija ja nälänhädän karkoittaja. Oluen äpärälapsesta maailman suurimmaksi herkuksi. Vehnäinen, rukiinen, ohrainen, kaurainen, maissinen ihanuus - ainakin tuoreena ja itsevalmistettuna.
Niin, rakastan leipoa leipää. Uunituore leipä avattuna, nokare voita päälle levitettynä voittaa keskinkertaisen seksin milloin tahansa. Pienet sämpyläiset vaikka juustonteosta yli jääneestä herasta, kunnon mallaslimppu kerran kuussa, omasta juuresta nostatettu ruislimppu mieltä kohottamaan ja seksiä kinuavalle rouvalle ranskalainen juuresta tehty pataleipä suuta sulkemaan. Siinä jäävät Lidlin pakastetut "tänään leivotut" jöötileivät ja välillä jopa Fazerin kuohkeat paperipussiset möhkäleet kakkoseksi. Oppirahat pitää maksaa jotta oman uunin oikut ja lämpötilat tulevat tutuiksi. Yrityksen ja erehdyksen kautta menee myös juuren kanssa taiteilu. Välillä tuo muistuttaa enemmän kemiaa kuin leipomista.
Oliko täällä muita boulangereita? ja laittakaapa reseptejänne jakoon!
Niin, rakastan leipoa leipää. Uunituore leipä avattuna, nokare voita päälle levitettynä voittaa keskinkertaisen seksin milloin tahansa. Pienet sämpyläiset vaikka juustonteosta yli jääneestä herasta, kunnon mallaslimppu kerran kuussa, omasta juuresta nostatettu ruislimppu mieltä kohottamaan ja seksiä kinuavalle rouvalle ranskalainen juuresta tehty pataleipä suuta sulkemaan. Siinä jäävät Lidlin pakastetut "tänään leivotut" jöötileivät ja välillä jopa Fazerin kuohkeat paperipussiset möhkäleet kakkoseksi. Oppirahat pitää maksaa jotta oman uunin oikut ja lämpötilat tulevat tutuiksi. Yrityksen ja erehdyksen kautta menee myös juuren kanssa taiteilu. Välillä tuo muistuttaa enemmän kemiaa kuin leipomista.
Oliko täällä muita boulangereita? ja laittakaapa reseptejänne jakoon!