Leijonien harjoitusottelut 2019 – otteluseuranta

  • 32 640
  • 368

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Pitkään ei tarvinnut venäläisen maalia odottaa. Tosin omiin ja Suomi johtaa 0-1.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kunnon huumorimaali yv:llä.

Viimeeks katoin Swe-Rus peliä, siinä yv:llä aivan helvetin tarkkaa ja kovaa syöttöä ja maagisia kuvioita ruotsalaisilta. Suomalaisten touhu näytti siltä että annetaan venäläisten ruveta nauramaan ja heitetään sit tommonen roikku maalille jos joku pistäis omiin.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Yleisöstä kuuluu liiga, liiga, liiga - huudot :D tais tosin olla russija mitä huudeltiin, mutta onhan tuo liiga -huuto toisaalta hyvä tapa kannustaa tätä leijonaporukkaa.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Hannu Jortikka on muuten helvetin hyvä tuossa kommentaattorin roolissa. Hannu-sedän kulmat on tässä vuosien varrella tylpistyneet ja nykyään hän dominoi näitä Ylen lähetyksiä omalla osaamisellaan.
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Venäjän joukkue 95%:sti NHL-joukkueissa kahden ekan ketjun pelaajia tai TsSKA Moskovan tai Pietari nSKA:n pelaajia. Suomen tähti taitaa olla Jokereiden nelosketjun jyrä Marko Anttila sekä TPS:n junnutähti Kaapo Kakko. Noh, Daavidkin voitti Goljatin, kun FIFA 06-pelin selostajat tuppasivat korostaa.
 

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia
Pakko arvostaa rybyjä. Aina kovalla nipulla kisoihin kuin kisoihin. Ei ilmaannu kauden jälkeen yllättäviä Havajin-matkoja tai Tsekki-loukkeja.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Täytyy nauttia Kakon esityksistä nyt ja kisoissa. Seuraavan kerran hänet nähdään A-maajoukkueessa 20 vuoden päästä joukkueenjohtajana.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Onkohan rybyillä jääny treeneistä painovyöt vyötäröille vai miten liikkuminen on noin tukkoista. Kiekko ei pysy lavassa ja syötöistä puolet menee ohi. Toivottavasti jatkuu näin.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Sund-Jokiharju on kyllä erittäin hasardialtis pakkipari.

Noin yleisellä tasolla hyvä avauserä Suomelta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös