Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Leijonien fanituotteet

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Shakermaker, 06.02.2012 klo 19.09.

 1. Koge Jäsen

  Lainaus:
  Noissahan ei näyttäisi olevan Adidaksen kolmea raitaa eikä WCH-tunnusta. Suomen vaakunalla tai geneerisellä Suomi-tekstillä ei ole tekijänoikeutta, eikä tuo värienkään sommittelu ole kovin omaperäinen. Näin ollen maallikkona väittäisin, että ihan laillista on myydä. Toki markkinointi nimenomaan World Cup -paitana on hieman kyseenalaista.
   
 2. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
 3. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Epäilyille taisi olla hyvä perusta...
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tuli vaan mieleen kun menin eilen hallille ja ajattelin ostaa pojille fanipipot niin mitä vittua. Virallisissa uusissa fanipipoissa, eikä kaikessa muussakaan lue Suomi, ei lue Finland, ei ole vaakunan leijonaa, eikä myöskään ole lipun värejä. Siis siellä oli harmaita pipoja joissa ruskealla lukee Leijonat, oli myös sellainen raitapipo jonka ympäri lukee paskan ruskea Leijonat.
  Minulla nyt sattuu olemaan varmaan 1000€:n edestä fanituotteita, kisahuiveja, pipoja lippiksiä pelipaitoja ja vaikka mitä mutta en todellakaan osta tuollaista väärän väristä hattua missä ei ole edes maan nimeä tai lippua.
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2018 klo 21.42
 5. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Onko muuten missään myynnissä Game Worn-pelipaitoja?
   
 6. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Jääkiekkoliitto näyttää myyvän isompien turnauksien jälkeen Huuto.netissä. Asioista tiedottaminen ei ole ihan vahvaa, joten olen laittanut ilmoitusvahdin hälyttämään sähköpostiin, jos jotain myyvät. Viime keväänä menivät esim. naisten olympiapaidat sivu suun ja kokonaisuudessaan varsin halvalla.
   
 7. Jonechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Myydäänkö noita Suomen MM-kisat/Olympialaiset -mallisia fanipaitoja missään? Olen kolunnut netin läpi, mutta en ole löytänyt mitään. IIHF:llä ei ole fanshoppia ja Leijonat Storessakin myydään vaan noita EHT-pelipaitoja.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Ei ole muuten tietoa, mutta omat paidat on on tullut pitkäli eBayn kautta. Sieltä niitä saa silloin kun sattuu saamaan. Eli vähän epävarmaa, mutta aika tasaisin väliajoin voi jotain löytää.
   
 9. RetroRenttu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Haukat & Leijonat
  Lainaus:
  Semmoisella sivulla kuin kannattajat.fi on jonkun verran Leijonien pelipaita malleja myynnissä sekä muitakin fanituotteita.
   
  Wakawakabum tykkää tästä.