Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Leijonien fanituotteet

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Shakermaker, 06.02.2012 klo 19.09.

 1. Koge Jäsen

  Lainaus:
  Noissahan ei näyttäisi olevan Adidaksen kolmea raitaa eikä WCH-tunnusta. Suomen vaakunalla tai geneerisellä Suomi-tekstillä ei ole tekijänoikeutta, eikä tuo värienkään sommittelu ole kovin omaperäinen. Näin ollen maallikkona väittäisin, että ihan laillista on myydä. Toki markkinointi nimenomaan World Cup -paitana on hieman kyseenalaista.
   
 2. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
 3. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Epäilyille taisi olla hyvä perusta...
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tuli vaan mieleen kun menin eilen hallille ja ajattelin ostaa pojille fanipipot niin mitä vittua. Virallisissa uusissa fanipipoissa, eikä kaikessa muussakaan lue Suomi, ei lue Finland, ei ole vaakunan leijonaa, eikä myöskään ole lipun värejä. Siis siellä oli harmaita pipoja joissa ruskealla lukee Leijonat, oli myös sellainen raitapipo jonka ympäri lukee paskan ruskea Leijonat.
  Minulla nyt sattuu olemaan varmaan 1000€:n edestä fanituotteita, kisahuiveja, pipoja lippiksiä pelipaitoja ja vaikka mitä mutta en todellakaan osta tuollaista väärän väristä hattua missä ei ole edes maan nimeä tai lippua.
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2018 klo 21.42
 5. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Onko muuten missään myynnissä Game Worn-pelipaitoja?
   
 6. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Jääkiekkoliitto näyttää myyvän isompien turnauksien jälkeen Huuto.netissä. Asioista tiedottaminen ei ole ihan vahvaa, joten olen laittanut ilmoitusvahdin hälyttämään sähköpostiin, jos jotain myyvät. Viime keväänä menivät esim. naisten olympiapaidat sivu suun ja kokonaisuudessaan varsin halvalla.