Lehtisen ja Lindin korvaajat????

  • 1 961
  • 16

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Otan vapauden yhdistää kaksi aihetta. Nimittäin pahin vaihtoehto saattaa olla, että sekä Jere että Juha ovat poissa kokoonpanosta. Tosin Linnusta voidaan olla monta mieltä...

Tilalle tietysti

Antti Laaksonen ja Tony Virta!
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lind pelasi eilen, tehot 1+1 eli ei kovin sairaalta vaikuta, valitettavasti.
 

Crick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Suomella on lisäksi pakkien kanssa epävarmuutta. Sami Salolla murtui juuri sormi ja Janne Niinimaa on pelannut pitkään murtuneella sormella. Näistähän ei koskaan tiedä, joten voi tulla pakkienkin suhteen uusia valintoja. Jos näitä tulee, niin vahvimmalla on varmaankin Toni Lydman, Janne Laukkanen ja Petteri Nummelin.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Viestin lähetti Kossu


Tilalle tietysti

Antti Laaksonen ja Tony Virta!

Kas kun ei Kimmo Rintanen :D
Kyllähän Jere kuntoutuu olumppialaisiin mennessä ja eiköhän lintukin siellä ole. Niinimaan peliaika kipeellä sormella viime yöltä 30.44. huhhuh...
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Jos et itse ole vastaavassa tähystysleikkauksessa ollut, niin toteasinpa että ei se Jerenkään pelaaminen kirkossa kuulutettua ole. Lindin selkähän taas vaivaa kuten hänellä ennenkin. Pystyy ajoittain pelaamaan, mutta välillä selkä ihan juntturassa.

Näin ollen on vähintäänkin hölmöä Aralta lähteä puolirampaisilla pelaajilla olympiamitalin metsästykseen, jos terveitä korvaajiakin on olemassa. Sama pätee Sami Saloon ja Janne Niinimaahan. Ei ne mitään Jumalia kuitenkinkaan ole ja Toni Lydman ja Janne Laukkanen korvaisivat ihan kympillä kummankin pakin. Samoin Laaksonen Lehtisen ja Virta Lindin.

Ettäs tiedätte!

Ja Rintasen Kimmo.... miksei:D Siinä kun Ville Peltonenkin!
 

Ispi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät/Stars
Vai korvais kympillä kummankin pakin ;) Heh heh....

Kiekottomana ehkä kiekollisena ei kuuna päivänä.
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niinimaa taitaa olla Suomen joukkueen tärkein pelaaja puolustuspäässä. Pelaa varmasti SLC:ssä melkein puolet pelistä. Tai riippuu tietysti Aran peluutuksesta. Ja onhan se Salokin tärkeimpiä lenkkejä puolustuksessa. Aika huikeita minuutteja Niinimaalla tosiaan on ollut koko kauden.
 

pingviini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
En haluaisi todellakaan ajatella että lehtinenkin jättäisi kisat väliin. Sittenhän koko tupuhupulupu olis poissa (eikös se ollut lehtinen, koivu+ peltonen vai muistanko väärin?)

Jos joku sai sellaisen käsityksen niin villeä kisat ei kaipaa, sakua ja jereä kylläkin. Antti Laaksosen haluaisin nähdä kisoissa, eli jos (toivottavasti kuitenkaan ei) tulee vielä loukkaantumisia tai muita esteitä, niin antti löytäisi tiensä Salt Lake Cityyn...
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Viestin lähetti Kossu
Jos et itse ole vastaavassa tähystysleikkauksessa ollut, niin toteasinpa että ei se Jerenkään pelaaminen kirkossa kuulutettua ole.
olen ollut eli ruston poistaminen polvenkierukasta tai sen pienimuotoinen muokkaaminen. aika nopea toipumisaika, ellei mene pieleen.
Ei jereä kyllä laaksosella korvata, mutta toki jeren täytyy olla täysin terve

Lindin selkähän taas vaivaa kuten hänellä ennenkin. Pystyy ajoittain pelaamaan, mutta välillä selkä ihan juntturassa.
Virta korvais kyllä lindin mutta hannu ei ota farmi äijiä joukkueeseen.

eli tuskin äijät helposti vaihtuu
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niinimaa&Salo, eiköhän varsinkin Salo ole korvaamaton pelote viivalla. Ei muilla suomalaisilla(kun tuo Jerekin taas on vähän out) ole muilla tuon tason vetoa. Joten ei ole korvattavissa. Perusvarmaa peliä puolustuspäässä ja joukkueen fyysisimpiä puolustajia. Niinimaa myös loistava kiekollisena. Ei Lelu, eikä Lydman heitä pystyisi korvaamaan. Lydman kyllä korvaisi(ylikin) sitten esim. Bergin, Lumpeen ja Väänäsen, mutta kaikkea ei voi saada, kun ei Aran kaveri ole.

Niin ja eiköhän kuitenkin Nummisen Teppo ole edelleenkin siellä omassa päässä ratkaisevia puolustajia. Mitenkään Saloa&Niinimaata väheksymättä.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Kyllähän Suomen joukkueen pakistossa on sellainen nelikko, jota ei korvata sitten kenelläkään suomalaispelaajalla. Eli Timonen-Salo-Numminen-Niinimaa. Erittäin tärkeitä pelaajia. Kolmikon Lumme-Berg-Väänänen pystyisi kyllä korvaamaan "kympillä" kolmikolla Laukkanen-Lydman-Karalahti.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Aika härskiä väittää, että Laaksonen korvaisi Lehtisen. Jere on kuitenkin tehnyt noin kolme kertaa enemmän pisteitä tällä kaudella, voittanut pari kertaa Selken ja maajoukkuekokemuksessa eroa on kuin Niklas Hagmanilla ja Raipella.

Jos Lehtinen vain pystyy pelaamaan niin pakko Lehtisen myös on silloin pelata, kiekollisenakin Suomen parhaita vaikka varsinaiset vahvuudet ovat muualla. Rikkinäinen Lehtinen on parempi kuin kukaan joka sinne voidaan vielä valita. Ellei sitten valita Janne Ojasta tilalle, mutta sehän on mahdotonta.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Jos menestyä aijotaan, pitäisi aika monen kaverin louukkaantua ennen kisoja, jotta saadaan oikeat miehet tilalle. Härski ja törkeä ajatus, mutta fakta. Tuskimpa Lydman silti joukkueeseen mahtuisi!

Sitten on ongelmana vielä samainen valitsija porukka, joka tämän enkeliköörin kokosi! Hienoa katsoa, kun Lummettakin viedään isolla jäällä.

Alkaa kiukuttaa, kun nimilistaa edes ajattelee!
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Viestin lähetti Oloneuvos
Jos menestyä aijotaan, pitäisi aika monen kaverin louukkaantua ennen kisoja, jotta saadaan oikeat miehet tilalle.

Niin no toisaalta joukkueella olisi paljon paremmat mahdollisuudet, jos yksi sentteri olisi parantunut tai jäänyt sairastumatta ennen kisoja.

Mutta edelleen nimet Laaksonen, Ojanen ja Viitakoski ovat sellaisia, jotka mielestäni tuohon joukkueeseen mahtuisivat ja pystyisivät varmasti roolinsa täyttämään. Kuitenkaan Lehtisen, Kapasen tai Selänteen korvaajiksi heistä ei ole. Lähes kenen tahansa muun hyökkääjän he sitten korvaisivatkin vaivatta. Ehkäpä Ruutua ja Niemistä lukuunottamatta, koska näiden herrojen roolit nyt ovat hiukan erilaisia.
 

Sampe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
Tuosta Niinimaan korvaamattomuudesta sen verran, että toivon sen pitävän nykyään paikkansa. Jos miehen entisten maajoukkue-esitysten perusteella katotaan, niin Niinimaan korvaisi vaikka Ilkka Mikkola. Vähän taas pelkään, jotta miten Janne isoon kaukaloon sopeutuu...

Laukkasen ja Lydmanin pitäis muuten olla joukkueessa, he ovat miestäni Suomen puolustajista sijaluvuilla 5 ja 6.
 

kaasumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tammerfors ja Södertälje Sport Klubb.
Lindin selkävaivat parantumaan päin?

Ainakaan Lauantain ottelun perusteella Frölundaa vastaan Lindiä ei ainakaan pahemmin näyttänyt selkä vaivaavan.
Pelasi ihan OK ottelun, kuitenkin on kysenalaista se että onko mies tosiaan olympiapaikan täyttävässä kunnossa?

On jonkinlainen ero pelataa Frölundaa vai Kanada USA:ta vastaan:D !
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Viestin lähetti kaakko
Niinimaa taitaa olla Suomen joukkueen tärkein pelaaja puolustuspäässä. Pelaa varmasti SLC:ssä melkein puolet pelistä. Tai riippuu tietysti Aran peluutuksesta. Ja onhan se Salokin tärkeimpiä lenkkejä puolustuksessa. Aika huikeita minuutteja Niinimaalla tosiaan on ollut koko kauden.

Edelleen vertailusta.

Niinimaalla samanlaisia peliminuutteja kuin Lydmanilla ja Laukkasella kuten Salolla. Joten niihin turha vedota. Niinimaa ja Salo OVAT loistavia pakkeja, sitä en kiistä.

Oman pään pakkeja on jo joukkueessa Numminen, Väänänen ja Berg sekä hyökkäyspään miehiä Niinimaa, Salo (viivapeli yv:lla), Timonen ja LOISTAVA Lumme. Lydman tasoittaisi puolustuspäätä ja Laukkanen on viivalla liikkuvampi kuin Salo sekä omaa hyvän laukauksen hänkin. Niin ja kuntoutuu Pittsburghissa tiukkaan tahtiin. Eli KYMPILLÄ korvaisivat Jannen ja Samin JOS olisi tarve. Puolustus olisi vielä ehkä entistä TIIVIIMPI!:D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös