Ladislav Benysek HIFK-paitaan

  • 26 424
  • 152

menthos #75

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFKSympatiat: Kärpät, Blues
LB

No saihanse Pena jotain aikaan. Niinkuin joku ko aikaisemmin mainitsi taitaapi olla aralla näpit mukana tässä hankinnassa.
Hyvä hankinta juuri likaisen pelin osastolle. Korvaa varmaan Urkurin joka hieman samantyyppinen pelaaja. LB on siis erittäin taklaava pelaaja, mikä on positiivinen asia IFK:n kannalta. (taklaajat eivät koskaan lopu kesken)
No nyt vaan taas verkot vesille ja saalistamaan sentteriä.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Erinomainen hankinta!

Puolustuspelaaminen on todella hyvää ja sm-liigassa voi yv:llä tulla paljonkin pisteitä.

Ei ne Marekin pisteetkään mitään hurjia olleet ennen meille tuloa:

Ja jos mies on ollut vakiokamaa Tsekin kivikovassa MM-joukkueessa voittaen siinä sivussa pari MM-kultaa niin ihan turha on kenenkään epäillä etteikö kyseessä ole kovan luokan kaveri.

Hyökkääjien ne maalit pitää tehdä, Ben saa siirrellä ukkoja pois Daven edestä.

Koodi:
1994-95 Kladno Poldi Czech 41 3 3 6 0      
1995-96 Kladno Poldi Czech 37 4 5 9 74 7 1 1 2 8 
1996-97 Kladno Poldi Czech 49 5 16 21 60 2 0 0 0 0 
1997-98 Kladno Poldi Czech 51 2 13 15 121      
1998-99 Kladno Poldi Czech 50 10 12 22 94
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ilves
Mä olisin halunnut ehtiä sanoon Benysekistä että puolustava puo-
lustaja,mutta se on sanottu jo pariinkin kertaan.:D
Olen nähnyt tv:stä sekä eurotourilla että Nhl:ssä.Hyväntuntuisen
rungon Karalahti,Kultanen,Söderholm ja Benysek muodostavat Hi-
fk:lle.
 
Viimeksi muokattu:

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
VIHDOINKIN!

Toivottavasti tää pakki on sit luottamuksen arvoinen. Mulle tuli eilen mieleen, et hyvä hankinta vois olla esim. Darius Kasparaitis ( perkeleellä onkin NY Rangersiin sopimus vuoteen 2008 saakka) tai ainaki saman tyylinen pelaaja. Toivottavasti tämä ´PenanTsekki´on sitä...

Nyt vaan hyökkäyspäätä kuntoon!
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: LB

Viestin lähetti menthos #75
Korvaa varmaan Urkurin joka hieman samantyyppinen pelaaja.

Uskoisin, että on parempi puolustajana, kuin Urkuri. Eli siltä osastolta parannusta, eikä Urkurikaan juuri pongoja talvikaudella tehnyt.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Ladislav Benysek

Pentti on sitten toipunut ja alkanut paiskia hommia menetettyjen pelaajien tilalle. Puolustus näyttää nyt todella hyvältä. Juuri näin sitä joukkuetta pitääkin rakentaa, eli puolustuksen kautta. Eihän tämänkään oppimiseen mennyt kuin muutama vuosi. Vielä pari vahvistusta hyökkäykseen, niin tämä julli pitää päänsä kiinni.

HYVÄ FÖÖNI!!!
 

fullkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti InSideHockey
Hyökkääjien ne maalit pitää tehdä, Ben saa siirrellä ukkoja pois Daven edestä.

Siinähän meillä on jo lempinimi kaverille, Ben!

Vähän vaivaa se, ettei taaskaan saatu kovaa kanukkipakkia, mutta jos Ben on nimenomaan kova puolustava puolustaja, taklaa paljon ja pelaa yksinkertaista peliä kuten true north-american, niin kyllä kelpaa mulle, kiitos! RoboBob sopi aikanaan tuohon kuvaukseen, ja hänestä pitivät kaikki....
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Täytyy antaa tunnustusta Föönille tästä hankinnasta.Ei mikään Zidlyzky mutta ei sitä voi vaatiakaan kun ei niitä joka oksalla kasva.
Kokenut kaveri jolla tulee olemaan hyvä +/- tilasto ensi kaudella.
Ilmeisesti tämä on hankinnassa jo pitkään kun Pena totesi että Marekin lähtöön on varauduttu.
Sais nyt edes yhden sentterin ennen liigan alkua niin kyllä niillä jotenkin alkuun päästään kun puolustus alkaa oleen kunnossa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on annettu ensimmäinen tulija ja loput sitten kun heille sopii!!
Liigatasolla puolustus näyttää selkeästi parhaimmalta,tästä ei liene enää epäselvyyksiä
Karalahti.Benysek,Kultanen,Söderholm.Saarinen,X,Pikkarainen jne.
Näyttäisi olevan epätyypillinen tsekkipelaaja,samaa sarjaa kuin marek,Bednar.
cool,cool,cool.KOFF
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
puolustus kunnossa

ja kun katsoo viime kauden tilastoja niin ei se maalinteko mikään suurin ongelma ollut vaan ne päästetyt .

tehdyt maalit 177 ( 3. eniten liigassa )

päästetyt maalit 165 (4. eniten liigassa )

Pakkikalusto on nyt liigan parhaimpia (toistaiseksi)
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Odotellaan ja katsotaan tämä ulkomaan elävä nyt kuitenkin ennen kuin ihan taivaisiin kehutaan. Tuosta löytyy aluksi naamari:

http://cbs.sportsline.com/nhl/players/playerpage/205107

Tiedä, minkälaisessa roolissa on joukkueessa ollut, mutta plusmiinus-tilasto ei ihan mahlottoman hyvältä näytä. Laukauksia ollut peleissä n. 0,5/ottelu, joten ei ehkä ihan Zidin luokkaa. Vaikuttaa tosiaan siltä, että Ara on etsinyt määrättyyn rooliin haluamansa tyyppisen pelaajan.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Ihan tyytyväinen olen itse ainakin vielä hankintaan. Yksi mikä herättää pienen epävarmuuden. Onko herraa scoutattu jo pitemmänkin aikaa? Vai onko otettu taas nopea yhteydenotto Pulliaisen Juusoon ja sitä kautta tuota mies nopeasti ja epävarmasti. Kertokaa viisaammat kuuluneeko heppu kyseisen miehen talliin.
 

werther

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lievää toiveikkuutta ilmassa

Ben ei vaikuta miltään paniikkihankinnalta, vaikka tilastojen valossa ei luvassa olekaan Z:n korvaajaa. Jos on Tsekkien MM-joukkueessa ollut useampaan otteeseen ja kokeillut taalajäilläkin, niin eihän mies voi ainakaan ihan käpy olla. Pituuttakin saman verran kuin Lalli Partisella... Odotan miehen olevan hyvä peruspakki ja näin muodoin menevän mukavasti nykyisessä pakkikalustossa, jossa rupeaa olemaan leveyttä peruspakiston kohdalla. Pasi Saarisen uskon pelaavan ehyemmän kauden kuin edellisellä kerralla ja nuorista odotan jonkun vakiinnuttavan paikkansa pelimiesten joukossa. Jos vain valmennus on tehtäviensä tasalla niin en usko HIFK:n kaatuvan puolustuksen heikkouteen, vaikka näillä mentäisikin.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Ei ole Ben Juuson miehiä ei.

Kyllähän 2 maailmanmestaruutta ja 1 mm-pronssi kertoo ettei kyseessä ole mikään turha äijä. Ei Tsekin MM-joukkueeseen turisteja mahdu.
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
Benysek

Hyvä Pena, näin sitä pitää! Oon muuten aika kova pelimies ja luulen että sopii Hifk:hon kuin nyrkki silmään ja myös Aran systeemeihin. Yeah!
 

Alfred

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
LB jäi mieleeni muutaman vuoden takaisista MM-kisoista joissa mies antoi jollekkin ruottalaiselle (J.Jönsson?) sellasen pommin että oksat pois! Taisi päästä jopa sen homonnäköisen kaljupää-kukaan ei tiedä sen nimeä-toimittajan laatimalle top10-taklaukset listalle..

Varmasti hyvä pelaaja vaikkei pisteiden valossa varsinainen Z:tan korvaaja olekaan. Mutta miksi pitäisikään? Jätetään ne Marekin mukaan lähteneet pisteet Vilin ja Hirson harteille. Tänä vuonna molemmat nääs tekevät sen +35 bojoo (edellyttäen Hirson kauan odotettua kukkaan puhkeamista ja sitä, että Ara saisi Vilin oppimaan, kuinka pistää kiekko tyhjään börsään).
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Turha mies Benysek ei varmaankaan ole. Tsekin mm-kisajoukkueeseen pääseminen ei todellakaan ole helpoimmasta päästä. Se mitä kisoja tuli seurattua v.1999 ja 2000 herra hoiti oman ruutunsa suht näkymättömästi. Ei tilastoissa paljoa heilunut. Mutta tsekeillä on ollutkin näihin rooleihin muut miehet. Meidän herramme on hoitanut muut roolit. Kuten joku jo mainitsi Ara on varmaankin sanonut hyvin pitkälle myös oman sanansa hankinnassa. Näin ollen tähän päädyttiin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
PenaTsek:in parhaimmat avut ovat puolustuspäässä jossa mies pelaa yksinkertaisesti ja uhrautuvasti. Taklatakki mies osaa. Osaa myös auttaa hyökkäyksissä vaikka änärin tehoissa se ei näy, Hifkssa enemmän vastuuta kiekollisena. Aika kevyt kaveri NHL:ssä jonka takia isot hyökkääjät kiusi, mutta sm-liigassa pitäisi kaverit pysyä pihdeissä. Hieman Martin Strbak mainen "puolustus ensin" pakki. Top5 liiga pakki joka tekee 15-20 pojoo.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
ThePena pyöräytti kyllä sellaisen yllätyksen kotimaiselle kiekkopäivälle, että tiedä sitten miten tästä selviää.

Pentti onnistui hankkimaan kelvollisen stuntin. Kerta se on ensimmäinenkin. Itse asiassa toinen, hommasi se viime talvena Stathoksen Draperin tilalle.

Joukkopaon keskellä erittäin tasokas vahvistus. Kerrankin suunta on näinpäin. Onnittelut.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Jonkun aikaa sulateltuani ja luettuani tästä pelaajasta enemmän, alan olla aika hemmetin tyytyväinen tämän Benysekin hankintaan. Juuri semmoinen pelaaja joka meiltä puuttui viime kaudella. Pelaa oman pään kautta, puolustaa tunnollisesti, tuo varmasti erittäin paljon kokemusta, tietää miten voitetaan otteluita ja mikä parasta osaa ajaa kunnon pommeja.

Viimeinen varmistus tulee, kun saa nähdä miten jätkä vetää livenä, mutta erittäin tyytyväinen olen tällä hetkellä.

Ps. The Penalle kiitokset hankinnasta.
 
Viimeksi muokattu:

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Good call

Täytyypä sanoa, että näin ensi tuntumalta jollei loistava, niin ainakin hyvä hankinta. Nimenomaan tuo, että pelaa varmasti omassa päässä ja taklaa usein ja kovaa, on todella isoa plussaa. Puolustus alkaa tätä myöten olla aika hyvässä kondiksessa. Odotan innolla herran näkemistä livenä. Saa nähdä meneekö ihan syyskuulle saakka. Tämä tukee muutenkin loistavasti puolustuksen rakenteen muutosta, joka on omasta mielestäni loppujen lopuksi hyvä juttu. Ei enää samanlaista dominoivaa pelaajaa kuin Z. Paljon tasaisemmalta näyttää. Ja suoraan sanottuna aika hemmetin hyvältä.

Hyvä hankinta Penalta.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Viestin lähetti InSideHockey
Ei Tsekin MM-joukkueeseen turisteja mahdu.

Niin kuin esim. Marek Ziczlk... eiku Zidclic... eiku mikä-ze-nyt-oli...

Vitsi, vitsi, vitsi....
 

Old School

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä hankinta, mun mielestä!
Kaveri on kuulema hanakka taklaamaan mutta sehän vaan sopii meille!
Onko tietoa koska liittyy joukkueen mukaan?
Mevatron ja Pate00, pitää kehitellä sitten lauantaina kaverille sopiva hoilaus. sitä voidaan vaikka testata sitten maarianhaminassa.
 

seetre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ingvar Hirdwall
Kiitokset penalle, vaikuttaa aivan asialliselta vahvistukselta.
En tiedä olenko sokea tai jotain, mutta onko jossain mainittu sopparin pituuttaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös