La 9.3.2024 Sport - HIFK

  • 532
  • 5

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Asetelma on mielenkiintoinen, sillä molemmilla joukkueilla on panosta illan ottelussa. Sport mielii kympin sakkiin ja suoralla voitolla paikka sääleissä olisi jo melko varma. HIFK taas hakee kotietua puolivälieriin ja siinä kamppailussa suora kolmen pinnan voitto parantaisi tilannetta jonkin verran. Koska Vaasaan tulee HIFK, niin etukäteen on vaikea veikata kuinka laadukas ottelu nähdään. Tasuri on veikkaukseni ja lisäpinna jää Vaasaan.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ottelu on loppuunmyyty seisomapaikkoja myöten ja Facebookissa kuulemma tarjotaan jo "huimia summia" matsilipuista ja trokareilla käy kauppa kuumana. Toisin sanoen siis kiimainen kiekkokevät on saapunut länsirannikolle. Toivon näkeväni kuinka kotijoukkue ottaa hyödyn irti lepoedusta ja iskee jo ensimmäisen kympin aikana pari maalia IFK:n reppuun.
 

Waasan Weri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vai että täys halli. Hieno homma.

Ainakin Ilves-pelissä päätyssä oli aika väljää. Heittämällä olis pari-kolmesataa menny lisää.

Liekö väljyydelle syy se, että paljo porukkaa istuu erät kuppiloissa, mutta turvallisuusmääräysten takia lisäporukkaa ei kuitenkaan saa ottaa.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eilen IFK perseili pisteet turkulaisille, saas nähdä, tuleeko toisinto. Mää niin toivon stadilaisten voittoa, vaan mitäpä se mun toiveista. Hyvää loppukautta pelaa Sport, joten olisi se pleijaripaikka ihan hyvä lopetus. Mutta mutta....
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Heikkinen - Holmström - Lööke
Hayes - Suhonen

Sundström - Miketinac - Stålberg
Leppänen - Scarlett

Nieminen - Hanzl - Mattsson
Hietanen - Johnsson

Riska - Stråka - Nalli
Tommila


Svoboda (Reijola)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös