La 9.1.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 43 192
  • 505

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Enhän minä nyt mitään sekoamista tai päällekarkausta toivo, mutta mitäpä pahaa olisi ollut pienessä nekkailussa, kun peli on selvä. Turhan kliiniseksi on kiekko mennyt.
Kyl kyl. No eihän niissä mitään. Nythän Green yritti vähän herätellä.

Lähinnä vaan aloituspostauksessasi mainittu nimi tuo mieleen lähinnä paskasäkin, jos samaa arvoa mietitään. Ihan sitä vaan. Ei pienissä kisailuissa mitään vikaa. Meikäläistä nyt vaan vituttaa överiyliyönnit aina.

No, jatketaan. Vituiksihan tää peli meni jännityksen muodossa. Dumarit toki ihan sekaisin. Huitomisestahan se toinen jannu olisi kuullut saada vaikka 2+2. Se vitonen meni itseltä ihan ohi. Nähnyt, mitä se OPG muka teki. Paha sanoa, menikö siihen ekaan ylivoimamaaliin sitten koko momentti. Toisaalta, jos oltaisiin jaettu jäähyt oikein, olisi se 1-2 joka tapauksessa toteutunut. 1-3 on sitten vähän niin ja näin. Joka tapauksessa dumarit nyt kyllä vähän ei taas kerran olleet ihan kartalla. Muuten kai vihelletty sinänsä ihan ok.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
KooKoolta säälittävää räpiköimistä toinen erä. Toi teidän kanukkikin tekee itsestään ihan pellen heitellessään hanskojaan.

En tajua, miten tuo Heikkilä ei muka nähnyt Grönholmin menettävän laidassa mailansa ja sitten ohimennen käsi ylhäällä Hämäläistä päähän.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Laukaisukartta kertoo tylyä kieltä Ilveksen tehottomuuden syistä: Ilves on laukonut 16 kertaa ohi maalin, kun vastustaja JYP:llä ohilaukauksia on 2. Ilves on siis laukonut kahdessa erässä 37 kertaa ja JYP 20. Maalille on kuitenkin päätynyt suurin piirtein sama määrä kuteja.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Pelicans ja Tappara tarjoilevat todellista jääkiekon riemujuhlaa. Tilanne 0-0 kahden erän jälkeen, karmeita virheitä puolin ja toisin, ainoastaan maalivahdit pelaavat hyvin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Saas nähdä, meneekö kolmas erä ihan läpsyttelyksi vai tuleeko KooKoo vittuuntuneena kilaroimaan.

Vaikea nähdä, että KooKoo mitään kovin suuria ylilyöntejä hakisi, koska ei tuolla oikein ole ko. profiilin pelureita. Green nyt vähän koetti lämmitellä ja toki Huhtasella on porilainen kärsivällisyys, mutta siihen se sitten jääkin eli eiköhän läpsytellä 20 minuuttia pois. SaiPaa vastaan tämä tilanne ei edes samalla tavalla vituta, kuin jos vastassa olisi näistä perinnevihuista esim. Spåra tai pahimmillaan Nikerit. Sulamiseen ison kotiyleisön edessä, kun on Sumarissa jo tottunut.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Yllätävän hyvin SaiPalla toimii taas yv KooKoota vastaan. Olisi toinen pitänyt tehdä vitosen aikana, mutta hyvä näinkin, että maali tehtiin heti jäähyn jälkeenkin.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Virralta tyhjentävä vastaus.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Hauskannäköistä, kun Pekka Virta ei kuullut studion kysymyksiä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olihan se Latekin pelaamassa nimittäin otti jäähyn.

Suikkasta lainaten:Vitun tyhmä jäähy.

Saisko tuon turhakkeen jo penkille?

Saa mutta Moberg on seuraava tilalle tulija, koska Törmäsellä on joku 7 pakin peluutus fetissi.

IFK hallitsi kiekkoa toisessa erässä, mutta huippu maalipaikkoja ei ole paljoa tullut. KalPa puolustaa 1.sektoria hyvin.

Virta oli puhelias haastattelussa, ei sanonut sanaakaan. Nojoo teknisiä ongelmia yhteyksissä.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Siinä jäi Vartiaiselle ainakin kaksi jäähyä viheltämättä. Veteli kiekotonta Järvistä päähän kulmassa. Jatkuvasti hieman sellainen meininki, ettei pelikiellot ihan vahingossa ole lahtelaisille tulleet.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olisikohan mahdollista, että tuomarit, jotka tekevät räikeitä virheitä, ja paikkaavat ne sitten tekemällä yhtä pahoja toiseen suuntaan siirrettäisiin tuomitsemaan jotain kykyjään paremmin vastaavaa sarjaa. En tosin tiedä, mikä se voisi olla. Tilastoihin pitäisi ehdottomasti merkitä JYP Tuppurainen 2 min tuomarivirheen paikkaus.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Miks joka peliin pitää ottaa väärä vaihto...?
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Toi Lahti on kyllä kuin Game Of Thronesista.

Yonkman tuli komeesti :D
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
SaiPa tekee tänään muidenkin maalit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös