Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

La 9.1.2016 HPK - Kärpät

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Goljat, 09.01.2016 klo 14.04.

 1. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Kärpät lähtee illan peliin uusitulla kokoonpanolla:

  1. Aho - Niemi - Junttila
  Kukkonen - Masuhr

  2. Mäenalanen - Hirschovits - Puljujärvi
  Nutivaara - laatikainen

  3. Pyörälä - Aaltonen - Huml
  Pentikäinen - Hakanpää

  4. kalapudas - Humaloja - Keränen
  Mäkelä

  Aittokallio
  rajaniemi

  Eli Kärpistä paikkansa mm-sankareille ovat joutuneet antamaan Pirnes, Ikonen ja Suoranta. Huomio keskittyy tietysti siihen, että siirtyykö Ahon, Puljujärven ja Kalaputaan vire myöskin liigan puolelle. Tätä tietysti toivotaan.

  Edit. Alkaa olla muuten Kärpillä kokoonpanossa laajutta, kun liigan mittapuulla ihan kohtuullinen kentällinen joutuu olemaan katsomossa. Veikkaan, et esim illan vastustajan riveissä Ikonen - Pirnes - Suoranta vois olla hyvin vaikkapa 1. tai 2. kenttä ihan tuollaisenaan.
   
 2. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  No toista se on Kerhossa. Pantse antaa Tuulolan parannella mestaruuskrapulaansa ja Bruun on kehissä. Turha sitä on kokeillakaan mitä tämän tason onnistuminen on voinut tehdä pelaajan psyykelle.
   
 3. Ralph Jäsen

  Kotijoukkue HPK jatkaa kotivoittoputkeaan samalla kokoonpanolla kuin viime pelit, mutta eri maalivahti maalissa.

  Antti Miettinen - Sakari Manninen - Eero Somervuori
  Vojtech Polak - Otto Paajanen - Juha Koivisto
  Heikki Liedes - Juhani Jasu - Joona Karevaara
  Peter LeBlanc - Severi Sillanpää - Waltteri Hopponen

  Matias Haaranen - Joonas Lehtivuori
  Petteri Nikkilä - Antti Bruun
  Henrik Forsberg - Otto Honkaheimo
  Santeri Saari

  Samu Perhonen
  Jere Myllyniemi
   
 4. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  En kyllä jaksa käsittää tuota että Aaltonen on palannut sentterin tontille? Laiturina ollut oikein hyvä, mutta keskellä pelatessaan ei ole ihan niin kulkenut, ja etenkin aloitukset on olleet ihan hirveetä katseltavaa. Mutta ehkäpä Huml tai Pyörälä käy kalastelemassa aloituksia.

  Tosiaan "vitosketju" on Suoranta-Pirnes-Ikonen. Pirnes kyllä varmaan ihan vaan huilina on tänään pois, mutta etenkin tuo Ikonen on vähän ongelmallinen palanen. Jos esim. Puljujärvi sai hirveän itseluottamuspiikin junnukisoista ja alkaa takomaan maaleja, niin hieman hankala on Ikoselle yrittää oikeaa tonttia joukkueesta löytää. Ikonenkin on kuitenkin matkalla sellaiseen n. 35 pisteen kauteen, joten ihan kova ratkaisu sinänsä heittää tällainenkin kaveri kokoonpanon ulkopuolelle.

  Noh, en valita. Hyvä että on valinnanvaraa valmennuksella, eikä varmastikaan olla ihan kusessa mikäli joku hyökkääjä loukkaantuu. Kunhan se ei ole Pyörälä tai Aho, muuten kyllä kestetään oikein hyvin.
   
 5. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Nyt on hyvä hetki vuodesta päästä rotaatiolle kun laajuutta tulee rosteriin. Ei tee pahaa olla peliä silloin tällöin poppareilla. Joukkueelle (ei yksilölle) positiivinen ongelma, jos ketjukemiat napsahtavat ja niitä ei halutakaan rikkoa rotaation vuoksi.
   
 6. Tratikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Eilinen peli yhdistettynä siihen, että Kärpät ei aivan terävimmillään ole ollut vieraspeleissä tarkoittanee sitä, että tänään on pisteet tiukassa. Kärpät ei oikeen näissä peräkkäisten päivien peleissä ole säkenöinyt. Toisaalta on mielenkiintoista nähdä jälleen Aho, Pulju ja Kalapudas tositoimissa ja minkälaisen buustin pojat MM-kisoista saivat. Etenkin Puljua kohtaan on kovat odotukset loppukauden osalta. Toisaalta väsymyskin voi pojilla vielä painaa jaloissa. Mielenkiintoista nähdä.

  HPK on ilmeisesti pelannut viime aikoina ihan hyvin, ainakin jos katsoo kuntopuntaria, joten vaikea peli on siis tulossa.
   
 7. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Miltäs näytti Perhosen peli?
   
 8. N.I.B Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
  Lainaus:
  Kohtuullisesti torjui. Pari ihan näyttävää torjuntaakin. Eka maali hieman Myllyniemimäinen hörppäsy ja kolmannessa ei päässyt jäistä ylös, tosin torjui polviltaankin kolme ekaa vetoo ennenkun jostain välistä kiekko valahti maaliin. Iha ok avaus kaikenkaikkiaan.
   
 9. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Toki tuossa ekassa Kerho-puolustus auttoi tekemällä kolmen äijän maskin Perhosen eteen. Vähän hankala nähdä kiekkoa tuollaisen takaa.

  Joo, ihan kelpo avaus muuten, ei siellä veskariin kaaduttu.