Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi
Kärpät lähtee illan peliin uusitulla kokoonpanolla:

1. Aho - Niemi - Junttila
Kukkonen - Masuhr

2. Mäenalanen - Hirschovits - Puljujärvi
Nutivaara - laatikainen

3. Pyörälä - Aaltonen - Huml
Pentikäinen - Hakanpää

4. kalapudas - Humaloja - Keränen
Mäkelä

Aittokallio
rajaniemi

Eli Kärpistä paikkansa mm-sankareille ovat joutuneet antamaan Pirnes, Ikonen ja Suoranta. Huomio keskittyy tietysti siihen, että siirtyykö Ahon, Puljujärven ja Kalaputaan vire myöskin liigan puolelle. Tätä tietysti toivotaan.

Edit. Alkaa olla muuten Kärpillä kokoonpanossa laajutta, kun liigan mittapuulla ihan kohtuullinen kentällinen joutuu olemaan katsomossa. Veikkaan, et esim illan vastustajan riveissä Ikonen - Pirnes - Suoranta vois olla hyvin vaikkapa 1. tai 2. kenttä ihan tuollaisenaan.
 
"älä tuu mulle selittään"

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No toista se on Kerhossa. Pantse antaa Tuulolan parannella mestaruuskrapulaansa ja Bruun on kehissä. Turha sitä on kokeillakaan mitä tämän tason onnistuminen on voinut tehdä pelaajan psyykelle.
 
To most Christians, the Bible is like a software license. Nobody actually reads it. They just scroll to the bottom and click 'I agree'.

Ralph

Jäsen
Kotijoukkue HPK jatkaa kotivoittoputkeaan samalla kokoonpanolla kuin viime pelit, mutta eri maalivahti maalissa.

Antti Miettinen - Sakari Manninen - Eero Somervuori
Vojtech Polak - Otto Paajanen - Juha Koivisto
Heikki Liedes - Juhani Jasu - Joona Karevaara
Peter LeBlanc - Severi Sillanpää - Waltteri Hopponen

Matias Haaranen - Joonas Lehtivuori
Petteri Nikkilä - Antti Bruun
Henrik Forsberg - Otto Honkaheimo
Santeri Saari

Samu Perhonen
Jere Myllyniemi
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura
En kyllä jaksa käsittää tuota että Aaltonen on palannut sentterin tontille? Laiturina ollut oikein hyvä, mutta keskellä pelatessaan ei ole ihan niin kulkenut, ja etenkin aloitukset on olleet ihan hirveetä katseltavaa. Mutta ehkäpä Huml tai Pyörälä käy kalastelemassa aloituksia.

Tosiaan "vitosketju" on Suoranta-Pirnes-Ikonen. Pirnes kyllä varmaan ihan vaan huilina on tänään pois, mutta etenkin tuo Ikonen on vähän ongelmallinen palanen. Jos esim. Puljujärvi sai hirveän itseluottamuspiikin junnukisoista ja alkaa takomaan maaleja, niin hieman hankala on Ikoselle yrittää oikeaa tonttia joukkueesta löytää. Ikonenkin on kuitenkin matkalla sellaiseen n. 35 pisteen kauteen, joten ihan kova ratkaisu sinänsä heittää tällainenkin kaveri kokoonpanon ulkopuolelle.

Noh, en valita. Hyvä että on valinnanvaraa valmennuksella, eikä varmastikaan olla ihan kusessa mikäli joku hyökkääjä loukkaantuu. Kunhan se ei ole Pyörälä tai Aho, muuten kyllä kestetään oikein hyvin.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Nyt on hyvä hetki vuodesta päästä rotaatiolle kun laajuutta tulee rosteriin. Ei tee pahaa olla peliä silloin tällöin poppareilla. Joukkueelle (ei yksilölle) positiivinen ongelma, jos ketjukemiat napsahtavat ja niitä ei halutakaan rikkoa rotaation vuoksi.
 

Tratikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eilinen peli yhdistettynä siihen, että Kärpät ei aivan terävimmillään ole ollut vieraspeleissä tarkoittanee sitä, että tänään on pisteet tiukassa. Kärpät ei oikeen näissä peräkkäisten päivien peleissä ole säkenöinyt. Toisaalta on mielenkiintoista nähdä jälleen Aho, Pulju ja Kalapudas tositoimissa ja minkälaisen buustin pojat MM-kisoista saivat. Etenkin Puljua kohtaan on kovat odotukset loppukauden osalta. Toisaalta väsymyskin voi pojilla vielä painaa jaloissa. Mielenkiintoista nähdä.

HPK on ilmeisesti pelannut viime aikoina ihan hyvin, ainakin jos katsoo kuntopuntaria, joten vaikea peli on siis tulossa.
 
Naalin paskaa meijän montusta löyty!

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Miltäs näytti Perhosen peli?
Kohtuullisesti torjui. Pari ihan näyttävää torjuntaakin. Eka maali hieman Myllyniemimäinen hörppäsy ja kolmannessa ei päässyt jäistä ylös, tosin torjui polviltaankin kolme ekaa vetoo ennenkun jostain välistä kiekko valahti maaliin. Iha ok avaus kaikenkaikkiaan.
 
AIDON ORANSSIN TUNNISTAA AINA

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eka maali hieman Myllyniemimäinen hörppäsy ja kolmannessa ei päässyt jäistä ylös, tosin torjui polviltaankin kolme ekaa vetoo ennenkun jostain välistä kiekko valahti maaliin. Iha ok avaus kaikenkaikkiaan.
Toki tuossa ekassa Kerho-puolustus auttoi tekemällä kolmen äijän maskin Perhosen eteen. Vähän hankala nähdä kiekkoa tuollaisen takaa.

Joo, ihan kelpo avaus muuten, ei siellä veskariin kaaduttu.
 
To most Christians, the Bible is like a software license. Nobody actually reads it. They just scroll to the bottom and click 'I agree'.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy