La 9.1.2010 RoKi - D Team

  • 2 021
  • 6

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Rovaniemellä kotijoukkue RoKi saa vieraakseen D Teamin, joka yrittää saada pelinsä raiteilleen tappiollisen joulukuun jälkeen. Tappioputki katkesi viikko sitten Savonlinnassa, mutta loppiaisena kotiottelussa Jokipoikia vastaan D jäi maaleitta. Myös RoKi pelasi keskiviikkona kotiottelun, jossa se kukisti Sportin 2-1 ja katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa.

Kauden aikaisemmat ottelut ovat päättyneet Deen voittoihin. Syyskuussa Rovaniemellä vierasjoukkue otti selvän 1-7-voiton, mutta myöhemmin syksyllä pelattu ottelu Jyväskylässä oli huomattavasti tiukempi. Vauhdikkaasti aloittaneet rovaniemeläiset yllättivät kotijoukkueen liikkeellään ja laittoivat Deen ahtaalle, mutta lopulta D Team korjasi pisteet maalein 7-4. Kumpikaan joukkue ei ole juhlinut maaleillaan viime otteluissaan, joten tänään tuskin nähdään aikaisempien kohtaamisten kaltaista maali-ilottelua.

Vierasjoukkueen maalilla torjuu tänään Niko Kaulio. Sivussa kokoonpanosta Turo Asplundin, Jasse Ikosen ja Pekka Jormakan lisäksi ovat tänään Markus Poukkula ja Panu Hyyppä. Kanadasta kotiutuneen Ikonen ja Jormakka saavat "pehmeän laskun" arkeen ja pelaavat tänään JYPin A-nuorten riveissä kotiottelun Kärppiä vastaan. Heikki Huovinen pelaa tänään kauden ensimmäisen ottelunsa.

D Team tänään:

Niko Kaulio (Jarno Laitinen)

Harri Pesonen - Samuli Piiroinen - Yohann Auvitu
Matti Koistinen - Vesa Kulmala

Timo-Pekka Heikkinen - Tuomo Laukkanen - Jouni Virpiö
Petteri Muotka - Lauri Taipalus

Joonas Saari - Jaakko Pelkonen - Kaarlo Jormakka
Marko Laurikainen - Riku Silvennoinen

Jonne Virtanen - Pirkka Lahtinen - Heikki Huovinen
 
Viimeksi muokattu:

Nile

Jäsen
RoKi tänään

Lindström Timo (Herranen Karri)

Rautakoski - Tuunala - Kolhonen
Syrjä - Pohjalainen

Kivioja - Vimpari - Silvander (A)
Himanka - Kauppila

Löfman - Inkeröinen - Järvitalo (A)
Joki-Erkkilä - Peltosuo

- Sainio (C) - Nurmenniemi

Kokoonpanosta yhä sivussa Haipus sekä Fomin. Myös yleisön suosikki Joona on poissa tuntemattomasta syystä, ja tilalla on Rautakoski. Roki pelaa todennäköisesti kolmella kentällä ja Sainio sekä Nurmenniemi purevat tuppia.

Veikkaan, että meille on tulossa tänään tasainen ottelu Rovaniemellä!
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Taas elämän ja kuoleman ottelu RoKilla. Juuri ja juuri näkyvissä oleva oljenkorsi saanee kotijoukkueen yrittämään täysillä. Kun vaan ei menisi ylilatautumisen puolelle. Jos peli on samalla tai paremmalla tasolla kuin Sportia vastaan, niin pisteet ovat mahdollisia. Valittevasti farmi D ei varmasti sytytä ihan samalla tavalla kuin mestari Sport Tamineen.
D:lläkin on viimeaikoina pelit menneet penkin alle, joten mahdollisuudet tiukkaan peliin ovat olemassa, varsinkin kun kumpikaan joukkue ei ole viimeaikoina osannut maaleja tehdä. Mennäänkö jatkoajalle?
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Jatkoajallehan sitä mentiin ja hienon D Teamin nousun kautta. Se kannattaisi Stonewallinkin syttyä ihan "farmijoukkueisiinkin". D Teamissa kun on sitoutuneita pelaajia ja keskisuomalaisia pelaajia. Samoin joukkueessa on nuoria suomalaisia pelaajia, jotka kehittyvät koko ajan...

Mutta tulos ja sarjataulukkosijoitus puhukoon puolestaan.
 

Roki #79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen kiekko
Jatkoajallehan sitä mentiin ja hienon D Teamin nousun kautta. Se kannattaisi Stonewallinkin syttyä ihan "farmijoukkueisiinkin". D Teamissa kun on sitoutuneita pelaajia ja keskisuomalaisia pelaajia. Samoin joukkueessa on nuoria suomalaisia pelaajia, jotka kehittyvät koko ajan...

Mutta tulos ja sarjataulukkosijoitus puhukoon puolestaan.

Ei todellakaan kannata Stonewall innostua tuosta farmi jutusta, mikä se olisi jos meilläkin olisi farmi hommat niin ei kait se kellään kiinnostaisi käyä kattoon nuita "farmi"Rokin peliä? Ei ainakaan minulla!
Hyvä peli oli tänään mutta meni "hiukan" tuomari sekoiluiksi koko homma.
Harmi että liitto "säästää" näissä hienoissa peleissä eikä yksin mestiksessä vaan koko suomen kiekkoilussa yleensä, nämä tulokset saamme varmaan niittä tuossa muutaman vuoden kuluttua?
Harmittaaa tosissaan että tämän sarjan pelit "kustaan" jonkin paikallisen pillipiiparin takia!
 
P

Playerofthegame

Nuo katkerat tuomarisekoilujutut saa jättää kyllä taas jättää omaan arvoonsa.
Roki pelasi kyllä todella hyvää kiekkoa. Hyökkääjätkin osaavat näköjään puolustaa, kun niitä joku neuvoo ja ja järjetön sinne tänne poukkoilu on loppunut tyystin. Kahdessa eka erässä D-teamillä ei hirveästi hyviä paikkoja ollut. Toki muutama parempi kuin Rokilla, mutta Lindström oli ilmiömäinen.
Peltosuon puolustustaitoja näillä perukoilla harva ymmärtää, kun se näyttää niin hitaalta ja kankealta(toki vähän onkin). Äijä pelasi kuitenkin loistopelin. Yksinkertaista ja helppoa puolustamista. Juuri sitä mitä tuolta mieheltä odotetaan. Jopa Inkeröinenkin on oppinut jonkin verran oman pään pelaamista. Kyllä tässä alkaa usko palautumaan sarjapaikan säilymisestä.
Kolmannessa erässä ja D-team sitten vaan kertakaikkiaan parempana joukkueena jyräsi voittoon.
 

Defense

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kolmannen erän ongelmat

Valmentajan vaihduttua RoKin peliin on tullut paljon positiivista, mutta myös uusi, hieman yllättävä ongelma. RoKi on johtanut kolmea viimeisintä otteluaan toisen erän jälkeen 2-0. Sportia vastaan johtoasema riitti voittoon, mutta Jukurit ja Dee tulivat takaa ohi.

Syyskaudella kolmannet erät olivat yleensä RoKilta parhaita, mutta nyt pelin hallinta onkin siirtynyt vastustajalle. Eilen keskeisenä syynä tähän oli se, että Deen liike varsinkin suhteessa RoKiin parani loppua kohti. Mitä RoKin pelistä jää jäljelle, jos luistelu hyytyy?

RoKi on luopunut tavaramerkistään, vauhdikkaasta vyörytyksestä neljällä ketjulla. Eikö kannattaisi - niitä vahvistuksia odotellessa - koota käytettävissä olevista pelaajista luisteluvoimainen nelosketju pörräämään vastustajan päähän ja antamaan "oikeille" pelaajille aikaa hengähtää?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös