La 8.5.2021 Lukko - TPS

  • 32 869
  • 604
Ainakin 2015 Kärpät oli Tapparaa vastaan toisessa pelissä ihan ulapalla kaksi erää, peli 2-0 Tapparalle mutta lopulta Kärpät vei jatkoilla. Lopulta myös mestaruus.

Joo ja 2014 finaaleissa Tampereella Tappara johti 3-0 ja Kärpät nousi päätöserässä tasoihin, mutta muistaakseni Palola laukoi joku 9 sekunttia ennen loppua voittomaalin ylivoimalla.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Tuo "FanCam" on ihan helvetin nolo. Melkoisesti saisi maksaa, että kehtaisin ottaa osaa moiseen. Myötähäpeä nousee aina kun se tulee.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsi on liian passiivinen ja keskittyivät liikaa puolustamiseen. Hyökkäyspeli ollut aika olematonta. Näillä näytöilöä Lukko voisi laittaa maaliin vaikka Pasi 'punavalo' Kuivalaisen, joka pitäisi nollan.
 

Tomesykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
LoKV, Satakunta, Carolina
Lukko on ollut kärsivällinen ja se palkittiin, onneksi.

Tuollaisella pakittelulla, rikkomisella, roikkumisella jota tepsi esittää ei toivottavasti voiteta yhtään peliä enää.

Jääkiekon ja oikeuden voitto tähän mennessä. Toivottavasti Lukko hoitaa tämän pelin.
 

12961

Jäsen
Ei tämä peli enää käänny, varsinkaan kun rotat puuttuvat palloseuran rosterista. Kunnon koirantempuilla voisi saada keskittymisen vääriin asioihin.

Vähistä hyökkäyksistä toimituksia ja kovia ajoja maalille, lumia veskarin silmille ja lämpöä lugulle. Kuolevia joutsenia perään ja YV:llä tasoihin. Mahdollisimman paljon kaikkea sellaista vastustajan epäkunnioittamista, mistä ei saa isoja jäähyjä.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
No nyt oli Peksillä kyllä selkeät piirrustukset fläppitaulussa.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
On tuo kyllä aivan helvetin hienoa nähdä välillä Johtaja Virta tuolla aitiossa piirtämässä tauluun letkut nenässä. Kertoo todellisesta rakkaudesta lajiin ja halusta voittaa, oli kunto heikko tai ei. Ääretön respect.

Ja ylipäätään merkittävä tekijä tuolla, peli rauhottuu ja palaa siihen omaan peliin. Liideri.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hienosti muistaa Kivi Savinaisen maalin kolmannesta finaalista Porista. Ei mennyt kun molemmat väärin. Kysyn vaan miten voi unohtaa, kun itsekin muistaa tuon kuin eilisen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös