La 8.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 42 877
  • 621

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hetkinen tuomarit Kuopiossa? Mitä vittua? Lyytinen antaa kovimman poikkarin Pullille ja Pulli 2min poikittainen maila? Pulli ehkä tökkäsi kerran, mutta ei vittu ei tämä jäähy ole playoffia.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Olipa huumorijäähy Pullille. :D No nämä on näitä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Kolme kaveria koukkii Saarea läpiajossa, ei jäähyä, mutta toisessa päässä tulee peruspoikkarista jäähy. Noitakin on jaettu tässä ottelussa jo kymmeniä ja nyt otetaan yksi pois.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei ole koukuista tässä sarjassa vislailtu ja niitä kyllä riittänyt.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onneksi tuomarit pitävät sentään KalPan puolia. Juuri aiemmin Saarta koukittiin läpiajossa ja ei jäähyä. Sitten Pulli jäähylle aivan perustökkimisestä maalin edessä. Voi saatana!
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Elkinsin jäähy oli aivan yhtä selvä kuin se viime ottelussa Haapalalle tuomittu. Nuhis kompuroi siinä omiin jalkoihinsa.

Mitä sitten? Jos ei viime pelistä olisi löytynyt esimerkkiä, kuinka pitkälle olisit kaivellut historiaa ja miten se liittyisi tässä pelissä väärin puhallettuun jäähyyn?
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Malinen oli melko jäätävä ylivoimalla. Kahdesti oli mahdollisuus pelata kiekkoa ja molemmilla kerroilla epäonnistui. Toinen vielä loistavassa paikassa.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Waheeb pudotti kyllä tiukat lainit. Uskaltaakohan sitä seuraavaakin yv maalia Tapparaa vastaan odottaa taas yli vuoden päähän?
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Mikäs jäähy nyt tuli Kuopiossa... maalinedustalla "tönäisy"? Oikein pelin hengen mukainen ja hetkeä aikaisemmin sai kahvata oikein kunnon virvelillä toisessa päässä :-)

Tämä. Tässäkin pelissä on Pullia itseään vedetty jo kerran poikkarilla kasvoijen seudulle, mutta ilmeisesti näitä katsotaan vain toiselta pois ja sekin kerran vuodessa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Heitän kirveen kaivoon tämän illan osalta. Voin kuitenkin tarvittaessa noutaa sen kaivosta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös