La 8.10.2011 Tappara-HPK

  • 6 491
  • 20

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Perinteisesti keskustelu käy kuumana, kun nämä kaksi naapuria kohtaavat. Viime vuosina kumpainenkin on ollut vastustajan kannattajille aivan yhdentekevä joukkue, pakkopullaa joka pitää hoitaa alta pois. Joskus näissäkin matseissa oli vähän sähköäkin kehissä, Jukka Jalonen haukkui Jukka Rautakorpea ja Tappara-fanit lähettelivät postissa hameita nykyiselle maajoukkueen päävalmentajalle. Ja HPK:lla oli yhtenä vuonna se ihana Joni Puurula joka imuroi Jaakko Uhlbäckin heiton hienosti maalin perukoille.

Alkukausi on ollut molemmilla kauniisti sanottuna hankala. Tappara oli täysin tuuliajolla, voitti TPS:n ja saikin sitten kovan koutsin penkin taakse. Joukkueen peli on ehdottomasti parantunut mutta sekään ei pysty korvaamaan materiaalin puutteita. Siltikin voi sanoa, että varmasti jokaisen Tapparan kannattajan fiilis on aika hyväkin tällä hetkellä, joukkue on viihdyttävä katsella.

HPK on minulle ihan täydellinen kysymysmerkki, joten en ala arvailemaan mitään sen pelaamisesta. Materiaali on paperilla sillisalaatti eikä Rindellin pelikirjasta ole myöskään havaintoa, joten jospa sieltä linnan kupeesta joku valaisisi näitä asioita.

Tapparalta ovat poissa ilmeisesti Aleksi Elorinne ja Tuomas Vänttinen, sekä mahdollisesti myös Viktor Ekbom ja Antti Erkinjuntti. Vänttisen menetys on ikävä homma, Ässiä vastaan oli sellaisia elkeitä, että yleisölle oli löytymässä uusi suosikki. Kaveri vetää kyllä kovalla asenteella kiekkojen eteen, joukkue tykkää varmasti. Jarkko Pyymäki oli minusta mainio veto ja toivon, että Pyy pelaisi jo tänään. Jos fysiikka on samanlainen kuin edellisellä kerralla niin istuu kuin nenä päähän Tapparan hyökkäykseen -> Lähde-Pyymäki-ihansama -> laidatkin ovat mustelmilla.

Lähden nyt itsekkäästi vain Tapparan kantilta liikkeelle ja sanon, että nyt kun vastaan tulee ensimmäinen vähän heikompi jengi RD:n aikana, niin odotan vain ja ainoastaan voittoa. Mielummin vielä oikein "kunnollista" voittoa, ihan sinne 10-1:een ei tarvitse vetää mutta jotain millä tulisi lisää energiaa vielä.

Seuraa heitä:

Tappara


Tuukka Mäntylä: Pelaa korkealla tasolla ja on ollut ihan oikea johtaja tällä kaudella, sanoi Esko Seppänen mitä tahansa. Tappara-fanit ovat rakastaneet jo vuosikausia, ehkä muidenkin kannattaisi alkaa pestä niitä unihiekkoja simmuista.

Tomi Pekkala: Vähän yllättävämpi veto mutta Pekkala näyttäisi myös saaneen uuden kevään. Vahvoja haastoja ja röyhkeitä ajoja maalille. Voi luoja paratkoon, kun se laukaus alkaisi osua kohdilleen niin 20 maalia olisi paperia.

Joey Tenute: Varmaan Tapparan paras jääkiekkoilija, ainakin hyökkääjistä. Luistelu on todella nihkeän näköistä mutta Tenutella on loistavat syötöt, terävä peliäly ja oikeanlaista pilkettä silmäkulmassa. Harmi, kun ei oikein menesty sentterinä, olisi omiaan pelintekijänä Makkoselle ja Venäläiselle/Erkinjuntille.

HPK

Marko Tuulola: Rapaa on tullut niskaan sankokaupalla ja mies itsekin totesi hiljan, ettei ole tyytyväinen esityksiinsä. Tuulola on Kerhon suuria henkisiä johtajia, joten hänellä on suuri vastuu myös jään tasolla. On oltava idioottivarma.

Arsi Piispanen: Vanha Tapparan mies joka on löytänyt kotinsa lopulta HPK:sta. Edelleen vaikea sanoa onko lintu vai kala mutta on jo kuitenkin selkeästi liigapelaaja.

Niko Nieminen: Laitetaan toinen vanha Tapparan mies vielä, kun ei muista oikein ole kuvaa :) Kova rymistelijä ja viihdyttävä pelaaja.

Tulosveikkaus:

Tappara on pelannut jo kolme matsia putkeen ihan asiallisesti, joten lähden kotivoitosta lukemin 3,4,5-1,2.

Kokoonpanot löytyvät SM-Liigan sivuilta: Tappara-HPK
 
Viimeksi muokattu:

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara tänään:

16 Joey Tenute - 85 Jussi Makkonen - 38 Sami Venäläinen
22 Kim Strömberg - 44 Jan-Mikael Järvinen - 11 Miikka Männikkö
12 Jacob Cepis - 17 Aleksandr Barkov - 71 Antti Kangasniemi
14 Nestori Lähde - 23 Jarkko Pyymäki - 27 Tomi Pekkala

18 Tuukka Mäntylä - 56 Kalle Kaijomaa
6 Pekka Saravo - 9 Juha Leimu
5 Joonas Liimatainen - 15 Jussi Halme

39 Jani Nieminen
(77 Juha Metsola)

Peltola siirtyi täydentämään sairasosaston viisikkoa, johon nyt kuuluu siis Peltola, Vänttinen, Erkinjuntti, Ekbom ja Elorinne.

Pyymäki pelaa ja Barkov on edelleen mukana kolmosen keskellä. Tänään toivoisi Sashalle enemmän peliminuutteja kuin parissa aiemmassa pelissä ja etenkin ylivoimalla.

Tappara on ensimmäistä kertaa tällä kaudella ennakkosuosikki ja joku muu kuin kolmen pisteen voitto olisi ikävä mahalasku lupaavasti alkaneelle nousulle Dufvan alaisuudessa.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Kai tämä nyt muitakin kiinnostaa? Kierroksen jumbofinaali, mutta Tapparan kannalta ainakin mielenkiintoinen peli tulossa. Tapparalla on nyt otteluohjelmassa syyskauden ennakolta helpoin vaihe (HPK K, Kärpät K, Blues V, TPS V, JYP K, HPK V), joten kärjen kiinniottaminen olisi hyvä aloittaa jo tänään.

Tappara tänään:

16 Joey Tenute - 85 Jussi Makkonen - 38 Sami Venäläinen
22 Kim Strömberg - 44 Jan-Mikael Järvinen - 11 Miikka Männikkö
12 Jacob Cepis - 17 Aleksandr Barkov - 71 Antti Kangasniemi
14 Nestori Lähde - 23 Jarkko Pyymäki - 27 Tomi Pekkala

18 Tuukka Mäntylä - 56 Kalle Kaijomaa
6 Pekka Saravo - 9 Juha Leimu
5 Joonas Liimatainen - 15 Jussi Halme

39 Jani Nieminen
(77 Juha Metsola)

Muutoksena viime otteluun, Pyymäki on tullut kokoonpanoon ja hyvän alkukauden pelannut Jukka Peltola on sivussa pienen loukkaantumisen johdosta. Myös maalivahti vaihtuu, kun enemmän pelaavan vahdin aseman, yllättävän selvästi vallannut Nieminen palaa maaliin. Sivussa Peltolan lisäksi edelleen Erkinjuntti, Vänttinen, Ekbom ja Elorinne. Peltolan paikan kakkosessa ottaa Kim Strömberg ja kolmoseen hänen tilalleen Kangasniemi.

Mäntylän ja Tapparan neloskentän lisäksi, Barkov on varmasti jälleen henkilö, jota kannattaa seurata. 16-vuotias superlupaus on tehnyt kolmeen peliin kaksi pistettä. Nähdäänkö tänään lisää? Kolmoskenttä tosin oletettavasti pelaa tänäänkin alle 10 minuuttia, joten vaikeaa se tulee olemaan. Jacob Cepis taitaa muuten tehdä kotidebyytin SM-liigassa.

Vaikka Kerho on ollut ilmeisen heikko, niin se osaa aina olla pirullinen vieras. Onhan tämä kuitenkin heille "paikalliskamppailu". En siis usko todellakaan, että pelistä tulisi Tapparalle helppo. Ennakkosuosikin asema ei ole viime vuosina Tapparalle sopinut, mutta katsotaan miten käy. Ristiä voisi pienellä rahalla käydä lapulle pistämässä. Sellainen kutina kuitenkin on, että peli on joko vähä- tai runsasmaalinen. Mitään 5-7 maalin peliä ei tänään nähdä. 5-3 tai 2-1.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Rindellin joutsenlaulu?

Mikäli HPK mielii tänään pisteille, on Tapparan alkurynnistys kestettävä ( joka oli ainakin Blues- ottelussa silmiinpistävä). Lisäksi omiin ei saa mennä kahta enempää. Tappara on ennakkosuosikki.

HPK tänään:

Laakkonen-Leavitt-Barney
Tuulola-Porseland

Kolehmainen-Piispanen-Nieminen
Laamanen-Alatalo

Turtiainen-Pulliainen-Zagrapan
Mäkelä- OPG!?!?!?!

Rautiainen-Paajanen-Roppo

Tolvanen

Tänään on minun henkilökohtainen deadline Rindelille. Mikäli siellä taas muikistellaan ja seisotaan vaihtoaitiossa kuin vartiomies pakkasessa niin ei hyvä heilu. Niin ja todellakin mitä vittua Läski-Opa tekee kokoonpanossa? Zagrapania toivon ylivoimaan. Junnuja seuraan mielenkiinnolla.
 

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään on minun henkilökohtainen deadline Rindelille. Mikäli siellä taas muikistellaan ja seisotaan vaihtoaitiossa kuin vartiomies pakkasessa niin ei hyvä heilu. Niin ja todellakin mitä vittua Läski-Opa tekee kokoonpanossa? Zagrapania toivon ylivoimaan. Junnuja seuraan mielenkiinnolla.

Samoilla aatoksilla ollaan täälläkin. Jos ei tänään(kään) pisteitä heru, niin heippa vaan Harri. Tämä on kuitenkin tulosurheilua, eikä toiveunta jossa toivotaan jossain vaiheessa homman muuttuvan parempaan kuosiin. Harri ihmisenä sinänsä on hyvin symppis tyyppi. No ei sitä Hapea sieltä kuitenkaan mihinkään potkita kävi miten kävi...

Mikäs tämä OPG dissaus täällä oikein on!!?? Heh. OPG:tähän oikein "kehuttiin" jatkoajan ennakossa sanoilla: "...hänen kautensa on sujunut pomminvarman peruspelin merkeissä." Just. Mahtaakohan ennakonkirjoittaja olla satiirisen huumorin ystävä. OPG on kylläkin pomminvarmasti möhlinyt omassa päässä millon mitenkin. Välillä hän on pujottelukeppinä, välillä ottaa tyhmiä jäähyjä ja päästää av:lla hyökkääjät latomaan riparit sisään sijoittumalla pomminvarmasti väärään paikkaan jne.. Lista on kokolaillla pitkähkö. No jospa tänään OPG esittäisi kauden parhaimman pelinsä.

Paskaran.. eiku Zakparania voisi tosiaan vaikka vitsinä kokeilla YV:llä. Toivotaan (vissiin turha toivoa) äijälle onnistumisia, jospa se kipsi siitä sitten sulaisi pois.

Katsotaan kurmottaako Miikka Männikkö kuinka tänään ex-seuraansa.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Voiko vitutukseen kuolla?

HPK vei peliä kaksi ensimmäistä erää selkeästi, ainoastaan henkilökohtainen virhe ensimmäisesssä maalissa ja jonkinmoinen onni toisessa ja kolmannessa ( taisi molemmissa pomppia kerhon pelaajan kautta maalin syöttäjälle tai tekijälle) piti tapparan pelissä mukana. Kerhon kaikki maalit ovat komeita ja hyvällä syöttelyllä rakennettuja. Kolmannessa erässä molemmilla oli paikkoja maalintekoon aika tasaisesti.

Oikeasti joutuu melkeinpä puhumaan Rindellin jatkon puolesta, sillä joukkueen tekeminen oli heti alkulämmittelystä hyvännäköistä. Syötöt napsuivat lapaan lähes uskomattomalla prosentilla, ja parjaamani OPG oli todella hyvä roolissaan. YV:kin on paranemaan päin. Ainoa miinus valmennukselle tulee siitä, että Paajasen ja Pulliaisen kenttiä ei sekoitettu, koska ne olivat eniten vaikeuksissa omassa päässä( vaikka nelonen kyllä viltitettiinkin vikassa erässä). Zagrapan oli pirteä vikassa erässä, muuten näkymätön. Laakkonen puolestaan ensimmäisessä aivan paska, mutta paransi taas loppua kohden. Tolvanen ei ollut parhaimmillaan, toisaalta ei välttämättä Nieminenkään. Lähes oikeusmurha HPK:ta kohtaan, että piste/ pisteet jäivät saamatta.

Sitten tähän pahimpaan vitutuksen aiheeseen:

Yleisö: Siellä huudetaan lopussa NUIJAA niin paljon kun keretään, vaikka nämä kerhon selästä tuuppimiset olivat yhtä "kovia" kuin esimerkiksi muistaakseni Alataloon, Laamaseen ja Leavittiin ( joista ainakin Alataloon kohdistunut tuli päähän). Sitten vaaditaan ulosajoa Pulliaiselle: mitä vittua, okei jäähy oli oikeutettu, mutta enemmän siinä tapparan pelaaja kaatui Tuukan poikkariin kuin polvitaklaukseen. Sitten kerhon taklaukset: Männikkö näki aivan satavarmasti OPG:n tulevan, mutta silti käänsi selkänsä juuri ennen pommia, pisteet Miikalle kuitenkin siitä, ettei jäänyt makoilemaan sinne. Sitten Niemisen pommi Makkoseen:täysin puhdas, ainoastaan Jussilla kävi huonoa tuuria kun pää oli alhaalla ja se kolahti pleksin ja oven väliseen "nurkkaan". Vitutuksen huipensi esimerkiksi seuraava erittäin fiksu kommentit: Tapa se! ( Zagrapanille). Ei vittu, ei kai tää näin vakavaa oo?!?!?
 

Kaivanto

Jäsen
Kylläpä Mäntylän tykki maistui hyvältä. Muutamasta syystä:

- Voitto oli erittäin ansaittu.
- Se oli hyvä tapa kuitata viheltämättä jäänyt 5-3-yv.
- On hyvässä muistissa, mistä Tappara on tulossa. Tämmöiset voitot saavat joukkueen raiteilleen.
- Oli helvetin hieno maali!

Tappara siirtyi jo toisessa erässä kolmeen ketjuun ja sai sitä kautta hyvä draivin päälle. Jos joku tulee vielä urputtamaan Pyymäestä ihmiskuulaketjun Lähde-Pyymäki-Pekkala esityksen jälkeen niin ihmettelen...
 

Kaivanto

Jäsen
HPK vei peliä kaksi ensimmäistä erää selkeästi, ainoastaan henkilökohtainen virhe ensimmäisesssä maalissa ja jonkinmoinen onni toisessa ja kolmannessa ( taisi molemmissa pomppia kerhon pelaajan kautta maalin syöttäjälle tai tekijälle) piti tapparan pelissä mukana.

Anteeksi mitä? Oletko tosissasi :D Viimeksi Tappara-Ässät-matsin jälkeen sai ihmetellä huuli pyöreänä, kun vierasjoukkue vei pelia ja silti jotkut sen fanit heittelivät tuhkaa päälleen. Tällä kertaa toisin päin. Eihän Kerholla ollut matsissa mitään jakoa, se pysyi mukana vain viimeistelemällä murhaavasti.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Anteeksi mitä? Oletko tosissasi :D Viimeksi Tappara-Ässät-matsin jälkeen sai ihmetellä huuli pyöreänä, kun vierasjoukkue vei pelia ja silti jotkut sen fanit heittelivät tuhkaa päälleen. Tällä kertaa toisin päin. Eihän Kerholla ollut matsissa mitään jakoa, se pysyi mukana vain viimeistelemällä murhaavasti.

Okei, ehkä pikku kärjistystä, mutta aiempaan HPK:n tekemiseen verrattuna peli oli oikeasti helvetin hyvännäköistä. Mitä tarkoitat tuolla murhaavalla viimeistelyllä? Nieminen veti tyhjistä huspatihutaa, Rautiaisen "barkovissa" kiekko osui tolppaan+ monet muut. Mielestäni Tappara viimeisteli tehokkaammin.
 

MoonMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Red Wings
Tappara siirtyi jo toisessa erässä kolmeen ketjuun ja sai sitä kautta hyvä draivin päälle. Jos joku tulee vielä urputtamaan Pyymäestä ihmiskuulaketjun Lähde-Pyymäki-Pekkala esityksen jälkeen niin ihmettelen...

Ja vielä kun se Pekkala saisi edes yhdestä paikastaan sisään niin olis vielä kovempi nelonen meillä! :D Lähes joka matsissa tuntuu Pekkalalle siunaantuvan tilanne maalintekoon, mutta kädet jäätyy ja äijä kohnottaa liikaa. Yritys on kyllä hyvää molemmissa päissä.

Tuomareista täytyy kyllä sanoo et pari Sorakangas-Keränen pasko housuunsa 3. erässä, molemmille joukkueille olisi voinut viheltää jäähyjä vaikka kuinka paljon. No tulipa ainakin huudettua ääni loppuun ekaa kertaa tapparan peleissä muutamaan vuoteen kun oli tunnetta mukana pelissä...
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara tota matsia vei alusta loppuun ja vain Niemisen heikompi päivä piti HPK:n mukana melkein loppuun asti. Ja toisaalta se että Tapparasta jonkin verran puuttuu sellaista ratkaisuvoimaa jolla näitä pelejä naulattaisiin kun on paikka, onneksi Mäntylä otti ison roolin tänään. Joo kyllähän Kerho välillä nätisti syöttelee ja kiekko liikkuu yv:ssä kohtalaisesti mutta onhan toi aika mitäänsanomaton joukkue kokonaisuudessan ja jos tänään olisi hävitty niin nimenomaan vitutuskuolema olisi ollut lähellä.

Se tunne kun Mäntylä niittasi pelin lopussa oli mahtava enkä tällaisia runkosarjafiiliksiä ole kokenut vuosikausiin. Loukkaantumiset ovat syöneet joukkueesta tärkeitä palasia mutta pääasia että löytyy keinoja voittaa peli pienistä takaiskuista huolimatta, luonnetta löytyy.

Barkovilta taas vahvempi peli ja vastuutakin tuli sopivasti, tärkeä avausmaali mitä kautta pääsi peliin hienosti sisään vaikka alku näytti vähän hankalalta.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Tapparalta melko heikko esitys, mutta tärkeät kolme pistettä! Tappara pelasi viisaasti, mutta teki paljon enemmän virheitä kuin viime peleissä. Kerho oli terävä nopeissa vastaiskuissa ja saikin kahdessa ensimmäisessä erässä enemmän maalipaikkoja. Varsinkin ensimmäisessä erässä oltiin enemmän Tapparan päädyssä, mutta aika tehotonta ja näennäistä tuo Kerhon hallinta oli. Kolmannessa erässä Tapparalla oli usea vaihto, jossa pysyttiin pelkästään HPK:oon päädyssä, mutta maalia ei saatu aikaan, silloin hiipi mieleen sanonta: "Hockey is a momentum game". Kerholla oli Piispasen maalin jälkeen myös muutama hyvä paikka, mutta eipä onneksi onnistuneet.

Pelaajista yksi oli jälleen ylitse muiden. Kaksi maalia, kovia taklauksia, huikeaa luistelua ja kaukalon paras asenne. The Tuukka on ollut kauden jokaisessa ottelussa kaukalon kolmen parhaimman pelaajan joukossa, enkä vaihtaisi häntä tällä hetkellä kehenkään tässä liigassa. Pelottaa jo valmiiksi, että mihin Tappara joutuu, mikäli Mäntylä loukkaantuu. Tapparalta voi nostaa esiin myös Liimataisen, Männikön, Kaijomaan sekä Barkovin. Myös Pyymäen "kolme taklausta 15 sekuntiin" vaihto ansaitsee kunniamaininnan. Kerhosta ex-Tapparat Piispanen ja Nieminen erottuivat positiivisesti. Myös kultakypärä Leavitt vaikuttaa pelimieheltä.

Sitten pääsen tuomareihin. Mikäli tämä peli oltaisiin hävitty olisi varmasti sapettanut huimasti. Ei sillä, ettäkö peli olisi tuomareihin ratkennut, vaan se, että Tapparalta jäi viheltämättä 2 ja Kerholta 3 selkeää selkään taklaamista. Näistä kaksi taklausta näyttivät todella vaaraliisilta ja noissa voi oikeasti käydä todella pahasi, joten ihmettelen jos tuomarit näkivät taklaukset puhtaina. Myös Pyymäen kampitusjäähyn tasoisia kamppeja esiteltiin vierasjoukkueen toimesta muutamia, mutta loppua kohden alkoi Tappara aika helposti heittäytyäkin, valitettavasti. Makkosella kävi ensimmäisen erän tilanteessa todella huono tuuri, mutta onneksi pystyi jatkamaan. Taklaus itsessään oli puhdas.

5-3 oli toinen veikkauksistani ja se näytti osuvan. Harmi kun en tajunnut tulosvetoa laittaa.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
HPK vei peliä kaksi ensimmäistä erää selkeästi, ainoastaan henkilökohtainen virhe ensimmäisesssä maalissa ja jonkinmoinen onni toisessa ja kolmannessa ( taisi molemmissa pomppia kerhon pelaajan kautta maalin syöttäjälle tai tekijälle) piti tapparan pelissä mukana. Kerhon kaikki maalit ovat komeita ja hyvällä syöttelyllä rakennettuja. Kolmannessa erässä molemmilla oli paikkoja maalintekoon aika tasaisesti.

?!?!?

Ollaan oltu samassa matsissa ja molemmat toki katselee asioita värilasien kautta:) kuitenkin niin kerho oli aivan paska, lukuunottamatta tokan erän alkuja ja jonkin verran kolmatta erää. Lopussa ritaripaidat sikaili helkutisti ja voi sanoa että oikeus totuutui kun T.Mäntylä näpsäytti voittomaalin kaikesta huolimatta.
Tänä vuonna näyttäis pitkästä aikaa olevan tilannet että hämeen heikoin on HPK.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Ollaan oltu samassa matsissa ja molemmat toki katselee asioita värilasien kautta:) kuitenkin niin kerho oli aivan paska, lukuunottamatta tokan erän alkuja ja jonkin verran kolmatta erää. Lopussa ritaripaidat sikaili helkutisti ja voi sanoa että oikeus totuutui kun T.Mäntylä näpsäytti voittomaalin kaikesta huolimatta.
Tänä vuonna näyttäis pitkästä aikaa olevan tilannet että hämeen heikoin on HPK.

Tottakai on värilaseja jos jonkinlaisia, mutta ihmettelen, että minkälaisia teillä Tapparafaneilla on, kun esimerkiksi Sabatonin analyysi poikkea melkolailla teikäläisen vastaavasta. Ja edelleen, yhtälailla se tappara siellä "sikaili", vai onko mielestäsi selkään ja päähän taklaamiset puhdasta peliä?
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joukkueen 4 vähiten peliaikaa ja keskimäärin siis alle 4min/erä jääaikaa. Tämä on siis sopivasti? Ok.

Perustui mutuun kun en ollut tuossa vaiheessa tarkistanut peliaikoja mistään. Mutta Barkov oli hyvin pelissä mukana kuitenkin, ja oli todella lähellä tehdä lopussa vielä toisen maalinkin jonkun hyvästä tarjoilusta. Pelaaminen ei ollut selviytymistä ja puolustuksen kautta varmistelua mihin se usein voi mennä nuorella kaverilla joka ei ole vielä valmis liigavauhtiin.
 

Mapo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pool, Blackhawks
Perustui mutuun kun en ollut tuossa vaiheessa tarkistanut peliaikoja mistään. Mutta Barkov oli hyvin pelissä mukana kuitenkin, ja oli todella lähellä tehdä lopussa vielä toisen maalinkin jonkun hyvästä tarjoilusta. Pelaaminen ei ollut selviytymistä ja puolustuksen kautta varmistelua mihin se usein voi mennä nuorella kaverilla joka ei ole vielä valmis liigavauhtiin.

Sasha jr hyökkäspäässä jäätävän viilee, näyttää ettei kiire minnekkään, todella usein järkevin syöttö tms. Omissa sama huolettomuus oli maksaa pelin kolmannessa.

Omiin tulee välillä hyvin, välillä selkä pystyssä. Ja ne pikkunäppärät siinä puolustussinisellä ei ehken kelpaa RD:lle.

Näistäkin huolimatta, alkukauden esitysten perusteella, jr:n paikka tässä joukkueessa on ykkösen keskellä. Vai onko siellä haastajia jotka olen missannut?

Huikee jamppa.

M
 

Kaivanto

Jäsen
Mitä tarkoitat tuolla murhaavalla viimeistelyllä? Nieminen veti tyhjistä huspatihutaa, Rautiaisen "barkovissa" kiekko osui tolppaan+ monet muut. Mielestäni Tappara viimeisteli tehokkaammin.

Tarkoitan sitä, että HPK:lla oli huomattavasti vähemmän paikkoja kuin Tapparalla, silti joukkue sinnitteli 3-3:een asti tasoissa.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Sasha jr hyökkäspäässä jäätävän viilee, näyttää ettei kiire minnekkään, todella usein järkevin syöttö tms. Omissa sama huolettomuus oli maksaa pelin kolmannessa.

Sekoitatko nyt tilanteeseen jossa peli oli 3-3 ja Liimatainen joutui ottamaan jäähyn?

Katsoin aluksi myös että se oli Barkov mutta olikin Kaijomaa. Niin samanlaisia pelaajia kuitenkin...
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mä jaksa tuomareista sen enempää, varsinkaan noista selkäänajoista, kun näinkin vain viimeisen erän, mutta jäi kyllä ihmetyttään se tilanne kun joku Tapparalainen veti kädestä HPK:n alimman pakin nurin, jäätyään metrin taakse ja sitten tulee toisesta aallosta pelaaja joka vie kiekon ja arvatenkin luo maalipaikan.

En ees osannut sanoa mitään ko. tilanteessa kun jäin vaan huuli pyöreenä tuijottamaan ja ihmettelemään että mitä hittoa just tapahtu ja miksi pilli ei soinut.

Muutoin olen kyllä täysin erimieltä Ritarisydämen kanssa. Viimeisen erän perusteella pisteet meni ihan oikeaan paikkaan. Jos puolustaminen on sitä että valutaan oman veskan syliin, omissa tehdään järkkyjä merkkausvirheitä ja annetaan vastustajan pyörittää mielin määrin peliä ja päästä vetopaikoille niin ei siitä kauheesti voi positiivista löytää.

Hyökkäyksissä sit taas ollaan jossain kulmassa ja siirrellään kiekkoa ja kertaakaan sitä ei saada edes maalivahdille asti tai jos se paikka tuleekin niin kiekko vastustajan veskaa keskelle rintakehää. Noilla eväillä sitä alkaa kohta kaatumaan ne kovemmatkin joukkueet kun loppuu nää TPS ja Tappara pelit ja alkaa vastaan tulla noita keski/kärkikastin joukkueita.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Perustui mutuun kun en ollut tuossa vaiheessa tarkistanut peliaikoja mistään. Mutta Barkov oli hyvin pelissä mukana kuitenkin, ja oli todella lähellä tehdä lopussa vielä toisen maalinkin jonkun hyvästä tarjoilusta. Pelaaminen ei ollut selviytymistä ja puolustuksen kautta varmistelua mihin se usein voi mennä nuorella kaverilla joka ei ole vielä valmis liigavauhtiin.

Juuh. Mielestäni onkin osoitus kyllä lahjakkuudesta ja erityisestä sellaisesta, että tuollaisilla peliajoilla ja noin nuorena tekee noin hyvää jälkeä sekä pelaa niin hyvin kuin pelaa.

Itse vain lähinnä siis toivon sitä, että valmennus antaa esitysten mukaisesti myös peliaikaa ja vastuuta. Ei en kaipaa mitään 25minsan peliaikoja, mutta sellainen 15-20minsaa ja yv:tä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös