La 8.1.2022 Otteluseuranta (Liiga)

  • 20 284
  • 410

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olipa aika legendaarinen nukahdus tuosta Ässien ylivoimasta eteenpäin. Tuo jäähykin oli Masinilta hyvin typerä. Ilves oli pyörittänyt pitkään Ässien päässä ja Ässät joutui lyömään kahdesti pitkää kiekkoa.

Onko muuten Porissa ollut yhtä heikkoa kameratyöskentely koko kauden, mitä tässä ensimmäisessä erässä? Tuntui olevan kamerat ja ohjaaja vähän väliä myöhässä ja kiekko kadoksissa.
Vähän noin se on ollut, liekö kameramies vetänyt vaahtokaljaa koko rahan edestä?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko 5-0. Oliver Suni tekee taas. Mikäs kun siihen kerran on tottunut.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Mikähän siinä on, että tuosta et voi hiihtää vaan vaihtoon jos ei ole mitään annettavaa enää pelille? Kolme pitkää ja 5-0.
 

redpecka

Jäsen
SaiPa voitti Pitsiturnauksen. Siitä sitten jyrkkenevä lasku. Mihinköhän tää vielä päättyy? Siirtorajalla puolet jengistä ulos ja kaivetaan B-junnuista korvaajat kun A on jo kupattu.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jaa, olihan se Blomqvistille aika tekemätön paikka, kun Batna löi kiekon sisään laskelmoidusti kenttäpelaajien jalkojen kautta eikä etukulmasta
 
Huttula Viitasalo pakkipari pitää erottaa heti. Ja toi Huttula sais pikkuhiljaa painua niin pitkälle Lappeenrannasta kuin mahdollista
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ei onneksi Lukko nostanut jalkaa pois kaasulta. Hyvä juttu. Ei kun lisää vaan. Menisikö kymppi rikki?
 
En muista koska nähnyt näin luovuttanutta joukkuetta kuin SaiPa tänään. Anteeksiantamatonta. Miten edes mahdollista Virran joukkueelta?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pavol Skalicky 2 min. kampitus ja SaiPa ylivoimalle kun toista erää on 18 sekuntia jäljellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös