La 7.3.2015 Jukurit - K-Vantaa

  • 1 495
  • 7

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Noniin. Viimeistä viedään, ja toivottavasti viedäänkin kuin pässiä narussa. Vai pitäisikö sanoa kuin Vantaata narussa...

Vantaa on viimeisistä kymmenestä ottelusta hävinnyt yhdeksän, Jukurit taas viimeisestä kymmenestä voittanut kahdeksan.

Jukurien runkosarja oli pääosin tasaisen varmaa tekemistä, niin henkisesti kuin pelillisesti. Jukurit voittaa sarjan, koska se sai syksyllä nopeiten palikat kasaan, pystyi keskittymään läpi talven laadukkaasti omaan tekemiseen tuloslistojen selailun sijaan ja oli henkisesti vahva niillä hetkillä, kun sitä sarjan loppuhetkillä tarvittiin.

Jukureillahan ei ollut runkosarjan voitto edes tavoitteena, toisin kuin mm. KooKoolla. Taas nähtiin, ettei tarvitse mitään typeriä tulostavoitteita, kun vaan keskittyy omaan mahd. laadukkaaseen tekemiseen.

Tähtien viilettämistä kentällä tahtoisi aina katsoa, mutta toisaalta aika rankasti olisi vituttanut jos joku Vantaan sankari ihan kauden lopun kunniaksi olisi sitten Guttigin tai Männikön telonut. Joten ehkä parempi näin.

2000 rikki yleisömäärässä olisi hieno päätös hienolle runkosarjalle, 1700 olisi ihan tyydyttävä.
 

Oskupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pepe Jürgens
Kyllähän jukurit on selkeä ennakkosuosikki mutta veikkaus antaa Vantaalle kertoimen 15. Ei kait se ero ihan tuota luokkaa ole.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On kyllä melko iso kerroin. Jos joukkue lähtee samalla asenteella kuin fanit niin pitää varmaan muutama euro sijoittaa. KiValla ei ole ottelussa mitään panosta niin jännä nähdä millä motivaatiolla lätkivät menemään.
 
Jukurit:

Ronan Quemener (Tadeas Galansky)

Riku Pitkänen-Oula Palve-Jaakko Turtiainen
Santeri Lukka-Jani Forsström

Teemu Turunen-Mika Kujanpää-Joonas Kalliola
Jarno Paven-Ilkka Vaarasuo

Timo Hiltunen-Iivo Hokkanen-Niko Laakkonen
Roy Pihlström-Juuso Akkanen

Pentti Nöyränen-Roope Hämäläinen-Nestori Lähde
Samuli Piipponen

Jukureilta tänään sivussa Guttig ja Männikkö, mutta se taas toisaalta avaa muutamille pelaajille, kuten Laakkoselle, Pitkäselle ja Kujanpäälle oivat näytönpaikat hyökkäysketjuissa. Toivottavasti tänään niitä onnistumisia tulisi tuolle kolmikolle.

K-Vantaa:

Jani Kautto (Noora Räty)

Aleksi Järvinen-Samuli Valvisto-Edgar Lukjanov
Nico Nurmikanta-Iiro Mäntylä

Joel Lehtinen-Valtteri Heikkilä-Jonas Elola
Sami Mikkonen-Oskari Hämäläinen

Miikka Huotari-Teemu Mielonen-Moses Mustonen
Robin Saari

Santtu Sulander-Joel Närhi-Saku Piha

Vantaalla siis tänäänkin vain viisi puolustajaa matkassa ja kokoonpanossa myös A-nuorista eiliseen peliin nostetut Saku Piha sekä Miikka Huotari. Eilen pelirangaistuksen käytöksestä saanut Janne Juutinen näkyy puuttuvan kokoonpanosta.

Kuinkahan pitkään tänään Vantaan Mäntylän kuuppa kestää? Aiemmissa peleissä on ainakin hyvin innokkaasti ollut huitomassa nyrkeillä ja mailalla kaikkea, mikä liikkuu. Tätä kaveria vaan lämmittämään alusta asti, niin eiköhän sieltä ylivoimia ala tulemaan ja saataisiin hieman viihdearvoakin ottelulle.

Kyllähän Jukureille tänään rutiinisuoritus riittää täysiin pisteisiin, mutta löysäilyyn ei ole varaa kuitenkaan. Eilisen Vantaan pelin nähneenä sanoisin joukkueen suurimpien ongelmien olevan vajaalukuisessa puolustuksessa, kun vastustaja lyö hiemankin kovempaa painetta ja siihen Jukureiden pitää iskeä heti alussa.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
On kyllä melko iso kerroin. Jos joukkue lähtee samalla asenteella kuin fanit niin pitää varmaan muutama euro sijoittaa. KiValla ei ole ottelussa mitään panosta niin jännä nähdä millä motivaatiolla lätkivät menemään.
Ei ollut aloitusviestissä kyse siitä, että voitto olisi itsestäänselvyys. Se, että Jukurit tulee otteluun hyvällä asenteella, on se itsestäänselvyys. Tuosta kun rakennat yhtälön niin huomaat että Jukurit voittaa.
 

t55m

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils
Ei niinkään itse pelistä, joka oli loppujen lopuksi juuri niinkuin olettikin eli hieman pakko pullaa Jukureille, mutta materiaali vain jyräsi Vantaalaisten ohitse. Mutta itse asiaan eli kyllä täytyy nostaa hattua Ruutanoille ja muulle Vantaan faniporukalle aitiossa mahtavalle oman joukkueen kannustukselle. Vaikka pelissä kävi miten kävi eikä taida tuo Vantaan tulevaisuuskaan kovinkaan ruusuiselta näytä, niin täytyy kiittää kaikkia vantaan porukoita. Teidänlaista fanikulttuuria on aina mahtava seurata. KIITOS
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
En halua näin hienona päivänä alkaa tämän enempää pohdiskelemaan, mutta sen sanon että @Lähemäen Dynamo varmaan tykkäsi tänään kun ei pahemmin virkamieskiekkoa pelattu :) Ja varmasti muukin yleisö tykkäsi, eli Dynamo on enemmistössä. Se nyt on kyllä selvää, ettei tuollaista peliä jatkossa voi pelata. Pennasen kiekkovastuu ei pahemmin painanut. Ehkä yleisö oli kuitenkin viihdyttävän pelinsä ansainnut, kun oli vielä niin sankoin joukoin saapunut paikalle.

Vantaalle kaikki kunnia, on aina vaikea paikka kun on viimeinen peli ilman panosta. Joukkue selvisi ruhjeitta viettämään kauden lopettajaisia ja samoin Ruutanat kannusti loppuun asti miehekkäästi. Täältäkin erityismaininta aition porukalle, yllättävän paljon lähti ääntä parista äijästä :)
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Ei mitään jakoa Lohella, mutta ei Ruutanatkaan tullut voitto mielessä Mikkeliin. Luultavasti viimeinen peli ja Ruutanat halus olla rakastamansa joukkueen tukena loppuun asti. Onnittelut vielä Sarvis Clubille kymmenvuotis taipaleesta ja menestys Jukureille playoffeihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös