La 7.12.2013 Jokipojat - KooKoo

  • 1 890
  • 7

Tippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko
Eilinen peli KooKoolla meni miten meni Kajaanissa, mutta tänään uutta matoa koukkuun ja Jokipoikien kimppuun. Nyt on kasvojen pesun paikka, mutta Joensuu ei kyllä ikinä ole mikään helppo paikka pelata. Kouvolasta on myös pikkubussillinen kannattajia paikalla luomassa tunnelmaa halliin.

KooKoon kokoonpanoa ei vielä julkaistu, mutta tuskinpa nyt mitään suuria muutoksia tulee. Jokipo-fanit kommentoikoot oman joukkueen kokoonpanoa.
 

the karpov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Katseet KooKoon puolustukseen. Eilinen oli kauden huonoin peli pakkikalustolta enkä usko että hyvän kauden pelannut puolustuspää toista samanlaista seisoskelua esittää heti perään. Pitkän kauden aikana noita sattuu ja kun vielä Järvisellä ei paras päivä ollut myöskään niin KooKoonkin tasoinen puolustus voi 7 omiin päästää.

Tänään siis uskon vähämaaliseen peliin ja eiköhän tulikuuma ykkönen (Juutilainen) pelin KooKoolle ratkaise.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tänään on mielenkiintoinen vastus, josta ei oikein vielä ota selvää onko se lintu vai kala. Aikamoista vuoristorataa on meno sielläkin.

Jokipojat sai eilen tappioputken poikki, mutta 3 pisteen voittoja kaivataan edelleen. Kotijoukkueen tehot on lepäillyt ykköskentän varassa ja leveyttä vaaditaan. Varsinkin Latvialaiset KHL-pelaajat saisi alkaa laittaa tasaisemmin lättyä pussiin. Biezais on nimi jolta odotan nähtyä enemmän tehoja. Spence on maalilla. Nautti kovasti viimeksi KooKoota vastaan pelaamisesta. Mitähän tänään on luvassa?

Jokipojat:

17 Sami Blomqvist – 13 Mikael Ruohomaa – 24 Saku Mäenalanen
16 Jesse Paukku – 44 Raimonds Vilkoits – 42 Elvijs Biezais
11 Miks Lipsbergs – 47 Oula Uski – 29 Janne Niva
14 Heikki Puustinen – 10 Otto Karvinen – 21 Ville Halonen

12 Esa Lehikoinen – 6 Miro Rahkola
23 Aleksi Elorinne – 2 Matti Koistinen
7 Jarkko Immonen – 22 Edgars Dikis

32 Daniel Spence
(30 Mikael Edelmann)

Pakisto kunnossa mutta sentteristö ei. Poissa edelleen Juuso Kaijomaa, Joona Manninen ja Jakub Sramek. Paljon Ruohomaa kellottaa tänään? Meneekö 35min rikki?
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllähän nyt täytyy joukkueen pestä kasvot ja tulla peliin uudella ilmeellä ja vaihteella. Eilistä peliä en nähnyt, mut tuntuu oudolta, että KooKoon puolustukselle ja maalivahdille tehtäisiin 7 maalia jos puolustus- ja maalivahtipeli olisi omalla tasollaan. Olikohan JuuJuun selitys perinteinen eli jalat jäi bussiin. Jokipo ei ole koskaan ollut helppo KooKoolle etenkään vieraissa. Toivottavasti KooKoo saisi otteluun hyvän lähdön ja maalin heti lähtöön. Jokipoikien maalilla näyttäis olevan Kaken ja Juutin kaveri, punapäinen paholainen, joten ei muuta kun ajoja maalille ja hakkaamaan pudotettuja kiekkoja maalinedustalta sisään. Tod.näk äänekäs ja "hieman" ilolientä nauttinut KKP:n iskuryhmä voisi antaa Spencelle pientä painetta... ai nii, mut eihän vierasfanit olekkaan päädyssä vaan taitaa olla kulmassa ettei häiritse veskaria. Vai olenko väärässä? Siitä on vaan tovi kun viimeksi olen käynyt Mehtimäellä. Joka tapauksessa oma veikkaus on et pisteet lähtee Kouvolaan numeroin 1-4.
 

flaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Saipa
Aijai, kyllä kelpaa lauantai-iltaa viettää tämän klassikon parissa. Positiivista myös, että tulee vieraskannustusta - tervetuloa! Pelistä ei kyllä nyt tiedä oikein yhtään mitä odottaa. Molemmilla joukkueilla ovat tainneet olla viimeaikaiset esitykset ailahtelevia.. Uskon että Kookoo on kuitenkin eilisestä kerännyt itsensä hyvin ja tänään Mehtimäellä nähdään tiukka ja tasokas kiekkomatsi.

Kookoolle on kuitenkin toistaiseksi tuntemattomasta syystä ilmeisesti täydellisen mahdoton voittaa Jokipoikia vieraissa, joten kunhan pidetään oma puolustuspeli kasassa ja siihen vielä tehoja muiltakin kuin ykkösketjulta, niin pitäs olla meijjän peli. Arvuutellaan, että 4-2 Jokipo ja toivotaan että kellään ei läiky yli jäällä tai sen ulkopuolellakaan.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Tänään on jätkillä näytön paikka, uskon että tilastot murretaan ja tänään otetaan vierasvoitto. Eilinen tappio voi tehdä päänupille hyvää ja bussissa verrytellyt jalat kantavat KooKoon tänään voittoon. Eihän tässä mitään muuta voi eilisen kaltaisen pelin jälkeen enteillä.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Täällä Espaniassa jännitetään porukalla perinteisten seurojen mittelöä, tasainen ja viihdyttävä mätsi on varmaan tulossa. Onko kellään tietoa näkyykö matsi täällä aurinkorannikolla, olis kiva tietää!
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Toisessa erässä päärooliin nousivat päätuomari Kovanen ja maalivahti Galansky.

Lostedtin kakkonen ja Karppisen rankkari olivat aikamoisia huumorituomioita, kun Hokki sai aika surutta huitoa ja estää. Galansky oli onneksi ilmiliekeissä.

Harmi vain,että Hokki sitten erän loppuun sai onnenkantamoisella kavennuksen, kun Virtalan suupaisu upposi nollakulmasta sisään.

Nyt jäähyt pois ja avauserän draivi päälle, niin ei tässä hätää ole.

Oliko tässä niin sanottu troijalainen lipsahdus eli, että sisäsyntyisesti ne mustaoranssit lämmittävät kuitenkin eniten... :P

Noh, harmiton moka ja eiköhän kohta jossain päin Mikkeliä koeta samanlainen ahaa-elämys kuin Darwinilla, kun se omena tippui päähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös