La 7.1.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 44 267
  • 591

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Voi jeesus näitä JYPille tulevia jäähyjä. Mitä tossa nyt oli? Ei poikkaria ainakaan. Vähän työntää perseestä. Enemmän siinä Suomelan sitomisessa oli Kankaanperällä jäähyn ainesta.
 

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jumalauta on kyllä pillipiiparit taas pihalla. Suomela revitään kaksin käsin kumoon ja samassa tilanteessa Pihlman taklaa Sportpelaajaa. Tuloksena ainoastaan jäähy Pilelle. Onneksi Sportin ylivoima on surkeaa.
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kalapa tek mualin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
21.35 Ilkka Pikkarainen, TPS, 2 min. Mistähän se tuli?
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pelicans tulee toiseen erään paljon paremmalla liikkeellä kuin Ilves. Kova karvaus tuottaa ongelmia Ilveksen puolustukselle ja hyökkäyksiin lähdöistä ei tule mitään.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Jaahas 2-1, tää on vissii sit hävitty, saipan illan maalit on todnäk tehty. Vitun surkea suoritus sinänsä, että tuota ennen ihan hyvää pyöritystä, mutta ei tulosta ja sitten ryssitään kaveri läpiajoon ja maali...ei näin.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tällä jäähymäärällä Sport pääsee väkisin pelin päälle. Ei ehkä ihan linjassa ole tuomarit tänään pysyneet, enkä viittaa tähän viimeisimpään jäähyyn.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös