La 6.2.2016 HIFK - Blues

  • 2 796
  • 16

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Pääkaupunkiseudun ylpeys ja häpeä kohtaavat, kumpi voittaa? No ei ainakaan se toinen.

Homman nimi on se, että jäälle luistelee hyvä liigajoukkue, joka voi voittaa mestaruuden tällä kaudella ja keskitason Mestis-joukkue, jota ei välttämättä ole tämän kauden jälkeen. Hauskat asetelmat, sano. Toinen johtaa liigaa ja toinen pitää perää.

Kotijoukkue on Veikkauksenkin mukaan lievä ennakkosuosikki, kerroin vain 1,15 ja vierasjoukkue hienoinen epäsuosikki, kertoimella 10,5. Silti näissäkin kertoimissa on liikaa ekstraa kotijoukkueen puolella, sillä muita tuloksia tässä ottelussa ei nähdä.

Jos katsellaan joukkueita niin kuvaavaa on, että Blegsussa - josta on lähtenyt kauden alusta kaksi ketjullista hyökkääjiä ja parit puolustajat - pelaa joku Muuperi, joka HIFKissä joutui poppariosastolle jo kauden alussa. Vielä huvittavammaksi asian tekee se, että tää Muuperi on Blegin parhaita kiekollisia pakkeja tällä hetkellä. Jännityksellä, ihan ilopissa housun tiimoilla, odotamme josko tämä gladiaattori pääsee jäälle aiempaa joukkuettaan vastaan vai chanttaileeko vain fanikatsomon mukana nacholautanen kädessä.

Kokoonpanoista en tiedä mitään, kai siellä jotkut pelaavat ja jotkut yrittävät estää toisen pelaamista. Maamaamaa ja paskarokki soi.

Tulosveikkaus: 4-1, Blegsun ainoan tekee Määttä.
 
Viimeksi muokattu:

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Liekkö muuten Sm-liigan suurin kerroin koskaan, tuo 10.5?
 

JoharinCrosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HIFK Fotboll
Liekkö muuten Sm-liigan suurin kerroin koskaan, tuo 10.5?

Ei ole. Saipa sai Jokereita vastaan 2012 tai 2013, jopa 12.00 kertoimen! Tilanteesta hauskan teki se, että Saipa johti viimeiseen erään lähdettäessä.

Kyseisestä faktasta huolimatta, HIFK vie voiton tänään, vähintään viiden maalin erolla.
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jahas että tälläinen läpsyttely taas tähän väliin.. kiinnostavuutta loppukauden peleihin Espoon Toverit voisivat nostattaa esim. sainaamalla Noora Rädyn maalille. En tarvitse rojalteja vaikka ideani todennäköisesti toisi muutaman silmäparin lisää.

:)
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK tänään:

Tomas Zaborsky - Teemu Ramstedt - Juuso Puustinen
Mika Partanen - Roope Hintz - Joonas Rask
Arttu Luttinen - Corey Elkins - Jasse Ikonen
Siim Liivik - Thomas Nykopp - Robert Leino

Joonas Järvinen - Miihkali Teppo
Yohann Auvitu - Daniel Grillfors
Lauri Taipalus - Keith Aulie
Juuso Salmi

Ville Husso
Kevin Lankinen

- Liivik, Nykopp ja Leino palaavat kokoonpanoon
- Åsten tätä myöten rotaatiossa
- Generous loukkaantunut tai ei mahdu kokoonpanoon.
- Tommi Taimilla hajosi lempimaila, eikä ole näköjään uutta saanut tilalle, joten ei voi pelata

IFK:lla paras mahdollinen kokoonpano hyökkäyksen osalta ensimmäistä kertaa tällä kaudella.​
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Kyllä mä kertoimista huolimatta - tai ehkä niiden takiakin - ennakoin että HIFK ottaa vain nihkeän maalin-kahden voiton paskalla ja haluttomalla pelillä. Vähän samaan tapaan kuin edellisissäkin joukkueiden kohtaamisissa.

Facebook muuten heitti minulle tänään kohokohdaksi kahden vuoden takaa kuvan HIFK - Blues -ottelun tulostaulusta joka näytti lukemia 0-5. Oi niitä aikoja.
 
Viimeksi muokattu:

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pointit:

- HIFK:lla lähes ehjä kokoonpano
- Horroksesta heränneet Pude, Parru ja Rask ovat saaneet viime peleissä onnistumisia.
- HIFK voittanut kauden keskinäiset puhtaasti
- HIFK sarjakärjessä
- HIFK kuntopuntarin ykkönen
- HIFK saanut levätä tähän otteluun
- HIFK:lla Husso maalissa
- Bluesilla peli alla
- Blues saanut rumasti kuokkaan keskikastin jengeiltä tällä viikolla 1-10
- Blues menettänyt joukkueellisen liigatason pelaajia
- Peli pelataan Nordiksella

Sisäinen kyynikkoni kuitenkin uskoo, että tästä pelistä osataan tehdä taas helvetin vaikea. No, kunhan kolme pistettä tulee, niin tyylillä ei ole niin väliä.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On kyllä niin hävyttömät nuo Veikkauksen kertoimet, että melkein tekisi mieli iskeä edes tasuriin (8,20) kiinni. On kuitenkin hyvin mahdollista, että IFK kunnioittaa perinteitä ja tulee askiin rotsi täysin auki vähän läpsyttelemään. Onhan tuo tasoero paperilla ihan järkyttävä, mutta välillä nämä ratkeaa henkisellä puolella.

No, ehkä todennäköisintä on kuitenkin kotivoitto. Sanotaan nyt 4-0.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
En millään tavoin haluaisi ilkeillä Bluesia kohtaan, mutta alkaa naurattamaan tämä espoolaisten ilmoitettu kolmoskenttä, jossa neljällä pelaajalla on profiilikuvassa eri pelipaita eikä sillä viidennellä ole edes sitä profiilikuvaakaan.
Kokoonpanot | HIFK - Blues 6.2.2016 | Liiga

Miten muuten on mahdollista ettei Mahbodilla ole vieläkään profiilikuvaa, kun on kuitenkin pelannut Bluesissa jo kauden alusta saakka? Itsekään en usko tästä tulevan mitään HIFK:n dominointia, vaikka eroat kokoonpanossa siihen antaisivatkin mahdollisuuden. Lisäksi tuomarit luultavasti tasoittelevat taas peliä Bluesin hyväksi. ainakin viimeiset pelit HIFK on saanut helpohkoja jäähyjä, kun vastustajille ei ole puhallettu mistään ekan erän jälkeen.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On muuten aika iso tuo tasurikerroinkin tämmöiseksi "paikallispeliksi" :) Ei välttämättä olisi pahakaan haku jos HIFK peli takkuilee ja Blues saa jonkun vaihteen päälle kokeilla tuota tasuria jollain pienemmällä panoksella. Kuitenkin pystyihän tuo joukkue kuitenkin muutama kieros sitten muita vielä kiusaamaan eikä tuossa pahemmin ole tainnut kukaan tuossa välistä poistua. Osa pelaajista haluaa varmaan antaa näyttöjä liigassa kun kerrankin mahdollisuus ja osa sen takia että pääsisi muualle pelamaan ja sopimusta :) Isoin kerroin taitaa tuo 13 olla titanbetillä mihin törmännyt pelisaiteilla, saattaisiko jopa vielä tuosta kasvaa päivän mittaa.. Vastustajille kun saattoi vielä edellisillä kieroksilla olla vähän ilmaa kertoimessa kun Blues ei ihan viimeinen ollut, nyt kun jumbo ja tuo materiaali niin kerroin nousee.
 

Ronikki73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ei mulla muuta, mut mita vattua tuo kerroin? 10,50 Blegin voitolle... Ne oo sit varmaan nähny näitä edellisiä pelejä?
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaan että tänään ei nähdä asennevammaista IFK:ta vaan torstain Pelicans pelissä nähty sarjakärki joka tekee 2 erää lähes mitä huvittaa. IFK:lla 4 hyökkäyskenttää jotka pystyy jauhaa tasaisesti maaleja.

Tulosveikkaus: Peli 2.erän jälkeen 5-1 ja lopputulos 6-2.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Oli semmoinen peli. Mutta hyvä taistelu. Tiukka taistelu. Ja näin.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaan että tänään ei nähdä asennevammaista IFK:ta vaan torstain Pelicans pelissä nähty sarjakärki joka tekee 2 erää lähes mitä huvittaa. IFK:lla 4 hyökkäyskenttää jotka pystyy jauhaa tasaisesti maaleja.

Tulosveikkaus: Peli 2.erän jälkeen 5-1 ja lopputulos 6-2.

No ei ois voinu enempää mennä metsään nämä. Perus läpsyttelyä, 3 pojoa himaan kiitos ja hei.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös