La 6.11.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 26 106
  • 576

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Jukurien neverhöörd kassari on herra ja hidalgo.

SalmisOsakarissa on potentiaalia. Tuli pieni sukellus tuossa joku kierros sitten, mutta nyt on taas paketti kasassa muun joukkueen mukana.

Liiga on sen verran töhö sarja maalintekotaidoiltaan, että hyvällä maalivahtipelillä sätkii jo pitkälle. KooKoo malliesimerkki.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Maalivahdin kolaamisesta sentään vihellettiin ja oli pakkokin. Muutenhan maalin saisi tuomarilinjan mukaan tehdä myös ajamalla maalivahtia suoraan päähän
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Perkeleen perkele. Räty 2-3...
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Höh. Piti pitää 0-2 johto erän loppuun asti, mutta ei. Turha jäähy ja sitten pomppi sopivasti Ässille maalin edustalla. Ja löysää oli maalineduspelaaminen. No ei voi mitään.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Oulussa ei kampitusjäähyä vihelletä etes, vaikka vastustajan maila jää luistimen terän ja kengän väliseen aukkoon kiinni keskellä jäätä.

Jaksoi paikallisselostaja ainakin tuosta meuhkata, hauska kun seuraavassa tilanteessa KalPan pelaaja vedettiin nurin niin ei jäähyjä pitänytkään tulla koska "luistimet petti alta".

Jäähysirkus on antanut hyvin mahdollisuudet kärpille nousuun ja sieltä näköjään tullaan.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Nättiä, pakollinen sekoilu tokan erän loppuun. Se väärä vaihtokin on vielä ottamatta, eiköhän tästä ryssitä vähintään piste Poriin.
 

castorpollux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
Tamakin YV on ollut iderikkaampaa ja paikkoja on ollut. Eikohan se kohta mene.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös