La 6.1.2024 HIFK - Jukurit

  • 605
  • 4

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jukureille annetaan NordicBetillä 3,35 kerrointa suorasta voitosta. Olisiko muka noin tavatonta? Tartuin pienellä patilla kiinni. Mielenkiintoinen peli edessä, jotenkin diggasin aiemminkin tuosta Peltonen vs Jokinen asetelmasta.
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Riittääkö Jukureiden virta vielä tänään? Ykkösen sentteri lyötiin eilen sairaala kuntoon, näkyy poissa olo varmasti. Jukureilla on muuten kivaa kaukalossa ja tulosta syntyy.
HIfk peliä kuvaa ehkä eniten mies nimeltä Kristian. Voi näin tammikuussa ottaa vähän löysemmin, kun katsoo sarjataulukkoakin. Viimeistä puristusta ei tarvitse antaa, koska vieressäkin on pelimiehiä. Pelätään ehkä loukkaantumista ettei kevät mene ohi omalta kohdalta, koska kaikki tietää, että jostain kumman syystä niitä tulee tälle joukkueelle aina. Liekö juuri siitä syystä loukkaantumisia tulee, kun niitä pelätään?
Jotenkin sellainen kutina, että Ifk lyö rumat lukemat tauluun tänään tai Jukurit jatkaa siitä mihin eilen jäi eli kovalla perus tekemisellä kaikki jätetään kaukaloon ja pisteitä Mikkeliin mukaan vähintään yksi.

Ylivoimaa ja alivoimaa tulee varmasti useampi kappale pelattavaksi. Näissä piilee varmasti myös matsin ratkaisun avaimet. Maalivahti peli tulee olemaan myös suuressa osassa tänään. Varsinkin Jukurit tarvitsee täältä sen viimeisen silauksen voitolle.
Hieno matsi tulossa ja heimo kansa nakyy ja kuuluu Nordiksella myös.
Parempi voittakoon rehdisti rymistellen.
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jukureille annetaan NordicBetillä 3,35 kerrointa suorasta voitosta. Olisiko muka noin tavatonta? Tartuin pienellä patilla kiinni....
Jukurit osoitti eilen että iskussa joukkue on, ei ollut kyse pelkästään Ilveksen huonoudesta.
Kuntopuntarin kärki 10-peliä, ei ihan tuurista puhuta.

Toivottavasti Kovařčík pääsee pian takaisin!
Ja toivottavasti tuollaiset huitomiset otetaan jatkossa pois vaikka sitten pitkillä pelikielloilla. Ärsyttää vaikka kyseessä on oman jengin suosikkipelaaja..
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Melkoinen ylikerroin vaikuttaisi Jukureilla olevan, vaikka tuosta nyt ykkösena tippuikin pois. Veikkaan, että Jukurit nappaa tärkeät vieraspisteet mukaansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös