Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
suorastaan vaadimme: Tommi Kivistö 3+0!
Piti oikein tarkistaa ja muistin oikein, Kivistö ei ole ikinä tehnyt aikuisten sarjassa Jokereissa 3 maalia kaudessa! Olisiko tämä se maaginen kausi, kun ihmeitä tapahtuu?

Yritin ettiä veikkauksesta Jokereiden peliä, mut ei vielä löytynyt tulos- eikä pitkävedosta kohdetta, oisin 2-4 laittanut tulosvetoon. Eeli tai Pudas heittää yv:llä voittomaalin.
 
Kaikki käy kun panee tarpeeksi hiivaa...

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikki muu kuin voitto varsinaisella on pettymys. Eniten huolettaa puolustuksen tiiviys ja mv-peli. Nelli-SeriffiSrööder-Eeli-Nikke-Pudas-Lehtonen pitää huolen hyökkäyspäästä. Camaaa!
 
Tää jengi on tässä!
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mike

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Tähän matsiin toiveissa:

- Jumalan Mailalle (#71) pari byyriä, miksei enemmänkin.
- Uusille jätkille onnistumisia (Friman, Krejcik, Junttila yms jos pelaavat)
- Lehtoselle (ja Pudakselle) tukea puolustukseen, ettei joudu taas kantamaan koko pakistoa.
- Mäenalasen aloitus% yli 50, jotta pääsee pätemään pelin jälkeen.
- Tommi Kivistö 3+0.

Eiköhän tästä kairata joku nihkeä 3-2 voitto. Muistissa on edelleen viime kauden startti ja jengillä silloin mitä ilmeisimmin jalat aivan tukossa training campin jäljiltä. Mitään kovin lennokasta kiekkoa en siis odota heti kauden alkuun, mutta saa toki yllättää positiivisesti.
 
Pöö

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Verrattain helppo vastus kauden avaukseen (kopkop), joten toiveissa voitto. Odotuksissa vielä uomiaan hakevaa, joskin vapautunutta lätkää, sillä tämä kauden alun myllytys ja sen selkeäminen varmastikin näkyy helpottuneisuutena. Nyt on saatu vastaukset sekä V-V-caseen, että siihen ettei kotipelejä tarvitse pelata muualla. Eli sitten vaan kiekkoa jäähän ja tulosta taululle!
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Toronto
Vihdoin saadaan kausi startattua jokereidenkin osalta, mielenkiintoista. Ei kauden ensimmäisiin peleihin mitään taikatemppuja odoteta, mutta voitto olisi tärkeä varsinkin kun vastustaja ei ole kärkipäätä. Toisaalta jos kotietu on samanmoinen kuin Minskissä perkele tulee kinkkerä peli!
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä oon kyttäilly kokoonpanoja, mut niihän se menikin et tunti ennen matsia julkaistaan. Savinainen ja Grant mukana, joka on hyvä merkki. Näillä mennään (kö?)

Tolvanen - Schroeder - O'Neill
Pakarinen - Mäenalanen - Jensen
Savinainen - Norman - Haapala
Joensuu - Pihlström - Anttila

Grant - Lehtonen
Kreijick - Pudas
Kivistö - Friman
Lööv
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Sämppäri Luulen Pakarisen ja Haapalan vaihtavan paikkoja ja Friimanilla ei mitään asiaa muualle kuin kiekonkerääjäksi. Lööv heittäen edellä. Myös Marjan papereissa. Grantin paikka myös siinä ja siinä. Edellinen hyvä peli mieheltä 9kk tms sitten.
 
Tää jengi on tässä!

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Ite laittaisin Sklenikan Frimanin tilalle Kivistön pakkipariksi, tuntuu herroila kemia toimivan, joka helpottaa Kivistön hommia
 
Kaikki käy kun panee tarpeeksi hiivaa...

Jomppa_Koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Modet taikka Moderaattorit
Kyllähän Jokerit myös sen vähintään 3-4 maalia Riikan verkkoon tekee, painetta ja kovaa karvausta heidän puolustukseen niin sit tulee virheitä ja muutama maali sen seurauksena. Jokereilta myöskin nuo kiekollisesti taitavat puolustajat voivat nähdäkseni rohkeasti lähteä hakemaan omia ratkaisuja ja nousuja, eli esim. ukot Lehtonen, Pudas sekä Krejcik varmasti kykenee aiheuttamaan harmaita hiuksia Riikan valmennukselle.

Katsoin Riikan peliä Barysia vastaan ja siinä pelissä Barysin superpakki Dietz teki hienon maalin just tuollaisella rohkealla nousulla. Samaa voi odottaa Jokereilta tänään. Sen pelin perusteella väitän todella kivenkovaa, että 60min kestävä paine voi tuottaa Jokereille 6-8 maalia. Viime kaudella tuollaisia määriä ladottiin Riikan verkkoon ja sama taitaa toistua tälläkin kaudella, ainakin tuon avauspelin perusteella. Ei ole mitään syytä peruutella. Riika toki sai hankittua täksi kaudeksi kovat ukot tuolta Neftehimikistä, kun hyökkääjät White ja Mitchell saapuivat joukkueeseen. He kyllä rankaisee varmasti hyville paikoille päästyään, se on varma.
 
Hyvää puuta, ilman muuta.

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wesa, CAR, IPA
Niin minäkin. Unohdin koko tsekin olemassaolon.
Häpeä! Joutaisit sämpylöitä jakamaan.

asiaan: mikään muu kun voitto ei kelpaa, tuloksen katson setämäisesti tekstitv:stä.
 
He, jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta. Heille vain hymyilen...

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Paperilla pitäisi olla meidän heiniä vähintään 2-3 maalin marginaalilla, mutta saas nähdä. Pari napsua lisää tarvitaan treenipeleihin nähden ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin yleisö ei ainakana hiljaa ole. Ei varmasti se optimaalisin paikka aloittaa KHL-kausi selkeänä ennakkosuosikkina. Mutta jos ne kuuluisat napit pysyvät kiinni, niin ei pitäisi olla hätää.

Mielenkiintoista nähdä miten tämä lähiaikojen paine vaikuttaa, luulisi varmasti ainakin suomalaisten pelaajien olleen melko tiukassa paikassa henkisesti. Ammattimiehiä joo, moni on keitetty ties missä liemissä ja "en ole mediaa seurannut" litaniat päälle, mutta ainakin mun olisi vaikea pitää fokusta oikeissa asioissa tämmöisessä tilanteessa. Pitkään joukkue on kaikkien medioiden paineessa, ministeritasolta otetaan kantaa, Minskiin ollaan jo lähdössä ja lopulta vielä kaikki peruuntumisen vaikutukset päälle.

edit: Mitenkäs kauan nuo matsit näkyvät jälkilähetyksinä Viaplayssa? Kalenteriin kun ei tätä matsia saa millään sovitettua, niin ihan mukava olisi katsella myöhemmin jos kunnon spoilereilta pystyy välttymään.
 

jundebooY

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilya Kovalchuk
Tuohon Kivistöön sen verta, että jos luottoa löytyy niin mm. PAF tarjoaa pelkästä Kivistön yhdestä (1) maalista rahat 16-kertaisena takaisin.

Ensimmäinen kausi sitten 2002-2003 kun ei aloitus kiinnosta sitten pätkääkään. Harmi, todella harmi :(
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensimmäisessä pelissä tuntui kuin Jokerit ei olisi edes ilmestynyt paikalle ja hävittiin täysin ansaitusti 5-0. Tänään odotan toisenlaista, nälkäistä Jokeria kentälle, jossa annetaan jatkuvasti paine kiekolliseen vastustajaan.

Suora yhteys alkaa klo 16.55
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Jokereilla on kyllä laadukas laituriosasto, eikä puolustuskaan ole heikosta päästä. Heille annettu jättibudjetti näkyy kilometrien päähän.

Jotta ottelusta voisi tulla järkevää katsottavaa, niin Dinamon pitää saada viisikkopeliä paremmalle tasolle ja Skudra voisi lopettaa Miks Indrasisin peluuttamisen keskellä. En nähnyt avauspeliä, mutta raporttien mukaan Barys pääsi hyvin helposti paikoille kun helppoja virheitä sattui paljon ottelun alkupuolella. Myös Dynamo Moskovan Krikunov peluutti viime vuonna Indrasisia oudosti, kun hän oli välillä 2-3 ketjun sentteri ja toisinaan ykkösen laituri. Miks on ehdottomasti laituri ja kun hänet siirretään sinne, niin vuosi vuodelta huonommin pelaava Mikelis Redlihs pääsisi alemmaksi. Häntä on aivan turha peluuttaa kärkiketjuissa koska emme elää enää vuotta 2009. Toisaalta jos uusi sentteri tulee sisään ensi viikolla, niin ehkä Indrasis pelaa keskellä siihen asti..

Toivottavasti Jokerit ei osaa iskeä liikaa painetta Rigan nuoreen kolmospariin Zile-Jaks, he olivat kuulema vaikeuksissa avauspelissä. Hälyttävämpää on kuitenkin se että Matthew Maione oli myös hukassa. Maione ei ole osannut puolustaa koskaan urallaan (näin korkealla tasolla), mutta hän ei saa silti pelata toista täysin surkeaa kautta putkeen jos Dinamo aikoo kerätä tällä kaudella enemmän pisteitä kuin heikkoina viime vuosina. Ondrej Vitasek oli ainakin alkuviikosta loukkaantuneena ja uusi hankinta O'Brien on vielä hetken Koronakaranteenissa, joten heistä ei ole nyt moukaroimaan Jokerien vahvoja hyökkääjiä. Laituri JC Lipon lienee siis ainoa kaveri joka osaa vähän vastata, jos Jesse Joensuu alkaa pullistelemaan heti kauden alkuun, kuten tältä herralta on aika usein nähty.

Maalilla pitäisi olla kokenut Stanislav Galimov joka on lähtökohtaisesti kauden ykkönen.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Nyt on vihdoin eka matsi ihan nurkan takana. Dinamo Riiga vastassa. Joukkueet kohtasivat viimeks harjoituspelin merkeissä 9 päivää sitten. Silloin Jokerit oli parempi 4-1..Aktiivisuuden pitää tänään näkyä heti alusta alkaen. Koska Riiga ei kummonen joukkue ole. Oletusarvo on se, et Helsinkiin lähtee tänää 2 pistettä. Mitää muuta vaihtoehtoa ei ole.!!
Kova henki vaan päälle. Kapteeni näyttää mallia.
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit tänään seuraavilla ketjuilla peliin:


20 Eeli Tolvanen – 10 Jordan Schroeder – 21 Brian O’Neill (A)

25 Henrik Haapala – 80 Saku Mäenalanen – 71 Nicklas Jensen

19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen

6 Jesse Joensuu (A) – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

36 Jakub Krejčík – 90 David Sklenicka

44 Mikko Lehtonen – 64 Jonathan Pudas

4 Tommi Kivistö – 50 Viktor Lööv

98 Janis Kalnins (39 Anders Lindbäck)
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli tulos mikä tahansa, isot otsikot tätä peliä koskien ovat taatut suomalaisessa mediassa. Tai sitten ei. Tämäkin asia tulee kertomaan omaa kieltään sen suhteen, kuka tässä oikeasti urheilun varjolla propagandaa levittää ja kuka vähän vähemmän.
 
JHag: Mutta ilkeyttä HIFK:ssa ei ole pätkääkään, ei myöskään kovuutta alakerrassa.

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Nyt nähdään, vihdoin, kuinka Jokerit ja Marja-kiekko toimii kahdella sentterillä ja 10 laiturilla. Ensimmäinen jännitysaihe on ottaako Mäenalainen yhtään aloitusta ja jos ottaa niin voittaako niistä ainuttakaan.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy